World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spotting systemet javítani fogják. TD amúgy is más tészta inkább support szerepe van mintsem ,hogy a fronton harcoljon arra ott vannak a heavyk.
Gyúúúúúú dicsak,minyõ tudálékos gádzsó vagyok la!<#taps>#taps>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mégis mit vársz egy olyan jármûtõl ami majd 3m magas (2,8) :) Nehéz is lenne elrejteni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tehát oké, arcade játékot csinálunk, úgy formáljuk az értékeket, hogy meglegyen a balance.
Viszont akkor utána ne kezdjünk már el dobálózni azzal, hogy ez a harckocsi ekkora páncélértékkel bír a valóságban, és ezért változtatjuk meg. :)
A medve nem játék.
A mausra meg kellene a hosszúcsövû 128-as, mert a rövid az elég gyík.
1.: A T-54-esekbe nem lett beépítve.
2.: 1983-ban jelent meg.
Ha V-55 vagy V-55V lenne, akkor még azt mondom, hogy a játékmechanika miatt buffolták az erejét. De miért raknak a játékba egy olyan motort, amely sem fizikailag, sem idõrendben nem illik a játékba?
A játék folyamatosan változik 2010 elején volt 5 tank és 2-3 map azóta azért sokat fejlõdött és még fog is. Szerintem felesleges a valós tankokhoz hasonlítani el kell fogadni ez ilyen és inkább élvezni kellene a pozitívumait ami itt soha sincs emlegetve de ha tudtok ennél jobb multis tankos játékot akkor játszatok inkább azzal.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
ToMM23: jaj, észrevettek 70m-rõl?? Akkor német TD-t inkább ne próbálj ki, JGPanthertõl felfelé kb. elõbb szúr ki az ellenség mint te õt...JGTiger a csúcs, az ha citromsárga színû lenne akkor sem lehetne már jobban látni...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként van egy táblázat a láthatóságról,valahol lejjebb.Keresd meg.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha csak álcahálód van (camouflage skill nincs a legénységnél), akkor a 70 méterrõl való felfedezés teljesen normális.
Jeffjohnson: ezzel egyetértek, sokan nem tudják használni, de ettõl függetlenül vannak hibái. Kezdjük a 100mm vastag sárvédõkkel, ami a döntött páncélzat alatt van közvetlenül és mögötte a lánctalp foglal helyet. Na most ha ezt átlövik, nem a lánctalp sérül, hanem HP-t vesztesz. De oké, azt írták a következõ patchben javítják (végre már...)
Az a + 1000 hp, amije van, az kb. 2 lövésnyi elõny az Is-7-tel szemben és a 128-as ágyú nem épp arról híres hogy átviszi az Is-7-est mint kés a vajat. (fõleg ha valaki nem tudja hova lõjön) Aztán ott van még az ágyú körüli páncélzat (vagy maga az ágyú). Mivel szerintem nem vastagabb mint 160mm, ez is jókora hátrány, akár már egy Tier 6-os tankkal is ki lehet ütni az ágyúját. (én is megcsináltam egy T32-vel)
Szóval milyen elõnyei is vannak a Mausnak: erõsebb hátsó páncélzat, több HP és...hmmm. Ennyi nem?
Mondjuk NavyFieldben voltam igy, ott az US szerverekre mentem nem az EUsokra, mivel az USen akkor volt csúcsüzem amikor én játszik (este9-hajnali2).
Ja meg egy kérdésem lenne: TD-nél mi a legnagyobb tank amin mûködik még az álcaháló? SU-ISU-n még müködik? Mert lazán észrevettek álcahálóval és bokorban lesve jó 70méterröl több alkalommal is..
A KT lövegpajzsa a legtöbbet emlegetett dolog, az ezzel kapcsolatos kritikákat leszerelték, hogy márpedig a legalaposabban utánajártak, stb., stb. Aztán elõkerültek autentikus metszeti ábrák, ahol valahogy azért mégis csak vastagabb volt a lövegpajzs... Erre azóta se volt tudomásom szerint reakció.
A másik (szvsz még durvább) hiba a T-54 motorjai. A T-54 alapból a V-2-54 motorral rendelkezett. Ez 520 lóerõs a valóságban. A játékban 620 lett valamiért. A fejlesztett motor a V-55U, a játékban 680 lóerõvel. A valóságban a V-55U a T-55M/AM és a T-64M harckocsikban jelent meg, 620 lóerõvel 1983-tól. A T-54-esekbe csak V-55 és V-55V motort építettek, ami 580 lóerõs. Azért ezt nehezen lehet kimagyarázni...
1000+ HP ja van az IS-7 hez mégis mi kellene még? Ha a MAUS meg egyedül kolbászol a nagy semmi közepén az meg nem a játék hibája sokan nem tudnak játszani a MAUS-al de ettõl még nem gyengébb mint az IS-7.
Egyébként ezen a héten EU szerver indul 90K kapacitással. Nem hangzik rosszul.
mikor meg akartam kérdezni hogy az ilyen 1800-at sebzõ izéket miért nem csak tier X-es csatákba balancolják
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ezen jót röhögtem, a többivel egyetértek :D
Még annyi, hogy nemrég februárt írtak, konkrétan pár órával ezelõtt.
Épült Su-14-es, T-43-as, T29-32-30-34 is....
A, jelented a problémád a megfelelõ topicba megfelelõen összeszedett és kultúrált formában és vársz nem pedig megnyitod a 1000-ik újabb cry for T-54 topicot amit ha aztán törölnek újra anyázol.... mint ahogy korábban is volt arty miatt sírtatok nyitottatok más topicot holott meg volt mondva csak 1 helyre engedik az arty val kapcsolatos hsz eket a többi meg törölve lesz aztán jöttetek ide habzó szájjal ,hogy letörölték a topicot komolyan néhány ember tényleg elmehetne megvizsgáltatni magát...
B,nem játszol a játékkal és probléma megoldva
Egy biztos ,hogy az SG telesírása nem fog semmit sem segíteni. Legfeljebb lapogatjátok majd egymás hátát ,hogy az oroszok milyen OP-ok és másoknak elveszitek a kedvét a játéktól.
Néhány infó ami talán segít befogni pár crybaby száját:
Január 17. kapják meg a devek a legutóbbi patch statisztikáját ezután várható változás. Ami már most is biztos IS-7 ,IS-4 nerfelve lesz amerikai,orosz fa át lesz alakítva.SOFT WIPE NEM LESZ!!! Legalábbis a közeljövõben nem. E-széria majd csak kiadás után ami leghamarabb márciusban lesz de addig még jön az US TD vonla és a francia fa +pár prémium néhány mappal meg spotting systemet is javítják.
ha jön a hardwipe édekes lessz prémium nélkül a javítási költség vmi olyasmitõl ami a pálya másik végérõl lõ ki ráadás még be se tudod célozni nem mintha a sok invisible játékost be tudnád ha észrevettek de még olyan kor is egy JT Obj csak kb max 700at vesz le még 1 ilyen kis köcsög arty egy lövésbõl megöli a tier8-as tankjaimat na ezért meg biztos nem fogok fizetni meg ugye a balance stb sorolhatnám.
El tudom képzelni,hogy szerónként más lesz a tankok tulajdonsága.
Van itt 1-2 emberke(többek közt én is),akik Német tankokkal is csináltak már gusztustalan mészárlásokat az ellenség körében.:)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tegnap ugy elvertem Tigris II-es tankal egy IS-4 est mint a xart,mert noob volt a kezelõje.
Nem kell mindent a tankra írni,ha xarul kezeled a tankot ülhetsz akár Leopard 2-ben is.
S ezzel arra is gondolok,hogy a való világban is PzIII-al mentek a KV nehéztankok ellen és ott se panaszkodtak,hogy fönök ez ellen mit csináljunk?
Tessék sokat gyakorolni és inkább csak idõtöltésre mint idegeskedésre használni a WoT-ot.
De az tényleg túlzás, hogy a németek egyik jármûve se ér fel a szovjet párjához. Vannak látványos különbségek, de azért túlzásokba se kell esni.
De szerinted nem lenne jóval több elõfizetõjük már az elején,ha nem lennének ilyen különbségek az ágak között?
Ez nem üzletpolitika,hanem butaság,szûklátókörüség!Minél szélesebb réteget kell kiszolgálni,hogy minél több bevételed legyen.
Megtehetnék a piszkálást most is,a jelenlegi tankokkal,csak akkor csorbulna a tekintélyük.Viszont ha az E-ket már normálisan hozzák ki,akkor megoldhatják kecske is káposzta is módszerrel a dolgot.Ebben bízom!?D