418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ezt most nem értem. Ha ezt az eredményt a mostani szerón érted el, akkor ez még a lecsökkentés előtti érték. Tehát ebből a bevételből 7.0 peccs után lejön majd 30-40%.

Ha pedig a teszt szerón érted el ezt az eredményt, akkor meg nagyon kevés, mert ott meg ugye tízszeres szorzó van a bevételre is.
  • Destydeme
    Arty árnyéka?Lehet buta vok,de azt hittem a rádión leadják a jelet,h hol vok(mert pl nem tudom kilőni a támadót).
    Mondjuk nem vágom meddig lő az Arty.
    Szal ez mitől függ?Nem ezért van a rádió=ha nem ölöm/tudom meg és lát az ellen=az arty rámmozdul?Ez,h van?Köszi a választ.(fogalmam sincs pontosan hogy lő/lát az Arty)Köszönök minden építő választ.Köszi neked is.
  • patchaou
    Tudtok linkelni pár oldalt ahol vannak jóféle prémium garázs modok? Elfelejtettem archiválni a könyvjelzőim.
  • Destydeme
    Mit jelent a hova ne állj?Általában bújtam/bújok a bokor jótékony takarásába.Onnan lövök,de általában a 2 lövés után már megtalál az arty.Persze ez azt jelenti,h nem öltem meg a tankot=leadja rádión a pozicióm?Vagy mire gondolsz?Minden épító hsz-t szívesen fogadok.Thx.
  • Skill
    szerintem nem. töltés viszont mindenképpen. a nagyobb artykon hamarabb becélzod az áldozatod mint újratöltene.
  • DummyBoy
    Arra kötelező: Rammer és Gun laying Drive
  • SZU
    Artyra érdemes célzásgyorsítót venni?
  • szabii98
    ehh lekéstem az ingyen kódot?:O oh :S
  • bardocz
    Nem múlik ezen semmi nekem. Meg biztos lesz még ilyen. Ehhez nem kellett regelni sehova, és volt 1400valamennyi ingyenarany. Gyakorlatilag játékpénz, emiatt nem fogom magam tökönszúrni:D
  • Legitimista
    Maradj artyárnyékban, ha pedig ennek elhagyássa elkerülhetetlen, akkor igyekezz egy következőhöz, és ne időzz sokat. Ebben az esetben tudd, hogy megeshet, hogy belédlőnek, és ne csodálkozz ha megtörténik.
  • Skill
    én is elkúrtam mielőtt kijött az akció vettem 1 nap prémet 250goldért. ilyen az élet.
    wts mausos acc :) wow accra is lehet cserélném!
  • Skill
    nekem az a taktikám kis meddel, hogy előre rohanok , hogy a sok gyökér meddel találkozzak max fél pályáig. ha nem lőnek ki 1-2 perc alatt húzok vissza a nagyok mögé és segítem őket hátulról. artyk ellen meg megtanulod hova ne állj.
  • SZU
    Akkor ezt elb*sztad. Ingyen aranyból vettél helyet, amit ingyen kaphattál volna "korlátlan" ma...
  • Gubberx
    Egyet küldhetnél egy szegény kezdő WoT-os kollégának :)
  • ximix #81391
    LINK

#t=1m15s ez kell a a végére persze a megfelelő idővel.
  • Destydeme
    Köszönöm a választ.
    Sajna úgy látom,h sokan erre mennek rá-persze biztos,mert kicsik és élmény-,de zavaró,amikor eléd állnak,h lőhessenek rá.:)
    Az Artyk ellen van vmi taktika?
    Ha már válaszoltál:Az Artyk ellen van taktika,mert úgy látom,h 1 esetleg 2 lövés után már küldik a csókjaikat.
    Vagyis"hit and run"?
    Vki okosan írta,h elveszik a friss regisztráltak kedvét azzal,h amint feljebb lép,máris jönnek a dúrvák.Ez tényleg gáz,mert nehezen összejön a szintlépés és máris megint ott vagy,h hide,vagy nem tudom.Szal az a recept,h amíg nem leszel a táplálénk lánc elején,állandó"stressz" van?Mert így ember a talpán aki türelmesen feljut a magas szintre.(Jelenleg Pz III/IV a tankom,ami valahol már jó,de már jönnek a Tiger II-k,amikor PanzerIII/A-volt akkor csak Tigerek jöttek=a szitu ua.)+Nem nagy öröm nekem,h a light tankokat 1lövéssel letudom.THX.
  • Skill
    wts keyek XD
  • bardocz
    Fasza, vettem 3 slotot gyorsan. Másra úgyse kell az ingyenarany. Már csak credit kéne tankok vásárlására:D
  • bardocz
    Én 300-ra emlékszem.
  • Destydeme
    Vagyis azon kívűl,h húzol 1 strigulát,mondván 2-3-4tankot kilőttél nem vészes?Spec.pont nem érdekel ki volt a"MAN".
  • koltt
    Én úgy tudom hogy igen, bár nem prémiumozok, így nem foglalkoztam vele
  • patchaou
    Akció van, de a felszerelhető cuccok is féláron vannak. Már vettem 2 ventit, 2 célzásgyorsítót és 2 töltésgyorsítót. Ja meg a minap 2 slotot :D
  • ollie
    most dupla áron adják, eddig 75 volt
  • bardocz
    Most akciósan adják a garázshelyeket, vagy eddig is 150 gold volt?
  • femate
    Mik ezek a kócok meg most hova kell ezeket beírni vagy most mi?
  • ollie
    A killért jár külön XP, de nem sok.
  • Bmsrt
    Nem a pénzt és az Xp-ta kiosztott sebzés alapján kapod teljesen mind1 hogy a tiéd-e a kill vagy nem.(de jól mutat mint trófea)
    Valóban a nagyobbakért több Xp és kredit jár,de ők gyorsabban szét is kapnak,meg nem biztos hogy tudod sebzeni őket.:)
  • f24sg
    Amúgy látom, már bemínuszozott valaki, a "hozzászólásaim hasznossága" opciónál... (nem túl régóta van ez a + - gomb a nick-lécen)

Hát köszönöm, [URL=www.youtube.com/watch?v=AJ6VtyAQJdM&t=18m57s]"semmi baj, ha gondolod, le is hugyozhatsz..."[/URL]

• Destydeme
    Hi.Az lenne a kérdésem,h ha vkit lesebzek,de a végén nem én lövöm ki,akkor ? xp-től esek el?Van erre vmi érték?
    Mert sajna gyakorlatilag ez megy.Vagy mkinél ez volt kisebbként?
    +végig az lesz,h amint 1szintet növök egyből jönnek a"nincs sok esélyem"?
    Erre van vmi taktika?Mert ha a kicsiket kilövöm,gondolom nem sok xp-t kapok,ezért próbálom a saját szintem támadni.Thx.
  • Bmsrt
    Az még a (távoli) jövő zenéje...
  • ollie
    naponta 5 tankot
  • ollie
    Eddig is max öt tankot lehetett eladni, most már ki is fogja jelezni, ha elérted a limitet (eddig csak annyit láttál, hogy error).
  • MatchDiabolo
    Jó kérdés ez engem is érdekelne +1
  • f24sg
    Sziasztok.

Ezt nem értem (7.0 patch logból):

"Added a notification of reaching the daily tank sale limit."
    Ez egy új feature, hogy nem szabadulhatok meg a tankjaimtól kedvemre?

ez is érdekesen hangzik:
    "In the battle interface, additional equipment (camo net and binocular telescope) performance will now be shown."

Amúgy tökvicces, hogy a Panther ammo rackját még 20%-al gyengítik, így is állandóan kipukkan tőle (vagy elírás, nézd majd a linket!)

RECHTS

• ColMoss
    most akkor 7.0-ban nem jön az a prémium funkció, hogy mely mapokat nem akarok tolni?
  • virkir
    Nem is durran be a mutatóujja mint nekem :D
  • ollie
    Ez van, ha valaki scripttel szedi le a kódok százait...
  • bardocz
    Engem is érdekelne :o
  • Wasp91
    "Aki akar egy nap ingyen prémet meg egy T-127-et garázshellyel, az regeljen itt kódért:
    http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html"

De nem megy már.

• virkir
    Megint technikai probléma van nézzünk vissza később sablonszöveggel.
    Talán megint összeborult a rendszerük :)