418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• agrarmacso
    Istenem, ma délutána is nagyon ügyes emberek játszanak...az előbb két amx 50 100, akik ráadásul platoonban voltak és top tankok, nem birtak megölni de még megsebezni se egy persinget. Természetesen kikaptunk :)
  • lammaer
    Sztem csak az a baj, hogy az első vakon leadott lövés után nem adsz le mégegyet.
    Ugyanúgy lepattanhat vagy mellémehet mint amikor látod.

Leselkedős scoutként sokszor tapasztalom, hogyha véletlenül észrevesz vki, és elkezd lőni a tömeg, a többség abbahagyja ha nem mozgok (és emiat eltűnök), pár kitartóbb ember még lead +1 lövést (ami akár le is pattanhat), aztán csend. Túl korán feladják, csak nagyritkán van olyan, hogy egy egy kitartóbb lő még mondjuk 15 másodperccel később rám.

Egy kivétel van: az artyk. Azok mivel lassan targetelnek be, előfordul hogy régesrég eltűntem már amikor odadurrantanak, főleg ha nem látnak más célpontot. De ha a csapatunkból vki más is látható, nem kell aggódni, akkor biztos hogy vakon nem fog ránklőni. Inkább lövi a láthatót.
  • Random work
    Az én KV-1S tankom szerintem kerozinba áztatott papírból készült. :)
  • lammaer
    Pörgetem pörgetem, ma még tolok egy vagy két csatát, és meglesz az AMX 13-90... nagy várakozással tekintek elébe, a 13-75-öt nagyon csípen, ez meg ugyanaz csak +30pen és +100 sebzés lövésenként, +400 HP ami szintén nagyon jól jön, még többet ki fogok bírni :).

Mivel már a Tier6-ossal is gyakran bedobott Tier9 és nem ritkán tier 10-es csatákba, bőven megéri a +1 tier az extra tűzerőt.

Sajnos heavy ágon elkedvetlenített hogy csak Tier8-ban lesz revolvertár szóval még vagy hiányzik 10K XP az ARLhez.
  • Zeller2
    Igen szerintem is 95% de nem mertem ennyire pontosan fogalmazni :D
  • lammaer
    Én meg 50-re :)

AMxel elég sokszor lövök vakon egy eltűnő ellenfélre, van amolyan amikor csak 3-4 vakon leadott találat után jön fel az áldott sárga felirat.

Az hogy látod e a célpontot vagy nem lényegtelen, ott van. Viszont ugye azért mert a célkereszt rámutat, nem 100% a találati esély, csakúgy mint amikor látod.

Nem gyorstüzelő ágyú esetében is előfordul hogy az első vaklövés után leadok mégegyet, hátha csak mellément. És nem egyszer volt már belőle siker.
  • pointer4
    hajrá hajrá!!! Hálás kis cucc!
  • megakoko
    Jó a kérdésed mert velem is mindíg elő fordul ez a jelenség a 2.3. lövés el se találja a tankot és 1 mm se mozdítok a csövön.
  • Jacktor
    "Azt tudja valaki hogyha meglövök egy tankot ami a lövés után nem tud mozdulni és én sem mozdítom a célkeresztet akkor a második lövés hova a picsába szokott menni? Merthogy nem találja el az kb 85% ."

Ez egy borzasztóan jó kérdés, de én úgy 95%-ra saccolnám az arányt.

Aki a KV-ra azt mondja lassú, annak szólok hogy simán hozza a 30 km/h-t. A Tigrisnek pont ugyanennyi a sebessége (KT: 28 kmh), a lövegét meg csak szeretném ha ugyanolyan lenne. A hosszú 88-as miatt már jó párszor álltam meg a tankkal és hagytam ott ahol van hogy szétszedjék. Inkább hogy szétverjem a billentyűzetet.
  • lammaer
    Beraktam a FAQ-ba, használati utasítással együtt
  • lexlutor
    ..vegulis nagylelkuek voltak mert akar kerozin vagy eppen nappalm is lehetne benne.. :)
  • Renegade
    sajna az kevés, ha van poroltód, akkor max 2 mp alatt eloltják, sokszor még modul sem ég ki, míg a firefight skill önmagában szinte semmit nem ér, sokszor volt tesztelve, mert a scoutok poroltó helyett magas oktánszámú üzemanyaggal mennek és gond nélkül kiégnek 100%-os skill mellett is, és hát a leo meg a dagi is olyan tank aminek a váltójában a fejlesztők szerint üzemanyag van.
  • lexlutor
    ..gyogycsomag nelkul sem igazan.. bar nekem meg a tier2eseimen is mindennel fel vannak szerelve..
  • Zeller2
    Amúgy most az is-el ismerkedem,már kezdünk megbarátkozni.Az előbb rálőttem egy sherman-re és jócskán lekapott belőle.Maradt neki 2% .:) Viszont az utána való 2 lövéssel sem tudtam kilőni,na ez az amit nem értek.Természetesen addigra hátba támadott egy t25-ös és ennyi voltam.

Természetesen a kv2-őt sohasem fogom eladni.:)
  • stoppos
    5-östól poroltó/szerelőcsomag nélkül nem érdemes elindulni sztem.
  • Destydeme
    Szia.Hogy állsz a francia ördögökkel?
    Engem ismét elragadott a játék,mint mikor megismertem a Wot-ot.
    Éjszaka álmomban is tankozok.Ez már dúrva.
  • Zeller2
    Azthiszem az nem volt de a fiúk tüzoltó bónusza megvolt.
  • lexlutor
    ..csak poroltoval vele elindulni es 100%os tuzoltos legenyseggel.

• lammaer
    Poroltód van? KV3-on igen jó hasznát lehet venni, 3000-et megér. Tény hogy sokszor kigyullad ha nagyok lövik, cserébe tényleg nagyon erős a páncélja, még tier8-ak is pattannak róla, nem is ritkán. Valamit valamiért :)
  • Zeller2
    Akkor csak az én kv3-asomat utálta a szimulátor mert bizony minimum minden 3.-ik játékban úgy véreztem el hogy kigyulladtam egy találat után. :(
  • lexlutor
    ..egy erosebb nyari napsugar ahogy megcsillan a haramtos fuvon kepes felgyujtani :)
  • kerla
    Lammi, dobsz egy linket erre a színes tankos csodaoldalra? vagy az idb-s oldal?
  • Random work
    Nekem a KV-1S ég állandóan, első tankom ami ilyen képességekkel van megáldva. Képes a csaták felében kigyulladni.
  • Zeller2
    A sima kv nagyon jó tank csak kicsit lomha.Azzal nincs problémám.

Ellenben a kv3-al kvázi élvezhetetlen volt a játék mert állandóan kigyulladt.És amikor kigyulladt ugye egy csomó minden tönkrement.Ez ellen emeltem fel a hangom,képletesen értve. :)
  • stoppos
    Tigrisrőlnem tudok még nyiltakozni, de van KV, KV3, és VK3601H. Na az utóbbinak a váltóját lövik el állandóan, plusz kigyullad. a KV-KV3 kombónál ezt nem igen vettem észre, pedig azok sokkal több lövést be szoktak kapni.
  • lammaer
    Itt van, nézd a kéket (üzemanyagtartáj) meg a pirosat (motor). Gyakorlatilag szinte minden oldaltalálat potenciálisan vagy az egyiket vagy a másikat találja el, igy aztán nagyobb az esély a kigyulladásra.

Ráguglizhatsz hogy a valóságban is így volt a modulok elhelyezkedése, de a ruszki devek elég sokat elmolyoltak ezzel, tehát feltételezhetjük hogy nagyjából pontos. Ismerve hogy vmilyen szinten szokott a kezük maguk felé hajlani, én csodálkoznék ha csak úgy poénból csinálták volna ilyenre a KV3 modelljét.

• Renegade
    valamit nem jól csinálhatsz, ugyanis a KV és a KV3 borzasztóan dúrva tank, ugyanis saját mezőnyben szinte kilőhetetlenek, +feljebb is elvannak a magas pen miatt.
  • Zeller2
    Én elismerem hogy jók a német tankok de nem szeretem egyiket sem.

Inkább az orosz technika nyűgöz le. :)
  • ilsalon
    Akkor örülj, hogy nem játszottál régebbi verziókban a Tigrissel. Amikor a T28 kigyújtott szemből, akkor érezted, hogy hiába minden elkötelezettséged a német gépek felé, megvesszük a ruszkik első tankját megint.
  • Zeller2
    Hogy minek van modellezve??? Elmennek a büdös pi..ába. Ha a sherman-ről lenne szó megértem,de ezt....

Ma amúgy sem kell játszanom mert szopatóra tett a gép.Folyamatosan tier9 -esekkel tesz össze.

Hogy ezt is miért nem tudják megoldani máshogy.... Mondjuk +/- 2 osztály és nincs olyan hogy végigurul a pályán mert kilőhetetlen.
  • stoppos
    Ezt hogy a faxba?
  • darki81
    ezt is megéltem :D
    durván 1 hete gyűjtök rá KV-val, de most végre megvan :)
    már csak a legénységre kell KVzni, hogy be tudjam pakolni a csávókat :)
  • megakoko
    azt eddig is tudtam hogy az amx-40 elég pattogos páncélja van de hogy a su-85 76mm-ese 4x pattanjon az már erős egy kicsit
  • darki81
    tud az 0-át is, csak retardált csapattárs kell hozzá :D
  • megakoko

Vereség
    Csata: Komarin 2012. február 6. 15:31:40
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 6
    Szerzett kredit: 3 465

na ilyet is tud a kv tank
  • lammaer
    Ez azért van, mert a KV testének nagy része motorként/üzemanyagtartályként van modellezve, ha jól emlékszem.

IGy gyakrabban éri találat, innen a gyakoribb felgyulladás. Hiszen 2x annyi találatnak a 15%-a értlemszerűen több :)

Amúgy meg arcade játék.
  • Zeller2
    Lényegtelen nem ez az egyetlen baromság a játékban.Az ötlet nem rossz de nagyon valótlan dolgok vannak benne.Aki kicsit járatosabb a 2.vh-s tankok területén az tudja miről beszélek.

Pl: tigris,jó erős tank ezt aláírom de magasan túl van kvalifikálva.Egyrészt minden utcasarkon lerohadtak a fos motorjuknak köszönhetően másrészt szinte maguktól felgyulladtak.Ehhez képest én csak 1-szer láttam a játékban égő tigrist.

Az én kv3-asom minden 3-ik csatában kigyulladt a 15%-os esély ellenére.

Eléggé ratyi így.
  • Thoryne
    Na eljött az ideje, hogy feltöltsek én is egy replayt egy remekül összehozott manőverről haverommal amikor is kiszedünk egy Tigrist. (türelmetleneknek: 10:38-at mutat a számláló az adott pillanatban)

ht tp://www .2shared. com/file/ZT3OLSbj/20120206_1522_germany-VK3601H_.html

(még nem 30 napos a regem, nem tudok linket beszúrni -.-'')

bónusz: a végén a T29 elbambul és falra mászik :D lol'd so hard :D
  • lexlutor
    ki en mondjatok a nevet! mert megjelenik a vegen!!!!
  • davidbog
    "Szeretem kívülről nézni a tankot lövés közben." :D

Mintha valaki ezt már írta volna a fórumon. :) Erre van a visszajátszás, ott aztán annyiszor és úgy nézed vissza ahogy akarod.