418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Na végre megtaláltam.

In-game player ratings
  • szabii98
    a stug nekem elég fosul hozta
  • agrarmacso
    Kb úgy hozza, de a jagdpz4 el sokkal fingatósabb csatákba fog tenni :D
  • Lokker
    a JPz4 is hoz olyan jól creditet mint a Stug3?
  • szasza3477
    azt szines módot honnan lehet letőlteni ami az egyik képen láttam?
  • darki81
    a mausig majd csak eldöcög, holnap reggel benyomatok egy prémet és min. 20 óra alatt min. 50ezer xp.
    (az IS-el 80ezret szedtem össze egy nap)
    szóval néha rá kell segíteni kis prémmel :)
  • Lovinho
    két teljes kör cliffen

scout

• Lovinho
    jaja, de az enyém prém nélküli
  • pointer4
    ötszörözve....=1071xp
    Kár hogy régebben nem volt replay lehetőség :D

2772 xp :)
  • Sippie
    én is gondolkoztam rajta hogy felrakjam-e de lehet jobb a boldog tudatlanság :D
  • egonn
    Hali! T6 század, érdekel valakit?
  • Lovinho
    egy vicces hósikló kör(5300+ xp)

scout, confederate

• Sippie
    meg drágább lőszer :D
    Amúgy utáltam az ausfb-t amikor T34-el kellett mennem ellene, bár azonos szinten mindent utáltam :D
  • darki81
    jaja, mert plusszos, nem haltam el :)
    még a kis ágyú van rajta amibe 250credit kb 1 lőszer.
    tetszik hogy nem tudtak sebezni szemből a tier 8-ak :)
    majd ha lesz az nagy ágyú, lesz nagyobb sebzés.
  • pointer4
    Találkoztam egy sráccal hétvégén, akkora arca volt Type59el, 39,5% nyerési aránnyal...
    Miután számon kértem mit ugat eme remek statisztika mellett, amit az anyukám is tud, onnantól eldugult :D
  • Desmodromic
    A vége marha nagy sírás-rívás lett.

Epic fail replay
  • fodus
    Honnan lehet leszedni az eff ratingos addont? Amelyik az imént mellékelt képhez hasonlóan működik?
  • Destydeme
    Mi lett a vége?:)
  • pointer4
    Hát nem jó, de ez van :D

Életem negyedik csatája T30al, ami tegnap lett meg.
    Sajna lomhább mint a T34, nem sikerült megbarátkoznom még vele, de már volt egy jó csatám :D

Amikor kilőttem az összes lövedéket a T34ből, akkor is a wotlogger szerint csak 6500 sebzést szedtem össze, itt meg még maradt 10 löszer :D

• Lovinho
    én is így vagyok vele
  • Lovinho
    IS-4-nek ez az oldala mutatás taktikája nagyon bejövős, két zöld ER-es T9et tartottam vissza vele

replay
  • VanDaal
    IS-4 prém nélkül enyhén pluszos nálam. Most, hogy van prémem, meg már majdnem farmgép kategória :)
  • Desmodromic
    Ez mekkora már!
    Szerintetek mennyi ideig tartott? Érdemes megnézni a tankok mellett a játékosok eff. szerinti színét is!
    Kívánságra töltök fel replayt, de szigorúan 18+-os!

• VanDaal
    Mit csináljon az ember, ha az MM a tier6 tankját már megint tier9 csatába rakja???
    - Topgunt :D

• Bmsrt
    Oké köszönöm mindenkinek,de Jp-be ha képzem őket most valamerre akkor visszaesik 90%-ra és bukom az eddig összegyűjtött(igaz minimális)tapasztalatot ha nem használom fel most nem?
    (am pl a dagi leó 100%+100%Cammó mellé már 1 hónapja várja az új skileket:)
  • Sippie
    Defeat
    Battle: Karelia 2012. február 6. 16:38:01
    Vehicle: M4A3E8 Sherman
    Experience received: 571
    Credits received: 18 437

Tessék ez elég jó farm? :D a javítás kb 3ezer, a lőszer meg pite. És ráadásul defeates kör :D (jó csaltam, mert a mai legjobb körömet raktam be :D:D )
  • Sippie
    utóbbi hetekben nyomtam a T34-et, ha 20ezer nem jött össze egy kör alatt már tudtam hogy bőven minuszos lesz a köröm. 19ezertől indult a javítása, nem tudom ausfb-nek mennyi de scak nem olcsóbb :D utána meg 1 lövés +1000 credit. Szóval ki lehet ezt számolni, de tudom én hogy nem lehet plusszos, ezért nyomtam felváltva E8-al (amennyire utáltam régen, annyira szeretem most de sztem javítottak rajta szorzót, mert olcsó a javítás és sokat hoz)
  • Pales27
    Várd meg az új skilleket, hátha lesz vmi jó. Álcát sztem felesleges a német td- re rátenni. Főleg ha ferdi jagdtigerre mész tovább.
  • Nazarov77
    jaja. Én úgy általánosságban írtam a gyorsítóról.
  • fodus
    Azért nrm gyenge, 30m-ről löwével lepattanni s-51-ről.
  • Nazarov77
    Nálam javítás volt német TD ágon. 7.2től meg úgyis le fogod venni, és felrakod azt a brotherhoodos skillt rep helyére ami +5%ot fog adni :D
  • Pales27
    Úgy értem, ha a kettő közül akar választani, akkor a stab jobban megéri.
    Heavyre rammer venti stab kell. Persze amire felmegy a stab - de most konrétan az e75ről volt szó nem a franciákról.
  • Sippie
    egyén függő hogy mi jó farmoló. Az a jó farmoló amivel ügyes vagy, én pl régebben KV-ztam, de mostanában rákaptam az E8-ra, mert ha jó köröm van +10ezer simán összejön, ha meg felderítek akkor ráadásul 2 perc alatt jön össze, úgy meg már nem rossz.
  • Nazarov77
    Prémium nélkül jó az, azzal meg amúgy se lehetne +ba kijönni, ki van ez találva, bár én nem tudom jelenleg milyen prém nélkül a T9 mivel utoljára valamikor a bétában volt sima accom :D
  • Bmsrt
    Elérte a 100%-ot a Jgdpz4 legénysége,és vehetek Jp-t is,milyen képességet adjak nekik álca,vagy javítás?
    Azért kérdem mert tudom a Jp nem rejtőzik túl jól(az utána lévők meg pláne:) ,lehet a gyorsabb láncfeldobás többet érne...valakinek tapasztalat esetleg?
  • toma77
    Hol találok róla infót, hogy melyik a legnépszerűbb, leggyakrabban használt típus?
    Melyik típus a legjobban farmoló?
  • Sippie
    15ezer szerzett kredit győzelemért T9-ben jó? Ha meghalsz a javítás többe kerül
  • Nazarov77
    2es célzásidő vagy az alatti ágyúkra valóban nem éri meg, de pl 2,5 és 3ra már igen. A francia auto loaderesekre meg kötelező mivel ott a tár miatt hamar lőhetsz és nem árt ha a célkör össze van már szűkülve mire betölt, mellesleg azokon amúgy is kiesik a rammer, mehet mellé még a vertikális stab. :D
  • darki81
    jó ez a tank, nem tudom miért mondják hogy szar, pedig még semmi sincs rajta mert nincs elég creditem :)

Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. február 6. 17:55:21
    Jármű: VK4502 (P) Ausf. B
    Szerzett tapasztalat: 1 270 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 22 444
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2012. február 6. 18:05:45
    Jármű: VK4502 (P) Ausf. B
    Szerzett tapasztalat: 638
    Szerzett kredit: 15 570
    Csatában elért Achievement: Elit lövész
  • Pales27
    Célzásgyorsítónak nincs értelme, mert a stabilizátor többet ér.