418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #99083 Ez a grafikon. -
Renegade #99082 a legnagyobb vihart anno a t-54 kavarta, ami mozgás közben is "láthatatlanabb" volt mint sok más tank állva :-) -
Destydeme #99081 Hi.Nem vitaindítónak,csak tit jelleggel megnéztem.Su-152:2.45m magas,Jpanter 2.72m.
27cm...Az nem olyan sok,főleg nem úgy,ahogy a grafikonon van.
Mindig is volt vmi orosz beütése a játéknak(sztem),de lehet csak konspirációt keresek,ha kilőnek. -
top tankként mondjuk nem volt olyan nehéz, érdemben csak a Ferdinanduk tudott sebezni. Hasznom ezen a meccsen az 8k volt, drága a lőszer:D -
Szpecnyaz #99079 A JP az 2.71 m magas, a KT pedig 3.09 m, szóval még fél méter sincs köztük. De ha nézel képeket, ahol pl egy ember áll mellette, ott világosan látszik hogy a JP minden csak nem lapos. -
bgabor #99078 Jaj, ne akarjuk már megmagyarázni a legértelmetlenebb baromságokat, kérem.
Vagy akkor magyarázd már el nekem légyi mitől lenne jobban rejthető ez a fos(T95 aka T-28), mint a Jagdpanther.
-
Renegade #99077 ezzel az a baj, hogy mindig mást mondtak a fejlesztők:
hol azt mondták, hogy azért mert magasak, hol azt, hogy azért mert nehezek, aki a táblázatból idézett (más jármű nehezebb vagy magasabb még is jobban rejtőzik) az meg kapta a fórum bant. :-) -
lammaer #99076 Komolyan? -
Destydeme #99075 Szia.Fantasztikus,nem is tudok mit mondani rá.GG.
Ha jól láttam a KT és Tiger is"pazar". -
Renegade #99074 a játék egyik fő szponzora az Uralvagonzavod, bár biztos csak véletlen, hogy kisebb nagyobb előnnyben vannak a szovjet vasak :-)
Nem vitaindítonak, tudom, hogy most pl az E50/bat kombó az OP, aki nagyon nem bírna magával, az próbálja meg a játék fennálásának egészét nézni -
lammaer #99073 "balance" okokból... szarkazmus nélkül: fogalmunk sincs, lehet hogy valamelyik WGs ember nagypapáját egy Jpanther lőtte ki a T-34ből, és ezért gyűlöli. Más racionális magyarázat nincs.
A tank felépítése lapos, tehát rejtőzködnie tudnia kéne. -
Szpecnyaz #99072 Aki furcsállja hogy miért olyan fos a JP láthatósága, az nézze már meg hogy ez milyen magas egy jószág ez a valóságban, valami fél méterrel ha kisebb volt a Királytigrisnél. Szóval szerintem nem csoda hogy nem tud rejtőzködni, nem olyan lapos mint a ruszki TD-k. -
Destydeme #99071 Szia.Köszi,meg is van a válasz a kérdésemre,de akkor is tré. -
Destydeme #99070 Szia.Ez miért van?Mert elég tré,h gyenge a páncélzata és még bújni sem tud. -
Renegade #99069 a régi nekem még megvan, a JP-nél majdhogynem bármi jobban rejtőzik, ami nem Német :-)
-
bgabor #99068 Megkérdeztem erről annó Overlordot, állítása szerint játékegyensúlyi okokból nincsen a német T7-8-9 TDknek rejtőzködése. Magyarul rühellik őket, ezért szarnak csinálták meg a játékban, mint a Panthert. -
Igen, ez valóban a másik oldala a dolognak, de én bevállalnám, hogy inkább sebezzenek engem is ilyenkor. Mert azért lássuk be, elég vicces dolog az, hogy kilövöm a sofőrjét, és nem sebzem. Miből van az a jóember, hogy megállít egy 122mm-es lövedéket? Adamantium?:D -
Attiska #99066 Én most csak a páncélvadászokat néztem meg. Tényleg valósághű, hogy a háromszor nagyobb hk jobban rejtőzik a JP-nél. ;) Vagy amikor a rejtőzködési faktorokat találgatták ki, nagyon megszaladt az elfogyasztott vodkamennyiség. -
lammaer #99065 Sztem ez a WG pénzügyesek találmánya :D
Amúgy meg nézd a jó oldalát: statisztikailag te is pont ugyanennyi csilingelős nullát meg lepattanót kapsz... -
lammaer #99064 Nemcsak az object 704-nek, de emlékeim szerint egy rakás high tier medium tanknak is jobb a rejtőzköése mozgás közben mint a JP-jé állva, bokorban, 500 méterrel hátrébbról :) -
Szpecnyaz #99063 Simán átviszi szemből is, csak tudni kell hol kell lőni. -
Azért aki kitalálta a nulla sebzésű találatokat, bekaphatja. Type59 oldalról, talál, átütöm, semmi, Vk45 szemből talál, átütöm, semmi, 2k kredit kuka kb. -
Attiska #99061 Én is a JagdPanther-rel tolom most, nálam jelenleg ventillátor, periszkóp, álcaháló van. Azt nem tudom, hogy ez utóbbi ér is-e valamit, bár a személyzet rejtőzködő skillje lassan 100%-os lesz (érdekesség, az Object 704-nek sokkal jobb a rejtőzködési faktora, mint a JP-nek...). Az egy hét prém alatt a 1,5-öst használtam, most hogy lejárt, azt hiszem visszarakom a hosszú 88-ast. Szerintem a 10,5 nem annyival jobb a gyakorlatban, mint a papíron, nekem ritkán adott teljes sebzést vele, mígy a hosszú 88-al sokkal gyakoribb. -
lammaer #99060 Mikor volt ez másképp? -
bgabor #99059 Tényleg nem úgy beszélsz, mint egy mediumos. :D Itt nem egy-egy elleni harcot kell elképzelni.
Historical Battleban a T-34/85 ön a történelmileg hiteles 85mm-es S-53 löveg lesz, ami a 120-as penjével kényelmesen átüti a Jagdtigert oldalról, ahogy a többi német nagyvadat is. Ráadásul sok történelmi csatában vehet majd részt, mert minden, a háború második felében zajlott német-szovjet összecsapásban ott volt. Igazság szerint pont ebből a célból én tartalékolok is egy fullos T-34/85öst a garázsomban már egy ideje. -
Destydeme #99058 Csak 16.5k-t a tuning 88cm-esre.Nagyon jó ágyú,szinte bárkit sebzek vele.
Délelőtt meglett a 10.5cm-est is.Jól lehet vele haladni és támogatni a támadó éket.Hasonlókat írtam a JpanzerIV-ről is,nekem az is bejött.(98949) -
lammaer #99057 Sztem csak vmi nagyon hülye helyre csapódott be, mert éppen most az 144es penű AMXemmel zsinórban lőttem át 3x (amig vissza nem lőtt :) ) -
Renegade #99056 mi van szerepcsere, ma te oltod a népet? :) -
Renegade #99055 JpzIV is kiszedi, ha éppen mással foglalkozik :-) -
TDantes #99054 Egy is elég ellene. -
lammaer #99053 Úgy szed ki, hogy hogy az ágyújának a penje 120-175, a JT oldala meg hátulja 80 mm-es :)
A JT - mint a legtöbb TD - csak szemből erős, ha vmi mellé/mögé kerül akkor az esetek többségében vége. Erről szól ugye akár a T50-2 is :)
De hát mint mediumos, ezt te nagyon jól tudod, különben csodálkozok hogy mitől vagy mediumos. Nemde? :) -
bgabor #99052 Ami a valóságban, tíz Sherman. :D
De most miért, a Jadtiger oldalról ugyanolyan könnyen lőhető, mint bármelyik német nagyvad. -
R3nton #99051 azt megnézem, hogy a t-34-85, hogy szedi ki a jagdtigert:D, mondom ezt úgy hogy én mediumos vagyok, nincs is amúgy egy darab td-m se:D -
bgabor #99050 Nem hát, miért kéne. Mindig csekkold le előszor az adatokat először. -
lammaer #99049 Jo, akkor a t34-85. Tökmindegy :) -
Mekkora a Batmobil páncélzatának dőlésszöge?? Min. 186mm átütéssel nem mentem át azon az 50mm -en... -
bornofakone #99047 jpanther-nél téll nem kell a hosszú 88-shoz a lánc kifejlesztése? :D tiszta jó....legalább nem kell 30k-t a röviddel grindelni... :D -
bgabor #99046 Ajánlott kiegészítőkre tudsz valami tanácsot adni? -
R3nton #99045 az nem valószínű, hogy lesz a historicalban -
malystryx #99044 Erről van szó, gyors, pontos az ágyú, és nagy az átütés.. A legjobb ágyú amivel találkoztam a játékban, bár a nagyobb német ágyúkkal még nem lőttem, majd kíváncsi leszek az E-50 top ágyújára.