418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #97763 Reklám, reklám, reklám. Európában nem nagyon reklámozták. Tőlünk keletre, meg a csapól is ez folyt. Hisz mégiscsak saját gyerek. -
Megmondom őszintén, én még így sosem próbáltam.
Pedig jobb mintha az orrát tolnád ki mindig, mert akkor az alját átlőhetik, meg nagy az esélye hogy az oldalát is, ha nem figyelsz rá és véletlenül azt is kihozod a fedezékből. De most majd kipróbálom ha lesz rá alkalmam az biztos. -
R3nton #97761 igen erre gondoltam én is, ha meg így mész ki e-75el fedezékből nagyon nehezen lehet átütni -
lexlutor #97760 ..az a gaz, h nem atiranyitottak a jatekosokat. mert annak meg ertelme is lenne. az a gaz, h tolunk szeparalva kaptak eroforrast. -
lexlutor #97759 jah h ezt ezert kaptuk! wow.. igazan nem semmi. eletemben eddig ketszer talalkoztam ketszer ilyen wg currierrel. egyszer kilottek elolem a palya masik vegen, a masik alkalommal meg velem volt. mindezt 10000 meccs alatt.. igazan szep karpotlas volt :) -
Gunslinger #97758 Érdekes, egyáltalán nem tapasztaltam lag problémákat, de EU WoT fórum szerte nyílnak a topicok miatta, a support meg a local ISP-re mutogat. Semmi baj nincs azzal, ha az EU szerverre átirányítanak pár ezer ruszkit, csak lag ne legyen miatta.
Hihetetlen basszus hogy az oroszoknál mekkora divatja van ennek a játéknak, csak azért mert ruszkik a készítők vagy mi? Kapnak rá valami állami támogatást, hogy ezzel tolja a fél ország meg a FÁK csatlósok? -
A US szerón melyik a működő magyar klán?
Vagy a listából hogy tudhatom ezt meg? -
Ilyen technikával ugye? :)
-
Nem hát. Overlord annyit írt hogy ő is látta hogy elégedetlenek voltak a játékosok.
Most adtak megint (cserébe?) egy ilyen "kill the courier" játékot...hát kösz. Több esélyem van megnyerni az 5-ös lottót szerintem, minthogy találkozzak egy ilyennel.
Nem értem hogy a féláron vehető tankokat miért nem kapta meg az EU szerver is...semmi értelme. Pedig most vehettem volna ARL-44-et féláron. -
R3nton #97754 ja ok:D -
R3nton #97753 hát azt tudom mondani fedezék mögül, ki tudok úgy nézni az e-75el mondjuk, hogy csak az oldalára meg max a toronyra látsz rá, de olyan szögben, hogy azt még a bl-10 is neheze.n viszi -
A +1-et arra írtam hogy nekem is jobban tetszik a BatChat Tier 9-esnek.
A többi davidbog-nak ment. -
Gunslinger #97751 Eredetileg így is volt, de aztán valamiért megcserélték, gondolom szuperteszten jobb tanknak látták a Batmobilt, jobb a páncélja, kisebb a mérete és gyorsabb is, csak hp-ban volt kevesebb, aztán egy huszárvágással megoldották a dolgot, simán megcserélték őket aztán látjuk az eredményt. -
R3nton #97750 ezt nem én írtam:D -
R3nton #97749 azt meg lesheted mikor lövöd át:D -
lexlutor #97748 ..mondjuk akkor legalabb nem kell elkezdenem nyomozni, h miert volt 100 koruli a pingem, a szokasos 60 helyett.. csodas.. mondjuk azt nem ertem igazabol, h miert nem kapcosljak le az eu szervert, mi ugysem szamitunk. mindne eroforras mehetne az orosz piacnak..
gondolom a hetvegi akciora sem mondott senki semmit, miert sem kaptunk mi szart sem..ugye?
-
R3nton #97747 az a 120as beforgatva megfelel vagy 220nak:D -
Gunslinger #97746 Nem pont szemből 90 fokra értik, hanem ha egy kicsit be van forgatva. Ezerféle szitu adódhat, mikor az a +20mm az E-75 javára sérthetetlenséget jelent egy VK465B 100mm-eréhez képest. Nem értem miért ilyen nehéz belátni, hogy 100mm kevesebb mint 120mm, ráadásul nem is teljesen függőleges a felület. -
+1
davidbog: biztos hogy AMX-50 120 volt? Mert annak 80mm vastag az oldala. Azt a Pz 38nA azért nem nagyon lövi át.
Igazából az AMX-50-120 az egyetlen magas tier-ű francia tank aminek az oldala és a hátulja sem kartonpapír vastagságú. -
lexlutor #97744 ..es milyen dontott az a pancel? es mindenki 90fokban lovi? -
R3nton #97743 mondom hogy a t110re gondoltam, és azt azért ne felejtsd el, hogy azért a t34 még mindig a leggyengébb tier9 talán. -
TDantes #97742 Ti miről beszéltek? Mennyi az E75 oldala? 120 mm? Minden tier 7-es át üt 120-at. -
davidbog #97741 Azt írtam, hogy a jobb páncélzat és az egyéb előnyeik miatt nem valószínű, hogy olyan nagyon magas RoF-t kapnának. Nem azt állítottam, hogy átlőhetetlen páncélzatuk lesz. Tier 9/10-es lövegekkel át lehet lőni őket a homlokpáncélnál is. -
Ha ez igaz akkor elmehetnek a fenébe most már tényleg: link
A nemrég megnyílt RU3 szerver az EU szerver erőforrásait használja.
Nem tudom hogy vagytok vele, de tegnap is elég magas volt a pingem, 60-70 helyett 100-140, volt pár lag spike is, amikor 4-5 mp-re befagy a játék és nem tudom semmit se csinálni. Tegnapelőtt ugyanez.
A RU3 szerveren 80k ember szokott lenni csúcsidőben, ehhez adjátok hozzá az EU 50k játékosát...és akkor kb. a szerver teherbírásának a közelében járunk ha jól emlékszem. -
R3nton #97739 én egyébként lorrainet a 90 milissel használom a lőszer árak miatt, így is elég durva... -
R3nton #97738 én örülök, hogy a batchat a tier9, mert gyorsabb, kisebb, és jobban néz ki:D -
R3nton #97737 csak nehogy a batchatet nerfeljék, mert nem azért tartok már lorraiennél:D Vagy ha igen megkérdezem tőlük a fórumon, hogy volt e már 44es a seggük?? -
davidbog #97736 Veszélyesek ezek a Pz 38NA-k, az egyik egy AMX-50-120-ast lőtt át oldalról kétszer is arra kényszerítve, hogy elterelje a figyelmét és az egy lövedéket rá pazaroljon. Mi meg addig szétkaptuk 7 másodperc alatt. :)
Érdekes lenne, ha elvennék a Lorraine-től a 100 mm-est. Akkor az egyetlen olyan harckocsi lenne, ami nem kapná meg azt a löveget amit a valóságban hordott. Nem értem miért csak tier 8-as lett. Ennek kellett volna tier 9-be lennie jobb mozgékonysággal és a Bat.Chat-nak tier 8-bam, de top lövegként a 90 mm DCA 45-el. -
R3nton #97735 tier7es tankok már nagyon nehezen, tier8asok is nehezen lövik oldalról az e-75-t. Persze ha 90 fokos szögben van akkor átviszi talán még a d10t is, bár azért fog pattani. De egy normális játékos beforgatja, mondjuk egy 20 fokos forgatás mellett még egy tier10es ágyúval is nehéz átlőni az oldalát, hiába látod te a felületet, le fog csúszni róla. Erős az e-75 oldala ugyan nem annyira mint az is-7, és is-4 oldala de erős. -
csoszi87 #97734 Nem az vele a baj, hanem az, hogy nap, mint nap látom, hogy a marha távoli célpontok ellen használja.
Az az ágyú csak városban jó, és max T6-os heavyik ellen.
Amikor nekem volt 20ból 1x voltam városi pályán, de akkor legalább T8/9-es tankok ellen. :-D
Rühelltem. Megváltás volt utána a 107-es. -
davidbog #97733 Ezt már régóta lehetett tudni. Ha normálisan csinálták volna meg akkor nem a subok lettek volna a kemperek. Ha lett volna subok akkor lenne feladatuk a DD-knek, CL-eknek. Így csak célpontok lesznek. Bár még meggondolhatják magukat. -
szasza3477 #97732 Hát katasztrófa KV-n a 152 mm ágyú olyan pontos hogy hajjjaj bármit el lehet vele találni ami nagyobb egy háztömbnél. -
lexlutor #97731 igen, ez igy van, csak az a baj h nem csupa us heavyvel fognak talalkozni :) szoval annyira azert nem fogunk toluk hanyatvagodni, csak jobb lesz mint a mostani. -
davidbog #97730 Az M103 esetében pontosan lehet tudni milyen páncélja lesz. Bárhol nézzük szemből erősebb mint a T34. A homolokpáncél 130 mm vastag de döntöttebb mint a T34-es 102 mm-ese.
A T110-ről semmi ilyen biztos infromáció nincs, de valószínűleg erősbb lesz mint az M103. Nem testen nem lesz olyan védelmük mint az E-75, IS-4, Vk4502 Aufs B-nek, de a mostani US heavyikhez képest biztos hogy erősebbek lesznek. -
TDantes #97729 Hagyjuk már. Oldalról és hátulról mind a kettőt minden átlövi. Most oldalról mi nem lövi át az E-75-öt? A loltraktor? -
lexlutor #97728 ..nemreg mondta valaki, h mennyire pontatlanok es sokat pattannak a francia gyorstuzelok. komarin. hid mellett vedett egy tiger p. a dombok kozott a hazak kornyeken egy tier7 es egy tier9es francia gyorstuzelo. 6-8 lovest kaphatott olyan 200mrol vagy messzebb szembol es siman egy perc alatt elfustolt. tanulsagos volt. -
Nazarov77 #97727 Szerintem se kéne elvenni, majd meglátjuk mivel jönnek, tuti a lórit fogja a legérzékenyebben érinteni a nerf mivel neki 56%os a winrateje :D -
A lower hull is 160mm.
Lorraine-től elvenni a 100-as ágyút hülyeség...pont az az ágyú egyensúlyozza ki az a tényt hogy nincs semmi páncélzata. De tényleg semmi. Tegnap ahogy mondtam is Pz. 38nA lőtt át szemből többször is. A-20 kilőtte az ammo rack-emet szemből.
Igaz hogy a DCA 45-tel is a legjobb Tier 8 med.-re rakható ágyúja lenne, de annyival nem jobb a 88mm L/71-től, mint amennyire rosszabb páncélzata van a többi med.-hez képest....szerintem.
Én az AMX-13 90-es érzem hogy már kicsit sok. -
Gunslinger #97725 Artyk helyett lesznek majd a repülőgép-hordozók. -
Nazarov77 #97724 Na ebben szinte biztos voltam:
Heavies are mostly ok, mediums and lights are OP. We can expect some adjustments to them in 7.2. ( franciákra érti )
AMX 13ak elég brutálisak, kérdés miféle nerfet fognak kapni?
én rof csökkentésre gondolok, mozgékonyságot csak nem fognak, annyira nem agilisak. Meg épp tegnap mondtam Eaglenek hogy elég dúrva a lóri hogy megkapta a 100as ágyút, olyan mintha a többi T8 is a T9es medek ágyújával szaladgálna, lehet azt elveszik.