418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Murlo91 #99443 az én esetemben tuti nem téved:)) -
rahotep #99442 Az efficiencyt délután beszéltük,olvass vissza.Szerintem nem a játékos tudását mutatja kizárólag... -
Murlo91 #99441 t34(ha az amcsi) akkor jöhet. de igazából bármelyik, mert ugye az ellenséget is meg kell ismerni. [email protected] ide lehet replay bombatámadást küldeni:) -
megakoko #99440 type szemből szeretem ki lőni miután mindíg azt mutatja feléd én akkor láncát szoktam ki lőni ettől oldalra fordul és lehet sorozni a motorját és nem tud nagyon el szaladni -
Murlo91 #99439 ok, köszi! valakit majd rádumálok.:) -
Murlo91 #99438 hát aszem inkább a heavy vonal fekszik, de agresszív stílusban.(értsd eléggé türelmetlenül megyek előre..ezen is változtatunk)
tiger vonalon vagyok, +most amcsiknál T29. de még csak alap. meg össze-vissza duplázgatok még mindenfélét(ezen is változtatunk). -
marchizor #99437 tudok adni Patton, T34, Lorraine csatákról replayt, ha kell valamelyik, szólj ;) -
Murlo91 #99436 ötletek jöhetnek mindig, fórumot többnyire olvasom, typeokkal találkozom eleget én a test oldalát elöl szoktam lőni, ott általában tudom ütni, már a megfelelő ágyuval.:) ennyi a tudásom type ügyben:) -
Destydeme #99435 Mikkel mész?Mi a stílusod?Támadsz/védekezel/leskelődsz?Sztem előbb ezt kell megtalálnod,onnan már rágyúrhatsz a dolgokra:) -
Renegade #99434 értelem szerűen olyanokét nézegesd, akik 1500 fölötti efficiencyvel rendelkeznek, itt is van pár olyan játékos, pl Eagle, Szakesz, stb -
Murlo91 #99433 baj nincs, csak nem éreztem, hogy fejlődnék bármit is a játékban, úgyhogy az összevissza mindent kipróbálok és "rájövök én majd mindenre magamtól" helyett próbálok egy tudatosabb utat járni:) -
stork13 #99432 Fel sem tűnt.
Csúnya úgyis.
-
Destydeme #99431 Hi.Most is elmondhatod,biztos hasznos mások számára. -
megakoko #99430 majd szólj ha typok hoz érsz azok ellen van egy két ötletem ami be vált
-
Destydeme #99429 Szia.Mit tanultál?Mi a baj egyébként? -
Murlo91 #99428 oké, keresek majd áldozatot:) meg elkezdek tudatosabban replayeket nézegetni, mer kettő után már rögtön tanultam vagy három dolgot.:) -
rahotep #99427 És a haver hajt,üt,vág,hogy legyen Tigrisünk....Ezek után tudod mikor?!?! -
t29 el mindig is lehetett szeretni -
pirdi #99425 Ez fura. 3 meccs Tigrincsel, egyre szarabbak, de egyre több XP-vel. Az utolsónál 0 kill és majd 700 XP. Ja lőttem egy kritikált egy E-75 csövére, erre leesett a lánca. -
Héé, nem figyelsz ! Már rég jó torony van rajta :D -
fody73 #99423 Kezdem megszeretni ezt a tankot.
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. február 5. 17:44:12
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 1 450
Szerzett kredit: 40 912
Csatában elért Achievement: Acélfal -
Renegade #99422 kérj meg egy nálad ügyesebbet, hogy fogocskázzatok egy fél órát training battleba, miközben megmutatja, h hová kell lőni, ilyesmi, ez abban segít, hogy jól kezeld az 1vs1-et, aztán majd azon kapod magad, h akár 2-3 tankot (átlagos, vagy gyengébb pilótával) kiforogsz, elkergetsz -
Ha meg halok és vesztünk -10 ezertől -30 ezerig jöhet. Haver Tigris II-vel hozott -41 ezres kört.
Ha meg halok és nyerek -10 től -20 ig. Ha 4 killem van, nem kis tierűket ráadásul, -10 körül jön a lóvé.
Ha túl élem és nyerünk, akkor kb. 5-10 ezer jön MAXIMUM.... -
rahotep #99420 Azt tapasztaltam,hogy a gyenge pontok minden járművön a "kidudorodó" :-) részek.Kémlelőnyílás,"ajtó",Géppuska,Löveg(nem a tövénél). -
rahotep #99419 Szerencsére ezt még nem kellett megtapasztalnom,de már közelítek hozzá...KV-13-al gyakori a 2-3000 mínuszos kör... :-( -
Murlo91 #99418 ezt már nézegettem, csak az nem teljesen világos, hogy derül ebből ki mit hol kell lőni. vagy ezek a modulok egyben a könnyen lőhető pontok is? -
rahotep #99417 Szerintem de!Én a VK3601H-val szoktam így járni.Azt hiszem azért van mert alacsonyabb tierű tankokat sebzek... -
Murlo91 #99416 köszi, köszi mindenkinek. -
Dehogy, mit képzelsz? Ez a wot! -
Defeat
Battle: Sand River 2012. február 5. 17:54:54
Vehicle: IS-3
Experience received: 291
Credits received: 18 209
Battle Achievements: Sharpshooter
Most komolyan, ennyi pénz mellé nem kéne járnia picit több xp-nek? -
rahotep #99413 http://gamemodels3d.com/
...és itt 3d-ben
-
stork13 #99412 Aztán most meg egy buditornyos ARL-ben szopat a nép. :D -
De ez scout / spottolásra jó... -
Ha 10-11 rossz szériájú kört megyek IS-3-al oda az összes pénzem :D Taliga pénz kéne ide... -
Pályák, tippek-trükkök... -
rahotep #99408 http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=72575439
itt van néhány... -
rahotep #99407 Azért abban megegyezhetünk,hogy vannak jó napok és rosszak.Ha nem adod fel 10-11 kör után megszakad a rossz széria nekem ez a tapasztalatom.Általában kivárom a 10-11 kört és utána jó széria jön. -
Majd fogsz :) Tudnád hányszor töröltem le úgy, hogy soha többet nem rakom fel .. -
Nálam ma ez ilyen nap. BDR szarral (90milis ágyú) Jpanzer4 ellen harcolunk egymással szemben. Egy lövés kellett volna neki, h megdögöljön. Erre 2 is nullás crit volt, utána kilőttek. Simán lefedte az egész kört és hova megy a lövedék? Hát persze, h a lánctalp első görgőjére. Arról nem is beszélve, h ma csak hülyék játszanak. Westfielden 2 stug összesen 10 killt csinált. A csapattársaim foglaltak és a 2 TD visszaért. Persze nem az, h elbújnak vagy esetleg kimennek a körből és halomra ölik a stugokat, inkább szépen sorban kinyíratták magukat. Ehhez szóljatok hozzá.
Ja és a láthatósági rendszer csodája a 2 stug egyszer nem tűnt elő. Ismét a NOD láthatatlan tankjai törtek be a csatatérre. -
A beállítások->irányítás-ban én átraktam O és L billre. O nagyít, L kicsinyít...