World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szeptemberi fix elõtt nagyjából jól mûködött pl az, hogyha egy tank a bokorból lõ rád esetleg mocorog, akkor láthatóvá válik, és ha megáll nem tûnik el instant csak 5 sec múlva - cserébe volt az, hogy a távolabb lévõ tankok pozicióját nem frissitette a rendszer (ez az a bizonyos teleport - láttad az ellent, de ha mozgott csak 4-5 másodpercenként frissitette a helyüket).
Szóval a visibility rendszer többé kevésbé jól mûködött.
Persze a teleport mindenkit frusztrált, erre megfixálták, igen ám, de a fix valszeg valami olyan hekk volt, ami annyira megterhelte a szervereket, hogy a láthatóság számítást kénytelenek voltak kevésbé fontosnak prioritizálni. Ha jól értettem, kipróbálták papirfortma szerint, de abba belepukkantak a szerverek.
TEhát most nincs teleportunk, viszont a láthatóság számítás másodlagos prioritással bit, igy van az a sok anomália amit látunk (vagy nem látunk).
Amit te javasolnál, az jelenleg csak akkor mûködne, ha a bokrok, épületek és domborzat által nyújtott takarást kikapcsolnák... de az meg kicsiterõs lenne.
A lényeg, valami a rendszer mélyén, szar design miatt van elrontva, és jelenleg fingjuk nincs róla hogy kéne meghekkelni.
viszont a piros wh kiemelés az ugyanúgy megmaradna jelenlegi rendszerben csak azt kéne eltüntetni mint Houdini nem a tankokat.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Megj.: amúgy jogos, "botránynak" nevezni túlzás... Sajnos csak maréknyi embert érdekelt az egész téma...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2.: Ezekbõl az adatokból ZiggyDeath rájött, hogy számolja az engine a spotting range-t (errõl itt írtam). Jutalmul kapott 14 napos RO-t (RO = Read Only, nem szólhat hozzá a fórumon).
3.: Hozzá kell tenni, hogy ugyanezen topicban az én hozzászólásaimat is törölték, amelyekben az XML-bõl kimásolt visibility value szerepelt, illetve amelyben tételesen felsoroltam, hogy a Wargaming.net staff (Overlord, Steppen_Wolf és BigBadVuk) eleddig milyen információval szolgáltak a láthatósági rendszerrõl, és tételesen megcáfoltam amit õk eddig leírtak (magyarul bebizonyítottam, hogy dunsztjuk sincs, hogy mûködik a láthatósági rendszer). A hsz. törlésének indoka: "unfounded accusations at staff".
4.: Elkezdtem a témát feszegetni a ZiggyDeath féle topicban, hogy ez szép és jó, de a Wargaming.net eleddig pontosan nulla információt és visszajelzést produkált a láthatósági rendszerrel kapcsolatban, ami a fórumon fellelhetõ, azt a communitynak (egoizmus, pfuj, de ZiggyDeath mellett jó részben nekem) köszönhetik. Erre semmiféle érdemleges dev reakció nem volt (pardon, Eide kifejtette, hogy megérti a frusztrációmat, továbbítja a deveknek).
5.: Meguntam a dolgot, fogtam magam, és a visibility topicomba beírtam mindent, amit addig sikerült a rendszerrõl megtudni, beleértve a ZiggyDeath féle képletet, pár példával (ezzel már EULA-t sértettem, hiszen kifejtett adatok). A topicot kiemeltté tették, de töröltek belõle több részt, például a személyes megjegyzésemet az egész Wargaming.net hozzáállással kapcsolatban, és rosszallásomat amiatt, mert egyszerûen nem lehet a visibility rendszerrõl vitázni érdemben EULA sértés nélkül.
6.: A ZiggyDeath féle topicban a Ximix-féle táblázatot bemásoltam, és tömören kielemeztem (kb. ennek megfelelõen). Erre kaptam 3 nap RO-t én is.
No itt betelt a pohár nálam, írtam egy privit a Eide-nek és a másik modinak, aki RO-t adott, hogy akkor mégis hogy vitassuk meg a láthatósági rendszert, mégis mi az elképzelésük erre.
Eide válasza erre itt van.
A medve nem játék.
Vajon egy Blizzard vagy EA miért nem engedhet meg ilyen lúzerséget magának ? Egyetlen reménye a játéknak, ha valamelyik nagyobb kiadó lát benne rációt, és kivásárolja a ruszkikat a picsába .
A medve nem játék.
Aztán megtörtént az EULA botrány, és azt a Wargaming rohadt pocsékul kezelte le. Az pedig, hogy elismerten másodrangúnak kezelik az EU/US játékosokat nálam nagyon kicsapta a biztosítékot. Van ezer hibája a játéknak (bakker, engem akkor is az zavar a legjobban, hogy nincs Szövetséges-Tengelyhatalmak szeparálás random battle alatt), de azokat elnéztem volna. Azt, hogy ennyire szánalmasan állnak viszont a community-hez, azt nem. Bakker, belõlü(n)k élnek, vagyis belõlü(n)k akarnak megélni!
Magas lóról könnyû ..
Pedig tegnap konkrétan elég hangosan anyáztam, mert egy Object 212 kilõtt. Himmelsdorf-on. TD üzemmódban. Miután én már belelõttem egyet...
Szarok a medekre, heavy-vel kell menni is kész .
Rúgjatok .
Minden artit törölni a játékból !
Na .
- miért szivtak a medek a teleport javitáskor
- hogyan kell használni a medeket
- Tuvokot miért nem rúgjuk már seggbe?
A medve nem játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mondjuk ez csak low tierben szokás kezdõn belelõ a loltrakesz az egyikbe és onnantól megy a fight.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Vagy azt hitted hogy a szerver szétválással már élesben megy majd a játék? Nem. Most megcsinálják ezt, 1 hétig marad a zárt béta megnevezés, 1 hét múlva váltanak nyílt bétára, majd utána 4-5 héttel jön a törlés.
Ha csak toronyra tudnék lõni, inkább nem is lövök.
De, például ma vk 45 -el kaptam 29 ezer creditet, vesztettünk. Mínusz 2-3 ezer a végösszeg. Öt tankot lõttem ki, meg egy kettõt sebeztem, és magas tierû tankokat lõttem ki, tigris, IS3, IS, Object( hehehe végre egy Object ) a legkisebb tank t34-85 volt. Hiába hogy vereség, akkor is, csak 29 ezer. Jóval többre számítottam.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De azért rendesen meg lehet szedni, ahogy írtam én 5-10k javítási számlát kaptam vele legtöbbször, szóval nem sebezhetetlen, csak jobban bírja.
am személy szerint nemtudom hogy lehet SPg-vel ölni?
Wespe= mindenhova lõ csak a célra nem. Telibelövöm, megse moccan a helyérõl, és else hiteli, de még azt se mondja hogy nem találtad el hülyegyerek.... szal számomra az egy rejtély