World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Tehát vajon melyik lehet a legeredményesebb egyéni szempontból, s melyikkel tudja a legjobban elõsegíteni a csapata gyõzelmét?
Szerintem ezeken érdemes elgondolkozni, fõleg ha te is scout szerepkörben érzed jól magad.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy SU-85B-m és arra vettem egy 85mm-es löveget és nem engedi felrakni, nem biztos h jól értettem, de kell még egy loader hozzá?
köszönöm a választ.<#hamm>#hamm>
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Kicsit John Smedley-s a dolog szinezete. Vagyis tipikus effekt, hogy ÕK a balfaszok, de aki megmondja nekik mi a gáz, min kéne javítani, hogy NE LEGYEN ESETLEG - ebben az esetben a nem ruszkibuziknál se bukás -, azt bannolják.
Szép.
A medve nem játék.
Hát köszönjük Wargaming.net, a részemrõl ennyi volt a beléjük vetett bizalom. A hivatalos fórumot ezzel elkerülöm a jövõben, és most azt mérlegelem, hogy van-e értelme a játékkal játszanom esetleg. Annyi szent, hogy ezek után egy fityinget nem látnak tõlem... <#szomoru2>#szomoru2>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezekkel akár minden 10 csatából 2x is elõfordul...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
One more example:
Take "beloved" IS-4 and 10.5 cm L/68 gun for KT. (distance - 100m, AP shells, shooting from the front)
1) front hull armor of IS-4: 160mm@60deg
2) 10.5 cm L/68 gun - 225mm penetration, with 25% random it makes - from 169,75mm to 281.25mm
3) take account of normalization effect of the shell, for 10.5 cm L/68 it is 10deg, so the armor slope of IS-4 with normlization is 60-10=50deg
4) IS-4 effective armor: 160 * (1/cos(50)) = 249mm. approx 5/6 of shots won't penetrate (normal distribution)
Amúgy oroszon olvastam, hogy lesz egy második fajta T-54-es is, 100mm-es döntött páncélzattal, szóval a mostani marad 120-on. Akkor viszont Panther elad, helló T-54.
Technikailag igazán nem bonyolult az átszámítás.
ahelyett hogy simán csak megnézik hogy pen > armor, el kell még osztani az armor vastagságot a függõlegessel bezárt szögének cosinusával.
Tehát a vizsgálat elsõ körben kb ennyi: pen > armor / cos (slope).
Ebbe semmilyen szervernek nem kéne beledöglenie :)
Persze lehet utána zanzásítani, megbolondítani azzal hogy ugye a tankok eleve szögben állnak egymáshoz képest, de sztem a játék céljaihoz messze nem kell feketemágia.
sloped armour
Sokkal hasznosabb, mikor elõre megy, ott bekempeli magát, de nem lõ senkire, nehogy észrevegyék, viszont sorba spotolja az ellenfeleket, jóval elõbb, mint ahogy õk észrevennék a mieinket.
Szerintem a játék ezeket a 30 fokos átütéseket használja. Véleményem szerint amelyik harckocsinak a páncélzata jobban van döntve mint 30 fok azt se számolja át függõleges vagy 30 fokos páncélzatra. Hanem egyszerûen minél jobban döntött annál többször pattanhat le a lövedék. Ezért olyan gyakori a magas szintû orosz gépeknél a lepattanás, azoknál 60 fok körüli a páncél dõlése a homlokpáncélnál.
Tehát nem számol ki semmit a játék motorja, hanem amekkora vastagság meg van adva (amit leprogramoztak) azt hasonlítja össze az ágyú/lövedék átütésével. Vagy átviszi vagy nem. De ehhez még hozzájön a páncélzat dõlésébõl adódó módosító. Ami talán egy %-os érték, hogy mekkora eséllyel pattanhat le itt meg itt ilyen meg ilyen szintû ágyú lövedéke.
Véleményem szerint így mûködik a páncélátütés a WoT-ban.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A lopakodós scoutolás, na az inkább igényel némi tudást. Szvsz persze.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"