418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #99803 :-) -
Először tedd fel a 10%os teherbírást ventit és stabilizátort.
Majd ha meglesz a lánctalp(utolsónak fejleszd ki), akkor cseréld le, a pluszt teherbírást töltés gyorsítóra! -
Renegade #99801 ventilátor, rammer kötelező
a 3. pedig
spall liner vagy vertical -
Nazarov77 #99800 Rammert és ventit mindenféleképpen tegyél rá. 3.nak meg célzásgyorsító, spall liner, és vertikális stabilizátor közül válogass, azt rád bízom :) -
Gyerekek, E-75 tankra milyen equipmenteteket tennétek, most van akció, lassan meglesz, mit éri meg?
KT-n periszkóp van és álcaháló, mi légyen a 3. -
Csomó dologról volt szó délelőtt ami faq-ban benne van, de néha azért jó ezeket megvitatni. -
okés -
Destydeme #99796 A lefelét majd letesztelem(jónak tűnik amit írtál rá),a felfelé az gáz,mert így is gond volt,h nem tudtam felfelé lőni:)
Most Jpantert kell nyomni,mert haver itt van platonban,de majd holnap:) -
lammaer #99795 De tényleg nem értem mire fel ez a nagy szomorúság. Instant kaptál egy teljesen jó választ, még csak nem is piszkálódott senki.
No mindegy. Sztem ha kérdésed van továbbra is tedd fel, de csak akkor ha a FAQn átrágtad magad, különben én foglak agyonpiszkálni :) -
nincs semmi gond,csak le irtam amit gondoltam.Mind1 nem foglalkozok vele.Tudom en bajom hogy nem neztem utanna es eddig nem proballtam. -
lammaer #99793 Ne legyél már mimóza, senki se bántott.
Kaptál egy teljesen korrekt választ.
És isten hozott a fórumban. -
lammaer #99792 Lefelé kicsit jobban, felfelé nagyjából ugyanannyira nem mint a 12t esetén.
Viszont a lefelé az pont jó, mivel igy lehet hulldownban leselkedni vele a legöbb helyen, és ha megpillantasz valakit lehet adni neki egy sorozatot.
Prokhorovka, Murovanka, Erlenberg, Mines, Cliff, Sandriver, Westfiel, Steppes, Fisherman... nagyjából a térkép felén vannak jó spottoló helyek kicsi dombbal, hogyha az ember nagyon nem bír magával lövöldözhessen kicsikét, és míg a 12t-vel ez nem lehttséges, a 13-75 már erre is kvalifikált. -
Látom többet se kerdek semmit mert eggyeseknek nem tetszik.örülj neki hogy te olyan PRO vagy mindenben.Azt hittem hogy a fórum azert van hogy meg beszelj dolgokat dehat....mind1 -
Nazarov77 #99790 B2 és 38H735(f)ki lesz véve a boltból.
link -
Furcsa, mert tisztán ott volt előttem a célpont, és az a két lövésem találta el, amivel fölé céloztam, előtte lévő 3-4 meg semmit nem csinált, hiába volt becélozva. Legénység 99% asszem. -
R3nton #99788 e-75el azért meg lehet azt csinálni, de mausal is-4el is-7el a legdurvább. -
Nekem E75-tel szétlőtték az oldalam egy pillanat alatt, pedig majdnem párhuzamos volt az oldalam az ellenség csövével. -
Nekem csak amcsikkal nem ment. MAUS-al, meg vk4502P-vel is hyper jó :D
40 lövést bírtam, aztán átjöttek :D
-
Nem, esetleg átültél német tankból másba, vagy nem 100% asok az emberek.
Az igaz, ha figyeled a lövedék röppályáját messzire, akkor zuhan egy kicsit. De ha ráteszed a célkeresztet egy messzi tankra, akkor addigra "esik le" a becélzott magasságig. Ha nagyon messze van egy tank, és el-el tünedezik a látómezőből, akkor ugrál fel-le a célkereszt idegesítően.
Az, hogy a lövedék ejtése miatt mennyivel kéne felé lőni, azt a lövészed magától állítja neked nem kell.
Ha felé céloztál és eltaláltad, az mák volt, mert pont arra hordott félre, a lövegnek ugye van egy pontossága, ami random szór kicsit-nagyot. -
ezt is csak IS-4gyel tudod megcsinálni. Hihetetlen, hogy milyen imba egy szar ez. Összes többi T9-nek átlövik az oldalát még ilyen szögben is. -
Destydeme #99783 Hi.
1:Olvasd el a FAQ-ban van.
2:"Hogyan láthatom mennyit sebzek a célponton?"(ezt keresd) -
Zeller2 #99782 Itt a videón látható a tankok felett hogy mennyi a hp-jük.Azt hogyan lehet beállítani hogy én is lássam? :) -
Destydeme #99781 Igen,ez az.1perc 9mp-nél van a lényeg.
Amúgy ez milyen hang neki,mert szimpatikus és felraknám. -
Mióta kell a célpont felé lőni? Eddig becéloztam valamit 500méterről, lőttem, és eltaláltam, most meg becélzom 500méterről, és eltűnik a lövedék(valószínű olyan messze nem látom a becsapódás nyomát), aztán elkezdtem felé lőni, és máris jó lett. -
Destydeme #99779 Ok,no stressz.Eszembe sem jutott,meg akkor másoknak is.
Mondjuk én ma pont ráérek olvasgatni.
De a trükk gazdája leírta szépen mi a trükk:)
Ne legyen off:
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 6. 17:14:19
Jármű: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 041
Szerzett kredit: 40 246
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
Nem mindenki, mert akit lőtt azok nem. :) Ki is pusztultak mint a dínók. -
Velem is ez a baj, hogy melóhelyen olvasom a fórumot és otthon inkább játszok... -
Martens4466 #99776 Igen. Mostanában mindenki ezt használja
-
Mert munkahelyen vagyok, és itt nem tudok WoT-ozni. Estére meg valszeg elfelejtem az egészet.
De azért köszi, hogy leírtad. -
én a napokban láttam ezt a beforgatást, valaki egy youtube videót rakott be róla és tényleg király! Max a láncot lövik el és szemből is védve vagy.
Erre gondoltatok? -
Destydeme #99773 Direkt nem írtam így le részletesen.Ha már 1 videót sem képesek megnézni...(mások is kérdezték.."Mi a trükk"?)
Akkor ne akarjon pro lenni.Hihetetlen..
Akinek nem inge... -
A visszajátszásban látszik. De ahogy írták is, a vastag oldalpáncélzatot kihasználva úgy tolatok ki a fedezékből hogy csak az oldalára látnak rá elég kis szögben, tehát a lánctalpsebzésen kívül nem tudnak sebezni, semmivel sem. (mondjuk E-100-zal is kipróbáltam és a másik E-100 szépen szétszedett HE-vel :D. Szóval nagy kaliberű HE ellen azért nem jó megoldás) -
Destydeme #99771 Miért nem nézed meg?Felgyorsítod és 30sec az egész.A tank hátulját forgatod be az eleje helyett.Így nem tudnak a tankod alá lőni. -
Renegade #99770 sréhen hátrafelé tolat ki, így átlőhetetlen -
Mi a trükk? -
Zodiac #99768 Ha erre a webgl-re volna valami másik megoldás, akkor annak örülnék. :) Sajna nekem így sem megy, csak egy szürke képet tölt be.
Thx -
Amivel felvetted, a játék :D
Ha nincs hozzárendelve a wotreplay, akkor a WorldOfTanks.exe-hez irányítsd. -
Destydeme #99766 Irígyellek
A +pen és sebzés mindig jó,pláne gyorstüzelőnél.A 400hp pláne.Az a lényeg,h akkor már 2-3sebzést bevállalhatsz:)Az amx13 75 tornya mozgatható vertikálisan?
-
Arty-nál onnan tudom, hogy a rejtőzködő egységet találtam el és nem a talajt, hogy nincs becsapódási nyom.
A tracking nagyon hasznos, tegnap úgy szedtem ki egy arty-t, hogy becéloztam a vonal kiindulását.
Én sokáig nem merem lőni az eltűnő tankot, mert akkor én is tovább vagyok látható, inkább ráhagyom és lapulok. -
Az szeretnem kerdezni hogy mi jatsza le a csata felveteleket?-köszi.