418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem kell pánikolni leülsz szépen hétvégén szombat vagy vasárnap bekészítesz kaját piát kisbilit és hevesen nyomkodod a battle gombot addig még össze nem jön.
(Szerencséd van 4-5óra alatt megvan ha nem akkor max:12h)
-
Valaki próbálja ki hogy műxik-e, mert nekem "Incorrect code." -ot ír rá:
CBSDE7GCX-2C84-295B -
Oddball29 #82563 Eli Wallach még él, a csúf még velünk van. -
In this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Régi szép idők, mikor a westernekben még nem voltak ufók.
-
Nazarov77 #82561
-
Oddball29 #82560 Jah, a Dirty Harry tank. Lehet, csinálok ebből egy signature-t hivataloson, ha kijönnek a békák.
I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a 120 mm S4 46, the most powerful gun in the world, and would blow your turret clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk? -
Karácsony lesz, biztos benyomnak valami Löwe 2.0-t a 7.0-be, amit a kis Jancsikának berakhatnak a fa alá. -
hellokitty92 #82558 Még így is van várhatólag legalább 2 heted, annyi idő alatt simán megvan egy olyan kiváló tankkal, mint a t32. -
Nazarov77 #82557 Nyugi szerintem biztos kiveszik az M103at hogy hamarabb kijöjjön :D
Mellesleg ha idén kijön a 7.1, az is csak a ruszkiknak fog, de remélem megszállja őket a karácsony szelleme, és benyomják a rozsdás pókhálós turbó gombot. -
Menjenek a pixaába, még 50kra vagyok a t34-től. Lassúljanak már le egy picit.... -
Nazarov77 #82555 Clint Eastwood wotozna, akkor tuti franciákkal menne a revolver tár miatt. -
Francia revolver tankok, egyik rondább mint a másik, de nem is az számít. Tdk és spgk 2013-ban. -
hellokitty92 #82553 Majd meglássúk, ki akar velem fogadni, h előre nemlátható próbléma miatt sajnos el kell majd halasztani a teszt szerót?:) -
Nazarov77 #82552 Az egyébként 100% hogy üzlet miatt húzzák az időt, nem akarnak mindent ellőni, hanem inkább folyamatosan jó lassan adagolják, elvégre 5 évig fogják developpolni ezt. -
Nazarov77 #82551 Szerintem péntek lesz belőle, mindenesetre már töltöm a 7.0 ruszki klienst, remélem most nem úgy lesz hogy szedj le 3 giga teszt klienst. -
Kár, a zárt bétát év végére ígérték, abból sem lesz már semmi. -
hellokitty92 #82549 Az információ hatalom, ha jól használod, győzelem.
Majd 2018 környékén ez is teljes lesz.:D Őrüljünk, h legalább ilyen szellősen megkapjuk.
Valószínüleg üzleti megfontolásból késleltetik az új tech tree-t. Látják h a régi dolgokra is úgyanúgy rákapott a nép, patakokban folyik a gold és a prém tankok... hova siessenek az új tartalmakkal?! Majd ha kezd alábhagyni az érdeklődés, bedobják az újdonságokat- jelen esetben a franciákat- és máris rengetegen visszatérnek játszani és veszik újra a prémet nagy mennyiségben, minél előbb megszerezzék a high end tankokat, amiket teljesen véletlenül op-ra csináltak meg(amit majd egy későbbi patchben orvosolnak természetesen, pont a következő új tartalom előtt:)). Én amondó vagyok h jó ha legkorábban 2013-ra kapjuk meg az angolokat, ha a jelenlegi érdeklődés megmarad a játék iránt és jóval több az új játékos, mint ami elhagyja. A fejlesztőnek is minél nagyobb érdeke, ha sokáig dolgozhat a játék kiegészítésén, nekik meg ez jelenti a bevételi forrást... -
Gunslinger #82548 Perszeeee. :-D Talán majd vasárnap este 9-kor :-D Az még this week lesz. :-) -
Nazarov77 #82547 HÁHÁHÁHÁHÁHÁ
When can we expect the 7.1 test server launch?
This week. -
Számít a tier-ek közti különbség is XP és credit szempontjából. Sokkal többet kapsz, ha mondjuk egy tier 8-as tankot sebzel ugyanannyival, mintha egy tier 5-ös tankot. Minél nagyobb a tier különbség közted és az ellenfél között, annál jobban fizet (persze úgy, hogy te vagy a kisebb tier-ü). -
Oddball29 #82545 Csak nehogy ugyanaz a marhaság legyen ebből is heavy vonalon, mint a T29/34 copy paste ágból. -
R3nton #82544 de ha jól tudom ennél jóval több light és med tank van a teljes tech treeben -
Nazarov77 #82543 Írtam egy szóval is hogy ingyen volt, meg hogy fene a belüket mert kerestek a munkájukon? NEM
Csak kíváncsi vagyok mennyi a nyereség, mert elég sok leshet. -
Nazarov77 #82542 "Szóval nem csak a franciák késlekedése a vicc, hanem az is h a több hónapos késés ellenére is csak részben kapjuk meg őket."
De amúgy ez tényleg hülyén néz ki. Legelőször 2011 Q2re volt ígérve a francia tree, aztán azt mondogatták hogy autumn, aztán most már ott tartunk lehet ki se jön idén, ha már tavaly februárban készen voltak a tank modellek nem tudom mi a jó fenét csináltak ( vagy inkább mit nem csináltak ). -
Gunslinger #82541 Az a durva, hogy összesen egy tank hiányzik a full tree-hez képest, hogy lehessen átmenet a med és a heavy ág között, mégpedig a Renault G1R kéne, és az majd az AMX-40 és ARL-44 között lesz.
Mindkét ágon el fogok indulni, mert bőven van pénzem és slotom, de a free xp-met a heavy ág fogja élvezni. :-) Kellenek minél előbb az AMX-50-ek :-D -
Ja, mert a játék fejlesztése ingyen volt, nem? A programozókat biztos nem kellett fizetni a játék megjelenése előtt.
-
Nazarov77 #82539 Nem azt mondtam hogy nem tudtam hogy csak med és heavy jön, hanem azt hogy elég szellősen néz ki, fura a többi ághoz képest kinézetre.
Amúgy én mindig mindenről tudok mert az információ hatalom :D -
Gunslinger #82538 Aztakurva, így duplázhattam volna az arany mennyiségem :-D -
hellokitty92 #82537 Már régóta lehet tudni h csak a heavy és med ágat kapjuk meg, mellék ágak nélkül... A td és arty ágat Q1-re igérték be.
Szóval nem csak a franciák késlekedése a vicc, hanem az is h a több hónapos késés ellenére is csak részben kapjuk meg őket. -
Destydeme #82536 Akkor thx mindenkinek aki tanácsot adott.Vágom a 88-as löveget,de addig még sok xp-t kell szereznem:)Du-n lövök is 1 prémiumot,mert nem folyik az xp,csak csordogál:)Thx. -
R3nton #82535 az igen:D na ha ezért nem bannolnak hanem visszaadják az arany dupláját akkor nyilván a 10 slot miatt fognak:D -
Destydeme #82534 Okay,köszönöm mindkettőtök tanácsát.Valahol gondoltam,h a nagy ágyú kell,de az angol fórumon dicsérték a Konisch-t:)))
Nem keverem a hp és xp-t,de volt,h körbe ugráltam a PZIII/IV-el a Tiger II,aminek a tornya be sem tudott fogni.Meghúzgáltam a bajszát sikerült megsebeznem és jól fizetett.Persze aztán elkapott:),de addigra már 4-en rámentünk és én voltam a Hero.(lehet még egyszer nem menne:)
Szal inkább azt keverem,h találam el,vagy sebezzek nagyot.Gondolom valahol a 2-t párhuzamosan xp szempontjából:)(Mert már jönnek a Löwe-k a csatában,ahol megint nem kell"ugrálnom".:) -
ilsalon #82533 A kónikus ágyú buliból, meg arany lövedékkel jó. Ebben a játékban viszont a bevitt sebzés számít leginkább, tehát majd a 88-as puska lesz jó. Sajnos penetrationban nem túl fickós az az ágyú, ezért ezzel a tankkal is flankelni kell, holott nem ez lenne a feladata.
Gondolom majd ha átrakját heavy tanknak, akkor átgondolját azt az átütést. -
Nazarov77 #82532 A francba :D
- Old type rounds for the 7.5cm KwK 41 L/58 gun will be sold from ammunition at purchase prices.
What does that mean for Prem Shells?
Do we get the Gold back or will you exchange it in Creds?
View PostOverlord, on 12 December 2011 - 09:46 AM, said:
Golds ofc. It's full refund.
So if we bought this ammo type during the weekend half price.
We will get the full gold value back on patch day.
So 20k gold spent during the weekend will pay back 40k gold on tuesday?
Exactly. Good for you.
Tudtam volta hétvégén rohadtul bevásároltam volna. -
brasco84 #82531 88 as ágyút javaslom :) az a legjobb rá -
R3nton #82530 hét igen, és még ez is csúszni fog vagy 3 hónapot 
-
Ha meglövöd sokszor, és sok hp-t veszel le belőle, kapod szépen az xp-t meg a pénzt. Ne aggódj, hogy nem te ölöd meg, azért csak plecsnit kapsz, és élvezheted hogy öltél, a konyhára úgy is hoz szépen ha csak sebzel. Ha minden tankból te lövöd le az uccsó 40 hp-t, és lesz 8 killed, csak egy top gun plecsnit kapsz, pénzt meg xp-t kb semmit.
Törekedj arra, hogy csatánként legyen 8-10 sebző AP lövésed legalább, akkor nagyon szép statod lesz (ha érdekel egyáltalán), és jól fogsz haladni.
A 88 as ágyúval foglalkozz L70/L71, a kónikust felejtsd el. -
Nazarov77 #82528 Csináltam egy print screent a francia tech treeről, a videóból. Kicsit szellősen néz ki :D
-
Nazarov77 #82527 A konischot felejtsd el, használhatatlan és nevetséges azzal a 65ös sebzéssel, azt csak gold ammoval éri meg. -
Destydeme #82526 Sziasztok.
Tanácsra lenne szükségem:Vk 3601-em van(tigris elődje).
Melyik a jobb ágyú:
Jelenleg ezt az ágyút használom:7,5 cm KwK 41 L/58 konisch.
Penet:167mm damage 65.Ez mennyire hasznos?
Vagy ez kell nagyon?: 7,5 cm KwK 42 L/70
Penet:138mm damage:135.
A konisch ágyú "nagyon"gyors,de fele annyit sebez.xp szempontjából mi a jobb?Többször eltalálni,vagy inkább kevesebbszer,de nagyobb sebzéssel?
+1 van rá vhol adat(tudja vki)ha én csak eltalálom,más meg beviszi a végső találatot ?xp-től esek el?Nagyon bosszantó,h az előbb is gyakorlatilag 3 tankot cserkésztem be:mozgás,hátába kerülés,bokor stb és más lőtte ki végül,nekem meg a sebzés rész jutott a csata után xp-ként.THX.