418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Legitimista
    Nem nagy teljesítmény 5k arany, igazából egy jobb provinciából max 2 nap alatt kijön, igaz. Viszont mikor a HAD már javában nyomta a CW-t, mi még a tier7-et igyekeztük összekaparni. Mire meglettek a tankok, már fullos szövetségekkel kellett szembenézni. Addigra egyébként a többi magyar klán is ki lett pucolva a térképről, szóval kábé egy szinten voltunk a többivel, a ROR kivételével. Mellesleg a űHAC sosem kapott ki magyaroktól, egy kivétellel: A ROR-A ellen egyszer egy förtelmeset betliztünk.
  • DummyBoy
    Híjjnye, sikerült pár egetrengető baromságot belenyomni az elmúlt 3-400 hsz-be :)

@f24sg: És mindezt 6-8 év fejlesztés után ... :( Nekem is megvan, qrva jó szim lett, megvárom míg megint megírják, csak jóra és akkor lehet majd repkedni :)
  • Trabant93
    Vagy ott van példának okáért a codename:panzers,vagy a world in conflict.Szerintem nem kellene ilyen elhamarkododtan ítélkezni,kivéve,ha szakmabeli vagy,és látod,miket csinálnak.
  • f24sg
    Amúgy a legutóbbi jelentős magyar fejlesztés a might & magic heroes 6.
    Tény, hogy ott sem törik halálra magukat a jövendő 1.2-es update-tel, de nincs is teleharmatolva minden "very close", "mingyá jön", meg hasonló misztikumokkal.
    Majd ama game kapcsán lehet követni, hogy mi hogyan nyomjuk.

De legnagyobb lol akkor is a (szintén orosz)IL-2 Cliffs of Dover, hát ott kb. a megjelenés után 3/4 évvel ott tartunk, hogy újraírják a játékot az alapokról...
  • sad1976
    ez nagyon JÓ!
  • lexlutor
    ..nem hiszem h tul sokat kellene belekepzelnia dologba. a legnagyobb szervercsoport az orosz volt. a legnehzebbel kezdtek. megvan. van egy kicsi es egy kozepes csoport. csinaljuka legkisebbet hamar megvan, kicsit kifujjuk magunkat a nagyobb falat utan. igy maradunk mi utoljara. szerintem ennyi.
  • sad1976
    meg vettem a ferdit! első körben rögtön 6 type a sötét oldalon.eredményt nem kell részletezni gondolom ,de a második kör kárpótolt.105mm van rajta. free böl vettem láncot rá. töltés gyorsító,távcső, fokozott szellőzés. legénység Jagdpantherről átképezve.
    a Jpanthert sajnálom. el kellet adnom pénz hiány miatt. remélem ez is lesz olyan jó.
    JgP.stat 150 csata.
    győzelem 85
    vereség 61
    döntetlen 4.
    kilőtt tankok 198.
  • megakoko
    Szerintem az ami a filmekkel (mi csalunk a leg többet az eu-ban)
  • lammaer
    Mert büszke a magyar :)

Ja, és a fejlesztő csapat 3 részre szakadna, egymást fúrnák.
    A TD pártiak mindíg belematatnának a kódba hogy a TDk láthatatlanok legyenek, a medium pártiak megbabrálnák a lánctalp kódját hogy sose essen le.
    A harmadik csapat meg random szivatná a másik kettőt.
  • sad1976
    this week, ezen a héten. ja majd vasárnap délután nem? amúgy jó kérdés mi bajuk az Eu val. olvassatok híreket .na nem a közmédiás sunnyogásra gondolok.
  • Trabant93
    És mire alapozod azt,hogy a magyar srácok ezt csinálnák?
  • noname23
    Jah én is jól elírtam(copy paste) bazzz pesze természetesen a 7.0-ra gondoltam.
  • lammaer
    Hát, ha magyarok csinálnák a játékot, akkor a Turán meg a Tas lenne a top tank. Szétlőnének mindent, T-34-től IS11-ig bezárólag.

Az orosz tankok indulás után maguktól felrobannának, amelyik mégse azokat kockakövekkel szétdobálnák az NPC gyalogosok.
  • virkir
    Na ez talált :)
    Nem erről a klánról van szó mivel itt jó ha két hete vagyok ráadásul csak tudnám, hogy minek.
    Egyébként anno a HAD is legalább annyit összeszedett tehát ez nem akkora teljesítmény.
    A többi nagyobb magyar klán sokkal több eredményt tud felmutatni és érdekes módon sokkal szerényebbek a tagjaik mint a társad.
    De szerintem már érted amit privátban leírtam a múltkor.
  • Legitimista
    Muszáj megvédenem a volt klánomat: Mi a HAC-cal 5000 aranyat azért összeszedtünk CW-ből. Az ELIT mennyit, mert nem nagyon emlékszem rátok a térképről.
  • Nazarov77
    Aha javították a kis iszákosok.
  • f24sg
    OFF:

én természetesen a munka hőse vagyok, megcsinálom azt, amit rájuk nem lehet bízni! (vagyis a rutin dolgokon kívül kb. mindent)

• Trabant93
    Én szerintem ha magyar srácok csinálnák a játékot,biztos jobb lenne a helyzet,kiváncsi vagyok,erről kinek mi a véleménye :)
  • ximix #83147
    http://www.facebook.com/WorldOfTanks?sk=wall
  • Legitimista
    Ha magyarok lennének... ahogy ti a csajokkal.
  • Nazarov77
    Ott hogy ugyanazok szerkesztik akik a wot oldalra is pakolják a híreket.
  • GuerillaFrank
    Amint megtudom melyik klánnal kell leszervezni, megmondanám. Persze R3nton klántársai nem biztos hogy belemennének az IS-7 vs T30/E-75 felállásba. :D
  • f24sg
    De bemennék egyszer valami beépített emberként egy hétre a fejlesztőkhöz, hogy lássam, mit csinálna kezek valójában.

Szerintem sokszor az megy ott is, mint nálunk a laborban a csajokkal:
    - KV(koffein verzió)
    - facebook / demotiváló / stb.
    - cigi, sör, vodka
    - trécsparti
  • Legitimista
    A fézbúk hol referencia?
  • Nazarov77
    Bemásoltam a facebookról amit kiírtak, aztán meg meglepődtem hogy 7.1 van beleírva, mert usa wot oldalon meg 7.0ról van szó, szóval tiszta hülyék ezek most.
  • Szakesz
    Wáow..., jól jönne egy szerkesztés opció. Azt hittem, f24sg-nek írtad. :)
  • lexlutor
    ..nekem ugy remlik az elozo patchet is a NA utan kaptuk meg. de lehet tevedek.
  • foxbat88fx
    7.0jön csak elírták!
  • Nazarov77
    Itt valami nagyon bűzlik, nem hiszem hogy héten megkapjuk élesben a 7.1et.
    Elírás tuti.
  • Szakesz
    Nazarov; Te azt írtad, hogy a 7.1 jön holnap az amcsi szerverre, és a héten mi is megkapjuk. Tévednék? :)
  • noname23
    Amúgy mi fa bajuk van velünk?
    Oroszoknak pontosan mikor volt meg a patch?
    Update 7.1 for RU server - ?????
    Update 7.1 for NA server - december 14th.
    Update 7.1 for EU server - this week
  • Nazarov77
    Facebook wot oldal.
  • Nazarov77
    7.1? mennyi vodkát ittak ezek? Biztos 140%os alkohol volt.
  • f24sg
    Aha, épp akartam sírni ,hogy nem jön ez 7.0.
    Nem is lesz, rögtön 7.1 jön?

Hol lehet az általad írt infokat követni pontosan?
    Én google-ztam egy csomót, forumot néztem, de össze-vissza van midnen.
  • R3nton
    furikázz az is-7eseddel:D
  • Nazarov77
    Na b*sszák meg mostmár :D

Update 7.1 for NA server - december 14th.
    Update 7.1 for EU server - this week
  • R3nton
    bizonyára:)
  • noname23
    L0L
    Amnéziások meglepődtek
  • Sippie
    Ójee, TigerP-vel sikerült a 8. csatát megnyerni és meglett a napi dupla... tenkjú MM, áj lávjú.
  • GuerillaFrank
    Én is utoljára írok neked. Komplett hülye vagy, a játékhoz nem értesz. Ennyi. Ez megüti a te szintedet.