418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Artman
    Óra a csatamezőn... akinek kell...
    Csak simán bemásolni a res mappát, és már műxik is...

http://data.hu/get/4697399/Ora_a_csatamezon.rar
  • Murlo91
    Ezzel tisztában vagyok, de ezen túl: egyszerűen szar vagyok.
    kéne nekem:
    -olyan oldal ahol van valami jó replay gyűjtemény
    -weakspotok offline megtekinthetően
    -útvonal tanácsok térképekre vonatkozóan. pont azokra a mapekre nem találok, ahol tanácstalan vagyok.
  • rahotep
    Én a KV-13-al nem játszok hétköznap este 10 után...Rendszeresen IS-7,E-100,Maus-ok közé rak...
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Fjords 2012. február 5. 17:23:35
    Jármű: SU-85B
    Szerzett tapasztalat: 205
    Szerzett kredit: 5 794
    Csatában elért Achievement: Popel Kitüntetés II Osztály

no fene ilyen is van
  • Artman
    Meg nem mondom honnan szedtem le, de ha kell feltolom neked data.hu-ra :)
  • Gottfried
    Tény hogy vannak furcsa esetek de azért a BL10 mégmindig a legjobb ágyú a játékban. :-)
    Az előbb egy felém tartó 100%-os E75-öt szedtem ki vele 3 lövésből ISU-val.Nem állt meg és állandóan mellém lőtt,nekem meg mind a 3 átment rajt szemből.Szóval azért ilyenek is vannak. :-)
  • popey8
    Detto:D
  • agrarmacso
    Ez tényleg ígyvan ám! Vannak meccsek ahol totál mindegy, hogy mennyire vagy pró vagy béna, egyszerűen nyertek vagy kikaptok. Előfordul nekem is hogy a stug 138-as penjével 60mm-s oldalpáncélrók pattanok, az amx12t 108-as penjével meg pl a T1 heavy 42 milliméteres oldaláról
    Ez ilyen meg kell szokni sajna:S bár nekem még nem sikerült, mert ilyenkor legszívesebben befejelném a monitort, de hát ő nem tehet róla :D
  • Master91
    Néhány jó tanács: hétvégén egyáltalán ne- , hétköznap éjjel wotozzatok...
    hányszor fogadtam már meg hogy Uninstallom...de soha nem jutok el oda-.-"
  • Murlo91
    köszönöm a biztató szavakat. aszem veszek egy nagy levegőt és megpróbálok gyökeresen más szemszögből hozzálátni a dolognak. mer valamit nagyon nem jól csinálok az tuti.
  • malystryx
    Na erről beszélek, vannak meccsek amiket bukni kell. Ilyenkor minden le van véve rólatok.
    De ilyen nekem is volt. A BL-10 pattant le a KV1S oldaláról, 90 fokban állt mellé se tudtam volna lőni, és erre benyögi, hogy nem ment át...
    Meg az A-20-at telibekapom, jön a hangüzenet: "critical hit" de azért 60-al repeszt tovább....
    Az ilyeneknél én már tudom, hogy bukó. Azért annak a meccsnekl megnézném a rating listáját, amikor ugye van egy kellemes meccs, és alig maradnak tankok a végére. De az imént említett meccsek, amikor mindent levesznek, csak hogy ne üss át, akkor általában 15-2, 15-3 a vereség aránya. Ilyenkor azért megnézném, hogy tényleg ennyivel jobb e a másik csapat, avagy megint szása ügynök "bug"-ja rakoncátlankodott...
  • Stonius
    Hajrá,hajrá Mari néni..... Ki kell tapasztalni a pályákat, a tankokat, melyik hogy mozog, hol sérül, oszt jobb lesz. Tier 8-cal lősz Maust :) Én má lőttem ki így.
  • Tuvok #99391
    csipkebokorvessző
  • megakoko
    jobban fog menni
  • Murlo91
    ahh totál elkeseredés..mondjatok valami biztatót. mondjuk hogy félmilla meccs után már egy cseppet jobban fog menni vagy valami hasonlót.
  • Stonius
    Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 5. 16:57:51
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 1 073
    Szerzett kredit: 36 592
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító

9 tank volt, +kettő sérült.
    Ezért jó a TD, ha noob az ellen.
  • agrarmacso
    Dejó! a változatosság kedvéért már harmadjára lő ki egy kv3. Hát beszarok, ilyen nincs...
  • megakoko

Győzelem!
    Csata: Swamp 2012. február 5. 16:37:48
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 1 089
    Szerzett kredit: 25 232
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

Egy kis hentelés
  • agrarmacso
    Én is játszogatok a német TD ággal, bár mire én odajutok hogy fejlesszek T9-et addigra tuti lesz a másik T9 TD, én majd azt szeretném kipróbálni:D
  • Pares
    Egyébként még sose láttam ilyet, főleg nem ilyen ellenfelek ellen. A KT-t bárhol át viszi, szinte akár milyen szögben, nem beszélve a KV-król. Artyról se pattantam még sose ezzel az ágyúval. Hát most mindegyik összejött, nem is egyszer.
  • Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. február 5. 16:26:25
    Jármű: AMX 13 90
    Szerzett tapasztalat: 1 711
    Szerzett kredit: 32 962
    Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Elit lövész, Mesterlövész

Mázli 1000-rel...mindenki elhibázott akire csak rámentem!
  • agrarmacso
    Hmm:D akkor a kv3 at nem tier 7-be hanem 9-be kellene rakni
  • Pares
    Hát nem. Hogy egész pontos legyek, a nagyágyúnak, ami rajta van, elméletileg 276mm az átütése, és 560-at sebez átlagban.
  • agrarmacso
    hohóóó pedig a JT nek lehet nem 200mm az átütése mint a tigrisnek :D
  • Pares
    Pont előbb írtam... Én JT-vel 3x pattantam le az oldaláról... derékszögben rálőve.
  • bgabor
    Nem, hanem Tier7-be lesz átsorolva hamarosan.
  • agrarmacso
    A KV3-at nem akarják véletlenül nerfelni? Elégsebzősetgé ráférne... egy vicc hogy a teljesen kihuzott tigrissel is többször pattanok mint sebzek
  • Iron Hawk
    A 7.1.ben hogy lehet nagyobb minimap-ot beállítani?
  • bgabor
    De tudtommal a Christie tankoknál ezek az extrém nagy végsebességek betonozott úton és leszerelt lánctalpakkal voltak elérhetők. Ugyebár a Christie tankoknak az volt a specialitásuk, hogy leszerelt lánctalpal gyakorlatilag autóként működtek, az első két futógörgőt jobbra balra ki lehetett téríteni, így kormányozva a cuccot, mint az autóknál.

Namost a sebesség a játékban terepen és felszerelt lánctalpal ennél jóval kevesebb lesz.
  • Destydeme
    Na akkor mondd el a tapasztalataid légyszives.Mikor szoktál vele lőni?Úgy értem berohansz az ellenfél mellé,mögé és akkor,vagy messzebbről is.Általánosságban..Még nincs kialakult taktikám,ismerkedek vele és várom a hsz-eket.De nagyon tetszik,igazi kis szemétládák ezek a tankok.
    Ha abból indulok ki,h 1 heavy tank tornya milyen gyorsan forog...
  • rahotep
    A KV-13 nagyon dilemmás gépezet: 8100tp a felfüggesztés Kilencezervalamennyi a torony, a löveg már megvan,de az IS majdnem meglenne ennyi TP-ből.Érdemes megnézni mit tud a KV-13 vagy majd később?Ha jó csatákat akarok vele muszáj rátenni a jobb 85-öst mert este 10 után már gyakran tesz IS-7,Maus,E-100 közé...
  • Pares
    Nekem meg olyan kibaszott nagy pechem van, hogy az már tényleg fáj, abba is hagytam egy időre, mert megundorodtam.

Az mi, hogy JT-vel, nagy ágyúval, 20 méterről 3x lepattanok a KV-3 oldaláról, közvetlenül utána szintén úgy 20 méterről 2x lepattanok a KT kisebbik tornyának oldaláról (derékszögben lőttem rá), és ami utána jött, na az borított ki teljesen... Szépen becéloztam a GWTiger-t az ágyúja környékénél, úgy 100 méterre lehetett tőlem, rálövök, és... LEPATTAN. Úgy falhoz basztam az egeret, hogy majdnem kettétörött. Ez az 5 pattanó egy kicsit sok volt így egymás utánban...
  • megakoko
    Nekem sincsenek gondjaim a duplázással ma mindeggyik ment elsőre
  • rahotep
    Egy kicsit...Most már jó??? :-)
    A tegnapi játék jó volt: Csak az artyt nem tudtam elsőre beduplázni(csak 4-re :-()A többi 1000-1500 között hozta a duplás kört és közbe összekalapáltam némi kreditet is.Holnap délután bepótolom a mai kimaradást...
  • lammaer
    Hát, nekem nagyon jó köreim vannak ma, amx-el minden nyert meccs 1000 XP körül, a vesztesek is minimum 600.. és ha az AMX épp füstöl, duplázgatom a tankjaimat, a többséget elsőre.

Remélem így már fáj :)
  • lammaer
    A BDR1GBnek elég harapós ágyúja van, legalábbis a tierjéhez képest.
    Azért a te KVd 107-ese még mindig jelentősen erősebb szóval csendet :)
  • rahotep
    Ahogy olvaslak titeket,már nem is sajnálom,hogy ma dolgozok és nem tudok játszani... :-DDDD
  • Szakesz
    Két magyarázata lehet ennek; az egyik, hogy nem tudsz számolni, a másik pedig, hogy többen lőttek meg egyszerre. Gondolom nem készült az esetről se visszajátszás, se screenshot, ami alátámaszthatná igazadat.
  • Master91
    IS3 -al is történt valami. 100% a legénység és mintha 60% lenne....egy AMX 12t-t nem bírtam ki lőni 3 lövésből, az olyan 50 méterre volt tőlem, tolatott egyenes pályán, teljesen rá volt szűkűlve a célkereszt....görbítette a teret...aztán másik Is3 seggéről lepattanok úgy 50 méterről, és még sorolhatnám. Én se játszok ma már többet, pedig kéne, redvás 300 ezrem van, már meg kéne vennem a Su-100-at, meg a Ferdire is kéne lóvét gyűjteni....faszom
  • darki81
    az fasza..
    főleg hogy az előző körben meg a tiger2 intézett el 1 lövéssel, érdekes..
    lehet babráltak már megint valamit ezek a gecik.
    vagy mindenki aranyat lő -.-
    kicsit felbasz mert is3-al kezdtem a napot, ott meg arty baszta el a kedvem, utána mentem 3-4 kört kv-val, de úgy látszik ez egy balszerencsés nap, inkább nem játszom mert rosszak az idegeim :D
    majd talán később :D