418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #83205 Köszi! Remélem itt is úgy lesz akkor. Klienst már feltettem, de ruszki regem az nincs. De kíváncsi vagyok már a francikra :D -
Azt még nem tudom. Most telepítem. -
virkir #83203 A 0.7.0-nál jó volt az eu acc is. -
megakoko #83202 Nem olyan rossz ez a lee csak ugy kell bánni vele mint 1 spg-vel -
VanDaal #83201 Elég hozzá az orosz kliens, vagy orosz acc is kéne hozzá? -
megakoko #83200 Igen uram
-
0.7.1 teszt patch
A szerver még nem megy állítólag. -
Attiska #83198 Kezd a faszom tele lenni ezzel a láthatósági rendszerrel. A JagdPz IV-emet álcahálóval együtt, 99%-os legénységgel egy rohadt nagy bokorban mindenki kiszúrja, miközben hiába van periszkóp a gépen, a nyílt mezőn tűnnek el menet közben az orosz szarok.
Rohadt szivacsos májú köcsögök. Remélem , hogy a faszkalap Overlord épp egy vodkásüveget helyez fel a végbelébe. -
Engedélyezem. Leléphet.
-
megakoko #83196 12-15 szokott adni meg 500xp-t azért volt furcsa -
helyes, csak bő nyállal ne fájjon annyira :D -
KV-val prémmel ez teljesen normális. -
megakoko #83193 M3 lee: szopást meg kezdem
-
Szpecnyaz #83192 Hát azért én erre nem így emlékszek :) -
megakoko #83191 KV tankal de csak 1 csatára adta és nem is volt túl jó csak 2 killem volt -
VanDaal #83190 Ezt vizont én nem tudom szó nélkül hagyni!
IS-3-mal elintézed az E-100-at? Mégis hogyan? E-100 lényegében 2 lövésből öli az IS-3-mat, IS-3 pedig az esetek többségében át sem üti szemből, megkerülni pedig nem lesz ideje. Ha mégis, akkor bevisz neki 1 találatot, és utána purcan ki legjobb esetben. Ezt az E-100 ölést erős költői túlzásnak tartom. Szerintem SEMMILYEN tier8-cal nem lehet legyőzni egyik tier10-et sem 1v1-ben. Leszámítva mondjuk ha egy szélsőségesen béna játékossal találkozol, vagy egy AFK-val. -
Mivel? Amúgy szerintem ez nem rendkívüli eredmény :) -
Valamivel jobb lesz érzésem szerint mint a JP én a láncot is vele farmoltam volt egy kis el szontyolodás az elején, de amikor meglett a 128-as elég jól aprított vele .Távolságot kell vele tartani támadáskor az ellenségtől és nem szégyen s-t nyomni. Fullosan szépen lehet távolról bokoról-bokorra követni a támadó csapatot.
JagedPanther
Ferdinand
-
megakoko #83187 bocsánat NEM duplázott volt -
megakoko #83186 30000creditet adott és 1005 xp és duplázott volt -
Ok. Addig T32. -
az dícséretes, területcserékkel, egymást bevédve lehetne haladni, csak egy idő után gondolom bejönne a szokásos hátbatámadás, meg hasonlók. Reméljük nem így lesz. -
Az üzenet az volt, hogy ne használj botokat. A kreditet meg az xp-t pedig nem adja jobban, valamit benéztél. -
Miféle üzenetet?
-
lehet nyolcassal is, ha Arty :D -
megakoko #83180 Kaptam 1 üzenetet és azóta sokkal jobban adja az xp meg a creditet ez miért van?
-
megakoko #83179 Én még nem harcoltam clánba gondolom oda csak 10-es tankal lehet menni -
Nemrég Máltán pont ilyesmi történt, kis magyar gyakorlótérré vált a sziget, majd sorra beengedték a magyar klánokat Afrikába. -
érdemes lehet magyarokra támadni olyan szempontból, hogy annyival kevesebb "valódi" ellenféllel kell számolni a területet védőnek, és egy esetleges döntőbe jutás meg előzetes egyeztetés alapján akár a terület tulajdonosait is megkönnyítheti, ha mondjuk nem kell T10-eseket pazarolni mert tudják hogy a másik magyar klán odaajándékozza a csatát. De gondolom erre nemsok magyar klán lenne vevő. -
megakoko #83176 Ezt a hülye csapatokat amikbe be osztott az elmult órákban. -
Ez így is van, és nem is támadtunk magyarokra, bár fordítva ez nem volt igaz. Ennek ellenére tornákon összesorsol időnként, és ott nyerjen a jobb.
Minek nézzek utána? Megvan az összes volt csatánk eredménye excelben. -
Ja, hogy csak tesztelik a 0.71-et, ne ijesztgess! -
Te hol élsz? A holdon?
-
A facebook-os linken írva volt hogy a héten. -
Még nem vettem részt CW-n, de azt tudom, hogy az 500 lengyel, cseh, meg német csapat ellen a mi kis nemzetünknek csak akkor lehet esélye, ha összefogunk. Bár ez majdnem lehetetlen, magyarok vagyunk, nomen est omen! -
Kamúúúú! -
A legtöbb így van vele ... -
Magyarok harcolnak, magyarok ellen? Pedig azt hittem, a CW-ben azért a magyar klánok összedolgoznak a többi nemzet ellen. -
0.7.1 tesztről még semmi hír azóta? ha már a 0.7.0-át elhúzzák, akkor megcsinálhatnák azt... -
Ehhh ... Ennek azért nézzél utána jobban
Engedélyezem. Leléphet.