418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #81965 Gondolod ezt itt kell megvitatni? :) -
Hopp, most nézem, te a fő klánba vagy :) Minden nap meg nézem a fő klán birtokait, mostanában nem volt valami fényes... :/ nagy gond volt? -
Nálam tökéletesen megy . -
Nazarov77 #81962 Amúgy mi a fenét csinálnak még mindig az EU oldallal? Tegnap se nagyon ment, most se jó? Ráborult a szerverre a vodka? -
lammaer #81961 Akár írhattam volna így is.. de igy egyszerűbb volt, klánntársat se kímélünk ha alkalmazhatunk némi szarkazmust :)
De tényleg csak egy lehelletnyit, nem a teljes Láma szintet :) -
Nazarov77 #81960 Az amit mutat képet az USA oldalról van, nem az EUról. T34es fejléc USÁn van, nekünk KT van :D -
Nazarov77 #81959 Nekem nem engedte. -
Szakesz #81958 Ahogy lammaer is írta, a .com oldalon vagy. Ezt elnézted kissé. -
Amcsi szerveren vagy, töki
-
Az volt a baj, hogy én gyökér, az amcsi serverres honlapra létem fel valahogy....köszönöm! -
Fuuuuuu de! :D köszönöm, Eu-ban már jó :D És sajnos így buktam az 1 ING-s kódomat wáááááá! De legalább már van statom.... -
PetiPetiHUN #81954 Megnéztelek látom a statisztikád és azt is hogy klántag vagy. ( [HPTSA] Hungarian Pirates Academy)
Nem írja hogy blokkolva lennél. -
petszol #81953 Mester91 -
petszol #81952
csak ilyet találtam. -
Sunrider924 #81951 IGN-es dolog:
Miutan kodot megadja kitorolni a kartyat IGNes acc-rol , aztan a Paypal accrol is mert ott is megvan a link az IGN acchoz. Igy utana mar mehet az egesz elolrol, nekem a multkori kartyaval adta siman megint. -
lammaer #81950 Te véletlenül nem a .com oldalon vagy? Ez a nulla stat gyanús, ingame játszottál pár csatát... -
Nem a játékba :D A WoT honlapján keress! -
Havertól kaptam egy ING-s kódot...Your account [email protected] has been refilled successfully.
De még nem jött meg. Meg a tegnapi 6. T-157 sem. Azért mert blockolva vagyok? oO -
lammaer #81947 Most szivatsz? Online vagy :) -
lammaer #81946 Vki írta hogy neki ment ez a módszer, nekem nem.
Szóval csak ha kipróbálod, akkor fog kiderülni hogy neked megy-e :) -
Valaki keressen rám lécci, tegnap óta ezt írja...mikor a 6. T-127es dolgot csináltam...
-
R3nton #81944 Megint van valami az IGN-en? Vagy ez még a régebbi 750 goldos? -
lammaer #81943 Be is raktam a faqba, múltkor nem vettem észre hogy ilyen szépen összeszedte a fórumtársunk.
Mondjuk sok extrát nem ad, egyedül ami sztem érdekes az amikoor megmutatja hogy egy tankkal pontosan hány és milyen tipusú tankot lőttünk ki (bár ugye ez megtévesztő, hiszen nyilván csak a killeket mutatja, a damaget nem, de azért érdekes). -
Francba.
Ha le csatolod a paypalosról a kártyád, új acc, ahhoz csatolod ,akkor se? ahogy olvasgatom, valami ilyesmi a titka... -
Nazarov77 #81941 igen
Én is buktam mivel a múltkori IGN akciónál már használtam a kártyám és többször nem lehet. -
Nincs kártyám, akkor én bukom ezt az IGN-es dolgot mi? :/ -
lammaer #81939 Az online techtreeben itt a fejlécben ott van hogy melyik tankra milyen extrák mennek fel. -
lexlutor #81938 koszonom!!! -
lammaer #81937 Az hogy az US heavykre nem lehet felfüggesztés upgradet venni az tényleg irdatlan kib*szás a T32-nél.
T34-nél már leszarom, az benn áll a garázsban, talán csak 2 meccset mentem vele, az a tank semmiféle extrát nem ad a T32-höz, nekem egy Tier9 heavyt ne lőjön már át egy PZIV.
-
petszol #81936 Attiska -
Lehet, arra nem emlékszem.
Az biztos, hogy patch után pattogósabb lesz az Is-3 frontja, végre nem fogják átlőni 175-ös pen.-el... -
Nazarov77 #81934 Meg én úgy vettem észre hogy a 7.0s alap torony egy picit kisebb. -
Szemből is erősebb, Az alap tornyon csak a lövegpajzs 220mm, mellette egy T1 hvy átlőtte a páncélt...szóval :D Mindenképpen a fejlesztett.
Amúgy jövőhéttől elveszik tőle a fejlesztett tornyot és az alap lesz a top torony, csak feljavítják ugye.
Az alap torony meg a mostani alap torony lesz anélkül a ponyva nélkül ami a hátuljára van erősítve. -
Nazarov77 #81932 Érdemes mivel a 7.0tól a stock torony lesz a fejlesztett. Ami egyébként kedden jön. -
Desmodromic #81931 Utánanéztem ennek a súlyemelős dolognak német ágon.
Ugyanolyan kell Pantherre, Panther II-re, Tigrisre, Tigris II-re, JagdTigerre.
Egy második fajta jó E-50-re, E-75-re.
Van egy harmadik fajta, ami jó TigerP-re, VK 4502A,B-re, Ferdire. -
tbundy #81930 olcsóbb felszerelések, meg a garázshely -
Hali!
IS3-ra a fejlesztett tornyot érdemes feltenni? Látom gyorsabban lehet forgatni, meg az oldala erősebb, de szemből meg gyengébb. Esetleg más a döntöttsége, és az majd kompenzálja?
Köszi -
megakoko #81928 Mi ez a operations winter assault special? -
lexlutor #81927 sziasztok, valaki a multkor belinkelt egy par wot statisztika analyzalo oldalt. megtudnatok osztani ujra? vagy ajanlani egyet, mert amit hasznaltam oldalt az lehalt.
koszi! -
megakoko #81926 Most löttem seggbe A-20-al 1 Kv-13-at 75mm-el sebzés 0%