418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Nekem ma volt vele egy 30k fölötti vesztes köröm. Ezek a francik nem nekem vannak kitalálva. Általában még a duplához is 4-5 kör kell velük.
    Most is stock AMX 12t-vel tier9 csata, ellenfélnél még a sorban a legalsót se viszem még oldalról se...
  • Desmodromic
    Ez milyen BDR-el?

Győzelem!
    Csata: Fjords 2012. február 2. 20:16:13
    Jármű: BDR G1B
    Szerzett tapasztalat: 2 858 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 36 180
  • Wlanseraf
    Az nem zavar... mert tudok róla:) mivel rengeteget TD-tem nem baj:)
    De az az agyú egy raklap fos:) tudom én hogy első meccs 90% legénység na de ne lőjön már 60%-ot...... és ne pattanjon le egy object704 oldaláról 279-es pennel pfff..
  • fodus
    Most már értem. Gondolom magamból kiindulva mindenki morog, mert NEM TETSZIK A RENDSZER...
  • Atesz91
    Sikerült megoldanom, viszont így a neveket nem mutatja csatában csak a pontot. Ez mitől van?
  • patchaou
    Mivan Rébusz, mit nem értesz? Arra vagyok kíváncsi hogy lemaradta e valamiről, mert feltűnően sok a hozzászólás röpke hét óra alatt.
  • fodus
    ?????
  • patchaou
    13:34 óta 130 hsz. Mi a bré folyik itt? :)
  • fodus
    De úgy látszi eu szerveren ez belefér....
  • fodus
    Kicsit azért be is van lassulva. Mondjuk zavaró, csöppet, ha éppen lőni kéne oszt akkor laggol..**************...
  • szasza3477
    Erre a játékra akkor sem költenék meg szerintem 1 normális ember sem ha belapátolnák a pénzt.A 7.2 megvárom mert ott van olyan tank ami tetszik,azt ha csalódok csáó ratyi tankos világ.
  • darki81
    nem elég kemény az eleje mi?
  • marchizor
    ++
  • Wlanseraf
    Mekkora szánalom fos ez a T30:))) mig ki nem cserélik ott fog megrohadni a garázsba:)
  • Buci
    20:30 körül Buci210 névvel indítok egy Tier 6 companyt valszeg!
    Aki akar csatlakozhat.
  • Musztafakebab
    Nah úgy látom ma sem lehet játszani. Beléptem 4-ből 4 vereség és shemmit nem lehet csinálni mert vagy kiküzdesz 1 jó helyen pár killt aztán betámad 5 tank, vagy ha szar helyen vagy természetesen egyedül akkor egyből betámad vagy 10 tank és kinyírnak csak az bosszant hogy látják hogy itt sokan jönnek de vissza sem tudnak jönni mert az ellen 2 tankja már kiszedet 8 tankunkat a másik oldalon.
  • Wlanseraf
    Milyen? hát hogy 0.7.0 óta de igazán 0.7.1 óta 30% vissza van véve a credit:)) de nincs is vissza véve mert azt írták a hivatalos fórumon hogy ez bug:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja bug lol:D amit nem javítanak minima 1 hónapja.. igaz volt azóta egy 0.7.1b de abban sem sikerült vissza csavarni ezt a rettentő bugot:D
  • fodus
    Úgy látszik, mindenáron az a cél, hogy fizess. Ami érthető is, csak qurva nagy baj van az arányokkal, hogy mit kapsz a pénzedért...
  • ollie
    1 millió credit nem túl sok.
  • ollie
    Milyen credit bugról beszélsz?
  • Wlanseraf
    Na jól van már nem cél itt a szórakozás:)
  • saslaca
    Akkor már a tapasztalat osztó rendszerrel is kezdhetnének valamit. Elég szar, hogy prémiummal kapok 4-500-akat tier6-nál.
  • fodus
    aha
  • twi452
    aranyban xD
  • darki81
    küldjenek mindenkinek 1millio creditet és nincs harag
  • Wlanseraf
    Ugye volt ma a video a 0.7.2-ről:)) nah most néztem az oldalon hogy mi is volt hozzá oda írva! még véletlenül sem február!! hanem első negyedév:))) tényleg szánalom amit ezek csinálnak...

Ja nem is, gondolom most is vért izzadva próbálják a credit bugot megoldani:DD ami két hónapja bent van.. gondolom ez egy akkora bug hogy engine csere kell hozzá!! mert csak MultiCore rendszeren jön rendesen a credit:DDDDDDDDD
  • fodus
    Izgalmas nap megint. IS-sel, a 122-es legnagyobb ágyúval 2x pattantam amx 12t-ről, kb. 30 méterről.....
  • Ry0K3N
    ááá kitrölték a topicot mielőtt végigolvastam volna :(
    pedig olyan szép nerdrage volt
  • Szakesz
    Nekem jöhet. :)
  • Renegade
    na, megint egy kis puffancs reklám:

hogyan kell 30 mp alatt kinyírni az amx40-et közelharcban :-)

replay
  • marchizor
    http://www.mediafire.com/?wvcwoc00x4rbeen
  • Buci
    Letöltöttem ezt a progit, mert nagyon sokáig töltött a honlapról. Hát nem ugyanaddig tölt?? Mi értelme van akkor letölteni?
  • Renegade
    báááz 12080-at lőttem eddig a puffanccsal, beszarás :-)
  • Renegade
    ez de jó, thx :-)
  • Random work
    az idióta!
  • bardocz
    Itt a performance résznél. Én is csak ma vettem észre, pedig párszor már nézegettem ezt.
  • Renegade
    hol/hogy kell tankra lebontva?
    megnézném a puffancsot :-)
  • Random work
    Amúgy olykor a reménytelenből is van kiút.

Tegnap T34-el rakott be legutolsóként Karelián és még fürge se voltam. Így a felderítős berohangálós mód nem működött.

Berongyoltam középen a fák közé és lapítottam, később a csata kezdett beállni a két szélen és előremerészkedtem. A bázisukat senki se védte és egyedül elkezdtem foglalni. Végül befoglaltam teljesen, pedig tök reménytelennek éreztem magam a csapatban.
  • popey8
    Na ezt sem hittem volna. Efficiency rating: 1334.11
    Ez azt jelenti, h good player vagyok:) Hurrá:D
    Én pedig átlagosnak gondoltam magam. Amúgy, komolyan lehet venni ezt a kalkulátort?
  • brasco84
    nájsz, én megnézném a replayt :)