418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
megakoko #99323 a kv tankot mióta lövi ki 1 persing 1 lövéssel full hpról????? -
rahotep #99322 Jólvanna....De nem illenek ebbe a környezetbe szerintem. -
TDantes #99321 Nem. Ez nem II. vh-s játék. -
ez sose nem volt második világháborús játék :D -
rahotep #99319 ...lézerágyú!!! Én sem értem...Amúgy ez nem egy II.VH játék? Az meddig tartott??? Ezeket a Francia tankokat mikor fejlesztették??? -
ez ígyvan, szerintem hamarosan nerfelve lesznek, mert ez így egy kicsit erős (mellesleg én nem értem mi a fasznak kellett ez a nyomorék autoloader rendszer, ezek után tényleg mi lesz a következő? Démonidézés?) -
nerfelve lesz az mikor lekerül ne aggódj. -
rahotep #99316 Én a KV-13-al járok most ebben a cipőben...A fejlesztett torony több mint 4 tonnával nehezebb az eredetinél...és persze,hogy arra megy rá a használhatóbb löveg....:-( -
rahotep #99315 Nem az!!! A francia tankokra írtam!!!
-
Szegény 100milis...
-
marchizor #99313 aki BatChat felé megy, az tartalékoljon egy kevés free XP-t, mert amíg nincs meg a felfüggesztés, addig semmit nem lehet rátenni... és alap löveggel elég nehéz haladni :D jah, és aki azt hiszi, h ha a Lorraine-en kifejleszti a motort, mert az kell a BatChathez is, rosszul hiszi, mert másféle motor kell a BC-hez :( -
rahotep #99312 Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ebből hamarosan nerf lesz!!! -
Ha pénzt akarsz vele keresni, akkor igen. Én úgy mentem az IS-sel miután erre rájöttem, és ugyan így voltam 20+k-s köreim vele. -
magyargyerek #99310 Eddig a lőszer árakat nem néztem most ledöbbentem.
A 100 milis ára 252/db a 122 mils ára 1025/db ! Mekkora különbség. -
Stonius #99309 Mekkora csíter szarok ezek a francia tankok!!! AMX-13-75 (tier-6 !!!) szemből szétbasz egy Jagdpantert!!! Ez MIIIIIIIIIIII???????
Tier -6 tankon 144mm penes ágyú autoloaddal!!!Másfél másodpercenként lő. Az enyém a maxos ágyú (105mm) oszt 3 lövés kell a testbe?? Annyival egy tier 7-es heawy-t kilövök, ez meg LIGHT!!!! Mekkora szar már ez???? -
magyargyerek #99308 Akkor visszarakjam az 100-as löveget az IS-re? Pedig olyan jó volt nézni tegnap pld. egy Leopardot egy lövéssel lekaptam 400 feletti sebzést tud az a 122-es. -
rahotep #99307 Várd ki a végét...Melyik tierbe van most a T34?
Melyik a prémium max tier?
Akkor biztos hogy olyan rossz lesz tier VIII-ban??? -
Az is le lett írva, hogy ne azt használd rajta, hanem a 100m-est, mert ugyan akkora az átütése, dpm nem sokkal kevesebb, és a lőszer negyedannyiba kerül.
Most mentem egy kört IS-3-al, imádom az ilyen csapatársakat, megnézik, ahogy engem három irányból szétszednek, majd amikor meghaltam, akkor odajön egy tank, ami pótol engem, őt is szétszedik, és így sorbanállnak meghalni:D -
ha prémium lesz egyetlen előnye az lesz hogy pozitív kreditet termel. (ha az sem, úgy adom el a picsába hogy öröm lesz nézni)
egyszerűen szégyen hogy bármelyik vele azonos tier megeszi reggelire, én precízkedjek hogy valami alsó részét eltaláljam a testnek amit 100 méteren felül hagyjunk inkább, azok meg vígan átlőnek akárhol kb. Kemperkedni nem lehet vele, 300 méter felett jó ha eltalál valamit. Amúgy szerintem a peccs óta nerfelték, ennyire pontatlan nem volt régebben, de most szarra sem jó szinte -
magyargyerek #99304 Most hogy tegnap vagy 30 meccset mentem IS-el tényleg deficites az a tank. Sokallom a löszerre elment 5-6 K költséget. Azt gondoltam a német tankokba drága csak a lőszer de nem, az oroszoknál szintúgy.Megvan a legnagyobb 122-es lövegem hozzá, valaki innen tanácsolta hogy fejlesszem ki mert az IS3-nál amíg elérem ott a BL-9-et addig jól jön, megtettem. Kétfajta 122-es lövegje van mindkettőt kiraktam, egyformák csak a töltése gyorsabb az egyiknek azt fel is raktam.
Pantherem már a Panther 2-re gyúr. Pesszimista vagyok ezzel hogy van e értelme, de azért várom hogy fog muzsikálni az L-71 löveggel majd az.
Hát a Pantheren az L/100 szépen farigcsál, minden tankot átütök vele igazából azt birom mikor menekülnek előlem fedezékbe, de sajna a farigcsálást szó szerint kell érteni. Ez amolyan poén tanknak használom ha már a fejlesztők ilyet csináltak belőle, a világháború egyik legjobb tankja és sniperkedni jó. -
rahotep #99303 Pedig nemsokára prémium lesz (ha az Amerikairól írtál)...
...Ha az oroszról akkor meg nem csoda,hogy pattog az IS4-röl...
...csak poén volt!! -
rohadtul érdekelne hogy aki azon van hogy a T34 ágyúja iszonyatosan csodálatos, az vajon mit szívott? Pontatlan fos, távolra szart sem ér, közelről IS4 összes pontjáról pattogtam kicsit állt keresztbe az pont elég volt, lower hull, felső hull, oldala, meg a kisfaszom nemkéne? Ez a tank úgy ahogy van egy nagy szar, egy darab kiemelkedő pontja nincsen -
rahotep #99301 Én még erről nem tudok nyilatkozni,de ha a T-34-85-öt rommá lövik kigyullad,ammo rack,kritikus,mindenkimeghalatöbbimegsebesül találatot kap akkor sem megy a javítási költsége 5000 kredit felé,ha a VK-3601H simán kilövődik gyakori a az 5000 kredit feletti javítási költség.Arról nem beszélve,hogy ha három azonos tierű tankot sebzek a két tankkal(zsebnáciság ide vagy oda)a T-34-85-el kapok több kreditet és TP-t ez van én ezt tapasztaltam függetlenül attól,hogy milyen nemzet tankjairól van szó... -
HÁÁÁÁÁÁ :DDD
Victory!
Battle: Fjords 2012. február 5. 13:13:09
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 1 059
Credits received: 18 144
Battle Achievements: Halonen's Medal -
VanDaal #99299 Vereség
Csata: Mines 2012. február 5. 12:57:50
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 918
Szerzett kredit: 52 840
Ilyenkor ha legalább egy kicsit is hozzá tenne a csapat is a játékhoz, és a végén nem 7 tankkal kéne egyedül harcolnom, akkor az ilyenek olyan gyönyörű győztes körök lehetnének. De ami a legdühítőbb, hogy még így is megnyerhettem volna, ha nem a minimum sebzést dobálta volna dolyamatosan ez a gané... 23%-os IS-4-et lelövöm 1%-ra, ahonnan utána még 2 lövés kellett bele
-
Csak hasonlítsuk össze a 7-es Tier-es IS meg a Tiger fentartási költségét. Nekem egy időben volt mind a kettő, az IS-t egy ideje abba hagytam, annyira gazdaságtalan... A tiger nem szokott mínuszban lenni nálam, az IS meg vagy épp kihozta a magáét, vagy mínuszos volt :/ -
Sokmindenki, van itt pár szobanáci, de akinek nem inge nem veszi magára. -
Hát nem tom ki rinyál, én próbáltam mind a 4 ágat, s a némettel meg vagyok elégedve :) -
tényleg.
Nem irigylem azokat, akik a patch után fognak az IS ágon indulni -
Ja, 6os tier-ben ott a KV3, a KV 5-ös marad sztem. Vagy az egészet feljebb csúsztatják 1-el? Csak nem, mert az IS meg már gyenge lenne Tier8-nak... -
Folyamatos rinyálás, hogy jajjszegény német tankok, meg az orosz tankok miért olyan jók, rohadt komcsik. Ez megy itt folyton, ha épp nem a köcsögartydögöljön meg téma van :D -
Szakesz #99292 KV-1-ből lehet majd kifejleszteni, de ugyanúgy tier 5-ös marad. Szerintem a KV-3-ra gondoltok, mert azt tényleg egy tierrel feljebb fogják sorolni. -
Nem tudom a SU-85 hogy farmol, de nekem a német vadász vonalon a fullos StugIII is nagyon jól hozott a konyhára. Még vaciláltam is közte meg a KV közt, de végül a KV győzött :) -
rahotep #99290 Én nem kapok olyan jól a VK3601H-val mint a T-34-85-el. A "zsebnácizmust" nem értem mire írtad.... -
KV tier 6 lesz KV-2 néven fejlesztett toronnyal és 107es 152es kombóval, nem?
-
Ez tényleg nagy :D -
Vk36-al, sokkal jobban kapom a kreditet, mint T-34-85-el, pedig mindkettő tier6... Ez a zsebnácizmus elég nevetséges már. -
magyargyerek #99286 A KV vs SU-85 vitában utóbbit jobban kedvelem mert gyorsabb jóval és van esélyem hátraérni ha foglalják a bázisunkat erre a KV esélytelen. Igazából a KV helye a 6 Tierben kéne legyen mert túlméretezték. Ez a két jármű farmolásra termett, olcsó a javításuk és borzasztóan eredményesek tudnak lenni. -
ez tetszik! -
rahotep #99284 Bizony!Nekem egy T-34-85-öm és egy SU-5-öm van farmolni.Mellette megyek a Tigris felé a VK-3601H-val és a KV felé a T-28-al valamint vettem egy KV-13-at az orosz IS és T-43-T-44-T54 ág miatt,de amíg összehozom rá a tornyot meg a löveget addig lehet,hogy meglesz a tp az IS-re de a creditet még gyűjteni kell.A német tankok az oroszokhoz képest nagyon rosszul kapnak kreditet és Tp-t is,ezért azt az ágat most pihentetem...