World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tanks.gg/wot/tank/vk-6501-h#eq:0095000
Ahhoz, hogy jó tank legyen, a gold 124-es átütésű Pzgr 40-es apcr-jét kéne alap lőszerként beállítani és gold lőszernek pedig egy 194-es átütésű Pzgr 40 L apcr lőszert.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.30. 18:40:42
angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maradt két arty a mi oldalunkon, az ő minimum életüs TD-juk elment capelni, a mi artyjaink capelnek meg a SU is... lesz egy szép kis draw erre az atomkirály csatára. :v
Ja és úgy, hogy az artyról lepttantam a JT-vel... és csak 2.-ra öltem meg... gyalázat RNG. :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 16:43:06
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.07.30. 16:30:55
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Te is szurkoltál neki :D
"KolompaarDzsemszbond: lehozodXD"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De kiderült szfehérvári,és még dolgozik is,valami gépkezelő állítólag.
Viszont tegnap ment egy kört csukott szemmel<#guluszem1>#guluszem1>.Szétlőtt minden épületet,Himmelsdorfon,a bázison.Aztán valahogy kitalált a térrel szembeni utcára,ahol azonnal elpárolgott.És nem ö lett az utolsó a csapatában,2 is kevesebb xp kaptak mint ö<#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1>
Ez már milyen?XDXD
szerk.: suba53-nak
Utoljára szerkesztette: mordawn, 2016.07.30. 13:57:20
Tudtommal, csak a T95E2 van, ami ilyen új player meghívásos... szólj a kölöknek nehogy regisztráljon, először adj neki linket/meghívót. :D
Ha együtt toljátok még bónuszt is kaptok rá!!! :)
T95E2 misszióra gondolsz?
Hol, és hogyan kell meghívni valakit, hogy a kedvezmények, meg az ajándék elérhető legyen?
Legközelebb amit talán megvennék, az a tier 5-ös 5 fős német heavy a VK6501(H)-t, ami már a játékfájlok része.
A statjai jelenleg elég gázak, és sürgős tierlimitre szorul.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.07.30. 12:58:30
Ami nekik költséghatékonyság az nálam meg fölösleges erőfeszítés (Még ez a kicsi is, mert ez tényleg nem nagy kunszt így.). :D Persze, sokan nem így látják, hanem "wow, nekem ez kell". *pénztárca nyit*
A megfejtés, hogy Copy paste kategóriás tankok költséghatékonyság miatt kerülnek be előbb. Megvan a tanktest az egyik tanknál, és megvan a torony a másiknál.nem kell elbaszni több ezer dollárt még több kutatásra, modelleztetésre stb.
Mint a Chieftain/T95 és T95/Chieftain vagy a francia heavy prémiumok esetében. Legóznak...
Felőlem a Wg csinálja azt amit eddig, csak a WoT legyen igényesebb.
És én szeretném ha korrumpálva/megvesztegetve lennék a wg felé (de kivagyok én.. csak ezredik felhasználó).
Ideiglenes korrumpálásom már majdnem meg is volt, csak pár adat átírás kellett volna hozzá... A végleges korrumpálás meg tudjuk mikor lenne. <#alien>#alien>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár a szülők elsősorban inkább kézzelfogható dolgokat vesznek a gyerekeiknek, kevés ilyen anomália van. Nincs sok olyan, hogy JocikapOwerWarRior20++ accján egy raklap t6-8-as prémiumtankkal.
"de aki orrba-szájba totál fölöslegesen veszi, vagy veszik nekik a dolgokat, azzal nem tudok mit kezdeni......"
- XD, olyankor tényleg összemosódhat akarva/akaratlanul a wg (vagy más online játékkiadó) a jósokkal, telejósda gyártókkal, nyerőgépeket és/vagy kocsmákat üzemeltetőkkel, porszívóügynökökkel és teleshopos termékbemutatós faszfejekkel.
De azért a WoT többet ad vissza, nem mint ezek a hiénák.
A WoT-ba bármennyi pénzt be lehetne ölni, szinte nincs határ. Online játékok egyik személyenként függő "átka".
Egyszeri megvásárlásos játéknál csak a beleölt többszáz óra rész van, ott a "fék" miatt nem herdálódik el az adott vagyon.
type 64
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Aki a crew-t akarja húzni, vagy esetleg megnézi, hogy milyen bundle-t vesz... és tudja, hogy a pénzéért nem basszák át, hanem még jól is jár a bundle-el..!Vagy pont, hogy anélkül...azzal tényleg nem sok baj van...de aki orrba-szájba totál fölöslegesen veszi, vagy veszik nekik a dolgokat, azzal nem tudok mit kezdeni......
Azért volt egy pár igényes csomagjuk ezeknek.
Ilyen a T-28E with F-30, Sentinel I AC, Sentinel 4 AC Exp, de még a Rudy, Cromwell B is ide jöhet. Ezek megérik, van bennük kreativitás. Nem csak nesze bazdmeg, tank+slot drágán.
Főleg a Sentinelnél voltak igényesek. Festés, szimbólumok (igaz a fel nem használt jelzéseket többi angol tankra nem tudom átteni/alkalmazni).
Többinél is ezt kéne amelyik a prémium shop oldalon van.
Aki meg ingame vásárol prémium tankot, csak sima prémiumtankot kapjon cicoma nélkül.
Mégpedig, hogy ők már csak a pénzt sajtolják ki, de javarészt leszarják a WoT-ot... persze, én voltam a hülye, hogy lebasztam a prémiumot vevőket... mert egyébként ha nem vennék az emberek a prémet, a hülye WG fejét is lehetne befolyásolni, mert ha nem megy a szekér, akkor hallgatnának a játékosaikra... de mivel nem ez a helyzet, baszhatjuk, aztán jöhet a sírás a fórumon. :D
Én csak arra gondoltam, hogy dobálják ki a prémtankokat, hogy minél több pénzt kihozzanak belőle, aztán leszarhassák az egészet...kb ezt is el tudom képzelni róluk.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 11:13:21
Muszáj, hogy troll legyen, ennyire nem lehet idióta!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.07.30. 11:01:31
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ezt csak azért kérdem, mert sorra dobják a prémium boltba a ritkábbnál ritkább tankokat vételre...
(Most az 59-Pattont, előtte az M4 Improvedot, azelőtt a PZ II J-t...)
Mert amúgy látsz rengeteget randomban, itt a körítés lenne a lényeg!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
4-el is lehet teljesíteni, úgy, hogy egy akármelyik ágat nem csinálod, de akkor annál a 4-nél a másodlagosokat is meg kell csinálni!
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2016.07.30. 07:07:08
ahhoz, hogy meg legyen az IM tankom, ahhoz nem kell mind az öt fajta járművel megcsinálni a küldiket, ugye?
Már csak a light utolsó küldi van hátra, a TD, heavy, med megvan az összes, viszont az artyból nincs egy darab se(nincs is arty a garázsban)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.07.29. 22:31:16
Youtuberek amúgy sem színvonalas műsorgyártók.
cyka blyat
-mester:" lányok is játszanak ezzel a nehéz a játékkal?"
"hát nekik nem lehet sikerük az biztos, hát azt mondom...nem irom le őket....úgymond ez ilyen háborús játék...tankos, nem lányoknak való....nah...akkor csukott szemmel"