418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    :-)
  • Pales27
    Először tedd fel a 10%os teherbírást ventit és stabilizátort.
    Majd ha meglesz a lánctalp(utolsónak fejleszd ki), akkor cseréld le, a pluszt teherbírást töltés gyorsítóra!
  • Renegade
    ventilátor, rammer kötelező

a 3. pedig
    spall liner vagy vertical
  • Nazarov77
    Rammert és ventit mindenféleképpen tegyél rá. 3.nak meg célzásgyorsító, spall liner, és vertikális stabilizátor közül válogass, azt rád bízom :)
  • kerla
    Gyerekek, E-75 tankra milyen equipmenteteket tennétek, most van akció, lassan meglesz, mit éri meg?

KT-n periszkóp van és álcaháló, mi légyen a 3.
  • Random work
    Csomó dologról volt szó délelőtt ami faq-ban benne van, de néha azért jó ezeket megvitatni.
  • vinki1
    okés
  • Destydeme
    A lefelét majd letesztelem(jónak tűnik amit írtál rá),a felfelé az gáz,mert így is gond volt,h nem tudtam felfelé lőni:)
    Most Jpantert kell nyomni,mert haver itt van platonban,de majd holnap:)
  • lammaer
    De tényleg nem értem mire fel ez a nagy szomorúság. Instant kaptál egy teljesen jó választ, még csak nem is piszkálódott senki.
    No mindegy. Sztem ha kérdésed van továbbra is tedd fel, de csak akkor ha a FAQn átrágtad magad, különben én foglak agyonpiszkálni :)
  • vinki1

nincs semmi gond,csak le irtam amit gondoltam.Mind1 nem foglalkozok vele.Tudom en bajom hogy nem neztem utanna es eddig nem proballtam.
  • lammaer
    Ne legyél már mimóza, senki se bántott.
    Kaptál egy teljesen korrekt választ.
    És isten hozott a fórumban.
  • lammaer
    Lefelé kicsit jobban, felfelé nagyjából ugyanannyira nem mint a 12t esetén.

Viszont a lefelé az pont jó, mivel igy lehet hulldownban leselkedni vele a legöbb helyen, és ha megpillantasz valakit lehet adni neki egy sorozatot.

Prokhorovka, Murovanka, Erlenberg, Mines, Cliff, Sandriver, Westfiel, Steppes, Fisherman... nagyjából a térkép felén vannak jó spottoló helyek kicsi dombbal, hogyha az ember nagyon nem bír magával lövöldözhessen kicsikét, és míg a 12t-vel ez nem lehttséges, a 13-75 már erre is kvalifikált.
  • vinki1

Látom többet se kerdek semmit mert eggyeseknek nem tetszik.örülj neki hogy te olyan PRO vagy mindenben.Azt hittem hogy a fórum azert van hogy meg beszelj dolgokat dehat....mind1
  • Nazarov77
    B2 és 38H735(f)ki lesz véve a boltból.
    link
  • bardocz
    Furcsa, mert tisztán ott volt előttem a célpont, és az a két lövésem találta el, amivel fölé céloztam, előtte lévő 3-4 meg semmit nem csinált, hiába volt becélozva. Legénység 99% asszem.
  • R3nton
    e-75el azért meg lehet azt csinálni, de mausal is-4el is-7el a legdurvább.
  • I.C.ram
    Nekem E75-tel szétlőtték az oldalam egy pillanat alatt, pedig majdnem párhuzamos volt az oldalam az ellenség csövével.
  • pointer4
    Nekem csak amcsikkal nem ment. MAUS-al, meg vk4502P-vel is hyper jó :D

40 lövést bírtam, aztán átjöttek :D
  • pointer4
    Nem, esetleg átültél német tankból másba, vagy nem 100% asok az emberek.
    Az igaz, ha figyeled a lövedék röppályáját messzire, akkor zuhan egy kicsit. De ha ráteszed a célkeresztet egy messzi tankra, akkor addigra "esik le" a becélzott magasságig. Ha nagyon messze van egy tank, és el-el tünedezik a látómezőből, akkor ugrál fel-le a célkereszt idegesítően.
    Az, hogy a lövedék ejtése miatt mennyivel kéne felé lőni, azt a lövészed magától állítja neked nem kell.
    Ha felé céloztál és eltaláltad, az mák volt, mert pont arra hordott félre, a lövegnek ugye van egy pontossága, ami random szór kicsit-nagyot.
  • I.C.ram
    ezt is csak IS-4gyel tudod megcsinálni. Hihetetlen, hogy milyen imba egy szar ez. Összes többi T9-nek átlövik az oldalát még ilyen szögben is.
  • Destydeme
    Hi.
    1:Olvasd el a FAQ-ban van.
    2:"Hogyan láthatom mennyit sebzek a célponton?"(ezt keresd)
  • Zeller2
    Itt a videón látható a tankok felett hogy mennyi a hp-jük.Azt hogyan lehet beállítani hogy én is lássam? :)
  • Destydeme
    Igen,ez az.1perc 9mp-nél van a lényeg.
    Amúgy ez milyen hang neki,mert szimpatikus és felraknám.
  • bardocz
    Mióta kell a célpont felé lőni? Eddig becéloztam valamit 500méterről, lőttem, és eltaláltam, most meg becélzom 500méterről, és eltűnik a lövedék(valószínű olyan messze nem látom a becsapódás nyomát), aztán elkezdtem felé lőni, és máris jó lett.
  • Destydeme
    Ok,no stressz.Eszembe sem jutott,meg akkor másoknak is.
    Mondjuk én ma pont ráérek olvasgatni.
    De a trükk gazdája leírta szépen mi a trükk:)

Ne legyen off:
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. február 6. 17:14:19
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 1 041
    Szerzett kredit: 40 246
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Random work
    Nem mindenki, mert akit lőtt azok nem. :) Ki is pusztultak mint a dínók.
  • Random work
    Velem is ez a baj, hogy melóhelyen olvasom a fórumot és otthon inkább játszok...
  • Martens4466
    Igen. Mostanában mindenki ezt használja
  • ollie
    Mert munkahelyen vagyok, és itt nem tudok WoT-ozni. Estére meg valszeg elfelejtem az egészet.

De azért köszi, hogy leírtad.
  • Random work
    én a napokban láttam ezt a beforgatást, valaki egy youtube videót rakott be róla és tényleg király! Max a láncot lövik el és szemből is védve vagy.

Erre gondoltatok?
  • Destydeme
    Direkt nem írtam így le részletesen.Ha már 1 videót sem képesek megnézni...(mások is kérdezték.."Mi a trükk"?)
    Akkor ne akarjon pro lenni.Hihetetlen..
    Akinek nem inge...
  • Eagle16
    A visszajátszásban látszik. De ahogy írták is, a vastag oldalpáncélzatot kihasználva úgy tolatok ki a fedezékből hogy csak az oldalára látnak rá elég kis szögben, tehát a lánctalpsebzésen kívül nem tudnak sebezni, semmivel sem. (mondjuk E-100-zal is kipróbáltam és a másik E-100 szépen szétszedett HE-vel :D. Szóval nagy kaliberű HE ellen azért nem jó megoldás)
  • Destydeme
    Miért nem nézed meg?Felgyorsítod és 30sec az egész.A tank hátulját forgatod be az eleje helyett.Így nem tudnak a tankod alá lőni.
  • Renegade
    sréhen hátrafelé tolat ki, így átlőhetetlen
  • ollie
    Mi a trükk?
  • Zodiac
    Ha erre a webgl-re volna valami másik megoldás, akkor annak örülnék. :) Sajna nekem így sem megy, csak egy szürke képet tölt be.
    Thx
  • pointer4
    Amivel felvetted, a játék :D
    Ha nincs hozzárendelve a wotreplay, akkor a WorldOfTanks.exe-hez irányítsd.
  • Destydeme
    IrígyellekA +pen és sebzés mindig jó,pláne gyorstüzelőnél.A 400hp pláne.Az a lényeg,h akkor már 2-3sebzést bevállalhatsz:)Az amx13 75 tornya mozgatható vertikálisan?
  • Random work
    Arty-nál onnan tudom, hogy a rejtőzködő egységet találtam el és nem a talajt, hogy nincs becsapódási nyom.

A tracking nagyon hasznos, tegnap úgy szedtem ki egy arty-t, hogy becéloztam a vonal kiindulását.

Én sokáig nem merem lőni az eltűnő tankot, mert akkor én is tovább vagyok látható, inkább ráhagyom és lapulok.
  • vinki1
    Az szeretnem kerdezni hogy mi jatsza le a csata felveteleket?-köszi.