418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
http://worldoftanks.ru/news/667-french_tank_review/ -
Jaj mert egyszerre értek fel a dombra a Chaffee-vel és a T-50-2-vel akkor már gyors egy Tier10 :))
-
Nazarov77 #82323 Azért az IS-7 összehozott egy lepattanást az AMX-50B ellen. -
Wasp91 #82322 Eddig nem úgy volt hogy supertest-ről semmit se lehet szivárogtatni? -
Nazarov77 #82321 Fú de rohadtul várós már :D -
Stuko #82320 Helló!
A kóddal kapott garázshelyek megmaradnak a későbbiekben is?
Annak tudnék örülni... -
Sztem tesztelésnél tekergetnek vmit rajta:) Bár remélem semmit,mert ez nagyon durva így:P -
hellokitty92 #82318 Jól láttam h a t10-es francia heavy dombon lefelé ment 63km/h-val, és sík úton is simán ment 55 fölött?!:O De legalább semmi se pattant róla!:D Asziszem megvan a cw-k új sláger cikke... -
R3nton #82317 az lol 60al megy az amx50es a loraine így értelmét veszti:D de ez az amx nagyon durva cucc:D -
hellokitty92 #82316 Hát bár olyan gyakran előfordulna, h egy heavy tankkal tudsz flankolni... -
fody73 #82315 Én éppen most váltottam be a második kódomat és működik. :) -
Egy orosz játékoldal meg kamillázta a francia vasakat.
-
Óh ha a tudatlanság fájna te belehalnál 
http://worldoftanks.eu/en/user_agreement
Azt akarták volna hogy 1ccra 1bonusz menjen megoldják mint az előzőnél te hülye -
R3nton #82312 Én meg akkor röhögnék 5 másodpercig ha holnap a suliban szétvernék a búza kocka fejedet
-
mit csináltam? Hát megkerültem :D Nem álltam le face to facezni, ha átlőhetetlen ellenfél volt, max durrogtattam HE-vel, ha hulldownba voltam, hogy legalább elvonjam a figyelmét. Amúgyis, lehet hogy van gyenge pont de könyörgöm egy géppuskanyílást rohadtul nem lehet eltalálni 100 méternél messzebbről. Kísérletezgetni meg Prémium nélkül amikor 1000 credit egy lövedék nem hiszem hogy bevállalom. -
Ok félre értettelek azt hittem a 100% álca képzettségre írtad, de akkor ha jól veszem ki a legénység képzettségére írtad.
Amikor elit lesz egy tank kapcsold be a gyorsított képzést és zavarj le vele kb 10 csatát és a képzettség pik pakk 30% körülire ugrik és átunna lapátold át a kövi tankba.
A szerelési képzettség meg nem akarás kérdése hanem a kb Ferdinand-ba eléred a 100% álca képzettséget és választhatsz egy újabbat. -
Stugtól viszem pont :D csak ugye költöztetésnél nem 100%os legénység lesz az új tankba , mert aranyat nem dobok ki rá....szerelőt nem akarok, mindig van nállam szerelő csomag. azt se mindig nyomom el, ha 4en lőnek, akkor szarok rá hogy leesik a lánctalp, úgy is ki szednek. -
hellokitty92 #82308 Nagyon nagy hiba, h nem foglalkozol a gyengepontok megtanulásával! A hivatalos fórumon is van jópár topic ahol leírják, sőt, képeken be is jelőlik szinte az összes tank gyengepontjait, ha csak 10 percet foglalkoznál ezek áttanulmányozásával, egyből sokkal hatékonyabb lehetsz a következő csatában! De saját magadtól is kitapasztalhatod kisérletezéssel, attól h egyszer nem sikerült (mert mondjuk a random szopatott), lehet h a következő 5 alkalommal átmegy! Nem is tudom elképzelni, eddig mit csináltál egy olyan tankkal, aminek a frontját vagy a tornyát nem tudtad átlőni, mert ezek szerint a hasával nem is próbálkoztál...
A ferdi hasát meg nagy eséllyel üti át az amcsi 105-ös, az egyetlen gond az, h viszonylag kicsi az a felület. Így lehet h a 2x erősebb frontot sikerült eltalálnod. -
A StuG-ból vihetted volna tova az emberkéket a JPzIV.-be majd a JP-be +1 és a Ferdinad-ba +1 majd a JT-be és így lett 100%álca és 85%-os a szerelési tudásuk.A 75% emberke elég hamar utol éri a 90%-ról indulókat.
A régi tankból elküldöd őket barakkba, az új tankot meg személyzet nélkül veszed meg és beleülteted a régieket és jön legalábbis nálam a TD szertartás StuGIII.-al kifarmolom a személyzet átképzéséhez a fejenkénti 20000 creditet és amit megvan egyre a pénz átképzem és látom ahogy alakul az új pusztító. -
Álca háló+venti+töltés gyorsító. 4 emberemen van álcázási skill (13% csak, mert ugye megint fel kell vinni 100% ra), az új emberen a rádiósomon is az lesz. Ma vettem bele a 810méteres rádiót :P -
Attól hogy a legtöbbre igaz, még nem mindenre. A ferdit pl ugyanúgy nem tudom átlőni, és nem nézegetem a páncél adatokat tartalmazó keresztmetszeti képét minden tanknak hogy éppen mennyi a haspáncélja, arra meg nem gondoltam hogy a ferdi után a JT-nek pont hogy lószar se lesz ott. Én pedig nem állok le kísérletezgetni ha már 5x nem lőttem át. A teknő persze átlőhető majdnem mindennél (E100-nak esélytelen) de azt 200 méternél messzebbről találd el. -
Nem egy kicsit sem csak az alsó része,meg a felső, de fölötte az masszív, egy kicsit
világit is
A Ferdinad secsak az elején egy kicsit lassúnak fogod találnia tankot a fejlesztéseket meg soknak.
A JPanther secsak egy kicsit
világit álca képzettség+háló és tisztes távolság.
-
Ha belegondolsz hogy egy tier7-es át tud lőni szemből, persze csak alul, akkor dönts okosan :D Mondjuk azért szemtől szembe nem állnék ki vele, mert 2 lövés és meghalok :D:D -
hellokitty92 #82302 Akkor már értem mi volt nálad az a múltkori, nagy jt félelem...:O Eljutottál t9-ig anélkül, hogy rájöttél volna, hogy legtöbb tank a hasán -ahhol viszonylag vékony páncélzata van- könnyen átlőhető?!:$ -
Tegnap lett meg a JagdPanther, ne mondjátok már hogy ratyi a JagdTiger ,mert ki tépem a hajam :D -
Tényleg hasznos ezt a fórumot olvasni. Campinovkán T34-el toptanként szemben JT volt, úgy hogy még csak a 105-ös van rajtam. Szerencsére itt olvastam hogy alul át lehet lőni azzal is, és valóban, kb 4x át is vittem szemből szerencsétlent amikor megpróbált átkelni a mezőn :D Tényleg szar lehet ez a JT :| -
megakoko #82299 Ms-1-el
-
1-2? -
TDantes #82297 Aha...mégis milyen tier-ben és mivel? -
megakoko #82296 Kár pedig jó lenne
-
megakoko #82295 aszem kicsit túl képzett vagyok itt a játék elején 6-8 kill csatánként
-
He-he, nem is lenne rossz. XP-t ---> aranyra ---> aranyat ---> €-ra.
Néhány vérpisti egész jó profitot termelhetne! -
megakoko #82293 Tapasztalatot nem lehet aranyra váltani? -
SZU #82292 Nem tudom még, nincs pénzem újra megvenni a 3601-et... -
Jaa, úgy értettem, hogy tudásra olyan szar mint a stock P -
Oddball29 #82290 Mohóság és a hülyeség nem zárja ki egymást. -
SZU #82289 Nem kattintottam mellé. Ez a bug még a bétában fent állt. Ha gyorsan adtál és vettél járművet, simán az eladott jött vissza. Ez egy IS3-IS4 cserénél majdnem monitor földhöz vágást jelentett... -
SZU #82288 Nem azt buktam, hanem hogy eladtam a fullos 3001 P-t 350-ért, megvettem a 3601H-t 750-ért és erre kaptam egy alap 3001Pt. Ennyi. -
A 3601H egy nagyon jó kis tank -
SZU #82286 Én sem. Már abbahagytam egy hete, csak a kódos akció hozott vissza. Prémiummal, meg + garázshellyel +kredittel érdekel a dolog. De ahogy a 3001P eladásán buktam 350K-t az már meg sem lep...
csak az alsó része,meg a felső, de fölötte az masszív, egy kicsit