418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    persze:D
  • Wasp91
    Cseréld le a parancsnokot.
  • R3nton
    A legénységem a 2. képességet húzza már 24% körül van, de a parancsnok nem akarja átlépni az első képességnél a 100%-ot. Volt már valakinek ilyen?
  • MuldR
    Puffancs = B2?
  • Renegade
    basszus amx40 meg hetzi ide vagy oda, ez a puffancs még mindig egy csíter OP tank :-)
  • TDantes
    Levont összeggel se stimmel. 6+15 is csak 21 ezer. Akkor se stimmel.

Tegnap, vereségnél, jóval kevesebb sebzésért 30-40 ezreket kaptam? Nevetséges.

Össze vissza állítanak ezen a szaron hogy mennyi creditet hozzon. Ilyen nincs.
  • Master91
    6 884 + 15 640 ezüstöt kaptál VOLNA ha nem kéne levonnia a 15 ezre büntit.
  • TDantes
    Igen. Adott hat ezer creditet, meg 15 ezer büntetést.

Kilőttem egy IS3-at, két IS4-et, sebeztem egy Tiger II-t. Na elmegy a francba...ilyen nincs. Ha a kurva ágyút nem sütöm el akkor többet kéne adnia mint hatezer.
  • darki81
    lehet már a levont összeget mutatja? :D
    #98353 a tetején lőj bele a kupakba :D
  • Master91
    Ott a 15k-s bünti....
  • TDantes
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 1. 18:35:13
    Jármű: E-100
    Szerzett tapasztalat: 740 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 30)
    Szerzett kredit: 6 884 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 15 640)

Na most kurvára elegem lett. Kiszedek két IS4-et és hat ezer creditet kapok mindössze?!
    Mi van?
    Megőrült ez a szar? Ilyen nincs. Ezt a nyomorék hülye csaló szart. Most jött el az ideje hogy letöröljem a faszba.
  • saslaca
    Üdv Mindenkinek!
    A Tiger II frontján van valami gyenge pont amit át tudok Lőni az IS 122-esével?
  • bardocz
    Az egész egy ammorack kb, ha találsz róla félbevágott képet. Torony is körbe van pakolva asszem.
  • foxbat88fx
    te yo isten.... xD görgős egérrel fogok gamelni :D:D:D
    lehet yobban fog vele menni a game XD XD
  • szabii98
    beszarok, kajak van a tigrisnek ammoja a lánctalp mellett...én meg nézek h wtf miért kaptam ammot
  • Master91
    Á meg van, rá kattintok tankra akkor be villan, de jön a szöveg hogy a böngészőm nem támogatja a WebGL-t....letöltöm akkor hátha jobb.
  • Master91
    Esküszöm nem látom....
  • Random work
    ott a bal oldalon a jelmagyarázat...
  • hellokitty92
    Ettől még mindig hihetetlen fosnak tartom...

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2012. február 1. 18:03:47
    Jármű: T30
    Szerzett tapasztalat: 1 423
    Szerzett kredit: 61 174
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító
  • Master91
    És melyik szín mit jelent? Kurva jó amúgy!
  • Muszy20
    Már marhára unalmas volt a gyerek :D no meg fel is idegelt, hogy senki sem lövi le... darkit meg pincsi módjára követi és seggbe lövi...
  • foxbat88fx
    Ó :(
    Olyat ráb***am az egeremre, hogy most nem működik a jobb gombja xD

Yot tesz az idegrendszernek ez a game... xD
  • Buci
    megvan a hiba:

The site is temporarily unavailable during upgrade process.
    We apologise for unconvinience.
    Please, wait until upgrade stage will be completed and all functions will be available.

Most írták ki, eddig csak szarolt, h nem kezdett letölteni, na majd ha megjavítják leszedem :)
  • f24sg
    Én letöltöttem és űberfasza - tényleg magam alá élvezek, miközben tanulmányozom a tankokat, de van 1-2 érdekesség:

Pl. IS-4 modell: a "híres" (szemből) jobb-alsó frontpáncél mögött semmilyen ammo rack nincs, miközben azt hallottam sok helyről, hogy ott lehet one-shotolni emiatt.

Vagy a 0.7.1-ben lettek modul-áthelyezések? (most nem a spced armorra gondolok)

amúgy jól látszik, hogy pl. szegÍny Pantherek tényleg egy guruló ammorack-ként foghatók fel, de pl.jó kis E-50 modelléjén értehtő, miért ritka a modul sérülés, hatalmas üres helyek vannak benne (jól is jön nekem csatában).

Amúgy a link fasza, kösz sasnak érte!
  • Buci
    Másnak se engedi letölteni a cuccot ez a turbobit.net? Mindig azt írja h várjak 600 mp-t. 5let?
  • Solten
    :D Tiszta szivas ezzel jatszani, ritka hogy nem rak tier9-ek koze. Na mindegy, meg kicsit szivatom magam hamarosan kifarmolodik a JagdPanther
  • Renegade
    miért nem lőtted ki?
    a platon társad is megéri a pénzét
  • darki81
    ha még nem láttatok igazi retardált hülye gyereket, aki a csapattársait lövöldözi egész körön át, akkor nézzétek meg ezt a visszajátszást

csak azt nem értem hogy miért nem lesz kék, hogy szabadon le lehessen tkzni...
  • bardocz
    Én azt eladtam viszonylag hamar, inkább szenvedek olyannal, amit legalább picit élvezek:D
  • Solten
    A JagdPz **** hulladek 88-as agyujatol agyf*szt kapok... Pontatlan sz*r, fel ev mire betolt, az se vigasztal az otodik T-50-2-t szedem le vele 200-300 meterrol (rohannak mint a nyul)...
  • magyargyerek
    Szabad használni a hitzone_7.1.-t ?
    Mert nem akarnám hogy kitiltsanak.
  • Mighty
    Lehetőleg :)

Egyetértek veled, van nem is kevés olyan pálya, ami nem kedvez a US heavy-knek. Ott próbálok második vonalból támadni. Meglepő módon a T32-vel nagyon jó az egyéni statisztikám (shot/hit, shot/damage, átlag XP).

Közhely, de minden tankkal a neki megfelelő stílusban kell játszani :)
  • Renegade
    megérdemeltet volna a TG-t :-)
  • bgabor
    Nem kell hülyeségeket beszélni. Ezt írja a töltőképernyő, ezért hiszik sokan ezt, ennyi.
  • Mighty
    A spot-olás igen is kifizetődő. Bokorban ücsörögve, folyamatosan világítva az ellenfél tankjait, miközben lövik öket a társak rahedli XP-t és creditet eredményez.
  • bgabor
    Ez remek elmélet, csak a pályák mintegy felén nem lehet megcsinálni. És ahol meg is lehet, ott is szituációfüggű. A játék pedig amúgy sem úgy megy, hogy beállok egy hulldown helyre, és ott maradok az idők végezetéig. Hanem mész A pontból B-be, lövöldözgetsz, foglalsz. És közben a tankod testét lazán szétlövik akár a Tier6os járgányok is. Hát ez az amcsi heavy vonal.

Azt sem értettem soha, hogy sokan rengeteg idejüket és enegriájukat áldozták rá, hogy megszerezzék a T34-et mielőtt még Tier8 premium lesz. Miért, talán akkor majd kevésbé lesz szar tank? :D
  • bardocz
    Egy ARL44-nek rálőttem a tornyára, eltaláltam, és leesett a lánctalpa...
  • FosTalicskaa
    Jah, és általában kb 5-6 tank foglal, aztán jönnek az olyan fél perces győztes meccsek, hogy 8-as szinten a körben állva 200 xp meg 5k kredit a jutalom. Ha meg nem lövök semmit és kinyír mindenkit a csapat akkor meg 12k és 500 xp... értem én. De a loading képernyőn ott van, tehát az az igaz és nem pedig a tapasztalatok, nyilván akkor a spotting system is jó mert arra is azt írják a fejlesztők, meg a loading screen:P
  • Mighty
    Ezért kell az amcsi heavy-kkel lehetőleg hulldownban maradni vagy második vonalban, hátulról bontani az ellent.
  • bgabor
    Nem. Az onnan szivárgott be, hogy ki van írva a játékban a töltőképernyőn néha, hogy foglalásért több XP jár, mégpedig mindenkinek, mint az ellen teljes megsemmisítéséért.