418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Teli találatnál általában sérül, néha előfordul egy mák. Murovankán kör vége felé kimerészkedtem a varázserdőből hát kár volt, mert a 2 obj 212 és 1 GW tigris azonnal meglőtt, 2400 HPból maradt 300...
  • Nazarov77
    Nekem van rajta repesz mivel az artyk mindig engem lőnek, minél kevesebbet sebeznek annál jobb.
  • Eagle16
    Ha telibe lövik akkor sebződik. Ha oldalról kapja el a splash akkor nem.
    Illetve akkor is sebződik ha elé vagy mögé megy a HE.
  • ximix #82122
    Szerintem a Gw E-re vagy az E-100 gondolt arra írtátok hogy a splash damage azaz ha mellé lőnek nem sebzi a kötényezés miatt.
  • FairCO
    nincs .. ki mondta neked ezt a baromságot?
  • Pongyi
    Igen ezt értem, a kérdés az h alapból védve van-e arty splash ellen. Mert ha igen akkor nem kell rá repesz
  • I.C.ram
    Mégis mivel rohannák le? :P Maus az egyetlen nehezebb tank nála. A többi kb csak magát sebezné.
  • Pongyi
    Sziasztok. Jól tudom h E100-ra nem érdemes megvenni a repeszpáncélt mert alapból védve van splash ellen? Lerohanni meg nem nagyon szokták.
  • lammaer
    Ferdinándot felül? Alul kell azt is.... akárcsak a zojjectet. Meg akkor ezek szerit a T28-at is.
  • Rue East
    azért a T28at az erősebbek simán átlövik alul, kb úgy mint a Ferdinandot, mondjuk azt meg pont felül, de ez meg részletkérdés :)
  • megakoko
    jó sok
  • megakoko
    És az kell ehez a játékhoz szerencse meg humor érzék
  • lammaer
    Nemtom ki mondta hogy a T32 a leggyengébb Tier8-as. Sztem a legjobb :)

T-50-2: az egy nagy lottógép.... persze, helyzetfelismerés kell hozzá, de utáne egy nagy lutri. Mert engem is instant lőttek szét, és én is kaptam már le láncot első lövésre t50-2ről. Azt akkor annak annyi.

Vannak persze hihetelen menetek, de az nem skill, hanem szimplán szerencse sokszor.
  • Nazarov77
    Én a T28,T95től tartok 7.0ban hogy mit fogok kezdeni vele ha a HE elrontása miatt, közelről ott a kupola de messziről..
    Lehet vissza kéne vennem a T28at, de a 17km/h miatt nagyon nem akarom.
  • hNeo
    az lehet hogy csak új accra jó...
  • Koridor
    Nem a távoli kilövéssel van a gond. Hiába irod a sok birkának hogy "kill T50" nem figyelik, akkor kezdenek rohangászni utánuk amikor már átszáguldozott köztük.
  • Eagle16
    Aha :D És közben nem szokott kanyarodni mi?
  • Eagle16
    A "leggyengébb" Tier 8-as:

15 lövés kaptam és 400 hp ment le :) Az is csak HE miatt...

7.0 után ez brutális lesz, mert még a HE sem fogja fogni a tornyát.
  • egonn
    A ror oldalán lévő tank+ 350 gold -ot megoldotta valaki? mert nekem nem megy:(
  • I.C.ram
    t-50-2-t nem olyan nehéz kilőni. amint bemérem a sebességét, akár több száz méterről is kilövöm. Elé kell célozni.
  • Koridor
    Ahhoz el is kell találni. Egy lassabb toronyal rendelkezö gépet simán kiforog.
  • egonn
    Az az 1 találat kb 30-40 nem talált után jön:)
  • egonn
    Hát igen , nehogy valamiben jobb legyen mint az orosz! De nem is jobb!Csak sokat sírtak a top tankosok h kilőtt az a kis disznó:(. pedig csak az utcsi 5% vette le róluk:)
  • megakoko
    1 találat a láncra és vége a futkosásának
  • Koridor
    A T-50-2 igazi arty gyilkos. Aki tudja használni az simán keresztülszáguld a nagy tankok között.
  • lammaer
    Ez az előny is hamarosan elmúlik.... ha jól tudom.
  • egonn
    A vk egyetlen előnye a 10,5 cm puska ,futni lassú:( a láthatóságát nemtom,de én rátettem az álcahálót meg a 2 gukkert is.Így azt álmodom hogy spotolni megfelelő!
  • megakoko
    Igen nézegetem szorgalmasan köszi
  • pZoli81
    Köszönöm az infókat. Így már tisztábban látok. Bár előbb találtam volna ezt a fórumot :)
  • pZoli81
    A javítás itt is olyan 9000 körül van. Gondolom ezzel akarják csökkenteni az öngyilkos scoutok számát. Hát a súlyt azt nem néztem csak a sebességet és a fordulást, mikor eldöntöttem, hogy kifejlesztem. Gyorsnak gyors, de akkor ezek szerint a T50-2 még gyorsabb.
  • ximix #82095
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=59890
  • lammaer
    Mindkettő drága, sőt, mindhárom (a chaffee is).

E három közül elég sanszos hogy a VK2801 a legkevésbé használható felderítési célokra (legalábbis nekem az), mivel sebessége ugyan van, de kanyarodni úgy kanyarodik mint a kamion.

Az igazi rodeó gép a T-50-2. Sztem azt érdemes megszerezni, ha T5 scoutot akarsz, ráadásul már a T50 is egész használható gép, tehát nem annyira szenvedés az az 50K XP.

Viszont egyik sem tier 5ös csak papíron: paramétereikben, a berakott csatában és fenntartási költségeikben is magasabb tierűek.

Nyereséh prémium nélkül esélytelen, azzal úgy ahogy nullszaldóra kijöhetsz hosszútávon - szóval egyik sem farm tank. Viszont mindegyik FUN tank, főleg a t50-2.

Egy PZIV-el, KVval vagy Shermannal jobban jársz, ha pénzre utazol.

• lammaer
    Koko, visszaolvasva látom sok kérdésed van amit már megválaszoltunk neked előre.

Javaslom kukkants bele itt a fejlécben szereplő zöld FAQ-ba (Gyakran ismételt kérdések)
  • hNeo
    Szia

most szereztem meg a t-50-2 -t. 10000 a javítás. tényleg sok sajnos.

a t-50-2 könnyebb. 15 tonna felszereléssel együtt. ehhez jön az erős motor, így nagyon gyors.

a vk28. 24 tonna!!! az rengeteg. így nem valami mozgékony.
  • pZoli81
    Sziasztok!

Nagy nehezen összeszedtem egy VK2801-et. Néhány meccs után az a tapasztalatom, hogy Tier5-höz képest nagyon drága a javítási költsége (pl.: PZ IV-el összehasonlítva). Aki ismeri ezt és a T50-2-t, az meg tudná mondani, hogy az is ilyen költséges? Illetve összehasonlítva a két tankot, mik a tapasztalatok/különbségek. A meccsekben inkább látom a T50-2-t, mint a VK2801-et. Ennek mi az oka?
  • megakoko
    Vannak furcsaságok sajnos
  • Nik0Bellic
    Nane má kis pöcs vk2801 képes ilyenre: observatorium demage, engine fire, engine demage ,ammorack, fuel és hazavágott teljesen egy fullos T8 heavy-t ez miatt várom már az új javítást hogy orvosolja.
  • megakoko
    Lehet vagy ugy meg heckelték a szerót mint a szél
  • egonn
    Lehet lyukas a teknő?
  • megakoko
    Ez furcsa m-7 priest-el 1 lövést se adtam le és a végén be számol 37 lövésről