418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pirdi
    Éljen, egy ezressel drágább lett a tigrincs javítása.
  • lammaer
    Bármi ami az oldalába kerül... pl én a Tier6-os amxemmel :)
  • malystryx
    Az én kezemben pedig nagyon szépen muzsikált... A 88-ast használva sok top gunt, ill. 4-5 killeket hozott. Nekem a kedvenc tankom.
  • bgabor
    Hát én direkt elraktam 16k free XPt-t a 88-as lövegre, a lánctalp meg ráér később is, nem kell a nagyobb löveg felrakásához.
  • pirdi
    Hát ahogy olvasom, lehet kipróbálom a gallokat. Lehet, hogy rosszul látom, de mintha egyre kevesebb xp járna. Lenyomtam ma a Stugot, Pz4-t, KV-t nyerőre, de duplázással is annyit adott mint kölyöktankkorukban alapból. Trigrincs, Grille sehol.
  • bornofakone
    jpanther sztem már jó tank, egyedül az eleje a kemény mikor 30k-t kell láncra meg 88/l71 összekaparni a szutyok rövid 88-sal...:D
    de utána már 200++ pen...ááá :D
    a páncél "gyengesége" nem zavar, eleget mentem már puha tankokkal, mivel td, így úgy se a legelső vonalban leszek, illetve elég jó a 88-s rof-ja szóval nem félek ilyenektől... :D
  • R3nton
    és a jagdtigert mi keni majd el?
  • bgabor
    Ez van, aki Ferdinandot akar, át kell mennie a szutyok jgpzIV-en, és a nem sokkal jobb Jagdpantheren.

Én most a Jagdpanthert tolom, hát nagyon szar cucc. Mozgékonysága és rejtőzködése mint egy nehéztanké, péncélzata gyakorlatilag nincsen. Bármennyire is nem szeretném a lőszerárak miatt, rá leszek kényszerülve hogy majd feltegyem rá a 105ös ágyút, mert ennek a szarnagy egyszerűen semmi más előny nincsen a tarsolyában.
  • R3nton
    keress magadnak random tier6os századokat, kv-kat be szokták engedni. Van egy rakat tier6 század.
  • bornofakone
    + annyi tény h expertlevel, habár stock t34-t én még mindig komolyabbnak éreztem, mivel ott nagyobb a felelősség:)
  • megakoko
    lehet hogy most abba hagyom a játékot a kv tankot miért kell fel rakni 9-10tirbe?
  • bornofakone
    a második legszebb tank sztem a játékban (jpanther után persze:D) t6-7-be eléggé jó cucc, de eddig 150++ csatából sztem ha 10 t6-7 csatába voltam, akkor sokat mondok.....
    t9-be meg lehetsz akármilyen király....karcsú az a gun, ott csak fraglopásra jó....HE semmit nem ér, ap ugyanúgy :D akkor örülök ha t34 meg amx-k vannak enemy-nél, mert azok szép xp-ket adnak, de sajnos e-75 és is-4 10x nagyobb eséllyel jön mint a puha t9-k:S
    (azt meg senki ne mondja h jaj hát a velem egyszintű tankot kell lőni...gw panther-t meg a t6-s artykat nehéz elérni a map végéről, v a kis scoutokat, akiket a nagyok hamarabb kilőnek :D alig csurran cseppen néha vmi morzsa :D)
  • lammaer
    En nem vennem komolyan az elveimet itt, foleg ha emiatt kimaradok a jo bulibol. Marha jok a francia tankok, mas jatekelmeny a sok monoton egykaptafa tank kozt.
  • bgabor
    Ami info eddig volt historical battle témakörben azt Overlord hintette el, és abból ez jött le. Hivatalos állásfoglalás még nincs, mert elég korai szakaszban jár a HB kivitelezése.
  • Oddball29
    Jpz4? Szu-100 után?

Haha...Pfff...Lol...
  • lammaer
    Legtobb MMO-ban meg FPSben en is supportot (medic/healer) jatszom, ezt en is hianyolom innen.

Nyilvan nem lenne realisztikus ha harc kozben lehetne "gyogyitani" a csapattarsakat, viszont jatekelmenyben sokat dobna. DE ez utopia, nem ez a vonal megy itt.
  • pirdi
    Hidd el, én is kipróbálom. Az egyetlen, amit tilt az elvem, az a franc tank.
  • charlie0930
    Nekem tetszik az e-50 jó kis tank.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. február 4. 13:09:53
    Jármű: E-50
    Szerzett tapasztalat: 3 624 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 52 263
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

Kezdésre nem is rossz,remélem kitart a szerencsém a mai napra.Mindenkinek hasonló jó játékot és szerencsét kivánok.
  • Renegade
    kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön a JPZIV, pedig olyan kis fostalicska ágyúja van a tierjéhez képest, igazi expertlevel :-)
    mondjuk t9-ben elég hajhullató
  • VanDaal
    Köszönöm!
  • pirdi
    Régen az online harcokban gyakran voltam medic. Berakhatnák a Bergepanzer Tiger-t is a játékba. Egyébként tök jó érzés kézzel fogni azt a modellt, amivel játszol, úgyhogy most már elkezdem venni ezt az újságot. De láttam olyat, amiben ponyvás Barkas van.
  • Szakesz
    Lenne feelingje, ha a játékosok kicsit komolyabban vennék, mint jelenleg a randomot. Ha kapsz 2 Tigrist a csapatodba, de az egyik meghal az első percben, mert legyőzhetetlennek hiszi magát, a másik meg AFK, akkor reszeltek a hangulatnak.

Tulajdonképpen valószínűleg mindenki Királytigrisben akarja majd riogatni a kisebbeket, de azért remélem vannak még rajtam kívül páran, akik T-34-85-tel akarják 4-5-en közösen levadászni a német dögöket. :)
  • lammaer
    Van errol vmi hivatalos leiras, vagy csak pletykak.

Ketlem hogy a WG csak ugy kihagyna a szertve apolt SPGket a jo bulibol...
  • TDantes
    Ez a tigris dolog hogy mindig előjön...nem tudom, szerintem akkora hülyeség ez a Tigris imádat. A Tigris nem volt jó tank. Egyáltalán, ez csak a legenda.

Historical battle...és egyből mindenki Tigrissel akarja megregulázni az oroszokat...oké ,de megmondom a historical battle-be az IS2 is bele fér, és bizony bontja majd a Tigrist...
  • lammaer
    Igaz, en nem klános companykban voltam (vagy ha voltam, elkeserito volt milyen hamar feladtak az emberek es elmentek), ugyhogy meccsek kozt a varakozas minimum 5-6 perc volt, amig osszallt egy company az 15 perc, aztan ket vereseg utan mindenki sirva hazament.

Nincsenek jo elmenyeim. Ez ido alatt jo esetben csinalok 3x annyi randomot, ahol siman megvan az a bevetel (sot tobb is), es porog az elet. Utalok varni, ezert is vagyok ritkan CWn (meg persze mert csak Tier9-em van, az meg mar csak akkor kell ha nincs ki a csapat - hala az egnek :) )
  • bgabor
    Éppen ezért lesznek számbeli korlátozások a historical battlekban. Lehet majd bennük TigerII-vel is menni hogyne, de csak mondjuk négy lehet egy oldalon belőlük, a többi meg Panther vagy Pz4, mégpedig korhű fegyverzettel(nem lesz ám Pz4 L/70el, de legtöbb csatában még L/48al sem). A szaros artyk pedig teljesen kimaradnak a buliból, hála istennek.

Gyakorlatilag teljesen át fogja alakítani a játékot az a játékmód, egy új dimenziót adva hozzá. Végre lehet majd játszani köcsög artyk és kitalált szutykok nélkül. Jó lesz nagyon.
  • Szakesz
    Szerintem senki sem akarja lelőni a poént. Vedd meg újságot, és mindenre fény derül. :)
  • lammaer
    Az orosz gépek low tierben is nagyon jók. T-28, T-46 mindketto brutál, aztán, T5-T6-ban meg jobb, aztan kezd lemenni, T7-T8-ban atlagos, afelett pedig jelenleg szerintem német uralom van. E50, E75, E100, Maus alapvetoen jobbnak tunik nekem mint az orosz megfeleloik.
  • Szakesz
    "...lassabban lehet bennuk porogni mint randomban (nehezen all ossze, nehezen marad egyben, kevesebb a battle / hour)."

Ellenben több bennük az élvezetes battle/hour aránya, mint randomban, ami szerintem megér 5-10 perc várakozást a company előtt, illetve 1-2 perc szervezkedést két csata között.
  • lammaer
    Nincs félreértés, jogos volt a 2 pont :)
  • lammaer
    12t remek cucc, jogosan paraznak tole.
    Az autoloader rohadt egy OP dolog (ezert fekudtem ra most a francia tankokra), az utana kovetkezo AMX megjobb lesz, aztan megjobb, aztan Lorienn megjobb, aztan a batchat valami uberfasza, mar amennyit lattam belole eddig.

Sajnos a heavyknel kesobb jon el a kanaan, de ott is, KTben ugy kibelezett egy T8as francia heavy amikor eloszor talalkoztunk hogy csak pislogtam. Egy lovest tudtam leadni ra, aztan reszeltek is nekem.
  • pirdi
    Jó-jó, nem mondom, hogy legyőzhetetlen, de lesz egy fílingje. Mióta megvan a KV, nem nézem le az orosz gépeket annyira, ki fogom próbálni a t-34-t is. A #99000-re tudtok valamit?
  • Ninju
    Félreértés ne essék nem kötekedni akartam a megjegyzésemmel. Azért is volt ott a smiley. Egyébként örülök annak, hogy vannak még olyan emberek akiket észérvekkel meg lehet győzni. :)
    Sokan azt hiszik, h akinek jók a statjai, az direkt arra játszik. Pedig pont fordítva van.
  • lammaer
    Tökmindegy :)
    Papiron azt mondanám, a legnagyobb penetrationnal rendelkezot (a sebzese ugyan kisebb mint a masike, de a tuzgyorsasag kompenzalja ezt), viszont emlekeim szerint annyira pontatlan az egesz, hogy meg allva se nagyon lehet eltalalni semmit, mozgas kozben sztem meg a terkepet se talalni el vele :)

Mivel pancelzata sincs, loni nem erdemes vele (mert ugyse talalsz el semmit, es ha el is talalod lepattan :) ), rohangaszos vagy leselkedos scoutolasra jo. En nagyon nem szerettem.
  • foxbat88fx
    Historical olyan lesz, hogy csak olyan tankok lesznek amik a valóságan is voltak....
    Szóval a Tiger száját majd szépen elkeni az IS :D:D meg a sok t-34-85 ami körbetáncolja....
  • pirdi
    Natgeo-n IIWW dok film megy most.
  • pirdi
    http://www.amercom.hu/amercom/amercom.html
  • Renegade
    ma még nem WOT-oztam így nem vagyok ideges a noobok meg az MM miatt, majd figyeld csak, este felé :-)
  • lammaer
    Na ebben nagyon benne lennek, de ketlem hogy a WG kepes lenne ilyesmit le tudna programozni.

Siman bevallalnam hogyha mas nem mondjuk ugy lenne megcsinalva, hogy az gyenge tankoknak mondjuk tobb elete lenne (azaz ha kilovik, respawnolhat a bazisnal, mig mondjuk az eros nem).
  • VanDaal
    Ez milyen újság? Lehet beszerezném én is :)