418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Murlo91 #99003 hát ha "historical" lesz, akkor elvileg egy tigrisre fog jutni mondjuk 5db t-34-es vagy 8db sherman és akkor teljesen oké. és még visszafogott voltam az arányokkal sztem.
én még nem próbálkoztam, kizárólag randommal. én még a "piros" kategória vagyok(ahogy alakulok az is maradok) úgyhogy nem "merek" még semmi ilyesmibe belemenni. de én is ugy érzem lehetne ezeket a játékmódokat egy kis gondolkodással és munkával jobbá tenni. fektethetnének több erőforrást a dologba. -
pirdi #99002 Biztos a hó teszi. Itt már mozdulni se lehet. Ha leszakad a kábel, végem.
-
lammaer #99001 Fene, mi ez a nagy egyetertes ma... Se trollkkodas, se gyulolkodes, se epeen lengetes... hello kitty online lettunk? :) -
pirdi #99000 Ma megvettem azt az újságot, amihez adnak egy 1:72-s modellt. A mostani számban egy Jagdpanzer IV van, sárga alapon zöld csíkokkal, de a következő szám lesz érdekes, egy PzKpfw KV 2 754(r) lesz benne. Ránézésre 152-s ágyúval. Ez sárga alapon barna foltos és német hasábkereszt van a torony oldalán. Volt ilyen? -
Renegade #98999 jogos -
lammaer #98998 Ha te vagy a tigris akkor igen. Ha viszont a tuloldalon ott vagy mondjuk egy stock T-34-el ami nem tud ellene semmit csinalni, akkor nem.
Harmadreszt, a terkepek ugyanazok lesznek, maga a jatekmod is (kill em all), es a jatekosok is. Tehat semmifele formaciozas nem lesz, szetszorodnak az emberek, kempelnek a bozotban, bujkalna az artik elol stb.
Ha formaciozni akarsz, allj platoonba, kerd meg a 2 masikat hogy hozzon veled egyutt tigrist es hajra :)
Tegnap pl platoonban voltam ket IS4-el (en ebben T8 heavyt hoztam), kertem is a sracokat ponbol hogy balettozzunk formacioban, probaljuk szinkronban forgatni a csovet. Aztan mentunk olni :) -
Ezzel egyet értek, voltam T6 században és tényleg az esetek többségében KV3 volt KV3 hátán, nálunk meg VK, sima kv dagadt sherman, meg még pz4 ek is, de így is sokszor nyertünk. -
lammaer #98996 Nos, azert ha a klanban van hely (ha jol tudom 100 fo a limit?) es vki tierX nelkul is elvezhet par elonyt, peldaul egy kozos chatet es teamspeak szervert, ahol konnyebben tud embereket talalni peldaul platoonhoz. Tehat annak sem hulyeseg a klanba valo jelentkezes, aki CWhez nem tud hozzatenni sokat, vagy nem nagyon szeret CWzni.
Ugyhogy nyugodtan, ha talalsz academia tipusu klant (ezek tobbnyire a fo klan kikepzo klanjai nem top tankos embereknek), nyugodtan jelentkezz/lepj be.
-
dolorex #98995 Köszönöm szépen, sok érdekes információt olvastam!Am a kép nálam sem jelenik meg!:) -
pirdi #98994 Bánja kánya. De szerintem az ad egy fílinget, ha 5-6 tigrincs beindul V-alakban és felidézi azt az érzést, amit egy lehengerlő acélfal ad. -
lammaer #98993 Ehhez annyit tennek hozza, hogy ugye emiatt varjak sokan a historial battlekat, hogy vegre urak legyenek a jatekban amugy kozepszeru tigrisekkel a csatakban.
A baj az, hogy mar a companyknal is látszik, hogy ha mesterseges limit van a csatakban, az emberek automatikusan csak olyan companyba mennek, ahol ok az elerheto legjobb tankot viszik (pl: junior tele van T28-al, medium KV3-al, champion T8as heavikkel, a legnagyobb meg nyilvan T10es heavyik meg T9es medek - plusz termeszetesen mindenhol 2-3-4 top tier arty). Amelyik company turmixxal megy es helyet ad a top tieren kivul masnak, az tapasztalatom szerint bukik es szetesik.
Azaz vegerdmenyben, a companyk monoton felhozatallal birnak es lassabban lehet bennuk porogni mint randomban (nehezen all ossze, nehezen marad egyben, kevesebb a battle / hour) .
A historical battle pont ugyanez lesz pepitában, egyedül tán akkor lehet jobb a companynál, ha ugy oldjak meg, hogy a csataszervezes maga random modon megy, tehat nem kell kinlodni a csapat osszetartasaval. De igy meg tul kiszamithato lesz, amikor mindket oldalon 5-7 Tigris figyel, plusz artik, es egy-ket noob vagy kivancsi gyerek, ingyenkillnek :). -
Azt hiszem érdemes volt kikínlódni a ferdire a 128-ast! :-)
Győzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 4. 12:15:59
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 053
Szerzett kredit: 31 767
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Pusztító, Védő, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
-
lammaer #98991 Tagadhatatlan, viszont azóta elismertem, hogy bár tovabbra sem tartom logikusnak (vagy csak nem tudom jol megmagyarazni), a tapasztalat azt mutatja, nagy szamok eseteben tenyleg van osszefugges egy ember teljesitmenye es a winrateja kozt.
Tessek, itt be is lattam hogy nem nekem volt igazam :)
Hangsulyozom, nagy szamok eseten, nem 20 meccs utan, amikor jon valaki hogy XY tank kurva jo, mert 51% a winrateja, azt kiderult hogy eddig letolt vele 40 meccset.
Tobb ezer meccs eseten mar kijon az, hogy a 40%-os winratas gyerek lathatoan kevesbe skilles mint egy 60%os.
Plusz ha megnezed a linkelt hszek korul a beszelgetesunket, a szamok is alatamasztottak hogy a legtobb esetben egyenes aranyossag figyelheto meg a leosztott damage / average xp / winrate kozott meg tankokra lebontva is.
Innentol kezdve be kell ismernem, hogy elmelet ide, elmelet oda, a szamok nem engem igazoltak.
De a legnagyobb bizonyitek tenyleg az, amit mostanaban a meccseken latok:
- ha vki blokkolja a masikat, beall a csapat ele hogy testevel nyujtson fedezeket az ellenfelnek, idiotan rushol, kempel A1-ben, seggbelovi a baratokat vagy orjong a chaten hogy noob team, meghal az elso 2 percben ertelmes hozzajarulas nelkul --> az szinte mindig piros
- ertelmesen helyezkedik, latod hogy ad helyet amig tolt hogy mas is lohessen, figyelembe veszi hogy mit csinal a csapat, egyutt dolgozik veled, valoban harcol nem csak pofazik --> szinte mindig zold
(mondjuk en rating alapjan szineztetem az embereket, de a rating szinen aranyos szokott lenni a winratevel)
De a legdurvabb az, amikor indul a meccs, szinezes alapjan nagy bizonyossaggal meg tudod mondani mi lesz a kimenetel - ez nekem eleg bizonyitek ahhoz hogy belassam, tevedtem :) -
A wolvival főleg az a T5 csaták istene :D -
Nazarov77 #98989 Wotban is ugyanolyan szívós lenne a tigris hogyha olyan ágyúkkal lőnék mint igazából. 122, 90, meg 100as ágyúk vinnék csak könnyen át, ezek meg nem nagyon voltak akkor mikor a tigris legendáját szerezte.
Ha wotban a T-34/76 meg a Sherman is az igazi ágyúját használná, akkor esélyük se lenne átvinni a frontját. E8 már tudná de ugye az is háború vége fele jelent meg. T-34/85 is 44es dizájn, modnjuk az a 85ös egy vacak, vinné de sokszor pattanna is. -
VanDaal #98988 Azért néha tier5-ben is lehet még pénzt csinálni :)
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 4. 12:16:42
Jármű: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 2 916 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 894
Csatában elért Achievement: Top Gun
-
virkir #98987 Olvasgass bár a képeket nekem nem töltötte be valamiért. -
Oddball29 #98986 Na vajon meglesz ma a 200-ik? -
dolorex #98985 Köszönöm szépen a választ, akkor még messze van.IV. színtű vagyok csak.
Ez Map mit jelent pontosan?Láttam szerepelnek magyarok is, Algéria egyik részét birtokolják.Minden nemzetiség top 1. klánja szerepeltetheti magát? -
Murlo91 #98984 T-34/85 sem a legjobb állítólag, pedig arra nem lenne okuk haragudni.:) Ami szintén 2.vh egyik legjobb tankja és csak az igazság kedvéért ellenfél volt a tigrisnek... De sztem ennél a játéknál az abszolút OFF kategória a tankok valós teljesítményéről beszélni (már amelyiknek van ilyenje egyáltalán) -
Renegade #98983 goldba kerül, ha van legalább egy top tankod akkor lépj be egy klánba, az alatt nem éri meg. -
Nazarov77 #98982 Figyelni kell az in developmentet, mert ott még Február van kiírva, ha átírják akkor nem jön, mert elvileg az a hivatalos. -
Itt mondjuk simán a pz4 oldal a nyerő, legalábbis ha valaki annyira szereti a pz4 et mint én. KV nem igazán ellenség vele, főleg, hogy még stug is van támogatni, náluk meg a KV n kívül semmi értelmes tank. -
R3nton #98980 már postoltam én is, szerintem sehogy, én március végére tippelem, de lehet húsvét előtt fog jönni csak. -
Nazarov77 #98979 Hát nem tudom hogy fog ez így kijönni februárban ha még a szuperteszt se indult el...
Hi Overlord,
Since the weekend is aproaching, any news on the
public testservers?
Thx
It's a bit early to speak about it. 7.2 is not on supertest yet. -
na, megint egy jó kör :D
kb annyi volt hogy elindultak a barmok, és csak végigrusholtak a pályán úgy, hogy mindenkit kilőttek. 1 kis tank veszteséggel :D
ezaaz igen yesss :D juhé :D
még egy ilyen kör és megyek nézem a reklámokat a tv-ben XD -
VanDaal #98977 Feltettem én is az eredményesség-kijelző modot. Eddig azért nem használtam, mert nem szivesen szembesülök vele, hogy a saját ereményességem alulmúlja az elvárásaimat :)
Viszont az előbb volt egy Löwe top tankként 300-as effel... az ellennél :D
Ilyen élvezetet rég éreztem, mikor kigördültem a fedezékből a stock KT-val és lebontottam fullról kb 200 hp veszteség árán :D Egy darabig vissza sem lőtt, majd pattant párszor, végül megdurrantott párszor HE-vel, mielőtt eltávozott volna az élők világából :D -
a faxomat már a hülyékbe.. :D:S
most is tier9-be KV-ztam :D de nem is az a baj, hanem az hogy látok egy csodálatos isu-t oldalról, erre a barom beáll elém, és kikerülöm erre kilövik, utána meg volt még egy jó célpont, és ugyan az a barom megint beáll elém :D
fogtam és letékáztam a picsába ha már ilyen figyelmetlen fasz, ennyi. -
megakoko #98975 Szomorú hogy a 2. világháború eggyik legjobb tankját így el cseszték ebben a játékban
Lehet hogy az oroszok haragszanak rá?
-
sportszerű :D
én nem is értem ilyen hogy történhet, mi alapját válogatja össze.. -
virkir #98973 Na az a másik kedvenc klánom amibe volt a hejjesírásból ötöst kapott versenyző. :D -
dolorex #98972 Sziasztok!
Még új vagyok a játékban, lenne néhány kérdésem.Klán alapítás hogyan működik?Hogyan lehet mások ellen háborúzgatni?COD2 hosszú ideig, ott szervert kellett bérelni, itt is így működik?Hivatalosan számon van tartva a győzelem ill. vereség ,vagy csak szimplán magunknak irogathatjuk?
Köszönöm -
R3nton #98971 de most komolyan 3 tier9ből legalább az egyiket rakhatta volna hozzánk, mert amúgy se voltak platoonban, szóval ezt már szinte csalásnak érzi az ember -
R3nton #98970
természetesen nagy fölénnyel nyertek -
pirdi #98969 Ja, ahhoz képest, hogy a németek legendás tankja volt, elég gyengén muzsikál. A dokumentum filmek és a könyvek alapján jóval többet kellene bírnia. Valamelyik nap szétszedett egy orosz t-34-es, holott az nem volt ellenfél a valóságban. -
Gerifinuccsi #98968 Sziasztok! A-20ra melyik löveget használjam? -
VanDaal #98967 Hmm, lehet rosszul emlékeztem :)
Viszont most láttam valakit, akinek olyan rossz a találati aránya, hogy még arty-val is a saját átlagos találati aránya felett teljesít :D -
bgabor #98966 Én úgy emlékszem, hogy a Winrate kijelzésre mondta ezt, és igaza is volt. Az efficiency más dolog. -
jocyd #98965 Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. február 4. 10:09:17
Vehicle: IS-3
Experience received: 4 074 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 143
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner
a reggel jol kezdödik :-)
ez a legjobb game is3-al eddig -
VanDaal #98964 Néhány nappal ezelőtt mintha valaki még a "terjed a hülyeség" mondattal konstatálta volna az efficiency kijelző mod megjelenését :) Cak nem átálltunk a sötét oldalra? :D