418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bőven bennevan a tűréshatárban, amit a szerver enged a játékosok 99%-ának . -
petszol #81924 Akkor mit szóljak az én 47%-omhoz? 
-
Egy wot accal összesen tízet. -
Elég karcsú, már ha a győzelmi arányra gondolsz :) -
petszol #81921 Grat az 51%-hoz. -
Glo #81920 Jah, jó lenne tudni, hogy összesen 10-et regelhetsz, vagy naponta 10-et :) Január 28-ig sztem 2 év prémiumot össze lehetne szedni :) -
Wlanseraf #81919 10 után annyi:) -
petszol #81918 Mostanában a sima KV-val jobban élvezem a game-t.
-
Egy -
megakoko #81916 Nekem volt T-29-em lassú és drága -
petszol #81915 Tuvok neked mennyi accod van?!
-
petszol #81914 tbundy,úgy látom ezzel az accal orosz fun vagy.
-
Na, ha tegnap meg tegnapelőtt is beütöttem 5-5 T127 kódot, akkor ma mi a helyzet? :)
Menne-e? Mert nem szívesen szúrnám el a T127-et. Viszont az a ~700k jól jönne. -
Jó kis tank az, csak nem vagy elkényeztetve egy gyorsan célzó és töltő ágyúval, viszont időnként közel 500 hp-t is harap, ha a szerver úgy akarja . És mozgékony is . Meg kell szokni . -
megakoko #81911 Sziasztok
nem kicsit akad a szerver
-
petszol #81910 Amcsiról nem tudok nyilatkozni,mert csak M3-nál tartok.
-
petszol #81909 Mostanában mondjuk eléggé elment a kedvem az egész játéktól.
Szívó ágon vagyok elég sűrűn.Tankot lövöm ,első 3 talál,7%, utolsó lövés szerintetek? 5x semmi,csak azért,hogy ne az enyém legyen.Is meg csak ráfizetés prém nélkül. :)Tigert jobban szeretem. -
tbundy #81908 pont fordítva voltam, inkább freeből ugrottam kv-3-at amint tudtam, IS, IS3 sztem fun tank, de még IS4 is (még ha a statomon nem is látszik :P ) -
És ha valaki más azt mondja, hogy a T32 csalódás, egy harmadik pedig mondjuk azt, hogy csalódott a német heavykben akkor melyik vonalat viszed? -
petszol #81906 Is3 akkora csalódás? Akkor inkább a német meg az amcsi vonalat viszem.
-
hellokitty92 #81905 Igaz, igaz... Most már én is belekeveredek. Facepalm nekem.:) -
sad1976 #81904 is3ra 3 fajta 122mm löveg van.már az alap kv tankra is oda lehet rakni a 107mmt ami igen csak jó ágyú. kv3al mikor kezdtem csak alap ágyú volt. a kv tankal is csak az alap ágyúval mentem
alap toronnyal. aztán jött a kv3 ami 1 szuper T6 tank. azzal kifejlesztettem mindent amit csak lehetett.öröm volt vele menni hiába volt lassú én nagyon szerettem.majd jött az IS! az aztán tényleg csalódás volt.és végül az Is-3 arrol inkáb nem is írok semmit. lehet 7.0 után jobb lesz akkor lehet újra előveszem.
-
Bmsrt #81903 Áh az "alap" amit a tankkal kapsz az a 90milis ganaj...a 105-ös már "ÁPGRÉD"!
-
sad1976 #81902 az is röhej hogy az a semmire se jó 105mm ágyú már a T29nél is ott van. a T32őn is az a csúcs .majd aztán a T34nél is az az alap. -
Bmsrt #81901 Nem is tudtam!Köszi a felvilágosítást!(bár én sose használtam ezt a felfüggesztés upgradet,mindig freeből első a lánc...) -
sad1976 #81900 már csak azt szeretném tudni hogy az usa T 34 re miért nem lehet rakni?????????????kedves wot brigád
alapból nem bír semmi + a kicsike. az álcahálót nyögve nyelősen. amugy is 1 fika tank de hogy alapból ilyen esélytelenül neki indulni. töltésgyorsító ,fokozott szellőzés !ez mind óriási előny. de nem! ez nem birja. küszködd ki valahogy a láncot előbb. majd aztán extrázhatsz. ezért nem megyek vele!
-
Bmsrt #81899 Ja tényleg ez igaz is!Valóban könnyebb,de ez 7.0-ban változni fog nem?Már ne emlékszem az új torony adatokra... -
bgabor #81898 Ebben az esetben valóban, de amúgy a heavyk közel sem használnak mind azonos típusú felfüggesztéserősítő modult. Sőt, németeknél másfajtát használ a TigerII-E75 vonal és mást a Porsche vonal. Wotdb.info-n le kell mindig csekkolni, és akkor nem kerül az ember hülye helyzetbe. -
Ennyire még nem figyelgettem, csak gondoltam, ha már akciós akkor veszek egyet :) köszi a választ. -
Bmsrt #81896 Igen,ha aranyért leszereled a Kv-3-ról,utána mehet az Is-3-ra is mind a kettő heavy szóval kompatibilis elvileg. -
sad1976 #81895 

áááááá hogy birná
az is 3 fejlesztett tornya könnyebb mint az alap torony! t rugó nem is kell! amúgy igen fel lehet rakni. -
Ha veszek a KV-3-hoz torziós rugót, azt fel tudom majd tenni az IS-3-ra is? És elbírja majd vele a fejlesztett tornyot? -
bgabor #81893 Hát, jelen állás szerint a 7.0-ából december közepe felé lesz valami, pedig az eredetileg november közepére lett ígérve. Nem túl valószínű szerintem, hogy a egy-másfél hétre a 7.0 kidabása után kiadnák a 7.1-et is. -
Ez lesz a francia ág? -
Jó a rajz, csak kár hogy egy KV yess-ezik rajta 
-
Nazarov77 #81890 Közben az orosz oldalon megnéztem az in developmentet, ott nem január van kiírva a 7.1re:
French tanks appear in the game a bit later - with update 0.7.1, which is scheduled for release in late 2011. -
hali
nem tudom ki frissíti a magyar a klánok listáját. dobjon egy privit pls :)
üdv: Mordak -
Nazarov77 #81888 Nem az ST-In marad, mert az IS-4 helyére IS-8/T-10et fogjuk megkapni, és azon marad az XP. -
első 2 elhasználtam:P -
Most tessék szépen kiszámolni hány arty van a képen.
Eddig nálam ez a rekord az artyk számát tekintve egy meccsen. Sztem ez azért már mégis csak túlzás, hogy ennyi artyt rak be egy meccsre. Jöhetne már az a meccsenkénti arty létszám limit!!!!!!!!!!!