World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült leoval egy topgun, meg volt a móka faktora a matchbox mészárlásnak :-)

valaki be is írta, hogy waffen ss in action, im love it :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A T34 elég érdekes, szerintem a 120 mm-esig használhatatlan a VK4502 és az IS-4-hez képest. Véleményem szerint a T34 nem elsõvonalbeli gép, csak akkor ha más nincs. A test páncélzata gyenge. Pár napja haverommal kis híján szétkaptunk egy T34-est Ruinbergen. Haveromnak IS volt 100 mm-essel, nekem VK3002 7,5 cm-essel. Csak egy idõben érkezõ T-44 és a pályába beépített tankcsapdák mentették meg a T34-est.

Szerintem nem olyan kevés a lövegválaszték, csak kicsit kisebb az átütõerejük, ez tier 9-es gépen már észrevehetõbb. Tier 9 esetén mindig van legalább egy tier 9-es az ellenfélnél is, ahhoz szembõl már kevés lehet a 105 mm-es. A 105 mm-es nagy elõnye hogy tier 9-es szintû ágyú létére már tier 7-es gépbe is beépíthetõ és elég jó a tûzgyorsasága is.
Jeffjohnson
Sziasztok! Már nem sok van hátra ,hogy a magyar zászlóra is rá lehessen kattintani a launcherben ("hivatalos" magyarítás). Viszont az EULA fordításával vannak nehézségek. Aki tudna ebben segíteni nekem az írjon rám priviben.

f24sg
Nézegettem a Preliminary French Tree-t. Kerestem képeket a tankokról és pl. itt a Lorraine 40t, high tier medium tank -->kép És hogy ezen gumiabroncsok vannak, ezen nagyot röhögtem! Majd kipukkasztod a kerekét, vagy mi?<#nevetes1>
a su26 se rossz, picit gyengébb, de abba legalább lõszert raknak :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

XenHai
A su5-öt én is nagyon szerettem de az elõtte lévõ is király!
Tier4hez: Grille /%+", Su5 jó, Priest nagyon /%+". Tier5nél hasonló, Hummel /%+", Su8 nagyon jó, M41em még nem volt. :)

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

LSSAHPAUL
Én így fokok gazdálkodni wipe után :)
Van kb 2milla xp és 10milla creditem
az a célom hogy saját magam meggyõzõdjek arról hogy melyik arti ág (nemzet) vállasszam majd az éles játékban, ergo egyszerre megkell venni mindig a 3 nemzet azonos tierü ágyúját, és egymás után játszani kell velük nem is keveset.
Tier2: ágyúkat megvenni és saját maguk összeszedik az xpét az elit státuszhoz, ennyi elég is lesz tesztelni õket.
Tier3: ugyaz mint t2
Tier4,5,6: Itt freexp-bõl mindent kifejleszteni kivéve a köv artit. Legénységet érdemes 75%-al megvenni.
Tier7: itt már csak teszt van, poénkodás 1 lõszerrel hánytankot lehet egyszerre kilõni stb.
Mivel ez 6x3 18 slot sajnos elkell adni párat (a legszarabbakat)

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Aki úgy gondolta hogy az orosz T-34-en 105ös ágyú van, azt 10 kör loltraktorozásra itélem, platoonban egy IS7-el.

Amúgy a név nem ugyanaz: T-34 vs T34 :)

Arra kell figyelni, semelyik (!!) US jármû nevében nincs kötõjel a betûk és számok közt, mig az oroszoknál mindig van :)

De igazad van, elég frusztráló, fõleg amikor csata közben irkálja vki hogy jön egy T34, rettegve célzok oda majd megjelenik egy orosz T-34-es :)

Me0w
Mea culpa, en is kevertem az orosz verzioval.

Together we'll fly someday...

A T32-nek kellene T9 tanknak lennie. :) Sokkal jobb. Kicsit kevés löveg választék van az Amcsi Heavy oldalon.
Eagle16
120-asal már sokkal jobb lesz, csak addig bírd ki :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én az Amcsi T34-re gondoltam ami T9-es.
Ahhhhhhhha, nekem is most esett le, hogy T34... :DDD

erdos
oké, én vagyok a hülye, mi a francnak kell ugyanazt a nevet adni az amiknak is... :D

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
LOL, johogy nem t30-at akarsz loni vele.

erdos
Ne is csodálkozz, a tier9-es ellen max HE lõszerrel tudod karcolni õket. de csak karcolni, max 2-4% sebzés, talán...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ez a T34 a 105 ágyúval nagyon harcképtelen az is4-ek és az Aus B ellen.
REmélem igy van, mert a baráti társasága sem kéne hogy jöjjön :)

BoneDragon - nem. De akkor Neked is ajánlom a FAQ linket :)

Lehet hogy a segítségnyújtás hiánya miatt már mindenkinek elmondta, hogy mekkora szar játék mekkora szar emberekkel. :D<#idiota>

BoneDragon
Amúgy ha wipe lesz az azt jelenti, hogy vége a betanak?

Szerencsére a segitség nem volt teljesen korrekt, mivel nem árulta el neki hogy kell gyorsan szerezni kódot... ha szerencsénk van a devek januárban nem küldenek kódot :)

Szóval nopara, pár napig még nyugtunk lesz.

Me0w
Az sem kizart :)

azt hittem azt kiabálja hogy "HEADSHOT VOLT GECI":D

Me0w
Kar, hogy segitettel, o lesz majd, aki loltratorral lovi a mausomat majd ordit cseten hogy: "KURVAANYAD LOLLEK OSZT NEM HALSZ GECI!!!4444" :)

Köszi az infot!

Majd a következõ 25 éves tervben benne lesz. :D
szabii98
Errõl nemtudtam.Talán legközelebb :/

I met God. She's black

Azé nem érthetõ miért nem, ugyanis a forditást lelkes kollégák már cirka több mint 1 hónapja megcsinálták a WOT fejlesztõk kérésére és tudtommal el is lett küldve nekik.

Szóval megcsinálta itt pár ember helyettük a munkát már rég, csak be kéne tenni....

f24sg
Mivel a loaderre is hat, feltehetõen igen.
Egy kérdés!
A "ventillation" az újratöltési sebességre is rátesz 5%-ot?
szabii98
Az lenne az utolsó nyelv ha beraknák, kb :D

I met God. She's black

LeonSilver
Látom akkor a magyart megint szartak belerakni. Piszkos komenisták.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hasonlóan hasznos, fontos nyelvek: francia, spanyol, olasz, portugál.
Hát...nagy ûrt töltenek most be ezzel....;)
LeonSilver
Remélem közte lesz a piréz is <#zavart1>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ma újabb "patch" jön, +4 nyelvet lehet választani....;)
f24sg
Na, nekem eddig a tier 4-5 TDk-kel a legkönnyebb: StuG III, SU-85B(!). Ezek a puffer tankjaim. Még maradt pár hét(?) a tier 7 heavy-k tesztelésére, aztán kialakul (IS-1 jónak tûnik). Arty nem jön be.
Tapasztalatod szerint mivel könnyebb XPt termelni? Ha low tierrel, menj azzal, ha high tierrel azzal. Nekem a Tier7 megy a legjobban asszem.

én csak write only vagyok :)

Speciel én az elõzõ wipenél pont a tetején spóroltam. A tier 7-tier8 ugrás szokottt drága lenni.

Na ezért orosz heavy ágon free XPbõl felmentem freebõl az IS-ig, németen a KT-ig, orosz medium ágon a T43-ig, németen meg a VK3002 DBig. Utána volt cél miért játszani, és nem voltam gyik PZIII :)

I.C.ram
ezt írtam én is :)
f24sg
Igen, kétséges dolog ez, ezért kérdeztem.
Az volt a jónak tûnõ benne, hogy így több ágon lehet elõremenni. A "sok kicsi sokra megy" alapján talán már lenne a spórolásnak értéke.
De persze ez így hirtelen jött, lehet utána kéne számolnom.
A Tier4 tankok kifejlesztése free XPbõl nem jelentõs összeg, ergó a grindeléssel nem spórolsz meg jelentõs összeget se.

Azzal a difivel, hogy van aki szeret low tierrel játszani. Hátha többen lesznek ilyenek, illetve új regek is lehetnek!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Warton
Ez jó nagy hülyeség, mivel alacsonyabb szinteken nagyon olcsó a fejlesztés. és ahogy az elõttem szóló is mondta, a soft wipe-kor mindenki maxra fog fejleszteni egy ágat, azaz nagyon sok tier 8-9 szintû gépjármû fog szaladgálni.

I.C.ram
Hát egy picit régebb óta játszó játékosnak már bõven lesz annyi free XPje, hogy kapásból ejusson legalább tier8-ig. Tier 8 körül meg úgy se az a 20k xp fog számítani, amit megspórolnál az elején.
Nem lesz játszótársad, majd 10 perc szenvedés után a balancer bedob traktorral mausok közé :DDDDD

Amúgy õszintén szólva, ez nem olyan rossz gondolot, csak tényleg marhakevés embernek lesz akkor kis tankja.

f24sg
elõterjeszteném a következõt (ami valszeg másoknak is eszébe jutott, csak nem láttam róla beszédet):

Igen ám, hogy soft wipe, meg Vanish Oxi Action, de!
Mi van, ha nem költöd rögtön eszetlenül az xp-t? Ugyanis, a tier 4-6 tankokig viszonylag könnyû "böcsülettel" is eljutni. Nekem nem tûnik teljesen hülyeségnek, hogy a kedvelt vonalakon eljutok az említett tier-ig, és utána, ahol meglassul a fejlõdés, ott kezdem szórni a free xp-t.

Mi a véleményetek errõl?
a.carkey
:D

A medve nem játék.

szabii98
akármennyire is átakartam ugrani, kezdem megszeretni a T-28at :P
elég erõs, kicsit fürge, csak nagyon nagy.

I met God. She's black

Ezért irom le, meg irok FAQt meg szivesen terjesztem az igét minden fórumon.
Nyilván az elején nem mindenki jön rá, ez normális.