418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bugi Misi
    semmiben csak az orosz karácsonyi cuccokat vették ki
  • Killer85
    Sziasztok mi ez a b verzió.....mert most jött le a frissítés :)....miben változott a játék?
    üdv.Janesz
  • virkir
    Valahogy így vagyok én is vele a med ág lényegesen szórakoztatóbb, megkockáztatom könnyebb, hamarabb kap az ember használható tankot.
    Mondjuk nagyban közrejátszik az elkefélt MM meg a szerintem bugos ágyúk is mert az ARL nem lenne rossz ha nem kerülne T7-nél nagyon feljebb de, hogy tízből nyolcszor 9-10-be rakja semmi élvezet nincs benne.
    Scou-tnak lassú meg vak, védeni kicsi a dpm, arról nem beszélve, hogy milyen sebzéseket képes kapni. Ma pl ellövik a láncomat, majd kis idő múlva lehal a sofőr pedig csak egy lövést kaptam.
  • bgabor
    A vicces rész T6 artíknál kezdődik majd, amikor egyre kevesebb lesz a gyors med és egyre több a lassú, bazinagy heavy. Neked meg mint artynak 1800-as sebzésed lesz, és majdhogynem az egész pályát átlövöd keresztbe. Na a nagyjából agyaggalamb lövészet.
  • marchizor
    nem hát... én már letettem róla :D az ARL-t még sikerült végigszenvednem, de én ezzel az AMX M4-el nem fogok szarakodni, el is adtam, végleg, elég nekem a BatChat.
  • lammaer
    Ja, az már a 8as, nem szóltam. Annyira hülye nevük van, szokni kell...
  • lammaer
    És még az se revolveres.... rögös az út a francia heavy ágon...
  • lammaer
    Nem látom se a sluggert se a su152-t a listán... (bár utóbbit lehet a HE nerf kinyírta).
  • virkir
    Szokj hozzá.
    Pont emiatt még a duplázókat is alig akarom megcsinálni azzal a retek tankkal.
    Az életbe nem lesz meg az 50 100-am.
  • saslaca
    Le is kell. :D Főleg amikor azon idegesíted fel magad, hogy egy retek arty kilőtt a pálya másik végéről. És nem hogy visszalőni, de elmenekülni sem volt esélyed.
  • Oddball29
    Legjobb T6 TD Szu-100

Legjobb T7 TD T25

• Bugi Misi
    imádom az MM-t
  • lammaer
    Ja, többnyire passzív játékkal.
  • Random_
    Egyébként most, hogy áradoztam volt pár bukós köröm. Mire bármi történt a csapat fele megszűnt és alig volt spotolás.

A gyors medek ellen lószart se érek aryval, mozogni kell állandóan és takarásban tartózkodni. De ezt más ellenséggel szemben is így kell csinálni.
  • lammaer
    Mi bajod van a lámákkal?
    Jáccuk le, Jáccuk le :)
  • Random_
    Azért durva, hogy több száz lejátszott meccs után pár arty kör miatt érezzem magam lebaszva. :D

Én is utálom az artykat bár én egy ideje kevesebbel találkozom. Sok olyan kör van ahol nincs is! Ez szerintem tök király. A tracking miatt lett kevesebb? Most is volt egy kör, hogy a lövedéket követve szedtem ki egy arty-t.

Egyébként nem kell gyerekgyilkosnak titulálni! Szerintem a lényeg, hogy nyerjen a csapat! Én is utálom, ha 2-3 arty van egy körben és mélységesen szégyenlem magam olyankor, hogy én vagyok a harmadik...
  • Sippie
    le kell vezetni a feszültséget WOT után :D:D
  • Random_
    Jó ötletet adtál! Holnap összerugdosok pár ovist. :) Azok elég kicsik és védtelenek...
  • virkir
    Mivan? A tankjaidnak lefűrészelték az ágyúcsöveit?
    Menj keresd meg őket és lődd ki.
  • Solten
    Na most a jateknal maradva: az arty ellen is lehet vedekezni.
  • bgabor
    Miért? :D
    Olyanokat bánt, akik nem tudnak védekezni, és élvezi. Szerintem elég pontos párhuzam.
  • Solten
    Erdekes parhuzam... Sokan tul komolyan veszik ezt a jatekot...
  • bgabor
    Jó érzés úgy lőni a becsületes játékosokat a teljes biztonságból, hogy azok nem tudnak visszalőni rád? Nem gondoltál még esetleg arra, hogy gyerekeket verj össze véletlenszerűen az utcán, az is ugyanilyen érzés lenne.
  • Solten
    Ez is igaz, sok lama zero tapasztalat mellett hasznalja, harman felhelyezkedtunk egy strategiailag fontos domb szeleire, erre a type-os felkapaszkodva berongyolt kozenk hogy kinyirassa magat. Ugyanitt lentrol belemkuldott egyet a masik eszleny, erre helyben elforditotta a tankot es mutatta a hatsojat... :D Azt gondolhatjak a tavolrol rajuk kuldott lepattanok miatt hogy a tankjuk sebezhetetlen.
  • vinki1
    hogy az isten verje meg az összes 1 felére vonuló bandát-a 3.csatát vesztjük el ez végett.
  • Pales27
    Ha a játék elején tartasz egyáltalán nem gáz az alacsony eff. érték, ráadásul prémium nélkül többet kell menni stock tankkal képzetlen legénységgel.
    Vannak statisztikáim arról, mikor kezdtem a játékot hát elég siralmas
    Ha már megszerzed prémium nélkül a t8-t9 tankokat és akkor is olyan alacsony az érték akkor van gáz
  • Random_
    Nekem a Hetzer és a StugIII tetszett a legjobban. Azokat az időket élveztem...

Ma nem volt kedvem tömegben játszani és arty voltam. Hát teljesen más élmény, mintha kívülálló lennék, aki elérhetetlen távolságból lövöldözi a tankokat. Jó érzés, persze azért néha elérnek, de már kitapasztaltam hová érdemes helyezkedni. A Wespét ma lecserélem Grillére. Szerintem ráéreztem erre az spg-s játékra. Körönként elég 1-2 frag összejön, a max az 4 volt.
  • Sippie
    nézd meg a leírását a statisztikában
  • saslaca
    "Csatában elért Achievement: Knispel Kitüntetés II Osztály"
    Ez mi? Kapott már ilyet valaki? Nekem eddig ez az első.
  • lammaer
    Sztem nincs.
  • lammaer
    Nagy ügy, attól még nem lesz vki pró :)
  • bardocz
    Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy melyik tankom mennyi pénzt hozott, vagy éppen vitt el?
  • Sippie
    igen, azokhoz is jár
  • bardocz
    Az nem feltétlenül az ő érdeme, amikor csinálok 4-5 kill-t, abban bőven benne van az ellenfél csapat is. Pl böllér medálból eddig egyet szereztem, amikor a mostaninál sokkal bénább voltam, és azt simán az ellenfélnek köszönhetem.
  • megakoko
    persze ki lehet lőni őket is....persze én is 1 alap su-85-be ültem
  • bardocz
    Meg szerintem az is probléma, hogy nagyon sokan csak rohannak vele előre, és úgy már könnyebb ellenfelek, mert nem tudják mindenkinek az arcukat mutatni. Annyiszor volt már, hogy a csapatomban lévő 3-4 type fél perc alatt kinyíratta magát, hogy már annyira nem is örülök, ha nálunk van sok.
  • megakoko
    tudod a poén az egészben az volt hogy 1 hetzerben ült és 5 vagy 6 kill körül végzett egyedül
  • saslaca
    Nekem van 8 és még egyet sem vettem. A T-127 és kis ruszki tankhoz is adtak garázshelyet pluszba?
  • Solten
    Nekem ugy tunik hogy alaposan kitapasztaltak a type-ok gyenge pontjait, ma mar ritkasagnak szamit hogy eletben van beloluk egy a csata vegere :)
  • lammaer
    Nem is neked mondtam, csak hozzádkapcsolódtam.