418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Nekem is van, nem rossz az ágyúja, T8as csatában 4 vagy 5 killt csináltam, valahol még a kép is megvan róla :D
  • R3nton
    nekem van t-25. Elmegy kategória...Az ágyúja gyenge szerintem. A panzer4 top ágyúja jobb lenne:D:D:D Gold lőszert meg xp-re goldot tuti nem fognak sokan venni, mert az azt jelentené, hogy egy hónapban több 10ezer forintot kéne költeni a játékra, ami szerintem sok mindenkinek megengedhetetlen. Max az ilyen odem mortis meg JNA klánok járnak jól azok szarásig vannak arannyal
  • lexlutor
    ..a pancelja megtevesztoen pattogosnak nez ki.. az megsem :)

amuyg en azt a sok hp-t kevesebbnek szoktam erezni mint a pz4 keves hpjat :)
  • Nazarov77
    Bővebben neki van a legjobb ágyúja, sok a HP és megy 60al.
    amiben rossz: fordulás
  • Nazarov77
    T-25
  • bgabor
    Amúgy a tapasztalatotok szerint melyik a legéletképesebb Tier5 premium tank? Van e egyáltálán ilyen? Az adataik alapján nem tűnnek bíztatónak a sime Tier5-ösökhöz képest.
  • Nazarov77
    Az a kör egyébként viccesen ért véget mert nekünk maradt egy 1%os leonk, nekik meg a valentine akinek kifogyott a lőszere, leo leszedegetett belőle vagy 20%ot HEvel aztán neki is kifogyott a lőszere, és abból állt a játék hogy egymásnak dörgölőztek míg le nem járt az idő, persze én hiába ugattam a leonak hogy menjen már foglalni mert ő gyorsabb, le se sz*rta. Úgyhogy én itt kiléptem és tényleg döntetlen lett, micsoda meglepetés.
  • Eagle16
    T18-as se semmi. A T127-es ágyúja nem lövi át szemből, viszont a HE-s ágyújával 3 lövésből öl...és az egy Tier 2-es tank.

Amúgy én is megtartom szerintem, azokban a csatákban ahol nem Hetzer ellen kell menni, elég ütőképes.
  • bgabor
    Gold ammo nélkül sajnos túl kicsi a sebzése. Elsőreól hangzik, de a gyakorlatban nevetséges 3-4%-okat sebzel le a nagyobb ellenséges tankokról vele. Az az ágyú gold lőszerre van tervezve.
  • Nazarov77
    Én belefutottam T-127el egy B2 és valentine párosba, esélyem se volt, egyiket se tudtam sebezni :D
    T-46 tényleg veszélyes rá, többször is kiszedett 2-3 lövésből.
  • Legitimista
    Sziasztok!
    Gyakran az, mert jobb a matchmakingje mint a többi tier3-nak. Lásd Overlrd blogja.
  • Nazarov77
    az az erőssége hogy 17es rofal köpködi a 160as sebzéseket, és nem utolsó sorban 225mmert üt át nagyon jó pontossággal.
  • zsoltesz90
    pedig a sebzesen kivul a tobbi tulajdonsaga eleg impozans, sniperkodni eleg jo lehet
  • Gunslinger
    Az most van kicioccó, 150 aranytallér. Ez a T-127 többet ér, minthogy a garázs helyért eladjuk. :-) Vettem rá akciós ventit 25k-ért, két kör alatt behozta az árát. Az a jó ebben a tankban, hogy extra limitált az MM státusza, maximum t4-es csatába rak be, t3-ban meg maximum a seggén át veszélyesek rá, talán a T-46 a legjobban a 76mm-es és a nagyobbik 45milis ágyúval, de csak közelről, t4-ben meg Hetzer, Marder II meg a többi TD. Hetzert csak oldalról és hátulról viszi az ágyúja, szemből még a HE is pattan róla.
  • Nazarov77
    golddal nagyobb tierben is OP, Is-3at úgy becsomagolta hogy csak pislogott, szerintem miután meghalt rájött hogy kár volt figyelmen kívül hagynia a vkt :D
    7.0 1. tesztében meg volt a tigrishez is ez az ágyú, hát nagyon durva dolgokat csináltam vele gold ammoval, 1v1ben 100%os IS-4et küldtem el a roncstelepre.
  • Nazarov77
    nem
  • PLaci #81149
    Az csak gold ammo-val OP (a saját tier-jében).
  • zsoltesz90
    a vk3601 konikus agyujat erdemes lenne kifejleszteni es hasznalni? Persze arany loszer nelkul :)
  • PLaci #81147
    Nekem inkább garázs hely kéne.
  • PLaci #81146
    Megtaláltam, de az másik url. ;)
  • Nazarov77
    Szerintem ha vennének goldot akkor azt free xpre váltanák. Én pl ha rohadtul szenvednék valamivel inkább arra törekednék minél hamarabb megszabaduljak tőle.
  • Gunslinger
    A legszebb hogy t6-ban gold ammoval sem érsz többet t8-9 ellenfelek ellen, mint nélküle. A 88mm L/56 gold ammoval sem tud akkora átütést, mint a D10T AP-val.
  • Nazarov77
    Ráadásul pont a francia tankok előtt csinálták ezt, remélem sokan elkezdik tolni őket hogy oldódjanak a tierek.
  • virkir
    Egyelőre nyugi ha rákeresel a főoldalon akkor bead egy oldalt ahol pillanatnyi műszaki hibára hivatkoznak.
    Felesleges meg nem nagyon van szvsz mert annyit aktiválhatsz amennyit sikerül szerezni.
  • virkir
    Az biztos, hogy aki most tart ott az nagyon megszívja és szerintem nagyobb lesz azoknak az aránya akik abba hagyják mint akik gold ammo-t fognak venni.
    Én is megszívom mert most indultam a német med ágra a VK3602-vel meg most lesz meg az ISU is.
    Nagyon kezd átesni a ló túlfelére a WG a pénzéhségével szerintem megszívják mert a régi kockák közül is egyre többen vannak úgy vele, hogy többet egy kanyit se.
  • PLaci #81140
    Na bakker.... pár óráig nem olvasok fórumot, és lemaradok egy prémiumról...
    Ugyanis a Computer Bild eltávolította a weboldalt:

Fehler 404
    Die von Ihnen aufgerufene Seite wurde nicht gefunden.

Nincs valakinek még egy fölös fel nem használt T-127 kódja?
  • Nazarov77
    Igen ez a valószínűbb forgatókönyv szerintem is, főleg a kezdőknek. Nézzük az ő szemükkel:
    - lassabban haladnak a fejlődésben mert még nem ismerik a játékot
    - vért izzadva szereznek egy T5-6 tankot, gondolják na most zúzás lesz mert mindig ezek voltak a top tankok mikor kicsivel mentem. Erre berakja őket nagy tier ellen ahol fingani nem tudnak majd.
    - Reakció: b*sszákm meg ezt a sz*r játékot: uninstall

Lehet nem véletlen ez a sok bónusz kód osztogatás, így akarnak benyalni :D
  • Wlanseraf
    Milyen jó köröket lehet majd futni a minimál sebzésű HE cuccal:D remek játék ez:) szerintem inkább abba hagyják mint hogy gold lőszert vegyen:)
  • Nazarov77
    semmi
  • lexlutor
    ..talan a teszt2nel volt arrol szo h ezta he dolgot felulvizsgaljak. akkor ebbol nem lett semmi?
  • Nazarov77
    Végeredményben az jött ki a 7.0ból hogy több ember fog arra vetemedni hogy goldot vegyen mert pl tier6as SEMMIT se fog tudni csinálni hála az MMnek mert ők folyton T7,8,9be kerülnek. Meg persze olyanok is lesznek akik emiatt hagyják abba a játékot, pl az újak.
  • virkir
    Na ez a javított HE védelem azért nem akkora öröm.
    Mentem pár kört most, hogy kipróbáljam és érdekes eredmények lettek.
    E-75 128-as olyan 0 damage-t lő object704 oldalára, hogy csak lestem, BL-9 az IS-7-et képtelen volt sebezni oldalról.
    Nem lesz nagy élmény a kisebb tankokkal menni mert gyakorlatilag nulla sebzésű köröket fognak futni velük az emberek
    Az AP normalizáció és érdekesen sikerült KT 105-ös 400 méterről nyomott simán két lepattanót a szemben álló Tigrisre.
  • Nazarov77
    kis off :D
    http://www.youtube.com/watch?v=qjRK0rNnK-Y

Kár hogy ők nem WoToznak, mert akkor már holnap jönne az 1.0 :D
  • szecsko77
    Na jó, én feladom ezzel a kóddal.
    T2-re kaptam 16 db.-ot, a másikból nem sikerült.

A többieknek is ilyen pechjük volt?
  • MuldR
    Ha ott a keresobe beirod, hogy t-127 akkor kiadja a linket, de ott ezt irja:
    Bitte beachten Sie:
    Aufgrund einer technischen Störung können derzeit keine Codes ausgegeben werden. Bitte versuchen Sie es zu einem späteren Zeitpunkt erneut. Wir bitten um Ihr Verständnis.
  • pointer4
    "Die von Ihnen aufgerufene Seite wurde nicht gefunden."

Nekem ezt írja.
  • Nazarov77
    Jaja, de engem a 7.1 jobban izgat, remélem jövő héten beindul a teszt. Viszont mikor felsorolták a francia tankokat hogy mik jönnek, nem volt egy prémium tank se a listán, jó lenne ha jönne az FCM 2C bis, videók alapján készen van, ne üljenek már sokáig rajta, meg most karácsony környékén hátha lesz kedvezmény goldra, meglepném magam ezzel a troll vonattal :D
    Amúgy meg nem kell gold, prémium acc van elég, a mardék 200at meg modul levételre használom.
  • Bmsrt
    És kiveszik a ventilációt a Gw-k ből ezt se felejtsd el!
  • Eagle16
    Már csak limitálni kéne az SPG-k számát és boldog lennék, talán még prémiumot is vennék újra ha jönnek a franciák...

SPG kredit nerf + drágább SPG lőszer,, 88-as buff!!, javított védelem a HE ellen, tracer is lesz (bár nem olyan mint régen...)

Ez egy jó patch lesz.
  • Nazarov77
    Ja most olvastam, egész IS-3 oldala ilyen, nehogy véletlenül meg tudjuk majd sebezni oldalról.