418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FCH kari
    nekem elvileg küldött kodot de, rögtön utáána nekem is hibát irt ki és nincs a kép sem:P
  • popey8
    Srácok vki megtudná mondani, h ez a tracer-es dolog mi is akar lenni?
    Added tracers representation from enemies in sight – the narrow sector in a direction of a player’s gun.
    Added tracers representation from enemies in the SPG mode, if the firing tank is in the view screen.

Ez a multicluster technológia mit takar pontosan?
  • flashpointer
    nekem hibát ír ki a kért oldalra : o
  • Gubberx
    Ehhh én sem találok sehol kódot :S
  • Ohyner
    Milyen kódról van szó? Elkmesélné valaki? Nem voltam mostanában a játék közelében. Köszönöm előre is
  • Plata
    Nem hiszem hogy annyival drágább lenne.
  • Wasp91
    Érdekes nekem adja még a kódokat.
  • ollie
    A lőszer nem lesz drágább?
  • virkir
    Nem fogyott el küldi gyorsan.
  • Plata
    Szerencsére amerikai artyt nem nagyon nerfelik.

Vereség
    Csata: El Halluf 2011. december 8. 17:21:32
    Jármű: M12
    Szerzett tapasztalat: 693
    Szerzett kredit: 45 616
    Javítás+lőszer 14k.
    Ha ebből leveszed azt a százalékot még akkor is meg éri.
  • klezzz
    Ez biztos? Akkor nem érdemes tovább csinálni? :D
  • SZU
    Oje!
  • flashpointer
    fene, nincs több kód
  • Legitimista
    Elég ez az egy is, a gyűjtögetést meghagyom nektek. :)
  • ollie
    Az is kevesebbet fog keresni, és a skuló is drágább lesz.
  • SZU
    Zsír, add el, szerezz másikat és goto 1.
  • Legitimista
    Szuper, megvan a T-127.
  • SZU
    S51, a hosszú orra miatt lett pinokkió még a béta alatt.
  • Nazarov77
    Kamu volt a tank és prémium nap törlés amit másik oldalon írtak.
    A srác ezt az üzenetet kapta és bezavarta mert nem tud jól angolul :D

Dear Players!
    The World of Tanks development team would like to draw your attention to the fact that the stealing of game accounts’ details has been more frequent lately. Please do not give out your email or passwords to anyone UNDER ANY CIRCUMSTANCE! Even Administrators have no need to ask you for your account information. Logins and passwords are necessary for you only! Hacking of your e-mail account may also lead to the compromising of your game account.
    In addition, please any downloading of the client or any updating should come from the official World of Tanks web-site. It will help ensure your game account security. As well the security of your game account is solely up to you!

Ez csak egy automatikus üzenet a játékban :D
  • SZU
    Aha, tehát azok a számok, amik rá vannak írva nem túl mérvadóak...
  • Ohyner
    Üdv!

Srácok nem voltam vagy egy fél hónapja a játék közelében, mi ez az akció amiről most szó van? Leírná nekem valaki, hogy hol és mit lehet igénybe venni? Amúgy mi történt még a játékban mostanában?
  • bgabor
    Mi a frász az a pinokkió? Ha valami high tier arty, jobb ha tudod hogy a Tier5 fölötti artyk bevételeit a jövő héten érkező 7.0 patchben erősen nerfelik, hála istennek. A "kreditfarmolás céljából szívatjuk a többi játékost az artyval" című játék nem működik már sokáig.
  • Tuvok #81343
    Az alap ágyú olyan, mint a fogfájás . A 203-assal kezdődik a móka .
  • bgabor
    Még mindíg csak napi öt tankot lehet eladni...
  • SZU
    De szar! Kredit hiányban vagyok, ezért vettem egy pinokkiót. Gondoltam, majd kifarmolom az egy millát, amibe került és még tovább az ingyen prémium fiókkal.

Erre alap ágyúval max. 400-at tudok sebezni telitalálatnál! De a negatív rekordom 98 sebzés egy IS mellett 1 méterrel...

És még nem is nerfelték a HE-t...
  • R3nton
    ja IGN-es akcióból valaki fél éves premet csinált meg typot:D
  • flashpointer
    csak 4x lehet eladni a tankot? ötödjére nem engedi : /
  • Belkar
    hány nap premium jár ezért a kódért?
  • ollie
    Ja, remélem kamu.
  • Nazarov77
    Ha mástól is elveszik a T-127et majd szóljon, szerintem kamu, az IGNnél se vettek el semmit pedig ott jócskán több cucc járt érte.
  • baly94
    10 kódot aktiváltam(többet most nem enged) és 10 van félre rakva, egyelőre ennyihez volt erőm xD
  • MitsuMishi
    Úgy látszik a T127 lett a kis szintek Type-ja, most is 6 volt az egyik oldalon, 3 a másikon :DD
  • bgabor
    Kár. Ismerős érzés egyébként, egyetemi koleszból hazautazás után én se sokmindenre vagyok alkalmas.
  • Egerwin
    Na még jó, hogy van egy rakat mail címem, lett 6 nap prémiumom. :D
  • hellokitty92
    Ma nem hiszem h jó lesz. Ma utazok haza, és jó ha 11-re otthon vagyok, nem tudom mennyi erőm lesz még utánna játszani, ha lesz is akkor se leszek túl beszámítható állapotban.:D

Nekem 29k kell még a perzsához, ha holnap is ilyen mázlis napom lesz, akkor estére talán meglesz.

Hát szerintem az m3 egy brutálisan fos ágyú, a mozgékonysága tényleg kielégítő. A legnagyobb előnye a kis mérete, igazi kis szemétkedős genya tank, amivel nem is akar az ember fair módon harcolni, mert nem is lehet vele.:)
  • DummyBoy
    Lol ... mire hazaérek lehet egy kód sem fog élni ...
  • Nazarov77
    Savanyú a szőlő WGnek?
  • Oddball29
    Segítek, ha kell.
  • dolbyy
    Köszönöm atippet működik a code.
  • ollie
    Hoppá, van akinek már elvették az utolsó tankját meg 1 nap prémiumát, hackelés indokkal. http://logout.hu/tema/world_of_tanks_tankos_mmo/hsz_20921-20921.html