418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem igazán jönnek be nekem a medek,heavy tankokkal szeretek játszani.
    Szerintem hülyeség hogy nem lehet régebbi heavykkel játszani,max neked nem jön be a heavy stílus.
    Én nagyon jól szórakozom régi heavykkel.
  • Fulcrum11
    Gondolom időközben feltűnt, most a "meta" leginkább a gyors, magas átütésű tankok, a powercreep miatt nem ér sokat egyik heavy sem.
    A kerekes szarok meg a gyors medek/lightok miatt kell a magas lövedéksebesség is.
    Szóval ha egy kis páncél is kell, akkor a heaviumok, de leginkább a nagy pennel és lövedéksebességgel bíró, valamennyire páncélozott medek amik szerintem most a legjobbak. Buffolták a low tier HP-t, ami szerintem mindenképp jó, az új felszereléseket is érdemes megnézegetni, nem rosszak.
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2020.11.23. 21:06:41
  • Kancsalborz
    Ok, köszönöm a válaszokat. Kb. 2-év után gondoltam úgy hogy "megyek pár kört", és természetesen ezért nem veszek prémiumot. Majd esetleg ha kedvet kapok újra.
    Anno 1800WN8-körül hagytam abba, valószínű most viszont ennek töredékét hozom majd, ami még nem is izgat, viszont én is úgy gondolom hogy lesznek 0-ás körök most bőven még visszarázódok, és nem akarom hogy elfogyjon a lóvém...XD
    Van számos prémtankom 5-8T-ben akkor majd azokkal gyakorlok.
  • Plata
    Én prém nélkül játszom,de T8-ban még lehet jól keresni ha van prém tankod.
    De sima T8-.al is,ha jól szerepelsz,frontline-ban meg sokat lehet keresni,artyval meg laza.
  • popey8
    Én ugyan nem játszom prém nélkül, de sztem attól is függ milyen játékos vagy. T6 biztos pluszos még sztem, akármit is csinálsz, nullázás is belefér. Azt olvastam több helyen, h az M44 a legjobb nem prém kereső T6-ban. Szerintem T8 lehet az a szint, ahol még éppen keresni is tudsz és ott is az opébb tankokkal. Én T9-el is tudtam termelni, de az prémmel és jó körrel. 0-ás körrel meg repkedtek a -20 ezrek :D Szal T6-T8. De van itt aki prém nélkül tolja, majd ő kifejti bővebben.
  • Kancsalborz
    És melyik az a Tier, ahol még el lehet "játszogatni" prémium nélkül, úgy hogy még keresel is ha minimálisan is jelenleg a játekban ?
  • RJoco
    Ennyiért én is odaadom az enyémet.
    2 év garancia, kipróbált, 100% üzemképes
    Csak vicceltem, dehogy adom el
  • Plata
    Ha van Ps7-ed szójj.
  • joe662
    Ps5-öt valaki?
  • Plata
    Szerintem egyik T10 sem éri meg,nem prémek,csak viszik a lóvét és nem is túl jók.
    T49-el sikerült szemtől szembe padlógázzal rammolni EBR90-et.
    Maradt 165 hp-ja,azt meg lelőttem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.23. 11:01:37
  • kopaszeger
    nem éri meg
  • joe662
    15k kötvényt megér a 121B,vagy inkább lila cuccot vegyen az ember?
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Westfield
    Járművek: P.43 bis
    Szerzett tapasztalat: 3 050
    Szerzett kredit: 13 792
    Csatában elért kitüntetések: Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Nem is olyan rossz ez a kis tank.
  • Plata
    Úgy tudtam az E25 camója nagyon jó.
    352 méterről spotoltam úgy hogy nem vett észre és kilőttem.
    Győzelem!
    Csata: Mines
    Járművek: P.43 bis
    Szerzett tapasztalat: 2 292 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 20 380
    Csatában elért kitüntetések: Nicols medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Lassan eléri a lövegkezelőm is a 100%-ot.Akkor ki kapcsolom a legénységi xp-t.Hogy gyűjtsek xp-t a tanknak.
    Akkor lesz cumi ha tényleg T7-ből jön a heavy.
  • Plata
    Az előbb 300+ méterről T30-at úgy lőttem meg hogy a tornyából látszott ki a domb mögül kb 10 centi.
    Inkább csak ijesztgetés lett volna.
    Egyébként szerintetek JpzE100 jobb mint jagdtiger,vagy szintén szarabb a T10 mint T9?
    Mert ezzel a jagdtigerrel elég jókat megyek,annak ellenére hogy balfasz legénység van benne.
    Győzelem!
    Csata: Live Oaks
    Járművek: Jagdtiger
    Szerzett tapasztalat: 4 240
    Kapott előrehaladási pontok: 7
    Szerzett kredit: 24 236
    Csatában elért kitüntetések: Sínai oroszlán, Bajtársak, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Na és igen,megint nem kempeltem vele,hanem elől rohamoztam,az utolsó három tankot a bázisánál lőttem ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.22. 17:30:58
  • Lucifer001
    Phase nem annyira rossz . Char kifejezetten tetszik . Ruszki meg egy totális hulladék . Van hogy pattint , de akkor a következő 5 csatában bosszúból kapod a lőszer reteszt sorozatban . Ágyú igazi ruszki . Van hogy kapás lövéssel az EBR elkapod , de inkább a holdat , meg a vakondokat csapkodja . Ágyú süllyedés -6 .
  • Plata
    Na nesze neked ez pont most volt.
    Fos csata,mivel rossz oldalon mentem,ahol én mentem alig volt valami,az ellenség nagy része pont a másik oldalon kempelt,de mikor látták bejövünk bázisra menekültek a mi bázisunk felé.Nem mentem utánuk,mert bár az Obj kicsi,de nem is gyors,max 38-40 kilóméterrel száguld jó úton,ezek után meg a dombokon kellett volna mászni.
    Jah AE-t tornyon lőttem ki,mert a testét lője a fene.
  • Plata
    Jut eszembe,az Object olyan kicsi hogy simán elmenne med-nek.
    Mivel lapos egy nagyobb heavy mellé ha be áll nem is tudja lőni.
  • Plata
    Szerintem mind a háromnak meg van a gyengesége.
    De ha Char és AE akkor inkább AE.
    De jó ha tudod az előbb lőttem ki egyet Su-130-al tornyon alap lőszerrel.
    Na és ha már alap lőszer.
    Jagdtigerrel mentem egy kört,kell az xp bele.
    Szemtől szembe alap lőszerrel T95-öt beütöttem közelről,mert körbe vettek és inkább a T95 felé fordultam,ő meg pattant rólam és nem tudott megsebezni.

Láthatod azt is hogy béna legénység van benne,az előző tank,a Ferdi több skilles legénysége miután ki raktam őket a barakkba felszívódott az éterbe.
    A képen látszik mennyibe került a lőszer,meg az is öltem egy artyt,mert megint nem tudtam a hátsómon megülni és Td-vel előre rohamoztam az ellenség bázisára.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.22. 16:20:25
  • lammaer
    Ha se nem AE, se nem Char, akkor taléán a ruszki? :D
  • Plata
    Legtöbb AE vagy Char tulaj tök ütődött és azt hiszi hogy valami op szarban ül amivel ki állhat a nyílt mezőre puffogtatni.
    Az érzés amikor Is7-el szart csinálsz belőle 60 kilóméter órás ütközésnél,megfizethetetlen.
    Jah igen,én meg olyan őrült vagyok aki Is7-el folyton kamikaze-t játszik.
    Nekem Is7 meg Obj277 azért van a garázsban hogy marhulhassak,mind a kettő gyors.
    Lehet velük rallyzni úgy hogy közben heavy tankok.Bár Obj lassabb,de Is7 olyan mint egy begőzölt nyúl.
    Jah Is7 mellé kell Benny Hill zene is.

Szerintem így kerek a játék,ha megtalálod benne azt ami szórakoztat.
    Én mindig a fun-t keresem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.21. 20:33:29
  • papa74
    majd marha leszek ezekkel a hevikkel közelről harcolni, max akkor ha ellövi magát
  • Plata
    Marha lassú a töltése,két lövés közt is sok idő telik el.Igencsak papír,ha 60TP-vel vagy Type5-el telibe vágod jó eséllyel a legénységnek vagy a moduloknak KO.
    Arról nem beszélve hogy nehezebb T8 light tank is tudja ölni rammolással,ha meg valami fürgébb heavyvel vagy meddel találod meg,borul mint a bili.Artyval meg fun.Az AE nem tudom miért olyan nagy kedvenc,szemből ha eldugja a testét jó 9-esig,de egy tizesnek már nem,Td-vel meg pláne nem,sokat Jagdtigerezem mostanság,mert ki akarom húzni E100-at.Alap lőszerrel is viszi,ha már td,Super hellcat is belövi ha nem szemből próbálja.Tank rewards küldikhez szoktam menni hellcat-al,mert ahhoz 2-8 9-10 tier tankokkal lehet pontot szerezni.Először megszerzem 2-8 tierben utána t9-10,bár sajnos T9 tankom nem nagyon van.T10-ben meg marha minuszos.
  • papa74
    Nekem bejött, sokat még nem mentem vele, de bejön.
  • lammaer
    Nagyon tré a Char futur? Mindenfelé az AE Phaset favorizáljk, de én meg szeretem a táras franciákat.... (egy ha lenne egy lorri vagy egy somua maraton, annak istenesen nekifeküdnék)
  • Plata
    Na ma is találkoztam hülye magyarral.
  • lammaer
    Steel Huntert nehezített fokozat - a felvehető cuccok nem látszanak a játéktérben, csak a radaron :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.11.21. 10:50:27
  • Plata
    Az elsőt meg tudtam nézni ezt nem.
    Scout tankkal sebzésre nem fogsz kapni sok xp-t.
  • bekescsaba
    Na szóval

• bekescsaba
    Teljesen korrekt az XP számolás

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/dg12elaezq5sz2rnngq1.jpg
  • Lucifer001
    Ezek így ketten együtt kergettek . .....

• Plata
    Azzal nem nehéz,csak a gyorsaságra kell fejleszteni és mindig elbújni,hasonlót én is csináltam.
    De grat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.18. 11:48:59
  • popey8
    Na ezt csinálja vki utánam, ha tudja XDDDD

• Plata
    Kitüntetéssel csináltam meg egy spotolós küldit Is6 tankkal.
    Baromi vicces csata volt,egyedül megindultam jobb oldalt,gold spammer köcsögöket kaptam,amikor a bourrasqu egyetlen lövést sem tudott bevinni,több tárból én meg minden lövéssel sebeztem az vicces volt.
    Átértem egyedül az ellenség bázisára,két idióta inkább vízbe ugrott.
    Su-101m meg úgy gondolta ha nem tud belőni rám ugrik és le rammol.
    Vicc hogy a tankom tetejére ugrott de ő halt meg.
  • Plata
    Tipikus ruszki,vagy sebezhetetlen állat vagy T8 is szemből belövi.
    Az ágyúja dettó,van hogy bármit visz van hogy semmit.
  • Gyuszopapa
    Hát én se vettem észre hogy állat lenne.Így hagytam is a fenébe.Garázsdísz.
  • bekescsaba
    Hali!

Az IS4 buffolása miben merült ki?

Keresztul-kasul hugyozza minden. Az ágyúja meg.......
  • Plata
    Az előbb csatában valami irtó béna játékossal futottam össze.
    Nézem a dögcéduláját,már nem is csodálkoztam,3 nap-ja játszik,de prém tankja van,viszont hülye is hozzá.
  • Plata
    Én szeretem az Object-et.
    Kinézetre az AE tetszett,de mivel könnyű belőni inkább object-et választottam.
  • HerrWolf
    AE Phase 1