418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• charlie0930
    THX ja azt én is megfigyeltem hogy néha ha két tankot egymásra tennék sem találnám el őket 20 méterről a német tankokhoz képest tényleg lassú a tűzgyorsaságuk.Célzás és töltésgyorsító +venti van fent.Kőszi a segitséget
  • megakoko
    Kezdem unni hogy a tigrist szemből mindíg ki lövik a motorját 2x egymás után hát ennyire el cseszték a páncélját?
  • darki81
    igaz az főleg orosz tankokra hasznos :)
  • bgabor
    Érdemes mert jobb lesz vele az amúgy nagyon szegényes tűzgyorsaság. Ráteszel még célzás és töltésgyorsítót, és a végén még elész értelmes ágyú lesz belőle.

Hű de rühellem a szovjet ágyúkat...
  • bgabor
    Igen, mint a legtöbb ilyen upgrade. Én eddig csak a célzásgyorsítónak, töltésgyorsítónak és ventinek láttam értelmét, és TDkre szoktak tenni periszkpot meg álcahálót. De a legtöbb nélkül meg lehet lenni. Néhány, ammorack robbanásra hajlamos tankra kell a Wet Ammo rack, de ennyi. Ami feltétlenül kell, az a venti minden tankra a képességeik legjobb kihasználása érdekében, és a célzásgyorsító a 2mpnél nagyon célzásidejű ágyúkra, mert sokszor az életed múlik rajta, ki tud előbb lőni és mennyire pontosan.
  • charlie0930
    hali most vettem egy is-t érdemes kihúzni rá a nagy 122-est most a kicsi van rajta és elég szépen karcol
  • Eagle16
    :D

Engem meg A-20...

De most felraktam rá a 100mm-es ágyút és azóta pusztító!

Így trollkodtam vele E-75 ellen a városban: (magyar játékos volt, a végén szépen be is mutatkozott)

Replay
  • darki81
    ja értem köszi!
    szóval az egy félmilliós baromság :D
  • bgabor
    Nem, a lehetséges súlyterhelést növeli meg 10%-al, tehát lánccsere nélkül több dolgot pakolhatsz rá, anélkül hogy elérné a terhelési limitet.

Nem kell foglalkozni vele, kizárólag olyan tankokra érdemes megvenni, amikre csak néhány tíz kiló híján nem lehet feltenni az előző tankon használt löveget. Áthidaló megoldásként, amíg nincs meg a nagyobb lánc. Nyilván olyan magas tierű tankokra éri meg, ahol már a lánc kifejlesztése is több tízezer XP-be kerül.
  • Belkar
    Több súlyt bír el az alap felfüggesztés szóval nem kell kifejleszteni az újat.
  • darki81
    EZ pontosan mi? az hogy nehéz terepen jobban megy? ha igen akkor érdemes feltenni a KV-ra ha csak 10%-ot dob rá?
  • R3nton
    engem a tetrach ammorackelt :)
  • kisdexter
    Hali!
    Néztem ezt a 7.2-es videót, de számomra nem volt egyértelmű hogy most akkor melyik lesz a prémium gép(tier8). A t28 prototype-ot kapják még azok akiknek lesz T34 a garázsban?
    Még 150k xp hiányzik, remélem adnak még 1-2hetet :D
  • Eagle16
    Ja, a páncélzat meg ahhoz képest nagyon is jó, az utóbbi napokban Lorraine-nel mentem, és ott még a legalsó Leopard-tól is félnem kell, mert az is átlövi :) De komolyan. Még úgy is hogy kicsit beforgattam, átlőtte a Leopard :D Szóval ahhoz képest a Párduc II páncélzata meg nagyon jól véd amcsi 76mm-estől, rövid 88-astól, hosszú 75-östől...persze sok rajta a gyenge pont, de legalább nem az egész tank egy gyenge pont.
  • Destydeme
    Szia.Nekem bejött a sok szidalmak ellenére.Álcaháló,periszkóp kötelező.
    55%-os ratingal léptem tovább a JPanterre.
    Nem kell rohanni és támadni,hanem jó helyen lévő bokorban kb.második vonalban támogatni a nagyokat.
  • atee73
    eleg pofasan nez ki
  • Yan
    eladás alatt áll :)
    a stugIII jobb volt
  • Stormrider66
    JagdPz IV-röl valaki tudna nekem jót is mondani?
  • Eagle16
    Kiegészítők: vertikális stabilizátor, töltésgyorsító és ventilátor.
  • Yan
    Segíts nekem kicsit!
    Nem tölti be a tankokat, letöltöttem az egészet, úgy sem :(
    fórumában olvasgattam a ruszki írásokat, volt vmi a karakter kódolásról 3 fájlnál. Azt megcsináltam, de még mindig semmi.
    Neked hogy működik?
  • patchaou
    Tegnap kb ilyen felállású csatában az Én csapatomban voltunk öten KV-val, de mintha egyedül lettem volna. Hárman voltak egymás mellett de hamar kidőltek a sorból, megöltem hét ellenfelet de kikaptunk.
  • darki81
    szerintem zsír oldalon vagy ;)
  • Trabant93
    balance fail:
  • R3nton
    könyörgöm ez a tempó, hihetetlen:

Snortsch, on 03 February 2012 - 06:36 PM, said:
    Hi Overlord,

Since the weekend is aproaching, any news on the
    public testservers?

Thx

It's a bit early to speak about it. 7.2 is not on supertest yet.
  • patchaou
    Van neki.
  • nandorb
    Ennek,van mar autoloadere?
  • Ninju
    Két héttel ezelőtt még te is ezt hangoztattad. :)
  • darki81
    felerősödött a szél :D
  • Solten
    Most tenyleg ennyire paraznak ettol a kis vacaktol meg a noob driveretol? :D

Epp fogocskaztam egy T-50-el a szikla korul mikor is ramrontott egy JagdPanter. Vesztere... :)
  • Wilson83
    :D
  • patchaou
    Kicsit OFF, de azért idevág: olyan szar buliból keveredtem haza, amiben pár percig úgy éreztem hogy még egy Tier 8-as arty partyban is jobban ellennék az is-4-emel :D
  • lammaer
    Pedig sokszor a taktika a lényeg a CWn, amennyire látom (nem járok gyakran, de a függők azt mondják). Alapvetően én nem érzek óriási különbségeket a tankok közt hogy külön külön kéne hozzájuk kézikönyv.
  • MitsuMishi
    Köszi
  • plasticbomb1
    szakaszról és századról is jöhetne..., ha meg taktika kell, pl ott vannak az amerikai futball taktikák... inkább az egyes tankok használata, hogy hogy kell őket rendes körülmények között használni, abba számítana, hogy láthatnánk ilyen replayakat is, nem csak randomot....
  • lammaer
    ez
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 4. 1:44:33
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 2 784 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 32 741
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló

7 Kill:P T7 csata volt
  • MitsuMishi
    Ez milyen kieg? Mi a neve? hogy lehet felrakni?
  • Zeller2
    Sziasztok

Azt tudja valaki hogyha meglövök egy tankot ami a lövés után nem tud mozdulni és én sem mozdítom a célkeresztet akkor a második lövés hova a picsába szokott menni?
    Merthogy nem találja el az kb 85% .

A másik hogy viccesnek tartom azt a tényt is hogy full kifejlesztett su-152 vel amiben minden tankos 100% + bonus-os szemből nem sebzi a tigris(p) -t kb 50m-ről.

Vicc
  • lammaer
    Nyílván CWről nem nagyon fogsz kapni, ugyanis a klánok nem szeretik megosztani a taktikájukat. Bizonyos okokból ugye... :D
  • plasticbomb1
    kb 110 replayt töltöttem le eddig innét és prohardverről... Nagyrészét meg is nézem... Leginkább annak örülnék, ha cw-s és hasonló überfasza csatákról lennének fenn replayek.....