418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rahotep #99363 Megakoko ma mondta nekem,hogy aranyért van olyan lőszer ami ilyet is tud...
-
megakoko #99362 Van neki 90mm-es max 320hp tud vinni bár ezt nagyon ritkán teszi
-
rahotep #99361 Arty-t próbáltál már?Nekem jól hozza a kreditet.
Ne akadjon ki senki!!! Nem akartam senkit felhúzni!!! -
ez a rohadt szappantartó a BDR G1B az mióta tud olyat hogy a KV tornyát kilövi úgy, hogy több mint a fél életem lemegy 1 lövéstől?
szerintem nincs olyan ágyúja ami több mint a felét leszedi a KV-nak szemből..
most akkor ez csalás? :D -
davidbog #99359 Jót írtál. Ezek a Cristie-féle harckocsik nem voltak rosszak, mivel a '30-as évek első felében készültek. Akkoriban a fegyverzetük és a páncélzatuk is megfelelő volt. A korabeli angol, szovjet, német harckocsik se voltak jobbak.
Szerintem kicsit magasan vannak kategorizálva a tech treeben. -
Nekem van, bár nem vagyok rá büszke. A nerf ellenére elég jól hoz mostanában, 15-18e tisztán, győzelem esetén, prém nélkül. Sztem a 203-massal is csináltak vmit, mert már nem olyan pontatlan, mint régen. Valamelyik nap 1 lövésből sikerült kiiktatnom egy IS3-mat és egy KT-t ugyanabban a csatában. Sztem kb. ugyanúgy hoz, mint a KV.
Lammaer: Meggyőztél. Marad a KV farmolásra. Csak az a gáz, h szétbontás után, sztem már nem lesz jó farmoló gép. -
lammaer #99357 Annyira nem gáz az se. -
Takuto #99356 Jól van mert én pont rosszul csinálom :D kv-3ig elmentem... aztán németeknél most vk3601-em van Szovjeteknél meg t-34 lesz meg :D
-
Ezt a beépített órát honnan lehetne leszedni? -
lammaer #99354 Taku, nagyjából mindegy merre mész. Végjátékban (Tier9-10) jelenleg a német tankok némileg erősebbek, középmezőnyben meg az oroszok. Égbekiáltó különbségek nincsenek.
De ne feledd: ha egy csatában kilőnek, egyből mehetsz ki és indulhatsz egy másik tankkal csatába.
Igy minimum 2 ágat tudsz egyszerre húzni. Javaslom egy nemzetben mondjuk válaszd ki a közepes és a nehéz tank ágat, és úgy haladj. Esetleg a TD-k is jók. A lényeg, egy nemzetet húzz egyszerre, akkortudsz keresztbe fejleszteni (ágyúk, motorok), igy XPt spórolsz. -
MitsuMishi #99353
Vereség
Csata: Arctic Region 2012. február 5. 14:40:55
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 264
Szerzett kredit: 58 567
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Védő
Bazz... de miattam buktuk, 4 v 1 be maradtunk, 2 tüzér is volt, és bolond mód átrohantam hozzájuk hátha lesz még esélyem mert kempelnek,de addigra befoglalták.(Amúgy egyedül szedtem le 6 foglaló tankot, miközbe lőttek az artyk,mert a többiek mind meghaltak) -
Takuto #99352 köszönöm a választ, t-34 fele kezdek akkor menni igaz azt már ki is fejlesztettem csak megkéne venni... :D És panther,panther 2 azokrol is hallotam jol szuperálnak. -
rahotep #99351 Én így is élvezem a játékot és örülök,hogy van aki tud pénzt is áldozni rá,mert miattuk megy a játék és nekik köszönhetően játszok én is ingyen.Nem zavar,hogy egy tank megvásárlása még nem jelenti azt,hogy van egy verhetetlen tankod,ki kell rá szenvedni a jobb felszerelést és fel kell húzni a legénységet is.Erről szól a játék számomra.Az hogy milyen jól vagy rosszul játszok nagyban múlik a többi csapattagon is.EZ CSAPATJÁTÉK!Ha egy csata után nagyon kiemelkedő a teljesítményem nem felejtem el megköszönni a többieknek!!! -
rahotep #99350 Én az oroszt nagyon élvezem...igaz most elmentem a KV-13-al heavy felé is de a T34-től már elég élvezhető volt az orosz és a BT-2 és BT-7 is hozott egy pár nagyon élvezhető csatát. -
lammaer #99349 Ez a perfect hozzáállás... én magam se vagyok a statokkal való dobálózásnak híve, mindenki adja amit tud. Ha élvezi a játékot akkor ennyi.
Csak akkor veszem elő a számokat, ha vki nagyon hülye noobozik :) -
lammaer #99348 Pontosan ennyit tudott.... :)
Amúgy DAvid majd kijavít, de úgy tudom Christe igazából a felfüggesztésen variált valamit, és a tankjai a manőverezést demonstrálták. -
TDantes #99347 én ebből nem jöttem rá mit tudott...vagyis ja, biztos lehet majd vele repeszteni. De nulla páncélzat és gyönge fegyver?
Azért tuti kipróbálnám ha betennék végre -
Takuto #99346 Sziasztok,nemrég kezdetem a játékot. Közepes tankokat probálnám ki és olyan kérdésem lenne,hogy német vagy szovjet ágat válasszam? Német nehéz ágat már viszem. -
lammaer #99345 Egyenlőtlen küzdelemben alulmaradni sztem normális. Az a gáz ha úgy páholnak el hogy nálad van az előny :) -
rahotep #99344 Az sem ritka... :-DDDD -
rahotep #99343 4330 Kg különbséget az sem hidal át sajna,de kreditem sincs rá mert 3 nap különbséggel vettem a KV-13-at és a VK3601H-t.Aranyhoz meg szegény vagyok...Játszok tovább türelmesen és nem bánom,hogy stat szerint az átlag alatti játékosok 25%-os táborát gyarapítom! :-DDDD -
lammaer #99342 Sajnos nem jó minőségű, de megmutatja mit tudott... -
megakoko #99341 Vagy gold ammo -
megakoko #99340 Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 5. 14:02:11
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 569
Eddig ez a csúcs ezzel a tankal. -
TDantes #99339 Nem. Barmi gyors, szinte nulla páncélzattal rendelkező harckocsik .
Némelyik ment akár 90 km/ v-al, vagy még többel is. A T3E2-nél 111 km/h a végsebessége. 12 mm mindössze a páncélzata, és van egy kicsi 37 mm-es ágyúja
Tier 3-4-ben érdekesek lesznek, mert a páncélzatukat, egy tier 3-as is gond nélkül átlövi, az ágyújuk nem túl erős...de minimum háromszor gyorsabbak mindennél. -
rahotep #99338 Nekem már sajna nem fér bele az időmbe,de igazad van! Csak rosszul esik időnként egyenlőtlen küzdelemben alul maradni... -
lammaer #99337 Raho... ilyenkor tegyél rá felfüggesztés upgradet, és máris meg van oldva. Nekem minden tank ághoz van, ha ilyen problémába ütközök amar megoldja. Jó ha van kéznél persze 10 arany, hogy le tudd szerelni. -
lammaer #99336 Ne sírunk ilyenkor, hanem gyorsan nekifekszünk a francia ágnak és kihúzzuk. És akkor élvezhetetd te is...
Mindenki úgy sír egy tank miatt mintha neki meg lenne tiltva hogy használja. Ok, Tier9 meg Tier 10 esetén még megértem, met azt sok idő kihúzni.. na de egy Tier6-ost? Szerezd meg azt hajrá. -
Nincs a ruszkikkal semmi baj.Az IS a gyorsabb 122-essel nagyon jó kis tank. :-) -
lammaer #99334 Csak ne sipákoljatok orosz tankokkal kapcsoladban az idővel kapcsolatban... Patton vki? Esetleg E50, E75? -
Tudod az a valami amiben a lőszert tárolják.A lőszerben pedig csúnya robbanékony anyagok vannak és ha azt molesztálja az ellen azon lőszere ami átütötte a páncélodat,akkor csúnya dolgok tudnak történni a tankoddal :-) -
Full USA ág.
Mik lesznek a "Christie" tankok? Képeket láttam az M1935-ről, ilyen tüzér szerű izék lesznek ? -
lammaer #99331 Irták már előttem is, ha nagyon nem rentábilis az IS, akkor rakd vissza rá nyugodtan a 100mm-est. Teljesítményben (penetration, dpm) lényegében ugyanaz az ágyú, csak éppen a lőszer kerül negyedannyiba ha jól emlékszem. Az oroszoknál a 122mm-esre való váltáskor van a nagy lőszerár ugrás (a németenél meg a 88-ról 105re váltáskor).
ISen még elfér a 100mm-es, annyi hátrányod lesz csak IS3-ban, hogy esetleg kevésbé leszel hozzászokva a lassúságához. De IS3-on felejtsd el, arra már nem való a med ágyú :) -
TDantes #99330 Mert a Wot 30-as évektől 50-es évekig tart. -
rahotep #99329 Miért nem? -
Desmodromic #99328 Van valakinek Löwe credit statisztikája régebbről, tényleg kevesebbet hoz most, mint régen? -
rahotep #99327 Ammo rack? -
TDantes #99326 Nem. -
bornofakone #99325 mióta minden tanknak van ammo rack-je :D -
rahotep #99324 ...ennyi erővel miért nincs orosz ágon T-72? Sokkal jobban idevaló lenne nem?