418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #99483 tegyél be replayeket, kielemezzük
középmezőnyben is lehet szépen muzsikálni
-
megakoko #99482 A sokadik vagy de a FAQ -ban meg találod
-
Én mindent végigszenvedtem.:-)Ha aranyra költenék akkor valószínű hogy prémre is.Van néhány nagyon szar tank de azért sokkal lehet élvezetesen játszani a kicsik közül is. -
rahotep #99480 Nem a prémen múlik,de ha nem kell alap tankokkal végigszenvedned több száz csatát mert esetleg arannyal tp-t váltassz akkor a statisztikád is jobb lesz... -
Takuto #99479 Ezt a efficiency rating akármit hol lehet megnézni?^^" bocsi ha a sokadik vagyok aki megkérdezi. -
TDantes #99478 Szerintem nem jó ám ez a táblázat se. Például, az érték alapján, összességében a jó játékosok közé tartozok.
Egyébként meg, éppen csak közepesnek tartom magam. Hát akkor hogy van ez?
Úgy van, hogy néha szerencsém is szokott lenni, és emiatt jön ki olyan szám, ami szerint a jók közé sorol.
Tankokra leosztva még érdekesebb -
azért ha ilyet látunk nem kell rögtön megijedni hogy mit keresünk itt, mert ha nem rohanunk előre mint a birkák akkor még jól is kijöhetünk az egészből! :)
(gondoltam leírom, mert én is sokat sírok az mm miatt)
ui.: van ott az a túlélő IS-4, na annak beküldtem 5-öt az oldalába, és meg sem érezte :D ...azért ne már. -
Én sem játszottam soha prémmel és prém tankkal sem de gondolom ez bele van kalkulálva a számításba.nem hiszem hogy a hatékonyság a prémen múlna. -
Bmsrt #99475 Ritka(vagy úgy érzi az ember:) hogy ő kerül az erősebb MM-fail-es csapatba:
Áh csak 3-al több T9-ünk volt mint szerencsétleneknek...
Az E-100-at kikaptam fent szembe,de nem sok kárt okozott,600 javítással megúsztam a dolgot,a legnagyobb prő az arty volt 7 kill...
Itt a vége,farm a vége:) -
ezt is köszi! :-) -
rahotep #99473 Az nagyon jó!Nekem 5 barátom játszik megnéztem mindenkit és mi a 25% átlag alatti játékosok vagyunk mind 600-720 efi-vel.Mindenki ingyenes játékos,átlag tier 4-6-ig.Úgy látom ezek szerint mi ritka selejt játékosok vagyunk mind! -
Renegade #99472
Table of efficiency rating values
less than 600
Bad players (~ 6%)
600 - 900
Players below average (-25%)
900-1200
Average players (~ 43%)
1200-1500
Good players (~ 22%)
1500-1800
Great players (~ 3%)
more 1800
Unicums (~ 0,5%)
-
Köszi!
A FAQ-t már rég olvastam,nem rémlett. :-S
Az 1228 jó érték? -
Renegade #99470 nekem azóta indult meg, hogy rendes videókari van a gépembe és nem esik le 5fps-re ha füst van, szvsz holnap már én is 1700 fölött leszek (8pont). :-) -
Rakd fel a damage panel nevű cuccot, az kijelzi a bekapott találatokat. -
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. február 5. 19:10:58
Vehicle: IS-3
Experience received: 542
Credits received: 30 235
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
Najó, így annyira nem zavar, hogy az xp meg a kapott pénz nincsen összhangban :D -
marchizor #99467 jah, nékem is kevesebb, mint egy hét alatt 1666ról 1760 lett, cél a Unicum kategória :) -
nem próbálkozok nagyon ilyen helyeken, mert sokszor nincs értelme, pattanok más tankoknál. Pl T32-vel KT-nál egyszer sem vitte ott. De ha azt mondjátok hogy ausf b-nél át lehet akkor megpróbálom, csak sokszor nem jött össze, meg ha kicsit távolabb van nem biztos hogy pont eltalálom. Teknőn csodálkozok, totál szemből lőttem még láttam is az előző nyomát rajta, és semmi. -
Renegade #99465 ott van ám a faq-ban
effi -
Ezt az efficiencyt hol lehet megnézni? -
Elárulod hogy ezt hol tudom megnézni? -
na megnéztem a visszajátszást belassítva, épphogy elcsíptem a pillanatot, mikor lemegy a hp-m kétharmada és utána csapódik be a tiger2-es lövege.
szóval kb egyszerre érkezett a 2 bummm :)
(így már ki lehetett számolni XD) -
Renegade #99461 gyorsan változik, ha jól játszól, nekem 6k+ csatám van még is pár óra játék után 40-et ugrott -
Megköszönném! -
megakoko #99459 Bocs nem figyeltem a lánc görögö még gyenge pontja persze azt nem mindeggyik ágyú viszi át -
Ezt az efficiencyt hol lehet megnézni?
Vagy ez a hatékonyság nem egy külön adat ? -
rahotep #99457 Nekem 1 hete 641 volt,azóta nem néztem,de nem érzem magam annyira gyengének amit ez mutat.Magamból indultam ki...Nem azt mondom,hogy jaj de top vagyok,de láttam sok gyengébb játékost. -
virkir #99456 Khm... a szemből lőhetőség volt a kérdés. -
megakoko #99455 oldala segge -
virkir #99454 A géppuskánál meg a sofőrnél nem vitte?
Szemből én azokat próbálom mindig lőni. -
Szakesz #99453 Valaki írta pár nappal ezelőtt, hogy Maus-szal 900 efficiency-je van, szóval talán a kisebb tankok még fel is húzták neki. :) -
Gondolom az ágyút lőtted. Azt nem is fogod sokmindennel átvinni. -
Na azt meséljétek el drága barátaim, hogy az ausfb-t honnan kell szemből lőni a T34 topágyújával hogy átmennyek? Teknő rész kizárva, 2-őt lőttem nem ment át. Kupola okés, más egyéb?
(azt már meg sem említem hogy az oldalába is szép 0 sebzést lőttem bele csodásan) -
rahotep #99450 Vannak olyan normál tankok amikkel lehet jó statisztikát csinálni,de amíg ezekhez elérsz addig van egy pár "gyenge" tank.Van aki ezeket átugorja XP átváltással és van akinek nincs rá pénze,vagy csak egyszerűen szereti a kihívásokat az átszenvedi magát ezen és ezzel elég jól odaver az "eficienciének".Szerintem így teljes... -
Szakesz #99449 Nem a tudását mutatja, hanem a hatékonyságát. Ha ,A' emberke stock tankokkal, normál lőszerrel csinált 1600 efficiencyt, a ,B' emberke pedig fullos tankokkal, prémium lőszerrel érte el ugyanezt, de ha a győzelemhez legalább annyit hozzátesz, mint ,A', akkor nekem tulajdonképpen már lényegtelen, hogyan csinálta. -
agrarmacso #99448 Na egy újabb példa az eldöntött meccsekre: tigrissel T9 csatában, kilőttem egy ferdinandot, sebeztem type-ot, t43-at, elindulok, találkozok egy KV val , és 3x, azaz háromszor pattantam a tornyáról szembe totál derékszögben, eszébe sem jutott forgatni, 90mm páncél vs. 203mm pen.
Na és ki győzött? Hát természetesn a 90 milliméteres páncél
-
Renegade #99447 átfutottam a 12:00-től jött hozzászólásokat, de nem láttam :-( -
Ez is jól példázza, ha egymást segítve összedolgoznak a különböző fegyvernemek :) -
Jó kis csata volt, egy tiger-rel a mappot megkerülve eldőlt a csata :)
-
marchizor #99444 szerintem akkor majd felteszem majd ide, aztán akinek kell az vigye, de mondjuk lehetne csinálni valami oldalt, egy táblázattal (jármü' ; szerzett xp ; killek száma ; játékos ; dl link ; egyéb megjegyzés), ahová összegyü'jtenénk a jobb köröket :)