418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ugyanmár. T32őt kivéve az összes magas tierű amerikai nahéztank ugyanazt a vérgagyi tanktestet használja, ami ugye elöl 100, oldalt 70mm. Ez már a T29-esen se elég semmire, nemhogy a T9 és T10 amcsi nehéztankon. (És a T32 is csak egy lehelletnyivel jobb, és az is csak a tanktest elülső részén) Gykorlatilag olyan mintha egy Tiger I tanktestét használnák.

A magas tierű nehéztankoktól általában kirázza az embert a hideg. Nem így az amcsi nehéztankoktól. Csak annyi a dolga az embernek, hogy a tanktestet lövi BÁRHOL, lehetőleg úgy hogy az nincs beforgatva. Döbbenetesen gyorsan lehet kivégezni bármelyik magas tierű amerikai nehéztankot, mindig elképedek, hogy milyen sebességgel hullanak. Próbálná meg ugyanezt az ember egy E-75el vagy IS-3/4el.
  • twi452
    szerintem a foglalásért neked egyénként ha foglalsz több xp-t ad mintha valaki más kilőtte volna az utolsó tankot, ennyiből lehet igaza a foglalósnak :D
  • Mighty
    Én ezt használom melóhelyen: html to pdf
  • FosTalicskaa
    Megnéztem wot infon a leírást és hát akkora ellentmondás ez az egész:
    - Nincs olyan, hogy a csapat több bónuszt kap ha minden tankot megsemmisít. Gyakran hisztiznek miatta a cseten, de nincs így. Gyakorlatilag mindegy hogy győztök. Persze az egyéni szerepvállalás adja a legtöbb XP-t azt ne felejtsd el.

Kicsivel felette:
    - A csapat minél több sebzést visz be a másiknak, annál több XPt kapnak a játékosok – viszont ennél az összetevőnél csak a megsemmisített ellenséges tankokat veszik figyelembe. Ennek a tételnek kicsi a hatása, de azért számít valamit.

Már értem, szóval akkor innen szivárgott be a köztudatba az a buta hozzáállás, hogy foglalni kell, mert az a jó...
  • Master91
    Akkor szólok havernak hogy fejlesztheti.
  • Master91
     Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: IS-3. Elköltött XP: 70,090. Elköltött szabad XP: 10,485.
     Megvásárolva:
    IS-3' vettél. Elköltöttél kredit: 2,568,500.
  • Nazarov77
    Naná, hogy megéri!
  • Master91
    Király tigrisnek meg éri ki fejleszteni a KwK 46 L/68 ( 46 ezer xp - ért ) ?Most a KwK 45 L/52 van fent.
  • bardocz
    Köszi, megnézem.
  • R3nton
    a 13mas széria már jó, régebben jó volt a t30, de azért jó tank az, jó cső van azon, meg a t34 se rossz
  • hellokitty92
    Ne is álmodj róla.:) Én 16 csata után 1-2x kerültem t9-es csatába, am legtöbbször t7-ben vagyok.

Nem mintha ott többet tudnék csinálni ezzel az orbitális fossal, de legalább néha sebzek valamit.:) Már emlékszem mért hagytam abba a teszt szerveren t5-nél a francia med ágat, csak azt a 22k free xp-t sajnálom, amit elnyomtam rá. Párhuzamosan tolom most a t30-al (a másik gigamega fos), hát gondolhatjátok milyen lelki állapotban vagyok...:D
  • SirArcheer
    Itt van többféle:
    WoTInfo
  • stoppos
    Ahamm. Én is pislogtam a Pz38-al, hogy miért jönnek olyan marha nagy dögök velem szembe. Mikor én se gyors, se erős nem vagyok vele.
  • bardocz
    Köszi.
    Stoppos: akkor ezért van az, hogy folyton magasabb szintű csatákba kerülök vele, mint a T6-ös t-34-85-el.

Van olyan mod, ami kiírja valahova, hogy az ágyúmnak éppen mennyi az átütése, illetve az ellenséges tankok páncélzatának vastagságát is kiírja valahova?
  • TDantes
    Jobb lenne a Maus...csak valamiért könnyebben szétcseszik az arty-k mint az E100-at, valamint kevesebbet hoz. Így nincs semmi értelme.
  • SirArcheer
    Én is azt tervezem hogy
    Tiger (P) -> Tiger->Tiger II-> E75-> E100
    Csak mire eljutok oda akkor biztos megint balancolnak valamit és a MAUS lesz a jobb.
  • R3nton
    hát mondj egy medet amivel előre lehet menni büntetlenül rambózni egyedül, nem nagyon van, e-50 elég jól alkalmazkodik minden körülményhez, hát ha nagyon ilyen előre menős rambós stílust akar, akkor már e-75, ha top tier és nem jelentős az artyk létszáma.
  • TDantes
    A Tiger P, azért jó, mert megyek ellene valamivel, látom hogy egy egy Tigris, a messzi távolban, már lövöm is a frontját és csak ekkor tudatosul benne, hogy van ott egy P betű is, és ennek bizony keményebb a frontja és nem oda kellet volna lőni. Csak ekkor már késő bánat.

Hogy hányszor jártam így...
  • stoppos
    Nehezen:

https://worldoftanks.com/dcont/fb/media/7_1mm.png

Nyolcas szintű csatába, és épp nincs szabad 6-os és 7-es gép. :)
  • ilsalon
    Ne álmodozz. Light tank, oda kerül, ahova a dagadt leó.
  • bgabor
    Nem ugyanarról beszéltek. A Tigris I az, amit nehéz túlélni. Te pedig a Tiger P-re mész, ami a legjobb Tier7 nehéztank, sőt, a játék egyik legjobb tankja. Cserébe az utána következő tankokról a Mausig beszélni sem érdemes, míg a Tiger I után jó tankok következnek, TigerII és E-75.
  • bardocz
    AMX12t-vel be lehet kerülni tier5-ös csatába, vagy ne is álmodjak erről?
  • MuldR
    Koszonom. Mar ertem, miert keres kevesebbet a Lowe :(
  • lexlutor
    A: For a while, we ourselves were convinced that the bonus exists.

Turns out, during the balancing of the in-game economy, the bonus was removed. It just slipped our minds.

So damaging a higher-tier tank does not earn more credits.
  • MuldR
    1-2 szoban nem lehetne, mi ez?
    Le van tiltva melobol :(
  • dolbyy
    De igen nem annyira jó mint hiszed nálam a Tigris II. ki van fejlesztve és alig várom,hogy az ezüst össze jöjjön. Az Is-t is eladtam mérgemben. Az Is3 is ki van fejlesztve.
  • lexlutor
    a pantherrel en sem mentem rossz koroket, de medhez kepest otvar lomha. a kollega igenyeihez meg szerintem abszolut nem illik:

"Olyan tankokat szeretnék kifejleszteni amikkel viszonylag fürgén lehet harcolni, tehát nem bujkálósan szeretném jáccani a játékot hanem menni előre és osztani az észt!"

sot, szerintem t50ig egyik nem medhez sem igazan passzol igazan high tierben. az utolso kergetozos nemet talan meg a vk3001h. utana messzirol supporte s sniperkedes.
  • stoppos
    Mondjuk bújkálni ígyis-úgyis kell majd, a medekkel. A pz4 pl kifejezetten a hátulról mesterlövészkedem tipusú tank.
  • szasza3477
    na véégre sikerült átülnöm KV3-ba jó kis tank alig várom az IS-t habár az még odébb van.
  • R3nton
    a P-t nem írtam bele, de amúgy sztem nem volt annyira rossz a p, a panther meg egyértelműen legjobb tier7 med csak tudni kell, hogy kell használni, jó most már azt mondom, hogy a amx13-90 jobb a francia ágon de az light igazából meg OP és vissza fogják venni. A p-vel nem kell mennie amúgy, csak ha maust akar.
  • TDantes
    Nézd, a lényeg az, hogy 90-es ágyú a BDR-en bőven elég egy KV ellen.

Ha nem elég, akkor vagy az van, hogy a random istenség bekavart. Ez ellen nincs mit tenni. Vagy az van ,hogy az illető nem jól csinálta. Én is szívtam már meg KV ellen BDR-el, általában az én hülyeségem volt, de maga a tank és a lényegi kérdés! simán üti a KV-t csak tudni kell használni.

• Doc Hooliday
    Köszi srácok, megfogadom a jó tanácsokat!
  • lexlutor
    ..a hirnel olvastam most egy eleg frappans rovid de lenyegretoro hozzaszolast:

"So in other words: go big or go home. "
  • Renegade
    re

visszanézek egy picit, valaki említette, hogy belekerült a játékba a leghasznosabb addon, ami kijelzi a winratet. Tudna adni valaki egy linket?
  • SirArcheer
    De ott hiányzik az ütőképes fegyverzet.
    Szerintem nem a "rohangálok mint a mérgezett egér" taktikát keresi.
    Mivel már "nincs" HE ezért sztem minden low tier sucks.
  • lexlutor
    ..ehhez azzert elegge elfogodott nemetpartinak kell lenni, h ezt leird :) te a vk3001p-ben nem csalodtal?? :D vagy a pantherben? :)
  • Gunslinger
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy minimum három, extrém esetben kettő vagy ha nem full hp-n van.
  • SirArcheer
    Hát remélem a Tigrist nem kell túlélni mivel Tier VII.
    Ne vedd el az utolsó reményem, mert most VK3001(P)-vel szenvedek.
  • TDantes
    Írtam, hogy kettő max három. A mondat ezt a részét is tessék elolvasni. A három a KV2 ellen is biztosan elég.
  • R3nton
    kezd el a heavyt és a medet egyszerre németen, nem fogsz csalódni, panzer4, vk36, panther,panther2, e-50, tiger2, e-75, e-100, mind mind nagyon jó tankok, csak a tigrist kell túlélned, meg az első 4 tiert.