418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #82325
    http://worldoftanks.ru/news/667-french_tank_review/
  • ximix #82324
    Jaj mert egyszerre értek fel a dombra a Chaffee-vel és a T-50-2-vel akkor már gyors egy Tier10 :))
  • Nazarov77
    Azért az IS-7 összehozott egy lepattanást az AMX-50B ellen.
  • Wasp91
    Eddig nem úgy volt hogy supertest-ről semmit se lehet szivárogtatni?
  • Nazarov77
    Fú de rohadtul várós már :D
  • Stuko
    Helló!

A kóddal kapott garázshelyek megmaradnak a későbbiekben is?

Annak tudnék örülni...
  • Zegi Norbi HUN
    Sztem tesztelésnél tekergetnek vmit rajta:) Bár remélem semmit,mert ez nagyon durva így:P
  • hellokitty92
    Jól láttam h a t10-es francia heavy dombon lefelé ment 63km/h-val, és sík úton is simán ment 55 fölött?!:O De legalább semmi se pattant róla!:D Asziszem megvan a cw-k új sláger cikke...
  • R3nton
    az lol 60al megy az amx50es a loraine így értelmét veszti:D de ez az amx nagyon durva cucc:D
  • hellokitty92
    Hát bár olyan gyakran előfordulna, h egy heavy tankkal tudsz flankolni...
  • fody73
    Én éppen most váltottam be a második kódomat és működik. :)
  • ximix #82314
    Egy orosz játékoldal meg kamillázta a francia vasakat.

• noname23
    Óh ha a tudatlanság fájna te belehalnál
    http://worldoftanks.eu/en/user_agreement
    Azt akarták volna hogy 1ccra 1bonusz menjen megoldják mint az előzőnél te hülye
  • R3nton
    Én meg akkor röhögnék 5 másodpercig ha holnap a suliban szétvernék a búza kocka fejedet
  • Sippie
    mit csináltam? Hát megkerültem :D Nem álltam le face to facezni, ha átlőhetetlen ellenfél volt, max durrogtattam HE-vel, ha hulldownba voltam, hogy legalább elvonjam a figyelmét. Amúgyis, lehet hogy van gyenge pont de könyörgöm egy géppuskanyílást rohadtul nem lehet eltalálni 100 méternél messzebbről. Kísérletezgetni meg Prémium nélkül amikor 1000 credit egy lövedék nem hiszem hogy bevállalom.
  • ximix #82310
    Ok félre értettelek azt hittem a 100% álca képzettségre írtad, de akkor ha jól veszem ki a legénység képzettségére írtad.
    Amikor elit lesz egy tank kapcsold be a gyorsított képzést és zavarj le vele kb 10 csatát és a képzettség pik pakk 30% körülire ugrik és átunna lapátold át a kövi tankba.
    A szerelési képzettség meg nem akarás kérdése hanem a kb Ferdinand-ba eléred a 100% álca képzettséget és választhatsz egy újabbat.
  • Master91
    Stugtól viszem pont :D csak ugye költöztetésnél nem 100%os legénység lesz az új tankba , mert aranyat nem dobok ki rá....szerelőt nem akarok, mindig van nállam szerelő csomag. azt se mindig nyomom el, ha 4en lőnek, akkor szarok rá hogy leesik a lánctalp, úgy is ki szednek.
  • hellokitty92
    Nagyon nagy hiba, h nem foglalkozol a gyengepontok megtanulásával! A hivatalos fórumon is van jópár topic ahol leírják, sőt, képeken be is jelőlik szinte az összes tank gyengepontjait, ha csak 10 percet foglalkoznál ezek áttanulmányozásával, egyből sokkal hatékonyabb lehetsz a következő csatában! De saját magadtól is kitapasztalhatod kisérletezéssel, attól h egyszer nem sikerült (mert mondjuk a random szopatott), lehet h a következő 5 alkalommal átmegy! Nem is tudom elképzelni, eddig mit csináltál egy olyan tankkal, aminek a frontját vagy a tornyát nem tudtad átlőni, mert ezek szerint a hasával nem is próbálkoztál...

A ferdi hasát meg nagy eséllyel üti át az amcsi 105-ös, az egyetlen gond az, h viszonylag kicsi az a felület. Így lehet h a 2x erősebb frontot sikerült eltalálnod.
  • ximix #82307
    A StuG-ból vihetted volna tova az emberkéket a JPzIV.-be majd a JP-be +1 és a Ferdinad-ba +1 majd a JT-be és így lett 100%álca és 85%-os a szerelési tudásuk.A 75% emberke elég hamar utol éri a 90%-ról indulókat.
    A régi tankból elküldöd őket barakkba, az új tankot meg személyzet nélkül veszed meg és beleülteted a régieket és jön legalábbis nálam a TD szertartás StuGIII.-al kifarmolom a személyzet átképzéséhez a fejenkénti 20000 creditet és amit megvan egyre a pénz átképzem és látom ahogy alakul az új pusztító.
  • Master91
    Álca háló+venti+töltés gyorsító. 4 emberemen van álcázási skill (13% csak, mert ugye megint fel kell vinni 100% ra), az új emberen a rádiósomon is az lesz. Ma vettem bele a 810méteres rádiót :P
  • Sippie
    Attól hogy a legtöbbre igaz, még nem mindenre. A ferdit pl ugyanúgy nem tudom átlőni, és nem nézegetem a páncél adatokat tartalmazó keresztmetszeti képét minden tanknak hogy éppen mennyi a haspáncélja, arra meg nem gondoltam hogy a ferdi után a JT-nek pont hogy lószar se lesz ott. Én pedig nem állok le kísérletezgetni ha már 5x nem lőttem át. A teknő persze átlőhető majdnem mindennél (E100-nak esélytelen) de azt 200 méternél messzebbről találd el.
  • ximix #82304
    Nem egy kicsit sem csak az alsó része,meg a felső, de fölötte az masszív, egy kicsit világit is
    A Ferdinad se csak az elején egy kicsit lassúnak fogod találnia tankot a fejlesztéseket meg soknak.
    A JPanther se csak egy kicsit világit álca képzettség+háló és tisztes távolság.
  • Sippie
    Ha belegondolsz hogy egy tier7-es át tud lőni szemből, persze csak alul, akkor dönts okosan :D Mondjuk azért szemtől szembe nem állnék ki vele, mert 2 lövés és meghalok :D:D
  • hellokitty92
    Akkor már értem mi volt nálad az a múltkori, nagy jt félelem...:O Eljutottál t9-ig anélkül, hogy rájöttél volna, hogy legtöbb tank a hasán -ahhol viszonylag vékony páncélzata van- könnyen átlőhető?!:$
  • Master91
    Tegnap lett meg a JagdPanther, ne mondjátok már hogy ratyi a JagdTiger ,mert ki tépem a hajam :D
  • Sippie
    Tényleg hasznos ezt a fórumot olvasni. Campinovkán T34-el toptanként szemben JT volt, úgy hogy még csak a 105-ös van rajtam. Szerencsére itt olvastam hogy alul át lehet lőni azzal is, és valóban, kb 4x át is vittem szemből szerencsétlent amikor megpróbált átkelni a mezőn :D Tényleg szar lehet ez a JT :|
  • megakoko
    Ms-1-el
  • Met
    1-2?
  • TDantes
    Aha...mégis milyen tier-ben és mivel?
  • megakoko
    Kár pedig jó lenne
  • megakoko
    aszem kicsit túl képzett vagyok itt a játék elején 6-8 kill csatánként
  • Cukii
    He-he, nem is lenne rossz. XP-t ---> aranyra ---> aranyat ---> €-ra.
    Néhány vérpisti egész jó profitot termelhetne!
  • megakoko
    Tapasztalatot nem lehet aranyra váltani?
  • SZU
    Nem tudom még, nincs pénzem újra megvenni a 3601-et...
  • Met
    Jaa, úgy értettem, hogy tudásra olyan szar mint a stock P
  • Oddball29
    Mohóság és a hülyeség nem zárja ki egymást.
  • SZU
    Nem kattintottam mellé. Ez a bug még a bétában fent állt. Ha gyorsan adtál és vettél járművet, simán az eladott jött vissza. Ez egy IS3-IS4 cserénél majdnem monitor földhöz vágást jelentett...
  • SZU
    Nem azt buktam, hanem hogy eladtam a fullos 3001 P-t 350-ért, megvettem a 3601H-t 750-ért és erre kaptam egy alap 3001Pt. Ennyi.
  • Met
    A 3601H egy nagyon jó kis tank
  • SZU
    Én sem. Már abbahagytam egy hete, csak a kódos akció hozott vissza. Prémiummal, meg + garázshellyel +kredittel érdekel a dolog. De ahogy a 3001P eladásán buktam 350K-t az már meg sem lep...