418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Ez a grafikon.
  • Renegade
    a legnagyobb vihart anno a t-54 kavarta, ami mozgás közben is "láthatatlanabb" volt mint sok más tank állva :-)
  • Destydeme
    Hi.Nem vitaindítónak,csak tit jelleggel megnéztem.Su-152:2.45m magas,Jpanter 2.72m.
    27cm...Az nem olyan sok,főleg nem úgy,ahogy a grafikonon van.
    Mindig is volt vmi orosz beütése a játéknak(sztem),de lehet csak konspirációt keresek,ha kilőnek.
  • bardocz

top tankként mondjuk nem volt olyan nehéz, érdemben csak a Ferdinanduk tudott sebezni. Hasznom ezen a meccsen az 8k volt, drága a lőszer:D
  • Szpecnyaz
    A JP az 2.71 m magas, a KT pedig 3.09 m, szóval még fél méter sincs köztük. De ha nézel képeket, ahol pl egy ember áll mellette, ott világosan látszik hogy a JP minden csak nem lapos.
  • bgabor
    Jaj, ne akarjuk már megmagyarázni a legértelmetlenebb baromságokat, kérem.

Vagy akkor magyarázd már el nekem légyi mitől lenne jobban rejthető ez a fos(T95 aka T-28), mint a Jagdpanther.

• Renegade
    ezzel az a baj, hogy mindig mást mondtak a fejlesztők:

hol azt mondták, hogy azért mert magasak, hol azt, hogy azért mert nehezek, aki a táblázatból idézett (más jármű nehezebb vagy magasabb még is jobban rejtőzik) az meg kapta a fórum bant. :-)
  • lammaer
    Komolyan?
  • Destydeme
    Szia.Fantasztikus,nem is tudok mit mondani rá.GG.
    Ha jól láttam a KT és Tiger is"pazar".
  • Renegade
    a játék egyik fő szponzora az Uralvagonzavod, bár biztos csak véletlen, hogy kisebb nagyobb előnnyben vannak a szovjet vasak :-)

Nem vitaindítonak, tudom, hogy most pl az E50/bat kombó az OP, aki nagyon nem bírna magával, az próbálja meg a játék fennálásának egészét nézni
  • lammaer
    "balance" okokból... szarkazmus nélkül: fogalmunk sincs, lehet hogy valamelyik WGs ember nagypapáját egy Jpanther lőtte ki a T-34ből, és ezért gyűlöli. Más racionális magyarázat nincs.
    A tank felépítése lapos, tehát rejtőzködnie tudnia kéne.
  • Szpecnyaz
    Aki furcsállja hogy miért olyan fos a JP láthatósága, az nézze már meg hogy ez milyen magas egy jószág ez a valóságban, valami fél méterrel ha kisebb volt a Királytigrisnél. Szóval szerintem nem csoda hogy nem tud rejtőzködni, nem olyan lapos mint a ruszki TD-k.
  • Destydeme
    Szia.Köszi,meg is van a válasz a kérdésemre,de akkor is tré.
  • Destydeme
    Szia.Ez miért van?Mert elég tré,h gyenge a páncélzata és még bújni sem tud.
  • Renegade
    a régi nekem még megvan, a JP-nél majdhogynem bármi jobban rejtőzik, ami nem Német :-)

• bgabor
    Megkérdeztem erről annó Overlordot, állítása szerint játékegyensúlyi okokból nincsen a német T7-8-9 TDknek rejtőzködése. Magyarul rühellik őket, ezért szarnak csinálták meg a játékban, mint a Panthert.
  • bardocz
    Igen, ez valóban a másik oldala a dolognak, de én bevállalnám, hogy inkább sebezzenek engem is ilyenkor. Mert azért lássuk be, elég vicces dolog az, hogy kilövöm a sofőrjét, és nem sebzem. Miből van az a jóember, hogy megállít egy 122mm-es lövedéket? Adamantium?:D
  • Attiska
    Én most csak a páncélvadászokat néztem meg. Tényleg valósághű, hogy a háromszor nagyobb hk jobban rejtőzik a JP-nél. ;) Vagy amikor a rejtőzködési faktorokat találgatták ki, nagyon megszaladt az elfogyasztott vodkamennyiség.
  • lammaer
    Sztem ez a WG pénzügyesek találmánya :D
    Amúgy meg nézd a jó oldalát: statisztikailag te is pont ugyanennyi csilingelős nullát meg lepattanót kapsz...
  • lammaer
    Nemcsak az object 704-nek, de emlékeim szerint egy rakás high tier medium tanknak is jobb a rejtőzköése mozgás közben mint a JP-jé állva, bokorban, 500 méterrel hátrébbról :)
  • Szpecnyaz
    Simán átviszi szemből is, csak tudni kell hol kell lőni.
  • bardocz
    Azért aki kitalálta a nulla sebzésű találatokat, bekaphatja. Type59 oldalról, talál, átütöm, semmi, Vk45 szemből talál, átütöm, semmi, 2k kredit kuka kb.
  • Attiska
    Én is a JagdPanther-rel tolom most, nálam jelenleg ventillátor, periszkóp, álcaháló van. Azt nem tudom, hogy ez utóbbi ér is-e valamit, bár a személyzet rejtőzködő skillje lassan 100%-os lesz (érdekesség, az Object 704-nek sokkal jobb a rejtőzködési faktora, mint a JP-nek...). Az egy hét prém alatt a 1,5-öst használtam, most hogy lejárt, azt hiszem visszarakom a hosszú 88-ast. Szerintem a 10,5 nem annyival jobb a gyakorlatban, mint a papíron, nekem ritkán adott teljes sebzést vele, mígy a hosszú 88-al sokkal gyakoribb.
  • lammaer
    Mikor volt ez másképp?
  • bgabor
    Tényleg nem úgy beszélsz, mint egy mediumos. :D Itt nem egy-egy elleni harcot kell elképzelni.

Historical Battleban a T-34/85 ön a történelmileg hiteles 85mm-es S-53 löveg lesz, ami a 120-as penjével kényelmesen átüti a Jagdtigert oldalról, ahogy a többi német nagyvadat is. Ráadásul sok történelmi csatában vehet majd részt, mert minden, a háború második felében zajlott német-szovjet összecsapásban ott volt. Igazság szerint pont ebből a célból én tartalékolok is egy fullos T-34/85öst a garázsomban már egy ideje.
  • Destydeme
    Csak 16.5k-t a tuning 88cm-esre.Nagyon jó ágyú,szinte bárkit sebzek vele.
    Délelőtt meglett a 10.5cm-est is.Jól lehet vele haladni és támogatni a támadó éket.Hasonlókat írtam a JpanzerIV-ről is,nekem az is bejött.(98949)
  • lammaer
    Sztem csak vmi nagyon hülye helyre csapódott be, mert éppen most az 144es penű AMXemmel zsinórban lőttem át 3x (amig vissza nem lőtt :) )
  • Renegade
    mi van szerepcsere, ma te oltod a népet? :)
  • Renegade
    JpzIV is kiszedi, ha éppen mással foglalkozik :-)
  • TDantes
    Egy is elég ellene.
  • lammaer
    Úgy szed ki, hogy hogy az ágyújának a penje 120-175, a JT oldala meg hátulja 80 mm-es :)

A JT - mint a legtöbb TD - csak szemből erős, ha vmi mellé/mögé kerül akkor az esetek többségében vége. Erről szól ugye akár a T50-2 is :)

De hát mint mediumos, ezt te nagyon jól tudod, különben csodálkozok hogy mitől vagy mediumos. Nemde? :)
  • bgabor
    Ami a valóságban, tíz Sherman. :D
    De most miért, a Jadtiger oldalról ugyanolyan könnyen lőhető, mint bármelyik német nagyvad.
  • R3nton
    azt megnézem, hogy a t-34-85, hogy szedi ki a jagdtigert:D, mondom ezt úgy hogy én mediumos vagyok, nincs is amúgy egy darab td-m se:D
  • bgabor
    Nem hát, miért kéne. Mindig csekkold le előszor az adatokat először.
  • lammaer
    Jo, akkor a t34-85. Tökmindegy :)
  • PLaci #99048
    Mekkora a Batmobil páncélzatának dőlésszöge?? Min. 186mm átütéssel nem mentem át azon az 50mm -en...
  • bornofakone
    jpanther-nél téll nem kell a hosszú 88-shoz a lánc kifejlesztése? :D tiszta jó....legalább nem kell 30k-t a röviddel grindelni... :D
  • bgabor
    Ajánlott kiegészítőkre tudsz valami tanácsot adni?
  • R3nton
    az nem valószínű, hogy lesz a historicalban
  • malystryx
    Erről van szó, gyors, pontos az ágyú, és nagy az átütés.. A legjobb ágyú amivel találkoztam a játékban, bár a nagyobb német ágyúkkal még nem lőttem, majd kíváncsi leszek az E-50 top ágyújára.