418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Murlo91
    az én esetemben tuti nem téved:))
  • rahotep
    Az efficiencyt délután beszéltük,olvass vissza.Szerintem nem a játékos tudását mutatja kizárólag...
  • Murlo91
    t34(ha az amcsi) akkor jöhet. de igazából bármelyik, mert ugye az ellenséget is meg kell ismerni. [email protected] ide lehet replay bombatámadást küldeni:)
  • megakoko
    type szemből szeretem ki lőni miután mindíg azt mutatja feléd én akkor láncát szoktam ki lőni ettől oldalra fordul és lehet sorozni a motorját és nem tud nagyon el szaladni
  • Murlo91
    ok, köszi! valakit majd rádumálok.:)
  • Murlo91
    hát aszem inkább a heavy vonal fekszik, de agresszív stílusban.(értsd eléggé türelmetlenül megyek előre..ezen is változtatunk)
    tiger vonalon vagyok, +most amcsiknál T29. de még csak alap. meg össze-vissza duplázgatok még mindenfélét(ezen is változtatunk).
  • marchizor
    tudok adni Patton, T34, Lorraine csatákról replayt, ha kell valamelyik, szólj ;)
  • Murlo91
    ötletek jöhetnek mindig, fórumot többnyire olvasom, typeokkal találkozom eleget én a test oldalát elöl szoktam lőni, ott általában tudom ütni, már a megfelelő ágyuval.:) ennyi a tudásom type ügyben:)
  • Destydeme
    Mikkel mész?Mi a stílusod?Támadsz/védekezel/leskelődsz?Sztem előbb ezt kell megtalálnod,onnan már rágyúrhatsz a dolgokra:)
  • Renegade
    értelem szerűen olyanokét nézegesd, akik 1500 fölötti efficiencyvel rendelkeznek, itt is van pár olyan játékos, pl Eagle, Szakesz, stb
  • Murlo91
    baj nincs, csak nem éreztem, hogy fejlődnék bármit is a játékban, úgyhogy az összevissza mindent kipróbálok és "rájövök én majd mindenre magamtól" helyett próbálok egy tudatosabb utat járni:)
  • stork13
    Fel sem tűnt.
    Csúnya úgyis.
  • Destydeme
    Hi.Most is elmondhatod,biztos hasznos mások számára.
  • megakoko
    majd szólj ha typok hoz érsz azok ellen van egy két ötletem ami be vált
  • Destydeme
    Szia.Mit tanultál?Mi a baj egyébként?
  • Murlo91
    oké, keresek majd áldozatot:) meg elkezdek tudatosabban replayeket nézegetni, mer kettő után már rögtön tanultam vagy három dolgot.:)
  • rahotep
    És a haver hajt,üt,vág,hogy legyen Tigrisünk....Ezek után tudod mikor?!?!
  • Metalmilitiakid
    t29 el mindig is lehetett szeretni
  • pirdi
    Ez fura. 3 meccs Tigrincsel, egyre szarabbak, de egyre több XP-vel. Az utolsónál 0 kill és majd 700 XP. Ja lőttem egy kritikált egy E-75 csövére, erre leesett a lánca.
  • Tuvok #99424
    Héé, nem figyelsz ! Már rég jó torony van rajta :D
  • fody73
    Kezdem megszeretni ezt a tankot.
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. február 5. 17:44:12
    Jármű: T29
    Szerzett tapasztalat: 1 450
    Szerzett kredit: 40 912
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • Renegade
    kérj meg egy nálad ügyesebbet, hogy fogocskázzatok egy fél órát training battleba, miközben megmutatja, h hová kell lőni, ilyesmi, ez abban segít, hogy jól kezeld az 1vs1-et, aztán majd azon kapod magad, h akár 2-3 tankot (átlagos, vagy gyengébb pilótával) kiforogsz, elkergetsz
  • Master91
    Ha meg halok és vesztünk -10 ezertől -30 ezerig jöhet. Haver Tigris II-vel hozott -41 ezres kört.
    Ha meg halok és nyerek -10 től -20 ig. Ha 4 killem van, nem kis tierűket ráadásul, -10 körül jön a lóvé.
    Ha túl élem és nyerünk, akkor kb. 5-10 ezer jön MAXIMUM....
  • rahotep
    Azt tapasztaltam,hogy a gyenge pontok minden járművön a "kidudorodó" :-) részek.Kémlelőnyílás,"ajtó",Géppuska,Löveg(nem a tövénél).
  • rahotep
    Szerencsére ezt még nem kellett megtapasztalnom,de már közelítek hozzá...KV-13-al gyakori a 2-3000 mínuszos kör... :-(
  • Murlo91
    ezt már nézegettem, csak az nem teljesen világos, hogy derül ebből ki mit hol kell lőni. vagy ezek a modulok egyben a könnyen lőhető pontok is?
  • rahotep
    Szerintem de!Én a VK3601H-val szoktam így járni.Azt hiszem azért van mert alacsonyabb tierű tankokat sebzek...
  • Murlo91
    köszi, köszi mindenkinek.
  • Master91
    Dehogy, mit képzelsz? Ez a wot!
  • bardocz
     Defeat
    Battle: Sand River 2012. február 5. 17:54:54
    Vehicle: IS-3
    Experience received: 291
    Credits received: 18 209
    Battle Achievements: Sharpshooter

Most komolyan, ennyi pénz mellé nem kéne járnia picit több xp-nek?
  • rahotep
    http://gamemodels3d.com/
    ...és itt 3d-ben
  • stork13
    Aztán most meg egy buditornyos ARL-ben szopat a nép. :D
  • Master91
    De ez scout / spottolásra jó...
  • Master91
    Ha 10-11 rossz szériájú kört megyek IS-3-al oda az összes pénzem :D Taliga pénz kéne ide...
  • Artman
    Pályák, tippek-trükkök...
  • rahotep
    http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=72575439

itt van néhány...
  • rahotep
    Azért abban megegyezhetünk,hogy vannak jó napok és rosszak.Ha nem adod fel 10-11 kör után megszakad a rossz széria nekem ez a tapasztalatom.Általában kivárom a 10-11 kört és utána jó széria jön.
  • Tuvok #99406
    Majd fogsz :) Tudnád hányszor töröltem le úgy, hogy soha többet nem rakom fel ..
  • popey8
    Nálam ma ez ilyen nap. BDR szarral (90milis ágyú) Jpanzer4 ellen harcolunk egymással szemben. Egy lövés kellett volna neki, h megdögöljön. Erre 2 is nullás crit volt, utána kilőttek. Simán lefedte az egész kört és hova megy a lövedék? Hát persze, h a lánctalp első görgőjére. Arról nem is beszélve, h ma csak hülyék játszanak. Westfielden 2 stug összesen 10 killt csinált. A csapattársaim foglaltak és a 2 TD visszaért. Persze nem az, h elbújnak vagy esetleg kimennek a körből és halomra ölik a stugokat, inkább szépen sorban kinyíratták magukat. Ehhez szóljatok hozzá.
    Ja és a láthatósági rendszer csodája a 2 stug egyszer nem tűnt elő. Ismét a NOD láthatatlan tankjai törtek be a csatatérre.
  • Artman
    A beállítások->irányítás-ban én átraktam O és L billre. O nagyít, L kicsinyít...