418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem nagy teljesítmény 5k arany, igazából egy jobb provinciából max 2 nap alatt kijön, igaz. Viszont mikor a HAD már javában nyomta a CW-t, mi még a tier7-et igyekeztük összekaparni. Mire meglettek a tankok, már fullos szövetségekkel kellett szembenézni. Addigra egyébként a többi magyar klán is ki lett pucolva a térképről, szóval kábé egy szinten voltunk a többivel, a ROR kivételével. Mellesleg a űHAC sosem kapott ki magyaroktól, egy kivétellel: A ROR-A ellen egyszer egy förtelmeset betliztünk. -
Híjjnye, sikerült pár egetrengető baromságot belenyomni az elmúlt 3-400 hsz-be :)
@f24sg: És mindezt 6-8 év fejlesztés után ... :( Nekem is megvan, qrva jó szim lett, megvárom míg megint megírják, csak jóra és akkor lehet majd repkedni :) -
Vagy ott van példának okáért a codename:panzers,vagy a world in conflict.Szerintem nem kellene ilyen elhamarkododtan ítélkezni,kivéve,ha szakmabeli vagy,és látod,miket csinálnak. -
Amúgy a legutóbbi jelentős magyar fejlesztés a might & magic heroes 6.
Tény, hogy ott sem törik halálra magukat a jövendő 1.2-es update-tel, de nincs is teleharmatolva minden "very close", "mingyá jön", meg hasonló misztikumokkal.
Majd ama game kapcsán lehet követni, hogy mi hogyan nyomjuk.
De legnagyobb lol akkor is a (szintén orosz)IL-2 Cliffs of Dover, hát ott kb. a megjelenés után 3/4 évvel ott tartunk, hogy újraírják a játékot az alapokról... -
sad1976 #83161 ez nagyon JÓ!
-
lexlutor #83160 ..nem hiszem h tul sokat kellene belekepzelnia dologba. a legnagyobb szervercsoport az orosz volt. a legnehzebbel kezdtek. megvan. van egy kicsi es egy kozepes csoport. csinaljuka legkisebbet hamar megvan, kicsit kifujjuk magunkat a nagyobb falat utan. igy maradunk mi utoljara. szerintem ennyi. -
sad1976 #83159 meg vettem a ferdit!
első körben rögtön 6 type a sötét oldalon.eredményt nem kell részletezni gondolom
,de a második kör kárpótolt.105mm van rajta. free böl vettem láncot rá. töltés gyorsító,távcső, fokozott szellőzés. legénység Jagdpantherről átképezve.
a Jpanthert sajnálom. el kellet adnom pénz hiány miatt. remélem ez is lesz olyan jó.
JgP.stat 150 csata.
győzelem 85
vereség 61
döntetlen 4.
kilőtt tankok 198.
-
megakoko #83158 Szerintem az ami a filmekkel (mi csalunk a leg többet az eu-ban)
-
lammaer #83157 Mert büszke a magyar :)
Ja, és a fejlesztő csapat 3 részre szakadna, egymást fúrnák.
A TD pártiak mindíg belematatnának a kódba hogy a TDk láthatatlanok legyenek, a medium pártiak megbabrálnák a lánctalp kódját hogy sose essen le.
A harmadik csapat meg random szivatná a másik kettőt. -
sad1976 #83156 this week, ezen a héten. ja majd vasárnap délután nem? amúgy jó kérdés mi bajuk az Eu val. olvassatok híreket .na nem a közmédiás sunnyogásra gondolok. -
És mire alapozod azt,hogy a magyar srácok ezt csinálnák? -
Jah én is jól elírtam(copy paste) bazzz pesze természetesen a 7.0-ra gondoltam. -
lammaer #83153 Hát, ha magyarok csinálnák a játékot, akkor a Turán meg a Tas lenne a top tank. Szétlőnének mindent, T-34-től IS11-ig bezárólag.
Az orosz tankok indulás után maguktól felrobannának, amelyik mégse azokat kockakövekkel szétdobálnák az NPC gyalogosok. -
virkir #83152 Na ez talált :)
Nem erről a klánról van szó mivel itt jó ha két hete vagyok ráadásul csak tudnám, hogy minek.
Egyébként anno a HAD is legalább annyit összeszedett tehát ez nem akkora teljesítmény.
A többi nagyobb magyar klán sokkal több eredményt tud felmutatni és érdekes módon sokkal szerényebbek a tagjaik mint a társad.
De szerintem már érted amit privátban leírtam a múltkor.
-
Muszáj megvédenem a volt klánomat: Mi a HAC-cal 5000 aranyat azért összeszedtünk CW-ből. Az ELIT mennyit, mert nem nagyon emlékszem rátok a térképről. -
Nazarov77 #83150 Aha javították a kis iszákosok. -
OFF:
én természetesen a munka hőse vagyok, megcsinálom azt, amit rájuk nem lehet bízni!
(vagyis a rutin dolgokon kívül kb. mindent)
-
Én szerintem ha magyar srácok csinálnák a játékot,biztos jobb lenne a helyzet,kiváncsi vagyok,erről kinek mi a véleménye :) -
http://www.facebook.com/WorldOfTanks?sk=wall -
Ha magyarok lennének... ahogy ti a csajokkal. -
Nazarov77 #83145 Ott hogy ugyanazok szerkesztik akik a wot oldalra is pakolják a híreket. -
GuerillaFrank #83144 Amint megtudom melyik klánnal kell leszervezni, megmondanám. Persze R3nton klántársai nem biztos hogy belemennének az IS-7 vs T30/E-75 felállásba. :D -
De bemennék egyszer valami beépített emberként egy hétre a fejlesztőkhöz, hogy lássam, mit csinálna kezek valójában.
Szerintem sokszor az megy ott is, mint nálunk a laborban a csajokkal:
- KV(koffein verzió)
- facebook / demotiváló / stb.
- cigi, sör, vodka
- trécsparti -
A fézbúk hol referencia? -
Nazarov77 #83141 Bemásoltam a facebookról amit kiírtak, aztán meg meglepődtem hogy 7.1 van beleírva, mert usa wot oldalon meg 7.0ról van szó, szóval tiszta hülyék ezek most. -
Szakesz #83140 Wáow..., jól jönne egy szerkesztés opció. Azt hittem, f24sg-nek írtad. :) -
lexlutor #83139 ..nekem ugy remlik az elozo patchet is a NA utan kaptuk meg. de lehet tevedek. -
foxbat88fx #83138 7.0jön csak elírták! -
Nazarov77 #83137 Itt valami nagyon bűzlik, nem hiszem hogy héten megkapjuk élesben a 7.1et.
Elírás tuti. -
Szakesz #83136 Nazarov; Te azt írtad, hogy a 7.1 jön holnap az amcsi szerverre, és a héten mi is megkapjuk. Tévednék? :) -
Amúgy mi fa bajuk van velünk? 
Oroszoknak pontosan mikor volt meg a patch?
Update 7.1 for RU server - ?????
Update 7.1 for NA server - december 14th.
Update 7.1 for EU server - this week -
Nazarov77 #83134 Facebook wot oldal. -
Nazarov77 #83133 7.1? mennyi vodkát ittak ezek? Biztos 140%os alkohol volt. -
Aha, épp akartam sírni ,hogy nem jön ez 7.0.
Nem is lesz, rögtön 7.1 jön?
Hol lehet az általad írt infokat követni pontosan?
Én google-ztam egy csomót, forumot néztem, de össze-vissza van midnen. -
R3nton #83131 furikázz az is-7eseddel:D -
Nazarov77 #83130 Na b*sszák meg mostmár :D
Update 7.1 for NA server - december 14th.
Update 7.1 for EU server - this week -
R3nton #83129 bizonyára:) -
L0L
Amnéziások meglepődtek -
Ójee, TigerP-vel sikerült a 8. csatát megnyerni és meglett a napi dupla... tenkjú MM, áj lávjú. -
GuerillaFrank #83126 Én is utoljára írok neked. Komplett hülye vagy, a játékhoz nem értesz. Ennyi. Ez megüti a te szintedet.