World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tigrissel az 5. cammogó kör után elalszok este :-)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A baj az hogy a company nem hozta meg a várva várt áttörést sõt.. napról napra romlik a helyzet. Eleinte csak 2-3 tier10-est hoztak a csapatok, de mára ott tartunk hogy csak tier 10 talán pár tier9 és 2 komoly ágyú. Ezzel nem lenne baj ha mi is kitudnánk állítani hasonló csapatot csak hát ha már van egy tier 10-ünk már összetesszük a kezünket. Tegnap döntöttük el hogy felfügesszük a companyzást addig mig nem tudunk mi is kiállítani hasonlot-ergo soft wipe után talán.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Azaz, a legrosszabbat feltételezve - a sebzésed 390 * 0.75 = 292.5 is lehetett.
Ez persze még mindig több mint a zojjektum 1350 HPjának a 20%-a, itt jön be a russian equipment coefficient, ami további sebzéscsökkentést okoz :)
Obijektum hétszáz mittudomén 20%-on hátba lövöm 122mm BL-9-es ágyúval és lesz belõle 10% <#fejvakaras>#fejvakaras> még ha szembõl is kapná akkor se 10
Nem tud számolni a gép<#felkialtas>#felkialtas>
HP:1350 20%-a HP:270 az ágyúm meg 390-et sebez
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Mondom lõjje az ellenséget, de nem mert nem sérülök, aztán lõtt.
I will use google before asking stupid questions.
exit game
Jó pár napig most be sem lépek szerintem, vagy addig amíg nem jön valami frissítés, soft-wipe, akármi. Július óta játszom, benne voltam a legelsõ loltraktoros csatákban is :D Szóval azóta már minimum 6-7-8 ezer csatát biztos lejátszottam (ha nem többet), kicsit belefáradtam a folyamatos gyûjtögetésbe, illetve nem is nagyon élvezem a játékot, csak a kreditért meg az xp-ért játszottam már pár napja...
Lehet hogy a soft-wipe se jön olyan hamar mint gondolnánk, akár az is lehet hogy nem lesz, csak hard-wipe, szóval fölösleges a gyûjtögetés, mert semmi sem biztos. (MrVic írta, hogy a közeljövõben nem várható softwipe, szóval kétlem hogy jövõhéten akármi is történne, bár Overlord szerint ebben a hónapban mindenképpen visszajön az EU szerver)
Melóhelyen is, amikor EULA forditásról van szó, egybõl mindenki eldobja a tollat, mert oda jogász féleségek kellenek.
Ha a WOT ezt nem oldja meg, akkor ennyi, nem lesz magyar eula és ezért magyar forditás sem. Ezt nekik KELL megcsinálni, nem adhatják ki lelkes amatõrök kezébe.
Mert én pl kapásból beleirnék olyanokat, hogy "a cég vállalja, hogy teljes körû anyagi felelõsséggel tartozik a játékosok szellemi, fizikai és egyéb sérüléseiért (pl inhüvelygyulladás). Vitás kérdések esetén a játékos tartózkodási helyéhez legközelebbi táblabíróság jogosult a döntésben".
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csak mert mi van, ha bemásolod oda a háború és béke magyar fordításának egy részét, persze elrejtve benne pár helyen a nem fordítható, vagy egyértelmû angol szavakat és odaadni nekik :D
Én segitenék,ha tudnék,de szerintem egy ilyen szakszöveget,mint az EULA már lehet egy pontosabb fordítást igényel.
Ezt a másik oldalról is tapasztalom, még a közelben keresztbe döngetõ leót is könnyû elkapni manuális célzással. Ha pedig velem szembe vagy tõlem elfele megy, elég csak egy jobb klikk rá, aztán ha ráált a célkereszt akkor egy bal. Pápá leo.
A sebesség már nem véd, ezt kell nagyon megtanulni. A dombok, a házak, a bokrok - azok védenek csak.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Azon kívûl, hogy vigyorogva nézem amint cafatokra lõnek.
Próbáltam scout lenni, de egybõl lelõtték a lánctalpam. Szóval nem vagyok ideges.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni õket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Amúgy az orosz vonal egyértelmûen erõsebb a másik kettõnél, a pontossága miatt. Pontatlannak csak a fenti 3 152es ágyúját nevezném, hülyét kaptam míg a busszal összekapartam 50000 XPt a fejlesztésekre. :)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Fegyverzetük hasonló, Hummel mozgékonyabb (Ez a legnagyobb hátránya is egyben) M41-nek nagyobb a végsebessége.
A legfontosabb: Az M41 szöge amiben tüzelni tud, minimum 2x akkora mint a Hummelé, ergó sokkal nagyobb teret lehet figyelni, anélkül, hogy a testnek mozogni kellene ... Valamint a test lasabban fordul ... emiatt a kör is kevésbé ugrik szét, gyorsabban lehet vele célozni, és könnyebben követni a célt. (A Hummelnek pont azért ugrik akkorára szét a célköre, mert gyorsan fordul ... )
És a végére: kb: harmadakkora, nem olyan könnyû eltalálni.
Legnagyobb hátrány: Az M37 sem valami hûdeszuper találmány, de még használható lenne ... Viszont a Priest valami förmedvény ... Mire végiggrindeli az ember, addigra egy életre megutálja a dolgot :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun