418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    En nem gondoltam hogy ez ennyire brutal egy 5-os tankon, csak mikor lattam mukodes kozben: a Lowe-bol lekapott egy ~30%-ot... :)
  • popey8
    Jah, most esett le. Te a 152 milisre gondoltál sebzésügyileg? Igazad van, csak egy a baj: utálom a hülye trollgunt, mert olyan lassan tölt:D
  • popey8
    Igen a farmolás miatt kérdeztem. A SU-85-re is rámegy a 107-es, éppen ezért a sebzéssel nincs gond, bár ez kevesebbet bír, mint a Kliment Vorosilov:). A KV credit nerfje óta azért sztem nem lehet vele olyan jól keresni. Ezért érdeklődtem a SU-85 iránt, hátha a kisebb javítási költség miatt egy kicsivel több creditet tudok szerezni.
  • Solten
    Ha csak a tankokat vesszuk alapul, Knispel (168 igazolt kill). Egy feljegyzes szerint Tigrise 3 km-rol lott ki egy T-34-et.
  • hellokitty92
    Wittmann a 4. legsikeresebb tankparancsnok volt a 2. vh alatt, igaz halálának pillanatáig ő volt a legsikeresebb, így ha végig harcolhatta volna a háborút, valószínűleg az elsőszámű harckocsizó ász lenne. De a háború végére hárman is megelőzték. A legtöbb kilövéssel büszkékedő parancsnok Kurt Knispel volt.
  • lammaer
    Feltételezem azért érdekel, mert farmolni szeretnél creditet. Nem kérdés, KVt használjál.

Javítási költség lényegtelen, a KV a pénznyomda, mivel az mindent tud sebezni amivel találkozik.
  • Solten
    Elso az egyik jelmondatom :)
  • stoppos
    1. A történelmet mindig a győztesek írják.
    2. Soha semmi nem fekete és fehér. Csak szeretik annak mutatni.
  • Solten
    :) Arra celoztam hogy az illetekesek reszerol egysejtuizmus ideologiat es erzelmeket belevinni, a katonai teljesitmeny alapjan illene itelkezni, mert Wittmann kivalo katonatiszt volt (legalabb is nem semmisitett meg senki rajta kivul a tortenelem soran 138 tankot 132 TD-t es meg ki tudja hany pancelozott jarmuvet [fokent ruszkit] - lehet hogy ez b@szta a csoruket? :) ), nem veletlenul volt a Waffen SS tagja, nem 250%-os nacik gyulekezete volt hanem a nemet hadsereg elitjee. Nincsenek illuzioim arrol hogy a kedves illetekesekben lenne ennyi gerinc (vagy van egyaltalan), de ilyen alapon bannolni lehetne a jatekbol Fadint, Kolobanovot, meg a tobbi a voros tomeggyilkost szolgalo katonat.
  • marchizor
    Én szétszedtem az egyik T8-ukat, mielőtt kipurcantam, a Tigriseik is a mi oldalunkon voltak, ha jól emlékszem, ott jött egy IS-3, meg még pár kis szar, kétlem, hogy ha odamennek mind, akkor eljutott volna a bázisig az IS-3 :) Amúgy meg nyertünk, hála az egyik Tigrisünknek :D
    De hát nah, kempeljenek csak kezdőn , ha szeretnek, biztos izgi úgy is a játék, ez nem az én mü'fajom.
  • popey8
    Meg tudja vki mondani nekem, h melyiknek magasabb a javítási költsége? A SU-85-nek vagy a KV-nak?
  • VanDaal
    Győzelem!
    Csata: Westfield 2012. február 5. 0:13:29
    Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
    Szerzett tapasztalat: 901
    Szerzett kredit: 32 941 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 395)

Kilőtt a saját arty, és ezt mindet kaptam érte
    Egy másik Tiger P-vel harcoltam, akit szintén a saját arty-juk lőtt ki... Majdnem felröhögtem kínomban, mikor egyszerre megláttam a két -1 killes patkányt, meg feltűnt a két "... meggsemmisítette baráti tűzzel..." üzenet
  • Ry0K3N
    "Supportolja csak a többieket" Azt csinálta :D
    Ha leöletik magukat a domb túloldalán és nincs aki spottoljon a fedező csoportnak jóhogy bemennek. Főleg ha egy tier 8 heavy támad ott és aki eredményesen feltartaná az a térkép másik felén ténfereg bámulva a kempelőket :D
  • marchizor
    ? Na ne mondd már nekem, hogy egy T7 mediumnak nincs esélye egy T8 csatában, ahol Stugok, meg Shermanok rohangálnak... :) És ki mondta, hogy az IS-3-ra kell rámennie egyedül? Supportolja csak a többieket, ez a dimbes-dombos map ráadásul még fekszik is neki. Amúgy nem daráltak be mindenkit, azt meg nem tudom, hogy mit csináltak B-C 7-8-nál, de meghalt mind, bejutottak a basere, szóval mégsem volt olyan hatékony a dolog :)
  • Ry0K3N
    Egy DB tier 8-ban mégis mit csináljon? Annak nincs értelme szétdurrantja magát az IS3-asokkal. De had tippeljek J-K 1-6 vonalnál bedaráltak mindenkit? B-C 7-8 -nál meg a csapat lemminget játszott?
  • marchizor
    Szerintem meg több hasznát vennénk nekik akkor már C6 környékén, nyilván egy-két TD maradjon ott, de számomra érthetetlen, hogy lehet egy mediummal beállni kezdőkempelni ^^
  • Ry0K3N
    Volt hogy azért vesztett a csapat mert 0 támogatás volt onnan. Ez az a pálya ahol néha megéri ott kempleni és kicsit passzívan játszani mert jó nagy területet le lehet fedni onnan.
    Itt egy példa rá.
  • marchizor

Ez most az új divat?
  • Ry0K3N
    Egy tier 10? Szerinted? Vidd CW-re vagy companyba és nyerj, ott nem lesz mínuszos.
  • Ry0K3N
    Ha meglesz BL9 IS3-ra határozottan több kreditet hoz mint a sima IS a magasabb repair ellenére is, pontosabb nagyobb pen és rahedli ingyenxp tpye abban a mezőnyben. Tedd vissza IS-re inkább a 100 milist ha kreditgondod van vele, pontosabb így előfordulhat több sebzést veszel be vele mint a 122-essel ami ha olyan napja van 2 méterről belelő a betonba aztán várhatsz míg újratölt.
  • 505thZajcev[PT]
    Akkor penzkoltesre? 1 honappal ezelett siman hozta a penzt...
  • Ry0K3N
    IS7
    LOL
    Már ne haragudj de egy IS7 nem pénzfarmolásra van.
  • magyargyerek
    Győzelem!
    Csata: Lakeville 2012. február 4. 22:33:26
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 420
    Szerzett kredit: 11 452
    Javítás:
    IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 289
    Megvásárolva:
    A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 5 125
    ---------------
    Akárhogy nézem ha nem élem túl a csatát az enyém is minuszos! Tier 7-ben:-( Feljebb még rosszabb lesz:-(
  • 505thZajcev[PT]
    Kezd elegem lenni ebbol a jatekbol, premium nelkul nem lehet mar pluszban kijonni. Hiaba nyerunk, hiaba 16bol 12 talalt IS7-essel, es nullszaldosra jovok ki. Ha vesztunk, akkor 10-20 ezer minusz....
    1 honap alatt 500 ezer kreditbol ott tartok hogy van 150 ezer kb.
  • Bmsrt
    C gomb megnyomásával.
  • Gottfried
    köszi!
  • Gottfried
    lenne egy kérdésem a frncia többlövetűekkel kapcsolatban.Ha félig üres a tár,hogy tudom újra tölteni?
  • marchizor
    c
  • Gottfried
    Lenne egy kérdésem a franszia tankosokhoz.Most vettem meg az első olyat amelyiknek sorozatlövő ágyúja van és nem tudom hogy lehet újra tölteni ha csak félig üres a tár.Tudna valaki segíteni?
  • stoppos
    Köszi. :) Ráment a délutánom, de csak mert soha nem csináltam még videót.
  • Bmsrt
    Nagyon jó!:)
    Iszonyatos késztetést keltett bennem hogy vegyek egy Luchs-ot megint!
  • Ninju
    A szervizben ha lehúzod a csúszkát az alap páncéltörőről, akkor már rakhatsz be HE-t vagy prémiumot. Az utóbbi aranyba kerül. A másik kettő az megvan sima kreditből is.
  • bardocz
    Karelián mi a tököm van jobb oldalt, hogy a csapat mindig megáll középen, és nem jut tovább, miközben mi bal oldalt ketten tartjuk fel az ellen fél csapatát?
  • saslaca
    Wehehhe Troll Leopard :D
  • dolorex
    Köszönöm, haverom mindig panaszkodott ,hogy többet fejlesztett a tankon még is előrébb helyezkedem el.De így már eltudom magyarázni miért is van ez így!:)

Még 1 kérdésem volna.Másik két lövedékhez hol tudok hozzájutni?Szervízben csak az alapot engedélyzei feltölteni.Prémum szolgáltatás kell hozzá?

Köszi
  • Ninju
    Ez azért van, mert a P előbb van mint a T az ABC-ben.
    Sorrend
    I.: Tier
    II: Tanknév (abc-ben)
    III: A vezető neve (abc-ben, a nagybetűk előbb vannak)
  • Destydeme
    Neved miatt esetleg.
  • Sippie
    a tankok külön külön is sorrendben helyezkednek el, hogy milyen felszerelés van inkább azonos tanktípusnál számít. Pl egy KV mindig előrébb lesz sorolva egy PZIV-nél, akármilyen felszereltsége van, a francia fos pedig a KV előtt.
  • dolorex
    Pálya betöltéskor, ill. játékban milyen alapon írja a listát a gép?Pl én egy alap Pzkpfw 38nA (IV. szint), haveromnak új lánctalp kivételével fullos T-28(IV. szint) van.Ennek ellenére mindig előrébb helyezkedek el a listán mint ő.

Választ előre is köszönöm!
  • stoppos
    Ehh.... Na így:

WOT