World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Szerintem inkább a TDket egymáshoz hasonlítsuk mintsem egy más profilú jármûvekhez.
Spotting systemet javítani fogják. TD amúgy is más tészta inkább support szerepe van mintsem ,hogy a fronton harcoljon arra ott vannak a heavyk.

Jeffjohnson
Anno én is nehezen fogadtam el de mióta nem hasonlítgatom a valósághoz "nyugodtabban alszom". Szimulációnak ott van a WWII.Online 15 percig utazol aztán úgy lõnek ki 1 lövésbõl,hogy azt sem tudod honnan jött a lövés aztán kezdheted elõröl a 15 perces utat. Mindehez páratlanul idejétmúlt grafika párosul és kevesebb elõfizetõje van mint amennyi player bent van a WOT ban egyszerre.....de valósághû. Ha sok idõd van érdemes kipróbálni az egy másik stílus.

Az ember intelligens lény(tisztelet a kivételnek!:D)és alapból a legjobbra törekszik.Tehát ha valami jó,akkor az a számára természetes.Pont a legjobbra való törekvése az,ami miatt sokkal inkább a kritikákat hangsúlyozza ki.

Gyúúúúúú dicsak,minyõ tudálékos gádzsó vagyok la!<#taps>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

[NST]Cifu
Ismételném magam: oké, de akkor miért 4x könnyebb felfedezni, mint az ugyanakkora amerikai nehéz harckocsikat? :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jeffjohnson
"JGTiger a csúcs, az ha citromsárga színû lenne akkor sem lehetne már jobban látni..."

Mégis mit vársz egy olyan jármûtõl ami majd 3m magas (2,8) :) Nehéz is lenne elrejteni.

Ulvar
Ruszki örülés: HHHRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

[NST]Cifu
Én ezt el is tudnám fogadni, ha következetesek lennének. :)

Tehát oké, arcade játékot csinálunk, úgy formáljuk az értékeket, hogy meglegyen a balance.

Viszont akkor utána ne kezdjünk már el dobálózni azzal, hogy ez a harckocsi ekkora páncélértékkel bír a valóságban, és ezért változtatjuk meg. :)

I.C.ram
Örömmel láttam, hogy az elõzõ szavazás eredménye az lett, hogy a legtöbben egy idõperiódushoz kötött játékmódot szeretnének. Remélem, komolyan is veszik a fejlesztõk.
a.carkey
A Való Világban vannak tankok? <#banplz> Azt hittem, hogy csak buta faszok. De ha vannak tankok, akkor nézem. <#idiota><#bohoc><#hawaii>

A medve nem játék.

A su85-re fel lehet rakni a 107-es löveget, ami igencsak durva az adott tierben.
A mausra meg kellene a hosszúcsövû 128-as, mert a rövid az elég gyík.

[NST]Cifu
Hogy erõsebbek az egy dolog, de miért a V-55U-t veszik elõ, ami:

1.: A T-54-esekbe nem lett beépítve.
2.: 1983-ban jelent meg.

Ha V-55 vagy V-55V lenne, akkor még azt mondom, hogy a játékmechanika miatt buffolták az erejét. De miért raknak a játékba egy olyan motort, amely sem fizikailag, sem idõrendben nem illik a játékba?

Jeffjohnson
Értem amit mondasz ezt az utat én is végigjártam egy másik játékban (Men of WAR). Végeredmény bann lett (részben miattam). Viszont azt be kell látni ,hogy ez nem egy szimulátor! Azért kevesen sírnak ,hogy azok a valós mechanikai hibák amik a német nagy vadakat (ideértve a Panther korai típusait is) súlytották miért nincsenek a játékban. Vagy ,hogy miért nem fogy ki az üzemanyag vagy miért nem kell 15 percet utazni mire harcérintkezésbe lépnek az ellennel vagy ,hogy miért nem reped be a KT páncélzata mert elfogyott a németeknek pár fontos nyersanyag ami a páncélzat megfelelõ rugalmasságához kell bár szerintem még kb. 100 ilyet tudnál mondani.
A játék folyamatosan változik 2010 elején volt 5 tank és 2-3 map azóta azért sokat fejlõdött és még fog is. Szerintem felesleges a valós tankokhoz hasonlítani el kell fogadni ez ilyen és inkább élvezni kellene a pozitívumait ami itt soha sincs emlegetve de ha tudtok ennél jobb multis tankos játékot akkor játszatok inkább azzal.

LSSAHPAUL
Amúgy amikor hasonlítgatjuk a jármûveket akkor azt is figyelembe kell venni hogy pl tier8.nál az amcsi tank még most is 2x olyan erõs mint a KT, viszont tier9-nél visszakapja a német mert ott meg a vk kb pont ennyivel erõsebb. Tier10 ben meg szvsz egál a maus és az t30, is7 picivel jobb de ha nerfelve lesz akkor már mind egál lesz.

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Eagle16
Miért hazudnék? :D

ToMM23: jaj, észrevettek 70m-rõl?? Akkor német TD-t inkább ne próbálj ki, JGPanthertõl felfelé kb. elõbb szúr ki az ellenség mint te õt...JGTiger a csúcs, az ha citromsárga színû lenne akkor sem lehetne már jobban látni...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igen a T-54 az nekem is feltünt. Meg a tankok lóereje általában valahogy nem egészen olyan mint volt. Van ami erösebb van ami gyengébb.Akkora fáradtság lett volna nekik valóságosra megcsinálni... ?

Jajj de sokan örülnének,ha csak 70 méterrõl vennék õket észre!!<#nyes>
Egyébként van egy táblázat a láthatóságról,valahol lejjebb.Keresd meg.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Forolto
Szerintem erre a kérdésre térj vissza majd akkor ha az EU szerverek is élesek lesznek és több bevételük lesz EU szerverbõl,mint az oroszból.Figyeld meg máshogy fognak hozzád állni. :)

[NST]Cifu
Valószínüleg mindegyiknél mûködik, csak a német Tier VII.+ TD-k é és Tier VIII.+ heavyk/mediumok visibility értékei olyan kicsik, hogy nincs értelme felrakni rá.

Ha csak álcahálód van (camouflage skill nincs a legénységnél), akkor a 70 méterrõl való felfedezés teljesen normális.

Eagle16
Amúgy a német motorok is erõsebbek, mint eredetileg voltak :)

Jeffjohnson: ezzel egyetértek, sokan nem tudják használni, de ettõl függetlenül vannak hibái. Kezdjük a 100mm vastag sárvédõkkel, ami a döntött páncélzat alatt van közvetlenül és mögötte a lánctalp foglal helyet. Na most ha ezt átlövik, nem a lánctalp sérül, hanem HP-t vesztesz. De oké, azt írták a következõ patchben javítják (végre már...)
Az a + 1000 hp, amije van, az kb. 2 lövésnyi elõny az Is-7-tel szemben és a 128-as ágyú nem épp arról híres hogy átviszi az Is-7-est mint kés a vajat. (fõleg ha valaki nem tudja hova lõjön) Aztán ott van még az ágyú körüli páncélzat (vagy maga az ágyú). Mivel szerintem nem vastagabb mint 160mm, ez is jókora hátrány, akár már egy Tier 6-os tankkal is ki lehet ütni az ágyúját. (én is megcsináltam egy T32-vel)

Szóval milyen elõnyei is vannak a Mausnak: erõsebb hátsó páncélzat, több HP és...hmmm. Ennyi nem?

a.carkey
Ez komoly?

A medve nem játék.

Grindeljek 2x? Nooormááális? :)

Mondjuk NavyFieldben voltam igy, ott az US szerverekre mentem nem az EUsokra, mivel az USen akkor volt csúcsüzem amikor én játszik (este9-hajnali2).

Lehet,hogy épült belõlük de max 1-2 darab.Igen ha hasogatjuk a szörszálat akkor mind a 3 nemzetnél volt tervrajz meg megépített de sorozatban soha nem gyártott harckocsi. Engem speciel nemigazán érdekelnek a kísérleti és tervrajz tankok. Csak amiket alkalmaztak is harcokban.
Ja meg egy kérdésem lenne: TD-nél mi a legnagyobb tank amin mûködik még az álcaháló? SU-ISU-n még müködik? Mert lazán észrevettek álcahálóval és bokorban lesve jó 70méterröl több alkalommal is..

[NST]Cifu
Az én válaszom erre az volt, hogy akkor viszont ne buffolják az amúgy is kellõen erõs JSz-4 homlokpáncélzatát azzal az indokkal, hogy az eredeti érték hibás forrásból származott, és a valós értékek magasabbak. :)

Forolto
Erre az a válasz,hogy nem teljes valósághû a játék,meg egyébként is ez egy arcade cucc,minek nézel utána.:D

Forolto
csinálsz egy US accot.Mikor kiürül az EU átloggolsz.Na?

[NST]Cifu
Noha én is azt mondom, hogy egy kicsit el van túlozva a "szovjet oldal OP" whine, de azért azt is lássuk be, hogy bizonyos téren meg durva hibákat vétettek már magában a design fázisban.

A KT lövegpajzsa a legtöbbet emlegetett dolog, az ezzel kapcsolatos kritikákat leszerelték, hogy márpedig a legalaposabban utánajártak, stb., stb. Aztán elõkerültek autentikus metszeti ábrák, ahol valahogy azért mégis csak vastagabb volt a lövegpajzs... Erre azóta se volt tudomásom szerint reakció.

A másik (szvsz még durvább) hiba a T-54 motorjai. A T-54 alapból a V-2-54 motorral rendelkezett. Ez 520 lóerõs a valóságban. A játékban 620 lett valamiért. A fejlesztett motor a V-55U, a játékban 680 lóerõvel. A valóságban a V-55U a T-55M/AM és a T-64M harckocsikban jelent meg, 620 lóerõvel 1983-tól. A T-54-esekbe csak V-55 és V-55V motort építettek, ami 580 lóerõs. Azért ezt nehezen lehet kimagyarázni...

Jajj, hogy fogok igy éjjel 2-kor játszani.... addigra a soke EUs elmegy aludni, az USÁkok meg nem jönnek mert õk maradnak a saját szerverükön... pedig éjfél után lehet irtani igazán :)

Jeffjohnson
Overlorld 2 hónapot írt elõször feb-márc aztán márc akkor most megint február. Szerintem inkább április lesz ebbõl.
1000+ HP ja van az IS-7 hez mégis mi kellene még? Ha a MAUS meg egyedül kolbászol a nagy semmi közepén az meg nem a játék hibája sokan nem tudnak játszani a MAUS-al de ettõl még nem gyengébb mint az IS-7.

Egyébként ezen a héten EU szerver indul 90K kapacitással. Nem hangzik rosszul.

Forolto
akkor talán a LAGG szót el is tudjuk felejteni.

Forolto
De azt el tudom képzelni,hogy amelyik jobban fizet arra billen a mérleg alapon fognak változtatni a helyzeten.Ez nem egy wow,hogy akkor is fizetsz,ha nem játszol.Itt csak akkor látnak pénzt,ha kielégítik az emberek kéréseit valamilyen szinten.

noname23
Az A pontot biztos ne tedd 1büntit beszedtem miatta
mikor meg akartam kérdezni hogy az ilyen 1800-at sebzõ izéket miért nem csak tier X-es csatákba balancolják

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Ja és a héten jönnek az EU szerverek. Örülni!!! :D

Eagle16
"jelenleg a legerõsebb tier10 es lett"

Ezen jót röhögtem, a többivel egyetértek :D

Még annyi, hogy nemrég februárt írtak, konkrétan pár órával ezelõtt.

Jeffjohnson
Nem lesz. Minden szerveren ugyanazok a beállítások lesznek. Nem sok értelme lenne mert a ballance egy olyan dolog amiért mindig fognak sírni. Nincs olyan mmo ahol elégedettek lennének az emberek.

Eagle16
Elõször azt mondtad, hogy csak papíron léteztek, azaz tervrajzok voltak. A német VK-nál meg már a prototípus is oké? Nem értem.

Épült Su-14-es, T-43-as, T29-32-30-34 is....

Forolto
S nem hiszem,hogy ez papirból lenne.:P

Jeffjohnson
Mennyi itt a síró száj még mindig a németek miatt persze azt elfelejtitek ,hogy a MAUS nemrégiben kapott HP buffot amivel jelenleg a legerõsebb tier10 es lett érdekes módon a Német SPG miatt senki sem sír ami a legerõsebb a játékban. Azt ugyancsak elfelejtitek ,hogy ez még zárt béta na most 2 dolgot lehet csinálni:

A, jelented a problémád a megfelelõ topicba megfelelõen összeszedett és kultúrált formában és vársz nem pedig megnyitod a 1000-ik újabb cry for T-54 topicot amit ha aztán törölnek újra anyázol.... mint ahogy korábban is volt arty miatt sírtatok nyitottatok más topicot holott meg volt mondva csak 1 helyre engedik az arty val kapcsolatos hsz eket a többi meg törölve lesz aztán jöttetek ide habzó szájjal ,hogy letörölték a topicot komolyan néhány ember tényleg elmehetne megvizsgáltatni magát...

B,nem játszol a játékkal és probléma megoldva

Egy biztos ,hogy az SG telesírása nem fog semmit sem segíteni. Legfeljebb lapogatjátok majd egymás hátát ,hogy az oroszok milyen OP-ok és másoknak elveszitek a kedvét a játéktól.

Néhány infó ami talán segít befogni pár crybaby száját:
Január 17. kapják meg a devek a legutóbbi patch statisztikáját ezután várható változás. Ami már most is biztos IS-7 ,IS-4 nerfelve lesz amerikai,orosz fa át lesz alakítva.SOFT WIPE NEM LESZ!!! Legalábbis a közeljövõben nem. E-széria majd csak kiadás után ami leghamarabb márciusban lesz de addig még jön az US TD vonla és a francia fa +pár prémium néhány mappal meg spotting systemet is javítják.

Forolto
Szerintem ennek nézz utána.Konkrétan az orosz arty-kól mind létezett.Sõt a Játékbeli SU-8 volt a SU-14.Alap model építése 1935.Erre speckó fejbõl emlékszem,mert itt ki volt vesézve az ügy.

noname23
de az<#nyes>

noname23
Az igazi OP az arty!<#boxer>
ha jön a hardwipe édekes lessz prémium nélkül a javítási költség vmi olyasmitõl ami a pálya másik végérõl lõ ki ráadás még be se tudod célozni nem mintha a sok invisible játékost be tudnád ha észrevettek de még olyan kor is egy JT Obj csak kb max 700at vesz le még 1 ilyen kis köcsög arty egy lövésbõl megöli a tier8-as tankjaimat na ezért meg biztos nem fogok fizetni meg ugye a balance stb sorolhatnám.

Melyik létezett csak papíron? Hát usa tankok közül a Sherman, Stuart, Persing ,M6 meg kb 2 arty(azokbol is 1db II.vh-s a többi koreás) kivételével a maradék.Ruszkinál pedig BT-7,SU76-85-100-152,ISU152,T26,T34,T34/85,IS,IS3,IS4,IS7,T44,T54 (utobbi 4 már jóval háború utáni)kivételével mind. Ruszki artykbol csak a Su26 létezett ,az is Leningrádnál 1942-42 körül.A többi vagy prototípus vagy terv maradt. Német tankok közül a VK nevûek prototípusok vagy tervek csupán ahogy a Mause is. Pl a Pz3/4,GW panzer és tiger.Panther II böl 1db épült ami ki van állitva usa ban patton muzeumban aszem. Hummel, bison, grille, wespe, sturmpanzer az létezett.

Forolto
Egyenlõre csak oroszok fizetnek.Amig ingyen van a játék és még goldot is kapsz,nem fognak sokan elmenni a játékból.Sok a panasz,felírják,honnan jön és tuti azokat a szerókat átálítják,olvasd el Cifu irását,amit kapott.Még változtatnak a beállításokon.Egyértelmû,ha sokan panaszkodnak az EU oldalról akkor lépnek.

El tudom képzelni,hogy szerónként más lesz a tankok tulajdonsága.

Egyébként látom.hogy te nagy Német fan vagy,és megértem,hogy el vagy keseredve.De azért tényleg túlzásokba esel egy kicsit.:D
Van itt 1-2 emberke(többek közt én is),akik Német tankokkal is csináltak már gusztustalan mészárlásokat az ellenség körében.:)

DummyBoy
A VK3002DB is jobb mint a T-43 :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SirAlo
Mikor jon mar ki a Full verzio ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Forolto
A másik az,hogy sok dolog függ a user skilljétõl.

Tegnap ugy elvertem Tigris II-es tankal egy IS-4 est mint a xart,mert noob volt a kezelõje.

Nem kell mindent a tankra írni,ha xarul kezeled a tankot ülhetsz akár Leopard 2-ben is.
S ezzel arra is gondolok,hogy a való világban is PzIII-al mentek a KV nehéztankok ellen és ott se panaszkodtak,hogy fönök ez ellen mit csináljunk?
Tessék sokat gyakorolni és inkább csak idõtöltésre mint idegeskedésre használni a WoT-ot.

[NST]Cifu
Ha szigorúan az adatokat nézzük, a StuG III. üti a Szu-85-öst, a JagdPanzer IV. a Szu-100-ast. Ez most két kiragadott példa, mert én fõleg a TD-ket figyeltem.

De az tényleg túlzás, hogy a németek egyik jármûve se ér fel a szovjet párjához. Vannak látványos különbségek, de azért túlzásokba se kell esni.

Nem az a problémám vele,hogy orosz.És szerintem senkinek sem.
De szerinted nem lenne jóval több elõfizetõjük már az elején,ha nem lennének ilyen különbségek az ágak között?
Ez nem üzletpolitika,hanem butaság,szûklátókörüség!Minél szélesebb réteget kell kiszolgálni,hogy minél több bevételed legyen.
Azért mert túl sok már a sírás minden fronton a Németek miatt.Még ha tartják is magukat a fejlesztõk jelenleg,azért már biztos nekik is feltûnt a dolog.Mivel még nem nagyon vannak konkrétumok az E szériával kapcsolatban,ezért az utolsó pillanatig belepiszkálhatnak.És akkor majd mondhatják,hogy ugye ugye milyen faszák is a Németek,úgyhogy kuss legyen!
Megtehetnék a piszkálást most is,a jelenlegi tankokkal,csak akkor csorbulna a tekintélyük.Viszont ha az E-ket már normálisan hozzák ki,akkor megoldhatják kecske is káposzta is módszerrel a dolgot.Ebben bízom!?D

Szerintem ez nem túlzás.