418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Hát ha ennyire jótékony hangulatodban vagy, nekem is kéne 1-2 IGN-es kód!:D

Viccet férretéve, nem tudja valaki, h a paypal mért nem engedi egy másik acchoz fűzni a kártyám? Természetesen kitöröltem az előző accból, mégis ezzel a vegyem fel a kapcsolatot velük dumával fárasztanak... Más meg az egész nyugdíjas éveire megalapozza magának a játékot.:D
  • lammaer
    Biztonságos játékot akarsz, akor nem olyat kéne ahol tankok lövik egymást ágyúval....

Tetris, Sim City, Blackjack.. ilyesmi való akkor neked :)
  • hellokitty92
    Papíron nem látszik, de a H fényévekkel jobb tank az iszonyú P-nél, annak ellenére h gyakran kap ammo racket, és ha a hasán meglövik, nagy eséllyel durran szét.:) Wet ammo rack kötelező rá.

Am szerintem vk36 és db legyen az írány. Párhuzamosan nyomatva őket, gyorsan kifejleszted majd a db-ből a panthert a vk36-ból a tigert. Így nem kell várogatni amig a db csatában van.
  • megakoko
    De a bokor se biztonságos
  • Master91
  • lammaer
    Ahol sok bokor van, oda kell menni a TDvel :)

Kb ennyi. Gondolom a bokrokat megismered :)
  • Master91
    Félre értesz :D FAQ-ba is van scoutolási tanács adás térképekre osztva. na TD-kből kéne ilyesmi.
  • Nazarov77
    3001Hval sose játszottam, de kinézetre se tetszik, a 3001P meg nekem bejött fullosan, jó tank volt az.
  • maniac78
    Találd meg te azokat. Mert nem használjuk egyformán a TD-t.
  • SZU
    Köszi, akkor a 3001H felejtő? Egyébként szarabb mint a 3001P? Mert az a bétában is kínszenvedés volt és most is... =)
  • Adjunktus
    "megnézném mi lett volna a vég-kifejlett 5 centire kilőni egy 50-60 kilós 152mmes gránátot :D"

Semmi.Olyan közel még nem élesedik a gránát.
  • Master91
    Valaki tud valami oldalt, ahol TD tippek vannak? (pl. pályánként hol érdemes helyezkedni, stb)
  • Nazarov77
    Ez már a 3. alkalom hogy nagy tierben látok T-127et mert platoonban megy nagyokkal, könyörgöm!!
  • wmisi
    match-making ujfent.....
  • Nazarov77
    Akkor 3601 és utána a DB ezek remek tankok, + DBből hamar meglesz a tigris és párduc.
  • SZU
    Mit ajánlatok, 3001H, vagy 3601H? Mennék Párduc és Tigris felé is.
  • ximix #82149
    http://www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw#t=52s
  • megakoko
    Most ne köszi most töltöm le az eu szerverest mert rossz szerón vagyok
  • sad1976
    mert nem mész a minitigrissel csak azért legaláb tiszteletből toljál vele pár kört. meglepetés fog érni!
  • Ohyner
    Amióta megvan ez a kódhoz járó prém csak szívok. Egyszerűen katasztrófa minden meccs.
  • Bmsrt
    Akkor Ensk vonza az ilyen eseteket mert velem is ott történt meg.:D
    (na meg ott elég valószínű a közelharc lehetősége...)
  • sad1976
    adjak? he..?
  • megakoko
    Jó neked nekem nincs bónusz kódóm
  • sad1976
    ma zsinórban nyertünk a mini type val van előnye is a bónusz kódnak.utána se volt panasz 14böl 3 volt vesztes.
  • Nazarov77
    Ensk házai között? kizárt, Bmsrtnek van igaza nem én láttam rosszul.
  • Nazarov77
    megcsinálhatnák hogy kiírja a játék hogy EPIC FAIL vagy valami hasonló, ilyen szitukban :D
    De nem baj ez legalább reális hogyha közelről lősz robbanó gránátot te is megjárod, igazából megnézném mi lett volna a vég-kifejlett 5 centire kilőni egy 50-60 kilós 152mmes gránátot :D
  • ximix #82139
    Nincs tracer lehetett arty is.
  • Bmsrt
    Megesik az ilyen multkor velem is előfordult,én voltam a szenvedő alany egy 10% körüli Su-152-ben belelőttem egy Tiger(P) bugos szutyok tornyába közvetlen közelről mert a pofámba mászott ő nem sebződöt én meg "dezertáltam",pedig csak simán kinyírt a saját splashem...
  • Nazarov77
    Belém lőtt abba halt bele. Tuti nem dezertálás volt mert abban a minutumban robbant fel ahogy meglőtt és közösen sérültünk.
  • megakoko
    Meg tört a jég nyertem
  • PLaci #82135
    Látta, hogy nincs esélye, emiatt kilépett a csatából. Ilyenkor kiírja, hogy dezertált, és felrobban a tankja.
  • megakoko
    zsinorba 10x vesztettem ez jó eredmény?
  • megakoko
    havas térképre ma még nem rakott be
  • Nazarov77
    IS-4emmel nekimentem egy ISUnak akinek stock ágyúja volt, tudam hogy HEt lőtt és az lett amire számítottam, megölte magát a lövésével mert 4%on volt :D
    Azt írta a játék hogy dezertált :D
  • lammaer
    Mert, mit csináltak a kupolájával? Nagyobb lett?

Átlőni eddig is át lehetett mindennel azt a területet, de csak közvetlen közelről volt esélyes eltalálni.
  • megakoko
    Nekem jött egy T-50es és mind a ketten fel robbantunk de nekem adta a killt
  • Rue East
    nem a teknő aljára gondolok, azt mindegyiken könnyű átlőni
    a Ferdin a felépítmény jó célpont, a T28on pedig a lövegpajzs alatti nagy felület ahol a felségjelzés is fel van festve, de ezeket tényleg csak a nagyobb ágyúkkal lehet átlőni
  • ColMoss
    akinek meg van a dobozos verziós wot az próbálja beírni a bonus kódot újra, nekem megint megadta a 2000goldot és 1 hét prémet
    történt ugyanis, hogy a megjelenéskor felcserélték az invite és bonus kódókat, rosszul nyomtatták, de ezt azóta kijavították
  • Oddball29
    0.7-ben egyértelműen a T32 lesz a leggyengébb, a kupoláját sokkal könnyebb lett átlőni, az ágyúja a kompenzáció-csökkentés nélkül is az "éppen elég" és a "már kevés" határán billegett. A frontpáncélja kap kb. 7 mm-t ráadást, hurrá.
  • Pongyi
    Értem és köszönöm a választ