418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Napi 5 tankot enged eladni, és 10 bónusz kódot beírni a WoT honlapon .
Az 5 slot, és 10 nap prém, NAPONTA .
Állítólag e hónap végéig van ez az akció, 23x5 slot, és 23x10 nap prém .
Elméletben, már ha valóban a hónap végéig nyomják a kódokat, és futja is addig . És persze van az embernek ennyit regelni a bild-re és gmailre :D -
bornofakone #81284 goldot adtak volna, már sztem mindenki type-al v löwe-vel v kv-5-el furikázna... :D -
Megvan a T-127! Kár, hogy prémet adtak, és nem gold-ot.. -
Ha nem vagyok top már én is ráálltam az arty kiölésére vagy megvédésére. Jó móka, mikor rongyol felém a scout és belelövök az arcába. :) Nemrég egy StugIII-at lőttem ki egy lövésből. Vagyis egy lövés ami levette nagy részét és közben kigyulladt és kiégett. :D -
SZU #81281 No ezt is megéltem. PzIV-el az elején védem az artynkat, mert láttam, hogy a sztyeppén középen két leopárd száguld nyíl egyenesen felénk.
Kilőttem mind a 2t és erre az egyik leo lenoobozott, hogy kempelek.
WTF? =) -
malystryx #81280 Nem, akkor rosszul írtam, elég ha az egyik van. -
7-es arty XD -
elfogytak a kódok :(
-
Tehát egyszerre legyen tier 9 heavy és tier 7 arty?
Arty miatt sose leszek klántag.
-
Ry0K3N #81276 mégsem xD -
lammaer #81275 De jó, valakinek legalább van esze és el is olvassa. Akkor T2 kódok kuka. :) -
malystryx #81274 Bocsánat:
A fórumunk... -
malystryx #81273 Sziasztok!
Akinek nincs még klánja, de szeretne csatlakozni, az alábbi kritériumokkal megteheti:
Minimum: Tier 9-es hevay tank, és Tier 7-es arty.
Ha szeretnél csatlakozni, írj a fórumunkra, vagy akár nekem pm-ben, majd továbbítom a vezetőknek.
A klánunk neve: [A.H.A.] Arrows of Hungarians Army
A fórumunk...
Szívesen várunk, nem kertelek most azzal, hogy:
"ha szeretnél egy jó hangulatú klánba kerülni bla.. bla..."
Csak annyit mondanék, hogy én nem mennék át semmi pénzért máshova. Ha játszani nem is, de TS-re felmegyek a társaság miatt. :)
Köszönöm a figyelmet. -
Ry0K3N #81272 elfogytak a kódok :(
-
Amikor a T2-es kódot küldi mailben, ott a szövegben írja, hogy 2012 márc. 31-ig használható a Create accountnál, tehát csak új WoT acchoz jó -
Gmailre azonnal jön a megerősítő, meg a kód is (ha beadja), freemailre órák alatt csak -
Lehet a site manager kisírt egy új szervergépet mert hát a régi alig bír el egy egyszerű WoTbonuscodes támadást:))Lassan felkerül a víruslistára a szervereken :) -
lammaer #81268 Most sokkal sokkal stabilabb mint tegnap este volt... elsőre adja a T125 kódokat...
-
Szakesz #81267 Minden második ember összeszedett több havi prémiumot ebből az IGN-es akcióból. Biztos sok kódjuk lehetett...:) -
Úgy látom 10-nél többet nem enged. Holnap újrapróbálom.
-
Annyira nem bonyi google fordítót segítségül hívod max
A * mezők kötelezőek alul az első négyzet hogy elfogadod a szabályokat pipa a másodikba nem kell az csak hogy küldhetnek e reklámokat az emailcímedre.
Ha elfogadta kapsz emailt amiben aktiválod a regisztrációd.
Az aktiválás után itt tudsz a képre kattintva codot kérni, amit lehet többször meg kell ismételni ha elsőre nem adna olyankor vissza nyil klikk kép .
HA nem ad az csak 3-4 sor amikor adja akkor kb 10 sor és szrepel benne az E mail szó.
google fordító -
PetiPetiHUN #81264 A T2-est próbálja ki valaki új regisztrációval, lehet hogy úgy működik. -
Igen -
lammaer #81262 A T2-es promó kód továbbra sem működik csak a T-125? -
IGN jó kis mentő öv volt de abban nem volt semmi mert vmi terméküket promózták és szerződéssel le is volt kötve bár szerencsére vissza lehetett mondani a megrendelést xD
Nekem is onnan van még 136 nap prém 11k arany de ha ez így folytatódik soha nem fogyok ki mert mindig van vmi segély akció. -
Perzsa melyik? Pershing? -
hellokitty92 #81259 Hehe, színtúgy megy holnap még 1 kört, meg holnap után is, meg azután is!:) Gazdagodtam 5 garázshellyel, 5 nap prémmel, meg 850k credittel... Úgy is lassan meg kéne már venni a perzsát meg a t34-et, most van miből fedezni.
-
R3nton #81258 hát figyelj ismerek olyant aki anno még a 750 goldossal amihez kapál egy stuartot és asszem 1 hét prémet, csak a prémekből összeszedett 1 év prémiumót:D szal nem hiszem hogy a 3 garázsért fognak kibannolni, jah és ő még mindig játszik:D -
Mivel próbálkozol? Szerintem próbáld meg g-mail-el aztán ugyan azzal a címmel csinálsz egy eldobható mailt http://eldobhato.mpp.hu/ nekem bejött 6x majd holnap ha lesz még akkor újra megy a kör
.
-
Tusy #81256 - a német tudásom közel 0 ... mind a 4 rubrikát ki kell tölteni vagy elég csak valamelyik email címeset (és akkor melyiket)? -
hNeo #81255 nyugi ha törölnek téged, letagadjuk hogy ismerünk:) -
Sunrider924 #81254 Azt ugye tudod hogy barmennyit is ugyeskedjel a kozelebe se leszel soha egy fizetos jatekosnak. Marmint a lehetosegeidet tekintve. -
bornofakone #81253 játszol, nem vásárolsz, és ügyeskedsz, kimaradt :) amúgy köszi annak aki erre rájött :) 5 ingyen slot, + 5x170k meg is van, és holnapra is már be van ütemezve az újabb sorozat :)
még 1x köszi :)
azért remélem WG nem veszi észre v ha igen, akk se törölnek :) -
Sunrider924 #81252 Az a tevedesed, hogy azt hiszed ez egy fizetos szolgaltatas. Az igazi atveres pont ez, hogy a WG nem ismeri be, hogy ez fizetos szolgaltatas valojaban(pay to win ftw), hanem azt allitja hogy ez free to play. Ezt mar sokaknak elmondtam, sokan megharagudtak erte, de attol meg igaz. Es amiert egyre tobben utaljak meg a jatekot az az, hogy a free to play jelleget folyamatosan rontjak, hogy ra legyel utalva a vasarlasra. Az igazi f2p-ben ez valasztas kerdese, nem kenyszer. Mondjuk itt sem az, vasarolsz es jatszol vagy nem vasarolsz es kinlodsz. -
Oddball29 #81251 Kapitalizmus (fehér)orosz módra. Amíg ők csak dolgozgatnak, mi csak fizetgetünk. De leginkább ügyeskedünk, ahol tudunk. -
Plata #81250 Nekem mindig azt írja hogy nincs több kód. -
Dean108 #81249 Köszi, meg van. -
Nincs ebben semmi demagóg. Te is pénzt kapsz a munkádért. Mindenki annyit kér a termékéért, amennyit akar, legfeljebb senki sem veszi, ha nincs jó ár/érték aránya. -
hNeo #81247 egyből adja. -
zsoltesz90 #81246 Nekem 3 bol 3x beadta, azonnal kuldte a kodot. Citromailes, gmailes es egy szlovak fiokom van