418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #82165 Hát ha ennyire jótékony hangulatodban vagy, nekem is kéne 1-2 IGN-es kód!:D
Viccet férretéve, nem tudja valaki, h a paypal mért nem engedi egy másik acchoz fűzni a kártyám? Természetesen kitöröltem az előző accból, mégis ezzel a vegyem fel a kapcsolatot velük dumával fárasztanak... Más meg az egész nyugdíjas éveire megalapozza magának a játékot.:D -
lammaer #82164 Biztonságos játékot akarsz, akor nem olyat kéne ahol tankok lövik egymást ágyúval....
Tetris, Sim City, Blackjack.. ilyesmi való akkor neked :) -
hellokitty92 #82163 Papíron nem látszik, de a H fényévekkel jobb tank az iszonyú P-nél, annak ellenére h gyakran kap ammo racket, és ha a hasán meglövik, nagy eséllyel durran szét.:) Wet ammo rack kötelező rá.
Am szerintem vk36 és db legyen az írány. Párhuzamosan nyomatva őket, gyorsan kifejleszted majd a db-ből a panthert a vk36-ból a tigert. Így nem kell várogatni amig a db csatában van. -
megakoko #82162 De a bokor se biztonságos
-
-
lammaer #82160 Ahol sok bokor van, oda kell menni a TDvel :)
Kb ennyi. Gondolom a bokrokat megismered :) -
Félre értesz :D FAQ-ba is van scoutolási tanács adás térképekre osztva. na TD-kből kéne ilyesmi. -
Nazarov77 #82158 3001Hval sose játszottam, de kinézetre se tetszik, a 3001P meg nekem bejött fullosan, jó tank volt az. -
Találd meg te azokat. Mert nem használjuk egyformán a TD-t. -
SZU #82156 Köszi, akkor a 3001H felejtő? Egyébként szarabb mint a 3001P? Mert az a bétában is kínszenvedés volt és most is... =) -
Adjunktus #82155 "megnézném mi lett volna a vég-kifejlett 5 centire kilőni egy 50-60 kilós 152mmes gránátot :D"
Semmi.Olyan közel még nem élesedik a gránát. -
Valaki tud valami oldalt, ahol TD tippek vannak? (pl. pályánként hol érdemes helyezkedni, stb) -
Nazarov77 #82153 Ez már a 3. alkalom hogy nagy tierben látok T-127et mert platoonban megy nagyokkal, könyörgöm!! -
match-making ujfent.....
-
Nazarov77 #82151 Akkor 3601 és utána a DB ezek remek tankok, + DBből hamar meglesz a tigris és párduc. -
SZU #82150 Mit ajánlatok, 3001H, vagy 3601H? Mennék Párduc és Tigris felé is. -
http://www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw#t=52s -
megakoko #82148 Most ne köszi most töltöm le az eu szerverest mert rossz szerón vagyok
-
sad1976 #82147 mert nem mész a minitigrissel csak azért
legaláb tiszteletből toljál vele pár kört. meglepetés fog érni!
-
Ohyner #82146 Amióta megvan ez a kódhoz járó prém csak szívok. Egyszerűen katasztrófa minden meccs. -
Bmsrt #82145 Akkor Ensk vonza az ilyen eseteket mert velem is ott történt meg.:D
(na meg ott elég valószínű a közelharc lehetősége...) -
sad1976 #82144 adjak? he..?
-
megakoko #82143 Jó neked nekem nincs bónusz kódóm
-
sad1976 #82142 ma zsinórban nyertünk a mini type val van előnye is a bónusz kódnak.utána se volt panasz 14böl 3 volt vesztes.
-
Nazarov77 #82141 Ensk házai között? kizárt, Bmsrtnek van igaza nem én láttam rosszul. -
Nazarov77 #82140 megcsinálhatnák hogy kiírja a játék hogy EPIC FAIL vagy valami hasonló, ilyen szitukban :D
De nem baj ez legalább reális hogyha közelről lősz robbanó gránátot te is megjárod, igazából megnézném mi lett volna a vég-kifejlett 5 centire kilőni egy 50-60 kilós 152mmes gránátot :D -
Nincs tracer lehetett arty is. -
Bmsrt #82138 Megesik az ilyen multkor velem is előfordult,én voltam a szenvedő alany egy 10% körüli Su-152-ben belelőttem egy Tiger(P) bugos szutyok tornyába közvetlen közelről mert a pofámba mászott ő nem sebződöt én meg "dezertáltam",pedig csak simán kinyírt a saját splashem... -
Nazarov77 #82137 Belém lőtt abba halt bele. Tuti nem dezertálás volt mert abban a minutumban robbant fel ahogy meglőtt és közösen sérültünk. -
megakoko #82136 Meg tört a jég nyertem
-
Látta, hogy nincs esélye, emiatt kilépett a csatából. Ilyenkor kiírja, hogy dezertált, és felrobban a tankja. -
megakoko #82134 zsinorba 10x vesztettem ez jó eredmény?
-
megakoko #82133 havas térképre ma még nem rakott be -
Nazarov77 #82132 IS-4emmel nekimentem egy ISUnak akinek stock ágyúja volt, tudam hogy HEt lőtt és az lett amire számítottam, megölte magát a lövésével mert 4%on volt :D
Azt írta a játék hogy dezertált :D -
lammaer #82131 Mert, mit csináltak a kupolájával? Nagyobb lett?
Átlőni eddig is át lehetett mindennel azt a területet, de csak közvetlen közelről volt esélyes eltalálni. -
megakoko #82130 Nekem jött egy T-50es és mind a ketten fel robbantunk de nekem adta a killt
-
Rue East #82129 nem a teknő aljára gondolok, azt mindegyiken könnyű átlőni
a Ferdin a felépítmény jó célpont, a T28on pedig a lövegpajzs alatti nagy felület ahol a felségjelzés is fel van festve, de ezeket tényleg csak a nagyobb ágyúkkal lehet átlőni -
ColMoss #82128 akinek meg van a dobozos verziós wot az próbálja beírni a bonus kódot újra, nekem megint megadta a 2000goldot és 1 hét prémet 
történt ugyanis, hogy a megjelenéskor felcserélték az invite és bonus kódókat, rosszul nyomtatták, de ezt azóta kijavították
-
Oddball29 #82127 0.7-ben egyértelműen a T32 lesz a leggyengébb, a kupoláját sokkal könnyebb lett átlőni, az ágyúja a kompenzáció-csökkentés nélkül is az "éppen elég" és a "már kevés" határán billegett. A frontpáncélja kap kb. 7 mm-t ráadást, hurrá. -
Pongyi #82126 Értem és köszönöm a választ