418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rrally #82485 hali!
megtudná adni valaki azt címet ahol lelehet tölteni számos kiegészítöt a játékoz.PL(célkereszt,over targetmarker)orosz oldal.volt már fent csak újra raktam a játékot és nem mentettem el.
előre is köszönöm.
-
Ninju #82484 Ezt nem értem.
A tűzoltó készülék (ha elnyomod) automatikusan oltja a tüzet. Max 2 tikkelés után.
Viszont el is fogy egyből. -
Szép jó reggelt :D
Győzelem! Csata Westfield Monday, December 12, 2011 7:44:05 AM
Jármű KV-3 Szerzett tapasztalat: 3,204 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit: 42,177
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Mester Lövész, Mesterlövész -
PetiPetiHUN #82482 A kv-m tegnap este 3x gyulladt ki és folyamatosan modulsérülése volt.
A tüzet nem oltja el de a porraloltót azért ki kell fizetnem. Himmelsdorfon nyílt utcán meglőnek látom ahogy ledönti a lámpát az ellenség de őt nem látom. Szétlőnek és akkor felvillan 4 tank a nyílt utcán. A tegnapi nap elég idegesítő volt.
Azt vettem észre hogy ha valami nagy dög platonba áll egy kicsi tankkal akkor az MM azzal jutalmazza hogy az ő felére több nagyszintű tankot rak. Gyakorlatilag jutalmazza az MM az idiotizmust. -
Sir Charles #82481 A Match-making rendszer újabb hibáiból a kedvencem az, amikor(mint Bugi Misi képén is látható) az egyik oldalon van scout, a másikon meg nincs.
Az még jobban zavar, hogy 10 meccsből 7-szer az én csapatomnál nincs felderítő. De a legdurvább az az, amikor egy high Tier meccsen, ahol van 4-5 arty mindkét oldalon az egyik oldalra berak 2(néha 3)T-50-2-t, szembe velük meg berak egy M5-öt, vagy egy PZ38t-t.Ezeket a meccseket szoktuk bukni 15:2-re. (És újra hozzáteszem, hogy 10-ből 7-szer az én csapatom szív) -
Nazarov77 #82480 Klán emblémák letiltása nincs? Engem nagyon zavartak teszt szerveren mikor egyes tankokon rajta voltak a klánok képei. -
Nazarov77 #82479 Én majd a francia FTvel szeretnék funolni tier 1ben :D -
sad1976 #82478 jöhetne már a 7.0 !lehet ma? szervert nem lehet elérni karbantartás miatt. -
"ilyen sokszor még nem gyulladtam ki, vagy szállt el a motorom első lövésre."
Ez a biztos jele hogy fos tankban ülsz ilyeneket ignorálni kell.
Bezzeg a t50-2 lazán képes benyelni még a TX-es gun lövést is. -
jó ez az MM
-
Oddball29 #82475 100% kamos legénységet áthoztam rá, talán háló nem kell. Kigrindeltem fullosra, akkor rápakolok a stab mellé távcsövet meg optikát, és konzervatívan tolom eleinte.
De hogy ez a kasztni milyen törékeny...Ilyen kevés meccs alatt ilyen sokszor még nem gyulladtam ki, vagy szállt el a motorom első lövésre. -
megakoko #82474 Jó éjszakát mindenkinek
-
megakoko #82473 Csak eddig az amerikai szerveren játszottam -
A chaffee-vel én általában a meccs közepéig álló felderítőt játszom, tehát kimegyek a pálya közepére és csak bámulok ki a fejemből. Camo és bino, vagy optics erősen ajánlott, majd mikor már tudom nagyjából hol vannak az ellen tankjai betámadok, kiirtom az artykat és a td-ket, végül a heavyket. Ez egy dög lassú gép, jó ágyúval és látótávval, nagyon máshogy nem lehet használni. Ha valaki túl merész próbál lenni a meccs elején el fogják trafálni, de ez a T-50-2-vel is így van, 4 tank lövését nem tudod kikerülni olyan jól mit egyét. -
megakoko #82471 4000 csatán vagyok túl de ne sértődj meg -
A t127-es kóddal lett egy napi prémem, holnap már én is tank proletár leszek.
Amúgy a régi szép idők emlékére visszamentem a tier 1-be.
Victory!
Battle: Malinovka 2011. december 12. 0:11:30
Vehicle: MS-1
Experience received: 2 136 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 7 618
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner
7k egy meccsért nem is rossz pénz. -
Oddball29 #82469 Több mint 9k csatám van, nyugodtan pattanjál arrébb. Olyanoknak címeztem, akik tapasztaltak. -
megakoko #82468
-
Oddball29 #82467 Nem azért kérdeztem, hogy floodoljál, vadmarha. -
megakoko #82466 Meg golyó fogónak ha el találják
-
megakoko #82465 Felderítésre
-
Oddball29 #82464 Valaki árulja már el, mire jó a Chaffee? Még nincs rajta a nagy ágyú, de egyelőre semmi újat nem látok benne, amit ne tudnék M4A3E8-al olyan jól, vagy jobban ugyanazokban a meccsekben...Ezt meg folyton egy lövésezik.
Nem kétlem, hogy jó valamire, csak nem látom a niche-jét. -
megakoko #82463 Már meg vettem a M2 meg a T 46-ot haladok lassan -
lammaer #82462 Megmondom őszintén, ilyen bujkálós scoutolás közben 99.9%-ban nem tapasztalok semmiféle anomáliát, teljesen megbízhatóan működik nekem.
Nem csak T50-el, de T44, T20-al és még Pershinggel is (szpecnyaz is látta ma milyen jól elvoltam leselkedéssel a bokros pályákon a T95-je előtt).
Simán lehet, hogy nekik is volt egy scoutjuk, és ő kiszúrt amíg elhelyezkedtél. Nyilván nem a JT vett észre, ha tényleg megfelelő módon rejtőzködtél hanem vmi más. -
bgabor #82461 Ja, hát ha rendesen működne a láthatósági rendszer, akkor jó lenne spotolásra. De mivel tök random, hogy mikor vesznek észre és mikor nem, ezért senki sem spotol bokorból scout tankal. Csak száguldoznak. -
megakoko #82460 A kis rádiója a piszoknak
-
Üdv a t50 nem jó spottolásra? Prohorovkán beállok az erdősáv mellett a térkép legszélén a bokor mögé (álcaháló rajt kukker rajta) jön a jagdtiger 300m nem lövök nem mozdulok és kilőnek! Ki vesz észre ilyenkor? -
Ó akkor be is írtam magamnak egy fekete pontont a kukoricát már előre lemorzsoltam a körmös helyett meg rácsapom az ajtót a ujjamra :) -
hellokitty92 #82457 Nincs.
(: -
De rossz ezt látni bazzz ilyen köreim nekem is szoktak lenni de csak a fele 50k credit jár érte
-
megakoko #82455 Van még itt valaki? -
lammaer #82454 FAQban benn van a link :) -
petszol #82453 Jó éjt mindenkinek. -
A WoT fórumon a Magyar részlegben anno volt egy cikk mit mire cserélnek abban nem tudom szerepelt e, de most nem találom. -
Vak tyúk is talál szemet...
Victory!
Battle: Westfield 2011. december 11. 22:13:39
Vehicle: KV-5
Experience received: 1 737
Credits received: 102 781
Battle Achievements: Top Gun
Hát igen, ha te vagy a top és ellenfél csupa közepes tankokból áll, akkor a csoda is lehetséges. -
lammaer #82450 És a következő kérdésedre: nem tudjuk. -
lammaer #82449 Később. -
petszol #82448 a 7.0 vagy a 7.1 patch-nél mikor kicserélik a KV-t KV1 meg KV2-re. -
De a legénységet vedd ki belőle ha érnek valamit mert azért nem adnak egy kanyi vasat sem viszont rengeteg meló van velük. -
megakoko #82446 Köszi