418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Batyafaka #98244 köszönöm -
Grat! Replay nincs róla? -
Nekem nagyon bejön a BDR, bár az első pár meccsen azt hittem agyvérzést kapok tőle.
Ha top tank akkor nagy aprítást lehet vele rendezni de nagyobb tierekben is megállja a helyét.
Megtartottam...:) -
a d10t-be mennyi 1 skuló? -
TDantes #98240 Komolyan, csak én szeretem a BDR-t? Igaz, vagy négy napja nem rakott a saját tier-jébe, csak tier 8-9-be. -
haflac #98239 Motiváljon az,hogy ami ezután jön arl-44,azt szerintem imádni fogod.:) -
twi452 #98238 én a D10T-t favorizálom :) 122-est még ki sem fejlesztettem..de majd csak az IS-re pakolom fel, ide nem kell az úgyis gyűjteni kell a pénzt rendesen :) -
VanDaal #98237 Igen, ezt megnyerted nekik :) -
stoppos #98236 Jó kis menet lehetett. :) -
VanDaal #98235 Na ezzel maximálisan egyetértek :)
Kevesebb hp, mint a KV-nak, rosszabb páncél, alacsonyabb sebesség, rosszabb átütés, kisebb sebzés, és mindezt kompenzálja azzal, hogy a ROF is csak ugyanannyi. Valamelyik nap pár tier8-9 csata után betett top tanknak, szembejött a KV trollgunnal... Azóta inkább már elő sem veszem. Az ARL-t becsületből még kifejlesztem idővel, de tovább nem fogok menni a franci heavy ágon egyelőre. -
lexlutor #98234 szep! melyik agyut hasznaltad rajta? mert ez orok vitatema a kv3nal:) -
twi452 #98233 ennyi kellett hozzá :)
-
lexlutor #98232 ..nem lenne igazabol baj vele.. -
lexlutor #98231 az a ketto jo lesz haromnak inkabb.. amugy izles kerdese. en sem szeretem. es igazabol eleg keves embertol hallani, h fekszik neki. lehet, mert nehez megszokni picit. bennem legalabbis az van h massziv, meg nagy akkor birja a loveseket. hat nem :) amugy az agyuja tenyleg nem lenne rossz, mert meglepoen pontos tud lenni. de pont zavaroan lassu nekem legalabbis a reload, meg rammerral is. es ahova bekerulok, ott mar a 130as pen eleg karcsucska..a sajat tierjeben nem lenne vele gaz igazabol. -
VanDaal #98230 Ez tényleg durva! Ahhoz képest, hogy mit kell csinálni már 2k környéki xp-ért is... ez meg már majdnem 3k... Ehhez csak gratulálni lehet :) -
twi452 #98229 nem :) igaz csak t7-es csata volt :)
az első 5 percben sikerült belefutni az ellen t29-ébe azt legyűrtük közösen a tigrisünk meg valahol elhullott és onnantól voltam top tank :D ellen jagdpanthere nem volt épp csúcsformában + csikicsuki roncsok mögött :)
de több ilyen se lesz szerintem a pályafutásom alatt :D -
OFFFFFF:
Eagle16 tankos srácnak egy kis videó:
...catches wolf
úgy 0:30-tól. egyrészt LoL, de sokkal inkább:
-
Gunslinger #98227 Na ez a nem semmi, gratula!
Top tank voltál? -
TDantes #98226 A maxos ágyúja elég szépen át üt. Főleg távolra, és szépen is sebez. Tiger P-t persze tornyán is viszi. KV-t is átküldi két lövésből. -
TDantes #98225 Na majd felteszek én is vissza játszást BDR-el....úgyis mindenkinek ez a mániája. (vissza játszás feltöltés mekkora überkiályfaszagyerek vagyok, e-pánisz növelés...) De hátha mutat valamit a tankból. -
Wlanseraf #98224 Na ez már szép!!:) -
stoppos #98223 Megnéztem, de nem lettem okosabb. A PZ4 is hasonló kialakítású, mint a VK3001, mégsem akar állandóan leégni. Még mindig inkább valami bugra gyanakszom. -
twi452 #98222 megvan az új rekordom ehehe :D rég volt ilyen szórakoztató köröm :D 10 kill :D
-
Zodiac #98221 Nekem a pzIV kegyetlenül bejött, azzal farmolok most pénzt (meg M4A3E2). Pershing/T32/M12-vel alig jön valami. -
Wlanseraf #98220 Akkor megnyugodtam:))) -
Mentol #98219 Köszi, a nicket kellett odaírni!
Kipróbálok egy 1on1 csatát, hátha tele leszek arannyal. :) -
Ötvözi a KV-pz4-sherman negatívumait. Lassú, kurva lassú, bazi lassú, nagyon gyenge páncél, pontatlan, sokáig tölt, rossz átütés.
Amúgy szép tank :D
Ha KV jön szembe menekülj, és ásd el magad, ha pz4 van messze meghaltál :D -
Batyafaka #98217 Köszönöm.A régebbi hozzászólásokat nem olvastam,de akkor pótolom. -
ilsalon #98216 Hát szopni fogsz a 90 mm-ig. Én is most azt farmolgatom.
Betyár lassú stockként, cserébe viszont nem is jó az ágyú rajta. Én a med ágon kifejlesztettem a jobb a 75-öst, ezért mindjárt azzal kezdtem, de sajnos tier ötnél már megáll a tudomány vele. Alig-alig megy a sebzés és kill.
Többen mondták, hogy fullosan már jó és lehet olyan jó meccseket menni vele, mint egy KV-val. Meglássuk. -
TDantes #98215 Hát ezt már párszor megbeszéltük itt. De újra. Szerintem jó tank. (persze maxra húzva) Csak az a baj vele, állandóan tier 8-9-be rak be, ahol teljesen használhatatlan.
Ellenben kissebb tierekben, de még akár tier 7-ben is szerintem jól használható.
Ha a saját tier-jében megyek vele, 4-5 kill. -
tier 10-esek ellen soha nem rakja be... -
Batyafaka #98213 Üdv! Túladtam a B1-en és a BDR G1 csoda áll most a garázsban. A kérésem az lenne,hogy aki szintén ezt a gépet birtokolja/birtokolta, ossza meg velem tapasztalatait. Köszönöm szépen. -
Skill #98212 tegnap vettem kv5öt prémel 30-60kt hoz. persze lehet linkelgetni itt 120ks köröket de az elég ritka. sokszor tesz be 9-10tieresekhez. -
Szerintem nem bug, így állították be, hogy több prém tank és prémium előfizetés fogyjon, jobban jöjjön a zsé és kicsit lassuljon a fejlődés, majd visszaállítják ha érzik, hogy fogy a nép miatta...
Végülis elérték amit akartak, mert pl. én is prém tankokat veszek és új ágon gondlkodok... -
Attiska #98210 Most hogy van ez az egy hét prémem, nagyon jól látszik a különbség a pénzhozam között. Korábban nem volt ekkora különbség. -
Pares #98209 Meg! Nem rég vettem meg rá, és megéri, mert pontosabb és nagyobb az átütése, plussz az E-75-ön nem az alap vízipisztollyal kell majd lövöldözni, ami abban a Tierben egy vicc. -
malystryx #98208 Én sem hiszem, hogy bug, szépen lassan le lett tekerve hónapról-hónapra.. A kis reggeli szerver leállások idejében. De ha mégis bug, annak mindenki örülne. :) -
stoppos #98207 Köszi. A VK3001H- gyulladt ki és ment tönkre állandóan, de a 3601H-val is többször előfordult. -
R3nton #98206 aktívan nem, de passzívan igen. Nézd majd meg reptor is-7esét, neki is ez van benne, így be tudja tenni az olajat és a fordulatszám szabályzó kikapcsolót, és könnyebb is jóval mint stabilizátor vagy a töltésgyorsító. 1000-500kg míg ez a filter 10kg, szóval gyorsabb lesz ilyen összeállításban, még talán meg is éri meggondolni egy is-7esre, na a kv-ra semmiképpen. -
Na de király tigrisre meg éri a 46 ezer XP a 46 L/68 -as ágyúra ?