418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oda asszem a Wotos nevedet kell írni! -
Melyik VK? A Vk4502 Ausf. B-nek elöl van a motorja meg a váltója is.
Itt tudod megnézni belülről az összes tankot:
LINK -
bgabor #98202 Persze hogy nem hiszem el, én a hivatalos infót mondtam róla. Többször rákérdeztek Overlordnál, én is, és ez hivatalosan egy bug, ami a 7.0 új rendszere miatt keletkezett. Igyekeznek 7.2-re javítani.
Számomra is nyilvánvaló, hogy csak pénzgyűjtési akcióról van szó. -
vegyél rá cyclone filtert :D -
stoppos #98200 Akkor ezzel tolatva kell harcolni, vagy mi a pék? :)
Hol lehet megnézni, hogy melyiknek hol a motorja? -
fodus #98199 Nem, ott van a motorja. -
stoppos #98198 Főleg a 3001H-nál volt ez tegnap szinte minden esetben. -
stoppos #98197 Megkérdezem itt, mert itt mégiscsak tapasztalt mogyorószakértők vannak. A VK-knak miért a motorja megy tönkre/gyullad ki szinte minden egyes találatnál szemből? Ez valami bug? -
Wlanseraf #98196 Ugye ezt te sem hiszed el? hogy ez bug??? akkor kiadnának egy hotfixet kb fél órával miután kiderült... ez meg benne van 1 hónapja:DDDD és ez szerinted bug meg kijavítják:DD komolynan mondom a pofám leszakad.. -
te jó isten, ez deszar...
még jó hogy nem vettem meg, gondoltam majd csak akkor ha meglesz a 9-es tank és utána :D
jó hogy szóltatok, köszi :D
kár hogy nem lehet a motor erejét növelni hogy jobban gyorsuljon -.- -
A játékbeli nicked kell odaírni. -
Most játszom a T34-el, a napi csillagozókkal, és kb 150 csata alatt (még van hátra legalább 100) összefarmolt nekem 5 millát, pedig Tier 9. (prémiummal) -
fodus #98192 Nem kizárólag azzal, nem is azt írtam. Hanem az a leg-idegesítőbb számomra. Ha visszaolvasol párat, látni fogod az előzményt is. Egyébként "bug", mi? Meg kijavítják..... -
ilsalon #98191 Azzal ugyan nem fogsz jobban repeszteni. Csak az életereje lesz nagyobb a motornak, vagyis tovább ellenáll a lövéseknek és később gyullad ki. -
bgabor #98190 Te miről beszélsz? A 7.0 patchnek köszönhetően bejött egy bug a játékba, ami miatt MINDEN tank 30-40%al kevesebb pénzt hoz. Azt ígérik, a 7.2es patchben ezt javítják majd.
Honnan jött le neked az hogy itt kizárólag a Löwével toltak ki? -
bgabor #98189 Az sajnos nem a motor erejét növeli meg, hanem csak nehezebben lehet kilőni, megrongálni. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Wet Ammo rack a lőszertárolónál, vagy a 'Fill tanks with CO2' az üzemanyagtartálynál. -
Nem tudom min múlik, de pl tegnapelőtt 2-3 óra játék és plussz 2-300.000 ezer credit, rengeteg győztes csata, még a pálya túlvégére is eltaláltam. Tegnap 2 óra játék kb 80.000 credit plussz, kb minden 7-8. csata győztes, lista alján, szánalom a köbön, mindenkiről lepattógós...
Lehet belépéskor van vmi random szorzó, hogy szopóág vagy siker :-)))) -
a KV az az egyik legélvezhetőbb tank a játékban, az utóbbi kommentemben van egy visszajátszás nézd meg mire képes, ha gondolod.
kicsit gyenge a motorja, de én venni fogok bele cyclone filtert, az 50%-ot ad a motor erejéhez, és úgy már elég jól fog menni! -
Tier7-ben nekem a JP jött be nagyon,azzal bőven pluszos voltam és a 88L71 az egyik legjobb ágyú a játékban.(szerintem)
Élmény vele a játék és a lőszer még itt is olcsó. -
lexlutor #98185 .. ha szara csapat akkor kv5el, sem fogsz nagyot kaszalni.. ha nem sebzel, marpedig kicsi az agyu atutese, akkor avval sem fogsz 20-30ezernel tobbet kaszanlni.. sot! minap mentem vele egy olyan kort ahol 4-4 kilences volt mindket oldalon. vegeredmeny: -3000 kredit :) -
fodus #98184 Azért "kicsit" idegesítő, hogy a Löwe a leg-drágább prém tank, és pont annak tekerik vissza a kreditszorzóját. Bár az utóbbi időben az is feltűnt, hogy vannak napok, amikor egyszerűen mindenről lepattog, vagy el sem talál semmit. -
Német ágon a PZIV és a stugIII is elég jól keres még mindig de tier5-ben szerintem a su85 és a KV a legjobb a 107-es ágyú miatt amivel elég szépen lehet sebezni a negyokat is és ugye a kreditet főleg az hozza ha magadnál nagyobb tierű tankokat sebzel.A lőszer ár és a javítás pedig elhanyagolható ezen a szinten. -
Mentol #98182 Szóval, erről lenne szó:
-
A KT már rég maxos, már csak az E-75-t kell elérnem, a legénység 100%-os és az elsődleges skillje is 90% fölött van már, de ha én vagyok alulról a harmadik a csapatban, ráadásul béna csapatban és az 5. percben darabokra szednek anélkül, hogy bárkibe belesebezhettem volna említésre méltót...háát, jobban megéri az iylen körből kilépni vagy csak gubbasztani, mert a lőszer drága... Mínusz tizenezres körök is előfordulnak.
Természetesen ha az élboylban vagyok, konstriktív a csapat rengeteg xp-t lehet szerezni, de hiába ad 40-50ezer creditet, még ennek jelentős része is elmegy lőszerre...
Tehát azt mondjátok gyúrjam el magam orosz ágon a KV-ig? Vagy ha veszek egy KV-5-ös szörnyet? -
TDantes #98180 Lehet.
Én most T25AT-vel, Löwe-vel, BDR-el, és E100-al megyek csak. Prémium nélkül, de lazán nullszaldós, sőt lassan de jön a credit.
Ami érdekes, hogy T25-el sokszor vagyok pluszban (pedig tier 7) és E100-al is, még vereség esetén is.
Ellenben a Löwe alig hoz. Ok, hogy nincs prém, de akkor is, 20-30 ezer és győztes csata?
E100-al több mint 40 ezer és vesztes csata?
Valamit állítgatnak ezek
-
fodus #98179 Igen csak csavargatták, de nem csak a KT-t. KT-vel, ha nincs prémed, használsz fogyócikket, nálam a győztes, kb. 5-600xp-s kör is tud rendesen (10-15k) mínuszos lenni. De egyébként úgy veszem észre mindennek ismét lejjebb vették a szorzóját. Még a prém tankokét is. -
FosTalicskaa #98178 Én a KT-val buktam kb 450k creditet mire ki tudtam fejleszteni az E-75-t... Rengetegszer volt +os, 0szalldós köröm, de a KT hosszú távon csak koptatja a kreditet... -
Madmano #98177 Régen megvolt a T-54 elitre húzva.Gondolkodtam a visszavételén.Mostanában milyen? -
Szinte mindennek levették a keresetét,gondolom azért hogy több prém tank fogyjon. :-S -
Nazarov77 #98175 Még szép hogy megéri. -
Farmolni meg a su85-öt használom randomban és a KV3-at században.Ha jó csapatot fogsz ki vele,dől a lé... :-) -
TDantes #98173 Rég játszottam KT-vel. Lehet azóta csavargattak hogy mennyi kerditet hoz? -
KT nekem már rég maxon van de prém nélkül csúnyán veszteséges.Sokszor még a több killes győztes csaták is mínuszosak a magas lőszer árak miatt.
Tier8-ban az ISU152-vel tudok gazdaságos köröket futni mert a BL10 akkorákat sebez hogy bőven megéri az 1600 kreditet a lőszere.Ráadásul szinte mindent átlő,így nagyon kevés a feleslegesen ellőtt gránát,ellentétben a KT hosszú 105-ösével,ami pattog rendesen.
A rövid 105-ről meg jobb nem is beszélni,az csak arra jó hogy egye a kreditet.Míg nincs meg a hosszú,használd inkább a 88-al. -
TDantes #98171 Maxra húzott KT-val , majd lehet simán nyereséges, de legalább nullszaldós köröket futni. Prémium nélkül.
Én anno csak VK45-el (igaz tier 9, de még drágább a fenn tartása) prém acc-al simán kifarmoltam több mint 6 millió creditet .
Szerintem lehet KT-vel is, persze kellenek a jó győztes csaták hozzá. -
lexlutor #98170 b2 nem rossz, bar az uj franciak ellen neha kuzdelmes. 20-30k-s koroket lehet vele menni.
kv, pz4, t-34 - tier otben jol hoz meg mindig.
e8 sherman, su100 - tier6ban hoz jol a tapasztalatom szerint.
ha nem huzol orosz tankot, csak magaddal szursz ki. -
T32 xp rekord, prémiummal.
Victory!
Battle: Redshire 2012. február 1. 11:13:32
Vehicle: T32
Experience received: 2 502
Credits received: 81 255
Battle Achievements: Steel Wall
replay -
KV -
Azaz csak prémes tankban gondolkozom, ami nem német. Erre van a T-25, de újabban nem hozza a megkívánt mennyiségű creditet, itt egy B2-esen agyalok, valaki nagyon dícsérte nemrég. Az ajándék amcsi Sherman is tejel, de az sem elég ezen a szinten (E-75-re gyúrok) -
Nincsenek ruszki cuccaim, csak prémben gondlkozom. Mi ez a T34 csere dolog? -
R3nton #98165 várd meg a t34 cserét, kv-3 elég jól hoz tier6os companyban ha jó a csapat