418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #81405 Ezt most nem értem. Ha ezt az eredményt a mostani szerón érted el, akkor ez még a lecsökkentés előtti érték. Tehát ebből a bevételből 7.0 peccs után lejön majd 30-40%.
Ha pedig a teszt szerón érted el ezt az eredményt, akkor meg nagyon kevés, mert ott meg ugye tízszeres szorzó van a bevételre is. -
Destydeme #81404 Arty árnyéka?Lehet buta vok,de azt hittem a rádión leadják a jelet,h hol vok(mert pl nem tudom kilőni a támadót).
Mondjuk nem vágom meddig lő az Arty.
Szal ez mitől függ?Nem ezért van a rádió=ha nem ölöm/tudom meg és lát az ellen=az arty rámmozdul?Ez,h van?Köszi a választ.(fogalmam sincs pontosan hogy lő/lát az Arty)Köszönök minden építő választ.Köszi neked is. -
Tudtok linkelni pár oldalt ahol vannak jóféle prémium garázs modok? Elfelejtettem archiválni a könyvjelzőim. -
Destydeme #81402 Mit jelent a hova ne állj?Általában bújtam/bújok a bokor jótékony takarásába.Onnan lövök,de általában a 2 lövés után már megtalál az arty.Persze ez azt jelenti,h nem öltem meg a tankot=leadja rádión a pozicióm?Vagy mire gondolsz?Minden épító hsz-t szívesen fogadok.Thx. -
Skill #81401 szerintem nem. töltés viszont mindenképpen. a nagyobb artykon hamarabb becélzod az áldozatod mint újratöltene. -
Arra kötelező: Rammer és Gun laying Drive -
SZU #81399 Artyra érdemes célzásgyorsítót venni? -
ehh lekéstem az ingyen kódot?:O oh :S -
Nem múlik ezen semmi nekem. Meg biztos lesz még ilyen. Ehhez nem kellett regelni sehova, és volt 1400valamennyi ingyenarany. Gyakorlatilag játékpénz, emiatt nem fogom magam tökönszúrni:D -
Maradj artyárnyékban, ha pedig ennek elhagyássa elkerülhetetlen, akkor igyekezz egy következőhöz, és ne időzz sokat. Ebben az esetben tudd, hogy megeshet, hogy belédlőnek, és ne csodálkozz ha megtörténik. -
Skill #81395 én is elkúrtam mielőtt kijött az akció vettem 1 nap prémet 250goldért. ilyen az élet.
wts mausos acc :) wow accra is lehet cserélném! -
Skill #81394 nekem az a taktikám kis meddel, hogy előre rohanok , hogy a sok gyökér meddel találkozzak max fél pályáig. ha nem lőnek ki 1-2 perc alatt húzok vissza a nagyok mögé és segítem őket hátulról. artyk ellen meg megtanulod hova ne állj. -
SZU #81393 Akkor ezt elb*sztad. Ingyen aranyból vettél helyet, amit ingyen kaphattál volna "korlátlan" ma... -
Egyet küldhetnél egy szegény kezdő WoT-os kollégának :) -
LINK
#t=1m15s ez kell a a végére persze a megfelelő idővel. -
Destydeme #81390 Köszönöm a választ.
Sajna úgy látom,h sokan erre mennek rá-persze biztos,mert kicsik és élmény-,de zavaró,amikor eléd állnak,h lőhessenek rá.:)
Az Artyk ellen van vmi taktika?
Ha már válaszoltál:Az Artyk ellen van taktika,mert úgy látom,h 1 esetleg 2 lövés után már küldik a csókjaikat.
Vagyis"hit and run"?
Vki okosan írta,h elveszik a friss regisztráltak kedvét azzal,h amint feljebb lép,máris jönnek a dúrvák.Ez tényleg gáz,mert nehezen összejön a szintlépés és máris megint ott vagy,h hide,vagy nem tudom.Szal az a recept,h amíg nem leszel a táplálénk lánc elején,állandó"stressz" van?Mert így ember a talpán aki türelmesen feljut a magas szintre.(Jelenleg Pz III/IV a tankom,ami valahol már jó,de már jönnek a Tiger II-k,amikor PanzerIII/A-volt akkor csak Tigerek jöttek=a szitu ua.)+Nem nagy öröm nekem,h a light tankokat 1lövéssel letudom.THX. -
Skill #81389 wts keyek XD -
Fasza, vettem 3 slotot gyorsan. Másra úgyse kell az ingyenarany. Már csak credit kéne tankok vásárlására:D -
Én 300-ra emlékszem. -
Destydeme #81386 Vagyis azon kívűl,h húzol 1 strigulát,mondván 2-3-4tankot kilőttél nem vészes?Spec.pont nem érdekel ki volt a"MAN". -
koltt #81385 Én úgy tudom hogy igen, bár nem prémiumozok, így nem foglalkoztam vele -
Akció van, de a felszerelhető cuccok is féláron vannak. Már vettem 2 ventit, 2 célzásgyorsítót és 2 töltésgyorsítót. Ja meg a minap 2 slotot :D -
most dupla áron adják, eddig 75 volt
-
Most akciósan adják a garázshelyeket, vagy eddig is 150 gold volt? -
Mik ezek a kócok meg most hova kell ezeket beírni vagy most mi? -
A killért jár külön XP, de nem sok. -
Bmsrt #81379 Nem a pénzt és az Xp-ta kiosztott sebzés alapján kapod teljesen mind1 hogy a tiéd-e a kill vagy nem.(de jól mutat mint trófea)
Valóban a nagyobbakért több Xp és kredit jár,de ők gyorsabban szét is kapnak,meg nem biztos hogy tudod sebzeni őket.:) -
Amúgy látom, már bemínuszozott valaki, a "hozzászólásaim hasznossága" opciónál... (nem túl régóta van ez a + - gomb a nick-lécen)
Hát köszönöm, [URL=www.youtube.com/watch?v=AJ6VtyAQJdM&t=18m57s]"semmi baj, ha gondolod, le is hugyozhatsz..."[/URL]
-
Destydeme #81377 Hi.Az lenne a kérdésem,h ha vkit lesebzek,de a végén nem én lövöm ki,akkor ? xp-től esek el?Van erre vmi érték?
Mert sajna gyakorlatilag ez megy.Vagy mkinél ez volt kisebbként?
+végig az lesz,h amint 1szintet növök egyből jönnek a"nincs sok esélyem"?
Erre van vmi taktika?Mert ha a kicsiket kilövöm,gondolom nem sok xp-t kapok,ezért próbálom a saját szintem támadni.Thx. -
Bmsrt #81376 Az még a (távoli) jövő zenéje... -
naponta 5 tankot -
Eddig is max öt tankot lehetett eladni, most már ki is fogja jelezni, ha elérted a limitet (eddig csak annyit láttál, hogy error). -
Jó kérdés ez engem is érdekelne +1
-
Sziasztok.
Ezt nem értem (7.0 patch logból):
"Added a notification of reaching the daily tank sale limit."
Ez egy új feature, hogy nem szabadulhatok meg a tankjaimtól kedvemre?
ez is érdekesen hangzik:
"In the battle interface, additional equipment (camo net and binocular telescope) performance will now be shown."
Amúgy tökvicces, hogy a Panther ammo rackját még 20%-al gyengítik, így is állandóan kipukkan tőle (vagy elírás, nézd majd a linket!)
RECHTS
-
ColMoss #81371 most akkor 7.0-ban nem jön az a prémium funkció, hogy mely mapokat nem akarok tolni? -
virkir #81370 Nem is durran be a mutatóujja mint nekem :D -
Ez van, ha valaki scripttel szedi le a kódok százait... -
Engem is érdekelne :o -
Wasp91 #81367 "Aki akar egy nap ingyen prémet meg egy T-127-et garázshellyel, az regeljen itt kódért:
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html"
De nem megy már.
-
virkir #81366 Megint technikai probléma van nézzünk vissza később sablonszöveggel.
Talán megint összeborult a rendszerük :)