World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Löveg Average penetration-nél xx/yy/zz értékek mit jelentenek? Jól gondolom hogy lövedék típusra vonatkoznak? Tehát xx - Armour Penatration, yy - Armor-piercing .... , zz - HE ?
Köszi
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A JT elõnyét amúgy én sem látom. Eredetileg azt hittem, hogy szembõl kompletten 250mm-es a páncélzata, így pedig elég jól kiegyensúlyozottnak tûnt. Aztán rájöttem, hogy a test viszont 150 (felsõ rész) ill. 100mm (alsó rész), tehát páncélzat terén nem ér fel Tier VII.-es T29-hez!
mert mi az már hogy a M26 Pershing közepes létére a tovább fejlesztett 105mm T5E1M2 ágyúval császkálhat
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A Ruszki ágon is van aki inkább az Object-et választja a IS-7 helyett.
Pedig az egyik 10,a másik meg csak 9-es.De ott legalább világosan megvannak az Object azon tulajdonságai ami miatt sokan inkább azt választják.A Németeknék semmi ilyesmi nincs(lesz).
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mindenesetre ki az a hülye,aki úgy akar csapdát állítani az ellenségnek,hogy nem lát semmit??
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De ha ez igaz, akkor az erdõben lévõ tank hogy lát meg téged, hiszen neki is ki kéne takarjon a bokor?
Ha igaz,hogy a Német E-100 megkapja a 150mm-es löveget,vagy ha azt nem is,de mondjuk a JT 128-át,akkor a Német TD ágnak végképp nem lesz értelme!
Eddig is csak annyi elõnye volt a JT-nek a Mini maus-Maus-al szemben,hogy jobb lövege volt.
De ha ugyan ez(vagy még jobb)löveg felkerül egy tank-ra,akkor ki a jóisten fog JT-re hajtani??Hell Girl-ön kívül persze.:D
Ha már Német high tier TD!
Jobban álcázható mint egy tank?- NEM!
Nagyobb tûzereje lesz mint az E-100-nak?- NEM!
Mozgékonyabb,agilisabb?- NEM!
Több HP-ja van?- NEM!
Jobb a páncélvédettsége?- Ez még a jövõ zenéje.Oldalról,hátulról biztos,hogy nem.Szerintem szembõl se lesz jobb.A JT csak szembõl a felépítményén kemény.Bár a tier 9-10-es lövegek ott is legtöbbször átviszik.De a testen szembõl is gond nélkül lehet sebezni.
Tehát szerintem erre is adhatunk egy NEM!-et.
Pontosabb?- Talán.(kicsi a jelentõsége.sokkal pontatlanabb nem lesz a tank sem.)
Na most ezek után ki megy Német TD-re?Max az aki alacsony tier-ben akar velük bohóckodni!
I will use google before asking stupid questions.
(megj.: klánharcoknál az adatok ismeretében amúgy jelentõsen megnõhet a Hetzerek aránya, csak éppen camo skilles legénységgel, ventillátorral, binocularral és álcahálóval. A céljuk pedig nem az lesz, hogy öljenek, hanem hogy spottoljanak. :D)
A halálbokor gyilkosabb fajtája az, amikor egy jó értékkel bíró jármû (ez lehet akár egy Hetzer vagy JAgdPanzer IV is) felszerelkezik camo nettel és skillel. Ez esetben még lövés közben is csak viszonylag közelrõl (~100-120 méter) lesz látható. A kínosabb dolog, hogy a Szu-152, ISzU-152 és az Object 704 hasonló képességet párosít elementális tûzerõvel. :)
A medve nem játék.
Az új EU szeró kommunikációs managere Armitxes.Hova tünt Damon Hill azaz Overlord?
A medve nem játék.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Pro:
Ferdivel top tier vagyok, beírom, hogy megyek a vár alatt, pár emberke menjen plz. a vasút felõli részre. Egy Szu-152 jött velem, 3-4 ember ment a várba, a többiek a vasút felé. :)
De szétlõttük a Szu-152-el a vár alatt egy JSz-3-ast meg egy Tigrist, majd visszamentünk a váron áttörõ mediumokért, és végül a vasút felõl érkezõ KT-t is kivégeztük. Nagyszerû kör volt.
Kontra:
Panzer IV.-el vagyok, nézem, hogy indulás után szó szerint mindenki elindul a vár felé és vagy felmegy a várba, vagy a vár alatti utat vállasztja. Beírom, hogy ez így darwin-díjas taktika, egy-két ember visszajöhetne még védeni a vasút felõli részt. Jött is egy ember. A bázison maradt Hummel. A vasút felõl egy KV és egy Pz.IV pedig átgázolt rajtunk. Kikaptunk, de nagyon. :)
Kedvenc mondtaim:
-"Hilltop!" Megy õ és én a két legnehezebb tankkal, és más senki.
-"All right!" Megy õ, én, de mindenki más balra.
-(Az elõbbi fordítottja.)
-"Arty, pls cover me!" Erre az arty minden mást csinál, csak ezt nem.
stb.
De azért vannak értelmes csapattársaik is, meg olyan helyzetek, ahol a pálya kialakítása elég ahhoz, hogy feltarts akár egy szakaszt is egyedül. Na ott van sikerélmény. :)
A medve nem játék.
A játék fejlõdik,a balance végre ugyahogy jó,az artyk lekoptak a nerf óta,mostmár a userek hülyültek.Már a láthatóság se zavar annyira,mint a sok noob,aki rászabadul a WoT-ra.Félelmetes.
A medve nem játék.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A medve nem játék.
Ezt a Soft wipe dolgot meg jó lenne elfelejteni,egyenlõre nincs tervben.Ha kell valami, gyúrj rá.
Ha mégis lesz ugyis megtudod.
Egyébként ha jön az EU szerver, akkor átmenni csak törléssel lehet(tehát minden megy a süllyesztõbe), vagy marad minden ahogy volt, de már EU szerverre csatlakozunk?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Be se kell nézni, csak a fontosabb posztokat összesítve elküldeni. :D
Az biztonságban van a T-54-esektõl és a T30-asoktól. :D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No. At least is the near future. "
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius