418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KAKOLUKIA #82605 Sziasztok!
Pár hónapja magazinokhoz (pcguru, gamestar) kaptam world of tanks promóciós kódokat, amiket eddig nem használtam, de most szeretném felrakni nyreményjátékként a weboldalamra. Fel lehet még használni őket? -
Van erre egy jó videó már szerepelt itt a fórumon anno
-
Nekem még csak a 122mm-est kell fizetnem, de azzal is fáj :D -
ilsalon #82602 Ez természetesen igaz, de érheti a lövedék olyan szögben, hogy lepattanjon. A múltkor néztem egy dokumentumfilmet, ahol a Tomisütő legénységéből megmaradt mókus adott interjút. Négyszer is lepattant róluk a Tigris szemből. Úgy vetették a kereszteket meg búcsúztak el minden lövés után az élettől, mint a fene, de túlélték, mert ilyen volt a szerencse.
Nekem azzal nem volna bajom, ha időnként lepattan a lövedék, csak ez a bement, de mégse ment be lövés hiba szünjön már meg. Tier 10-el rálősz egy szöcskére és vígan továbbmegy hetvennel sebződés nélkül. -
Pláne, ha sorozatban lövöd a nullás criteket, 1600 credites lőszerrel
-
Én fullos Hummel-el a Sherman elejére lőttem egy lepattanót,
Hofi szavaival éljek
- Hát mind a ketten meglepődtünk .
Most lesz az újítás szerintem egy két bug megszűnik ezzel a 16 páncél csoporttal. -
Te most ennyire értetlen vagy? -
Lópikulát valódi jelenség 
egy 88as úgy vágja ketté a shermanka tornyát mint kés a vasat.
-
hNeo #82597 Nekem a kedvencem azért az marad, amikor egy M6-ba GW Tigerrel belelőttem egyet. Oldalba lőttem, teli találat volt. Gondoltam a fél hegy leomlik, a fél ország belehal, és az egész erdő kigyullad... de neeeeemm.... 0% damage és csilingelős hang. lol. -
Ezzel a buggal főleg az a bajom, hogy oké, eltaláltam, meg critical, de sebzés nélkül karcsú xp jár érte. -
megakoko #82595 Érdekes mert az amerikai szerveren is a m6 volt a sötét ló csinált bugokat bőven. -
ilsalon #82594 A pattogás az valódi fizikai jelenség. Lényegében bármilyen vastag páncélról bármekkora lövedék lepattanhat, ha a megfelelő szögben éri. Tehát ez nem a WOT hibája. Ellenben a betalál, cseng a kritius sebzés és 0%-ot sebzel, az bug. És mióta játszom ez bug és félő, hogy ameddig játszom ez bug lesz.
Az M6-os legnagyobb bug gép ebben a játékban. Olyan sebzéseket nyel be, hogy ihaj. Sokan még a Tiger P-re is mondják ezt. Én ezekkel nem éreztem, de most a VK45A-val szinte minden csatában van olyan, hogy oldalba lőnek, eszméletlen nagy csattanás, meg zsffááábumm hang és nem sebződök semmit. Ilyenkor nekem jó, de remélem mielőbb javítják ezt a bugot. -
megakoko #82593 Hát azért vérlázító tud lenni
-
Oddball29 #82592 Na, hurrá. Pont dilemmában vagyok, hogy a T34-em üresen áll, nincs hozzá legénység. Viszont akkor 7.1 után tudom nála használni veszteség nélkül a T30-as társaságot, újat képezni meg sokáig tart. -
bgabor #82591 Az szép, én a legjobb napokon is csak 10.000XPt tudok összeszedni, prémiummal. Hiába na, nem bírom a monotonitást. -
bgabor #82590 Ó, WoT gyakran tud ilyen álleejtős szituációkat kreálni. Legszebb volt, amikor 160-as átütésű 90mm-es ágyúval lőttem 0% sebzést kétszer egymás után egy tetvedék arty kartonpapír páncéljába.
-
Gunslinger #82589 Nah, pont ezt fejtettem ki az előbb. :-) -
megakoko #82588 igen M2-esen nincs is más csak az -
Gunslinger #82587 Nem kell átképzni prémium tankra, ha ugyanolyan osztályban vannak, tehát egy Tigerből átrakott 100%-os legénység a Löwében is ugyanúgy 100%-osként fog működni. Ezét jól lehet a Type 59-en kívül a többi prém tankot legénység képzésre használni, teszem azt az embernek nincs pénze még megvenni az E-75-öt, de már kifejlesztette KT-val, akkor amíg grindel a Löwével már előre átképzi a KT-ról a csávókat E-75-re és úgy rakja be őket a Löwébe. -
bgabor #82586 Kár hogy a német ufó konstrukció csak kitaláció, semmi valóságalapja az égvilágon.
De az X-akták tényleg jó sorozat még mai szemmel is, pedig ma már nem túl sok sorozat van a '90-es évek elejéről, ami ne tűnne nevetségesnek és vontatottnak. -
Oddball29 #82585 Csak mert találtam egy ilyet,de kéne megerősítés/cáfolat.
While many including myself thought this was a common knowledge, a lot of people have said to me that they were completely ignorant of this fact about premium tanks. The fact being: the premium tanks can be crewed by any tankers of the same nation and same class without skill loss penalty or having to retrain. -
ilsalon #82584 Nincs mit. Használd a Wotdbinfót. Abból sok ilyen technikai kérdés kijön. http://www.wotdb.info/
Amúgy sok kis és közepes tierű tanknál van ilyen HE-vel tüzelő puska. Sokba nem is lehet AP rakni. Ezek jellemzően rövid csővű, de nagy átmérőjű lövegek, magyarul tarackok. Ezek közelre hatékonyak, de én sokszor elengedek nagy távolságra is lövéseket, hátha bejön.
-
bgabor #82583 Csak ha aranyért képzed át őket. Ha 20.000 pénzért, akkor 10%-ot veszítenek. -
Ott is ugyanúgy megy, mint a többinél. -
megakoko #82581 Kössz a tippet
-
Oddball29 #82580 Prémium tankra ha képzek át legénységet, akkor nem veszítenek a tapasztalati szintből? Feltéve, hogy nem váltok osztályt. -
ilsalon #82579 Ebben nincs semmi durva. HE-ve használjad. Ha AP-vel használod, akkor 65 a KV páncélja, 66 a fegyver átlag átütése. Plusz-minusz 25%9 távolság, plusz ha felül találod el a segét, akkor pattan. Simán lehet.
Én már tier 8-9-es gépekkel is pattantam le KV-ról, KV3-ról meg főleg. -
megakoko #82578 Ez azért dúrva T-46-os(75mm) rá löttem közelről 1 KV tankra 4x hátulról és 0% sebzés
-
Nem vagyok én állat, egyszerűen csak túl akartam lenni a Panther II-n, mielőtt megjön a 7.0 és átváltozik olyan T-44 féle időzített bombává. :) -
hellokitty92 #82576 Mondjuk nekem csak a pusztítsuk el a földet mer' mi vagyunk a gonosz ufók meg a szippantóskocsivá átalakuló robot dömpingből van elegem.:) -
ilsalon #82575 Vannak állatok, akik meg tudnak csinálni 60-80k xpt is egy nap. Le a kalappal, de seggileg sem bírok ennyit ülni, másrészt meg nem kell mindennek kifejlesztve lenni az első két hét után. Sok ismerős ezért hagyta abba, mert egy hónap alatt kihúzott mindent, ami érdekelte, majd nem volt kihívás. Az E100 hozott vissza sok ilyen embert, de hát ez is megvolt egy hét alatt. Most esetleg a fransziák dobhatnak kicsit a dolgon, de nagyon soká jönnek. -
hellokitty92 #82574 Az x-akták most is menő!:D kultikus sorozattá vált... Emlékszem, talán 8-9 éves kispöcs koromban a tesómmal mindig kijátszottuk anyámékat lefekvéskor és x-aktákat néztünk, utánna persze nem sok alvás volt.:D
Ufó szerű gép nem nagyon lesz, viszont csupaszárny gép tuti... Most hogy van a koncepció, lesznek nagy (értsd 2-nél több motoros) bombázógépek, vagy csak könnyű/nehéz vadászok, meg alacsonytámadó gépek?
uhh közgászt kéne tanulnom... de nincs kedvem hozzá:O -
megakoko #82573 Nekem elég lassan jön a credit meg az xp kódók nélkül.De nem fogad el egy kódót sem.
-
Szombaton rágörcsöltem P2-re, 98k XP-vel kezdtem, estére lett 149k-m. (nem toltam egész nap, de prémiummal, kihasználtam a kódok adta lehetőséget) -
Nazarov77 #82571 Érdekes ez az egész, valaki megkérdezte ezt a több kód aktiválásos dolgot overlordtól, de még semmi. Illetve a kérdés feltétele után 10 perccel ott volt overlord, válaszolt egy másik kérdésre és lelépett. Nagyon hallgatnak.
hi Overlord....
I dont know if this is the right place to post my question:
I find on this forum a promo code from Computer Bild. this code give a free T-127 and a day of premium and seems u can use this promo multiple times.
The question is:
Is a special offer? there was a limit number of code we can use?
Can we have an official position from WoT staff?
Thank you -
ilsalon #82570 Csinálj meg minden nap 5k-t. Akkor is elég.
Ha prémiumod van, akkor már a duplázóból kijön 2-3K körüli, utána meg még pár meccs. Én általában 10k-t rakok bele a fejlesztendő tankba, meg még leduplázok 5-6-ot naponta. Ez 2-3 óra játék. Ha van CW, akkor több. -
megakoko #82569 Nekem se fogadja el
-
R3nton #82568 x-akták régen menő volt:D Am tegnap pont azon röhögtünk hogy world of warplanesbe majd a német tier10es a az ufó konstrukció lesz:D -
hellokitty92 #82567 Sajnos, manapság egy film csak akkor menő, bármilyen témájú legyen, ha vannak benne ufók, vagy robotok, vagy még jobb ha robotos úfók vannak benne... -
Nazarov77 #82566 50K xpt meg lehet csinálni hamar, az én tempóm ha valamire tényleg hajtok: napi 20k xp.