418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    4db T8 med-del sikerült lenyomni egy T8 eavy-s csapatot a top tankunk egy stock T-44 volt(első csatája azt mondta)+alá 3 Type(köztük én is) az ellennek meg T32 2 dbKt meg egy Lőve össz-vissz 2 arty volt/csapat és a legnagyobb a hummel,szóval még csak artykra sem lehet fogni.
  • megakoko
    Bölcsesség lakozik ebben a mély hallgatásban
  • Uvilmos
    WOT rádió katt
    zenékkel , hírekkel, minden szombaton és vasárnap
  • megakoko
    Grat hozzá
  • Nazarov77
    trolololo

Győzelem!
    Csata: Siegfried Line 2011. december 11. 17:32:15
    Jármű: Type 59
    Szerzett tapasztalat: 4 322 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 131 005
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
  • Gunslinger
    Egy korábbi videóban volt, hogy az amcsi lövegek sebzésére fogják belőni a franciákat, a 90mm-es is 240-et fog sebezni, a 100-as meg 320-at, ahogy a német és amcsi 105-ös.
    Egyik videó részletben sem mutatták végig, amíg az AMX-50-100 újratölti a teljes revkó tárat, de sztem lesz vagy minimum 40-50 másodperc. Amúgy végig csak közelre lövöldöztek, kíváncsi leszek, hogy távolra mennyire lesznek pontosak.
  • Gunslinger
    Sőt, lesz olyan loader skill, melynél a lőszer típus váltás instant betöltést eredményez, de ez persze 10-ből egyszer következik be, de akkor is megéri majd próbálgatni, mekkora atom már, hogy kilősz rá hatot, majd váltasz HE-re és a random kegyes hozzád és instant nyomhatsz rá egy 6-os HE spamet. :-)

Amúgy lemértem, az AMX-50B-nél két táron belüli lövés közt 4 másodpercet kell várni, teljes tárcsere 25 másodperc. Azért ez nem rossz, meg az sem, hogy úgy száguld és fordul, mint egy med. Ezek után nem tudom mi értelme lesz a francia high tier medeknek, meg CW-re sem fognak több T-54-et vinni az tuti, inkább visznek egy AMX-50B-t helyette, hacsak nem fogják lecsavarni a gyorsulását IS-7 szintre. :-) Érdekes, ez az AMX-50B lett volna az AMX 65t? Mert nem ugyanaz a két tank, de a 65t-t nem láttam sehol a garázsban.
  • ximix #82358
    Nem szóló masina az biztos, társas lény max ha végén egyedül maradsz akkor neked kell keresni a harcot nem megvárni míg 3-4 egyszerre támad.
    A Maus mellett elsuhan 60-na szegény mire oda kurblizza a tornyot már vissza fele jön :)) de a port legalább leviszi a cúg a Mause-ról.
  • jocyd
    sziasztok
    erdekelne a gomo2 arcade-sniper2 mod
    tudna valaki dobni egy linket?
  • davidbog
    Nagyon jónak ígérkeznek ezek a francia harckocsik.

Kár, hogy a videó alatt szinte egész végig csak két harckocsival játszottak.
    Az AMX-50B nem semmi. 20 másodperc alatt tölt újra az automata töltő és 3,5-4 másodpercenként tud lövést leadni. Ennek a 120 mm-esnek is 400 körül lehet a sebzése, az átütése se kicsi. Gyors, kanyarodásnál se veszített sokat a sebességéből.
    Az AMX-50-100 is nagyon ütőképes. 2 másodpercenként ad le lövést, de nagyon sokáig tárazzák újra a revolver be az automata töltőt. Ahhoz képest hogy csak 100 mm-es löveg jó sokat sebzett a T-44, 23-25% körül.
    Ez is nagyon mozgékony.
  • pointer4
    És úgy be lehet majd tölteni hogy 1 he 1 ap 1he 1ap? :D
    Meg mekkora buli lesz, ha mind a 4-6 lepattan :D
  • I.C.ram
    Tuti működni fog, szerintem.
  • Nazarov77
    pedig mintha overlord is mondta volna hogy így lesz.
  • Sippie
    Mondjuk ezzel kapcsolatban mindig az a szerencsém van, hogy ha kempelek egy helyet 5 percig, nem jön senki, amint elfordulok és elindulok a másik irányba abban a pillanatban megjelenik ott az ellenfél amit addig kempeltem :D Itt is tuti az lesz, amint újratöltenék magamtól megjelenik a 2%-os enemy és szétlő :D
  • foxbat88fx
    Én is erre gondoltam... de nem biztos hogy működni fog! majd kiderül :)
  • Sippie
    Tényleg, erre nem is gondoltam:D
  • I.C.ram
    Miért ne tudnál? Átváltasz HE-re, majd vissza AP-re, és akkor tuti új tárat rak be.
  • Sippie
    kinyírtad a fórumot! :D
    ez akkor jó lenne ha magamtól is tudnék tárat cserélni, és nem kéne ellőni a benne lévő 1500 credites skulókat :D elég nagy szopás ha az utolsó lövés van a tárban és 5 percig nem jön ellenfél, majd megjelenik egy Maus, aztán csőőő :D
  • foxbat88fx
    Igen!
    Pl. 8as tankban 6os tár van, 10esben 4es...
    meg kell majd ezeket tanulni használni, de természetesen lesz helyzet amikor k***** nagy előnyt jelent:
    pl. egyedül maradsz egy 50%os 9es tankal 1v1
    de lesz amikor ki*** nagy hátrányt jelent:
    pl. egyedül maradsz és jön rád 3db 8as... lehet hogy 1et kiszedsz vagy 2őt.. de hogy az utolsó elöl nem bujsz el 40sec-re sehova az is tuti :)
  • Nazarov77
    nahát :D
  • Nazarov77
    Lehet egyszerre küldtük el az a baj, mert pont azután történ hogy írtam.
    Amúgy azt írtam hogy nem csak 4 hanem 6 táras auto loader is volt, azt gyakrabban láttam videóban, meg hogy a lőszer ikon jobb felső sarkában írta hogy: x/6, x/4 lőszer van a tárban.
  • TDantes
    Vissza a kettes oldalra, aztán vissza az egyes oldalra, és láss csodát
  • I.C.ram
    Elküdtem az üzimet, és kifingatta a fórumot szerintem, mert kiírt egy hibaüzit is :D
  • Nazarov77
    Na, miért csak pár HSZt látok itt? és a 2. oldalon lévők meg 11 óraiak.
  • TDantes
    Ja, de minden lövés marha sokat faragott le belőle.
  • I.C.ram
    Ahogy látom úgy fog működni a loader, hogy tárak lesznek. Egy tárban van x lőszer, ezek gyorsan töltődnek, viszont, ha kifogy a tár, és tárat kell cserélni, az viszont tetű lassú. Jó nagy szívás lesz ez közelharcban :)
  • Nazarov77
    Volt 6 táras is, az gyakrabban volt a videóban, amúgy látszik hogy mennyi van még benne írja a lőszer képen pl AP lőszer jobb felső sarkában hogy: x/6 vagy x/4
  • foxbat88fx
    forgótáras... egy tárba 4 fér, kb 3 sec alatt fordul a tár, viszont az egész tárat újratölteni legalább 30-40sec lesz... de ez akkor is durva lesz.
    Ha 2 jó gamer összeáll ezzel a tankkal akkor lesz ne mulass... :D
  • hellokitty92
    Hehe, akkor neked mitől számít igazán gyorsnak egy t10-es heavy?:) Ez az izé már gyorsabb mint a millenium flakon, már amikor nem rohad le!:D
  • Sippie
    ott a végén látható az auto loader? Viszonylag gyorsan lő 2-őt, aztán utána viszont baromi lassú töltés következik? A scout sebességű Tier10 azért elég dúrva :D
  • ximix #82335
    Amit itt megveszel az nem tűnik el a, a garázs csak más külsőt kap jelezvén hogy lejárt a prémium, de attól semmi nem tűnik el amit egyszer megvettél.
  • Stuko
    Arra gondoltam, h. beírom 10x a különböző kódot, van 10 T127-m, 9-t eladok, és prem lejártával, stb megmarad-e a 9 garázshely az alap 5-n felül.
    Lehet bonyolult volt...neked...
  • ximix #82333
    A WG 10-es videó, okosabb nem lettem tőle már így a képek alapján :))
    http://youtu.be/DbsuY9tXXfc
  • Glo
    Amúgy engem wipe-olhatnak, ha akarnak, igazából leszarnám, hisz ez egy játék. Még egy forintot nem költöttem rá, de van 1500+ aranyam, meg eddig összesen kb 10 nap prémem volt az akciókból :)
    Veszteni tuti nem vesztek semmit, ha bannolnak. Nagy cucc, van másik game, ha akarok :)
  • lammaer
    És? Ettől mi lesz más?
  • lammaer
    Na, ha eddig csak sejtettük, mostmár tudjuk ki a tégla az SG fórumon.... :)
  • Glo
    Ő arra gondolt, amikor 10 garázshelyed lett, amiben jó esetben, még ott áll 1db T127.
  • foxbat88fx
    Találkoztam Courier_WG-vel és beszót nekem! :D
    Beszólás :D
    Ezért meg is öltem! XD
    KÉP
  • lammaer
    Mert, hogyan másképp tudnád elképzelni? Beírod a kódot, van garázsod 1 napig aztán eltűnik a benne lévő tankkal együtt?

Néha olyan furcsák az emberek...
  • bgabor
    Rá kell valamivel venni a birka tömeget arra, hogy újra ráálljon a cuccra, és prémiumot vásároljon a gyors fejlődés érdekében. Majd három hónap, és a franciskákat is lenerfelik az átlag szintre.