418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Csak a móka végett:

http://www.youtube.com/watch?v=OBRbV8y02k8
  • lammaer
    Hát, nekem ez az átrohanok azt vagy meghalok vagy nem nem jön be. Én inkább keverem a szart ott ahol a balhé megy.
    Oda nagy szerencse kell hogy amikor berohansz a tömegbe ne találjanak el. Ha 4-5 tank lő rád, azért simán megfognak.
  • Artman
    Rá kell érezni. Igazi kis kamikáze tank. Még a Type-kat is szépen tudja csipkedni hátulról-közelről :)
  • Artman
    Sík terepen megy sztem 100%os legénysé
  • Artman
    Tényleg kiváló idegesíteni vele az ellent, főleg ha egy szál arty-ja van, s rohanok át a pályán kinyirni, az ellen meg idegesen próbál levadászni :D
  • Sippie
    ja tényleg nem, mivel k*baszott OP tank, és engem speciel rendkívül idegesít :)
  • Destydeme
    Megy neki a 60km/h?
  • Artman
    Pont én is 12t-vel megyek francia ágon, most próbálgatom a legnagyobb puskáját :)
  • Sippie
    hát rohadtul nem, főleg az 1000 hp-s, de a 680 hp-t sem lehet kiszedni egy lövésből T30-at leszámítva.
  • stork13
    Tudom mit bír, van. :D
    Pontosabban, mit nem bír ki.
    Lemaradt a /ironia, látom nem jött át.
  • lammaer
    Ja pont ma volt olyan, IS7 szemből lepattant. Elkezdte szídni a kamerakezelést hogy nem talált el... pedig de, csak pattant. Nem akarta elhinni.... :D
    Persze ez a nem jellező. Mindenesetre meg lehet kockáztatni 1-2 találatot még nagy tankok ellen is.
  • lammaer
    Nem igazán. Egy lövést simán kibír, 680 HPja van. Minden további nélkül bevállalok egy találatot.
  • virkir
    A 13 75 már pont kibír legalább 2 lövést T9-ig de volt már lepattanóm is komolyabb ágyúktól :D
  • Destydeme
    Már a tárazás miatt is érdekel,sztem holnap meglesz.Csak már olyan szinten kivagyok az Amx 40től.Állítólag 40km/h-t tud.Hóban lefelé lehet,de nem nálam.Olyan lassú,mint 1 heavy.
    Szal,ha azt a 60km/h-t valóban hozza,már felüdülés lesz vele.
    Úgy érzem látatlanban,h nekem a francia med lesz a specialitásom.Inkább legyen papírból,de jól manőverezzen és majd én bujkálok.Pl a városi pályák a kedvenceim.+Enszk
  • Bmsrt
    A 75-öst megtartottam,mert iszonyat fun!De most a 90-est is úgy érzem meg akarom tartani,mert fullosan az is mókás:)
    A 12t-ben csak a hp-ja nem tetszett,ezekkel(főleg a 90-essel)már bevállalhatsz 1-2 lövést,azzal meg kampó.
  • stork13
    "Nincs is jobb annál mint amikor megsorozol valami böhömöt, mire rádfordul már felgyorsulva távozol, és érzed ahogy erőlködik hogy legalább egyet lőhessen rád :)

Amivel aztán ha eltalál, több méter megtétele után mély barázdát szántva üveges tekintettel nézed füstölgő roncsodat. :D
  • lammaer
    Áh, innentől nincs visszaút. Még ha nem is látod, tudod hogy mi a szitu... szemed már kinyílt, nem lehet viszacsukni, Neo :)
  • lammaer
    A 12t igazából csak az előszoba. Sajnos mivel ő is scout, dobja nagyok közé, de az ágyújában még nincs meg a penetration, hogy megbízhatóan okozzon kárt szinte minden hátuljában/oldalában.

De megtanítja hogy használd a revolvert, mikor tárazz, segít belerázódni a melepetésszeű trollkodó játékmódba stb. Ja, és függőlegesen katasztrófális az ágyú kitéríthetősége, szokni kell. Viszont a 13-75 is ilyen, de ott már legalább lefelé jobban megy.

Szóval a 12t felkészít a 13-75-re, ami minden szempontból előrelépés. Nincs is jobb annál mint amikor megsorozol valami böhömöt, mire rádfordul már felgyorsulva távozol, és érzed ahogy erőlködik hogy legalább egyet lőhessen rád :)
  • Destydeme
    Nice.Épp az Amx 12t előtt állok.Az milyen?
    (dupla xp-ket csinálok csak,mert rosszul vok az amx40től)
  • Bmsrt
    Igen csak a két(kapszula)parancsikon közül kell választani,egyik boldog tudatlanság,a másik a keserű valóságot ígéri:)
  • lammaer
    AMX 13-75 (Tier6), az igazi trolltank. Egyszerűen hihetetlen, ebben a tankban akkor érzem legjobban magam amikor Tier 9 be dob. Hihetetlen jó szivózni a nagy böhömökkel.

Két meccs, ahol a legalján voltam, teli Tier9ekkel.

egy

ketto

• lammaer
    Szeretnél megint boldog tudatlanságban élni? :))
  • Bmsrt
    Lehet letörlöm ezt az efficenty meg winrate mutató izét,inkább nem vagyok kíváncsi...
    2 napja Isu-val állandóan vereségbe rak,oké vannak killek meg miegymás,de nem az igazi így,és sajna ezzel a cuccal TUDOM AZ OKÁT!!!
    Most egy 39%-os(!!!) winnel rendelkező Is-4 volt a top,előtte meg egy 41%-os,már frászt kapok amikor látom hogy a zöld csapatban játszom a pirosak között,a piros csapat ellen ami meg zöldekből áll!
    És szerencsétlen Isu állandóan kifogja az ilyeneket,le kéne tennem egy időre mert csak magamat járatom le vele.
  • lammaer
    Előtte egyet se lőttél rá?
  • szabii98
    TUVOK NÉVEN T6 TANKSZÁZAD GYERTEK!!
  • Oddball29
    Victory!
    Battle: Sand River 2012. február 4. 19:45:36
    Vehicle: T82
    Experience received: 1 246
    Credits received: 16 442
    Battle Achievements: Top Gun, Fadin's Medal

201-ik jubileumi Top Gun extra medállal.

A "defilade" fire egyértelműen működik, előbb is full takarásból szedtem ki autoaimmel egy konkurens TD-t.
  • fodus
    Hát ez rendkívül elgondolkodtató volt. Amx 40-el mentem, úgy lett egy kill-em, hogy csak céloztam a másikra (még rá sem fókuszált) , rá nem lőttem...?????? Mondjuk ez sok mindent megmagyarázna. De ugye nincs igazam...
  • Madi92
    Ezt amúgy én is észrevettem:D Velem is előfordult már nem egyszer, hogy pattanók után vissza normál nézetre, és úgy már átvitte! :D
  • LACZKÓ JÁNOS
    Üdvözlet urak lenne egy olyan kérdésem vásároltam aranyat sms-utján és nemjelent meg a játékban valaki találkozott már ijesmivel?
  • szabii98
    [nagy][szin=red]Akinek van kedve, jöjjön T6 COMPANYBA! GYÜLEKEZŐ HUN CHANNELEN!! GYERTEK MINÉL TÖBBEN! :)
  • agrarmacso
    Ajj istenem ez a jagdpz4 :@ nemigaz hogy nem bírom átütni a vk36h-t sehogysem, pedig nemrég nerfelték a páncélzatát 110mm-ről 100-ra de nem, csakazértsem. Értem én hogy 132mm az az átlagos átütés, dehogy 2 meccs alatt kb 7 lövésből egyse vigye át, az egy vicc!:(
  • klezzz
    Azt csak én érzem úgy, hogy sniper mód nélkül pontosabbak az ágyúk? Eddig mindig sniper módban lőttem és hát lövöldöz össze-vissza, mostanában direkt visszaváltok normál módba lövés előtt és hihetetlen milyen messziről is eltalálom az ellent sokszor pontatlan mozsárágyúkkal is.
    Ez egy újabb titkolt bug lenne?
  • Destydeme
    A Jpanterrel én is megyek,ha kell és van rá mód.A nagy ágyúja gyakorlatilag bárkire veszélyes.Ezt ki is használom,mert tier 5-6 is szívesen jön rám,aztán pislog,mikor akár 300dmg is adok neki.
  • TDantes
    Persze, TD-vel nem kell rohanni előre, de én azért T25 AT-vel sokszor robogok ám előre. Attól függ melyik pálya és mik vannak ellenem.

A legjobb az, amikor pár gyors med-et követek, száguldunk és lövünk mindenkit.

Persze a legtöbb TD nem ilyen gyors, Ferdi-vel próbálna meg valaki ilyet, vagy JT-vel.
  • Artman
    Jó ötlet :)
  • bardocz
    Megnézed hány kiló most a tank, meg hogy meddig terhelhető még a lánctalp, majd összehasonlítod a két löveg súlyát, és ebből kiderül, hogy ráfér-e.
  • Artman
    8.8 cm PaK 36 L/56, muszáj lesz ezzel tolnod...
    Majd a Jagdpanther-en tudod kifejleszteni a 8.8 cm PaK 43 L/71-et.
  • Artman
    Muszáj leszel kifejleszteni, mert a Jaghpanter-el azzal érsz valamit csak...
  • Artman
    Sziasztok :)

A Jagdpantherre ki kell fejleszteni a JgPz-V-Ketten Ausf.B lánctalpat mielőtt felraknám a 8.8cm PaK 43 L/71-es löveget, vagy az felmegy anélkül is?
  • agrarmacso
    Sziasztok! a Jagdpantherig vezető rögös, szenvedéssel kikövezett úton ti melyik ágyút javasoljátok Jagdpz4-hez? Mióta kifejlesztettem azóta 88-ast használom, de valami eszméletlen rossz az átütése:S Papíron csak 6mm-rel kevesebb a jó öreg 75 milis Stuknál, de nekem gyengébbnek tűnik :S amiket a 75 sel lazán meglövök mert "úgyis átviszi" a 88milissel erősen gondolkozom előtte :S Tapasztaltátok ezt ti is? Mármint aki tolja a német TD ágat :D