418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
semmiben csak az orosz karácsonyi cuccokat vették ki -
Killer85 #99562 Sziasztok mi ez a b verzió.....mert most jött le a frissítés :)....miben változott a játék?
üdv.Janesz -
virkir #99561 Valahogy így vagyok én is vele a med ág lényegesen szórakoztatóbb, megkockáztatom könnyebb, hamarabb kap az ember használható tankot.
Mondjuk nagyban közrejátszik az elkefélt MM meg a szerintem bugos ágyúk is mert az ARL nem lenne rossz ha nem kerülne T7-nél nagyon feljebb de, hogy tízből nyolcszor 9-10-be rakja semmi élvezet nincs benne.
Scou-tnak lassú meg vak, védeni kicsi a dpm, arról nem beszélve, hogy milyen sebzéseket képes kapni. Ma pl ellövik a láncomat, majd kis idő múlva lehal a sofőr pedig csak egy lövést kaptam. -
bgabor #99560 A vicces rész T6 artíknál kezdődik majd, amikor egyre kevesebb lesz a gyors med és egyre több a lassú, bazinagy heavy. Neked meg mint artynak 1800-as sebzésed lesz, és majdhogynem az egész pályát átlövöd keresztbe. Na a nagyjából agyaggalamb lövészet. -
marchizor #99559 nem hát... én már letettem róla :D az ARL-t még sikerült végigszenvednem, de én ezzel az AMX M4-el nem fogok szarakodni, el is adtam, végleg, elég nekem a BatChat. -
lammaer #99558 Ja, az már a 8as, nem szóltam. Annyira hülye nevük van, szokni kell... -
lammaer #99557 És még az se revolveres.... rögös az út a francia heavy ágon... -
lammaer #99556 Nem látom se a sluggert se a su152-t a listán... (bár utóbbit lehet a HE nerf kinyírta). -
virkir #99555 Szokj hozzá.
Pont emiatt még a duplázókat is alig akarom megcsinálni azzal a retek tankkal.
Az életbe nem lesz meg az 50 100-am. -
Le is kell. :D Főleg amikor azon idegesíted fel magad, hogy egy retek arty kilőtt a pálya másik végéről. És nem hogy visszalőni, de elmenekülni sem volt esélyed. -
Oddball29 #99553 Legjobb T6 TD Szu-100
Legjobb T7 TD T25
-
imádom az MM-t
-
lammaer #99551 Ja, többnyire passzív játékkal. -
Egyébként most, hogy áradoztam volt pár bukós köröm. Mire bármi történt a csapat fele megszűnt és alig volt spotolás.
A gyors medek ellen lószart se érek aryval, mozogni kell állandóan és takarásban tartózkodni. De ezt más ellenséggel szemben is így kell csinálni. -
lammaer #99549 Mi bajod van a lámákkal? 
Jáccuk le, Jáccuk le :) -
Azért durva, hogy több száz lejátszott meccs után pár arty kör miatt érezzem magam lebaszva. :D
Én is utálom az artykat bár én egy ideje kevesebbel találkozom. Sok olyan kör van ahol nincs is! Ez szerintem tök király. A tracking miatt lett kevesebb? Most is volt egy kör, hogy a lövedéket követve szedtem ki egy arty-t.
Egyébként nem kell gyerekgyilkosnak titulálni! Szerintem a lényeg, hogy nyerjen a csapat! Én is utálom, ha 2-3 arty van egy körben és mélységesen szégyenlem magam olyankor, hogy én vagyok a harmadik... -
le kell vezetni a feszültséget WOT után :D:D -
Jó ötletet adtál! Holnap összerugdosok pár ovist. :) Azok elég kicsik és védtelenek... -
virkir #99545 Mivan? A tankjaidnak lefűrészelték az ágyúcsöveit?
Menj keresd meg őket és lődd ki. -
Na most a jateknal maradva: az arty ellen is lehet vedekezni. -
bgabor #99543 Miért? :D
Olyanokat bánt, akik nem tudnak védekezni, és élvezi. Szerintem elég pontos párhuzam. -
Erdekes parhuzam...
Sokan tul komolyan veszik ezt a jatekot...
-
bgabor #99541 Jó érzés úgy lőni a becsületes játékosokat a teljes biztonságból, hogy azok nem tudnak visszalőni rád? Nem gondoltál még esetleg arra, hogy gyerekeket verj össze véletlenszerűen az utcán, az is ugyanilyen érzés lenne. -
Ez is igaz, sok lama zero tapasztalat mellett hasznalja, harman felhelyezkedtunk egy strategiailag fontos domb szeleire, erre a type-os felkapaszkodva berongyolt kozenk hogy kinyirassa magat. Ugyanitt lentrol belemkuldott egyet a masik eszleny, erre helyben elforditotta a tankot es mutatta a hatsojat... :D Azt gondolhatjak a tavolrol rajuk kuldott lepattanok miatt hogy a tankjuk sebezhetetlen. -
hogy az isten verje meg az összes 1 felére vonuló bandát-a 3.csatát vesztjük el ez végett.
-
Ha a játék elején tartasz egyáltalán nem gáz az alacsony eff. érték, ráadásul prémium nélkül többet kell menni stock tankkal képzetlen legénységgel.
Vannak statisztikáim arról, mikor kezdtem a játékot hát elég siralmas
Ha már megszerzed prémium nélkül a t8-t9 tankokat és akkor is olyan alacsony az érték akkor van gáz
-
Nekem a Hetzer és a StugIII tetszett a legjobban. Azokat az időket élveztem...
Ma nem volt kedvem tömegben játszani és arty voltam. Hát teljesen más élmény, mintha kívülálló lennék, aki elérhetetlen távolságból lövöldözi a tankokat. Jó érzés, persze azért néha elérnek, de már kitapasztaltam hová érdemes helyezkedni. A Wespét ma lecserélem Grillére. Szerintem ráéreztem erre az spg-s játékra. Körönként elég 1-2 frag összejön, a max az 4 volt. -
nézd meg a leírását a statisztikában -
"Csatában elért Achievement: Knispel Kitüntetés II Osztály"
Ez mi? Kapott már ilyet valaki? Nekem eddig ez az első. -
lammaer #99534 Sztem nincs. -
lammaer #99533 Nagy ügy, attól még nem lesz vki pró :) -
Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy melyik tankom mennyi pénzt hozott, vagy éppen vitt el? -
igen, azokhoz is jár -
Az nem feltétlenül az ő érdeme, amikor csinálok 4-5 kill-t, abban bőven benne van az ellenfél csapat is. Pl böllér medálból eddig egyet szereztem, amikor a mostaninál sokkal bénább voltam, és azt simán az ellenfélnek köszönhetem. -
megakoko #99529 persze ki lehet lőni őket is....persze én is 1 alap su-85-be ültem -
Meg szerintem az is probléma, hogy nagyon sokan csak rohannak vele előre, és úgy már könnyebb ellenfelek, mert nem tudják mindenkinek az arcukat mutatni. Annyiszor volt már, hogy a csapatomban lévő 3-4 type fél perc alatt kinyíratta magát, hogy már annyira nem is örülök, ha nálunk van sok. -
megakoko #99527 tudod a poén az egészben az volt hogy 1 hetzerben ült és 5 vagy 6 kill körül végzett egyedül -
Nekem van 8 és még egyet sem vettem. A T-127 és kis ruszki tankhoz is adtak garázshelyet pluszba? -
Nekem ugy tunik hogy alaposan kitapasztaltak a type-ok gyenge pontjait, ma mar ritkasagnak szamit hogy eletben van beloluk egy a csata vegere :) -
lammaer #99524 Nem is neked mondtam, csak hozzádkapcsolódtam.