418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• opati
    Gondolom, hogy ő a győztes csapatban volt, te meg nem...
  • Rammsch31n
    az milyen mikor egy 7-es Leo sebez NÉGY!444!!!-et... meg öl 1-et... és több XP-t kap, mint én TD-vel, aki sebzett 2500+-t, meg ölt kettőt.... GG WG. (és a spotolt dmg-e 2x annyi, mint nekem) lol
  • yossarianHUN
    Másnak is abbahagyott dupla XP-t adni a játék svéd tankokkal? Délután még osztotta ahogy kell, most már szimplát ad győztes csatákért is, úgy, hogy top 10-ben vagyok. Tudtommal 7-éig mennie kéne a küldetésnek.
  • Userx2
    És ha csapat csatában farmol a prémekkel? Én csak prémeket viszek oda.
  • ROMOTO
    Én egy ilyenbe futottam nemrég a teszten, semmi különös, csak a csataszám...
    http://wotlabs.net/ru/player/Blood123
  • yossarianHUN
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van két Sniper: Ghost Warrior 3 bétakulcsom, ha esetleg kéne valakinek. Ha kell, tessék írni privátban, és küldöm.
  • sempike
    Ez valami gyűjtő emberke lehet?
    766 WN8 3605 csata. Irgalmatlan sok prém tankja van, de nem azokkal megy:

http://wotlabs.net/eu/player/Floki131
  • mordawn
    Van már 9.17.1 teszt szerver, csak nem lehet bejutni. 5527.-ik vagyok a listán :(
  • xotyi
    Nyugodj meg, ez feljebb sem lesz jobb:D Nekem a kedvencem a lánc + ammorack egyszerre:D
  • yossarianHUN
    A 10 km/h-s csökkenésnek semmi jelentősége, úgyse érte el soha a végsebességét. Cserébe javulnak az ágyúja soft statjai, pontossága, és átütése, valamint erősítik a páncélját. Ha ez nem buff, akkor nem tudom mi.
  • Rammsch31n
    buffot..., minta 10 km/h csökkenés? :"D
  • HTS s3rg1nh00
    mai comet 1.kör 1.hitem ammorack,megjavítom újra ammo...elengedtem a gépet :D
    2.kör 1.hit ismét besárgul az ammorack,megjavítom...3.hit ismét besárgul,de addigra már kimotoroztak meg még valami modul kiesett,akkor azt is ott hagytam :D
  • yossarianHUN
    Improved the mechanism of switching the camera to the observer (postmortem) mode:

First, the camera switches to the vehicles of the Platoon members
    Then, the camera switches between players, according to their position on the team panel

Ecsém, ezt is megéltük. 7 éve vakarom a fejem, hogy mi a szarért ugrándozik össze-vissza váltásnál a postmortem nézet.
  • HTS s3rg1nh00
    +1 kivéve az egy szem jó scorpiG köröm...5500 dmg,mastery 1
    artyval próbálok feljönni a missziókban mert mindennel 14-15-nél járok,azzal csak 8-nál...és 3 olyan kör egymás után hogy semmi sebzés pedig nem 2 perces csaták...nincsen erre szó,vagy több szóból álló kifejezés :(
  • yossarianHUN
    Szóval állítólag az új T10 német heavy Pz VII néven fog futni, és 128 mm-es ágyúja lesz (560 alfa) 150-es helyett. A CW reward ágyúja verzió marad a régiben, de a tank kap pár buffot.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.02. 20:45:31
  • asolyom
    Majd amikor a sok retardált is nekiáll egyre többet játszani a svéd tankokkal, akkor változik a helyzet.

Ma mentem a Comettel egy bukott csatát. Azt hiszem, hogy második lettem 1389 sebzéssel és 4 killel. A csata végén egy IS kiabált, hogy a Cometet fel kell jelenteni. Őkelme csinált 140 sebzést.
  • xotyi
    Strv-re valami 1447-re adta meg, UDES-re meg 1556-ra, de a meddel lényegesen többet szívtam, leginkább a végsebessége miatt.
  • Rammsch31n
    heh... nekem most fagyott szét a szerver... :"D
  • yossarianHUN
    Nagyon magasak a svéd tank ász követelmények. Én ma az Emillel 1459 base XP-re csak első osztályt kaptam. De már a kisebbeknél is feltűnt.
  • Gyuszopapa
    Amúgy ez milyen jogon kap oldalsó spaced armort miközben az angolok közül egy sem kap azt hiába van láncvédője.
  • xotyi
    Strv 74 -el ma lett meg az ace tanker bukott csatára, kicsit elszállt az agyam, a felspottolt M44 fordulásból kibaszott, nagy élmény volt, már akkor tudhattam volna hogy ma nem szabad játszanom:D (mellesleg, vagy én vagyok béna ehhez a tankhoz, vagy meglepően magas a tank ász követelménye az átlaghoz képest)
  • asolyom
    Ma megint szánalmasan gyengén ment szinte minden tankkal, tuti biztos csatákat is buktunk. Kifejlesztettem a Leot, és ráadásul most akciós is, de nem tudom, hogy megvegyem-e. A Strv 74-hez képest az egyedüli pozitívumnak a sebessége és a magasabb hp látszik.
  • yossarianHUN
    Én nem panaszkodom, ma nagyon jó csatáim voltak vele, pártucat csatával felhúztam vele az átlagsebzésem 1300 környékéről 1783-ra. De az tény, hogy a stock ágyús grind egy rémálom volt. Még a végén kiderül, hogy mégiscsak használható tank...
  • Rammsch31n
    ...ez már bőven a nevetséges kategórián túl van...
  • R3nton
    lehet a lövegpajzs többet megeszik
  • bekescsaba
    mivel másabb mint az FV4202? Szerintem rosszabbnak tűnik.
  • R3nton
    De milyen jól néz ki, ez a svéd verzió nem?
  • R3nton
    Nekem se kell már sok az ágyúhoz, ha kihúzom a 9-est úgy adom, el, hogy csak úgy füstöl a helye a garázsban. Az oldala milyen szar, minden overmatcheli...
  • yossarianHUN
    És ha már klón: Strv 81

T8 prém Cent I.
  • yossarianHUN
    Új szint: egy klón klónja

Esküszöm, ez valami cégen belüli verseny... Találjunk ki minél kisebb munkával megvalósítható prém tankokat.
  • yossarianHUN
    "Az a baj, hogy néha már idegből akarsz sebezni, és ha lepattan, vagy mellémegy, kicsit jobban utána mész, kimész a dob mögül, és BÜNTETNEK."

Nagy igazság, ráadásul én türelmetlen alkat vagyok, így minden táras tankkal mindig tudatosan vissza kell fognom magam, hogy ne nyomjam ki az egész tárat egy nekifutásra.

Egyébként fullos lett az Emil. A nagy ágyú nagyot dobott a használhatóságán. A szűkülése még mindig borzadály (papíron ugye rosszabb is, mint a stock guné), de mintha egy leheletnyivel pontosabbnak érezném, és nagy változás, hogy ez már időnként át is üti, amire lősz. Gyanítom, hogy jobbak a rejtett statjai, mint az alapnak. Ezzel együtt valszleg soha nem lesz a kedvenc T8 tankom. A vizes lőszerrekeszt pedig én is rá fogom tenni, mert a folyamatos ammosárgulás már rohadt unalmas (stab és EGLD van rajta per pill).
  • joe662
    jö lett volna,ha nem kezd el megint laggolni a csata felétől.
    A lövések fele elment a bánatba sajnos,és a kemények után elfelejtettem visszatenyerelni az 1es gombra
  • Kryon
    Majd ősszel, szerintem. Ráérsz.
  • ilovearty
    Lehet azért, mert nem repül a torony minden bekapott találat utan mint a bulldognal.
  • suba53
    Nekem ki van fejlesztve az összes nyolcas light, és a WZ132 kivételével a garázsban is vannak.
    Akkor ha ezeket feltolják kilencesnek, akkor az új nyolcasok gondolom besorakoznak mögéjük feloldott állapotban?
  • Plata
    Gondolom M41.
  • asolyom
    Elivileg mikor jönnek az új LT-ok? Még kellene vagy 80k xp az AMX 13 90-hez. Az amcsiknál már megvan a T49, de ott mi lesz az új T8?
  • suba53
    A francba!
    Nézem a wotinfón a régi hírt, és szépen ki vannak huzigálva a biztató mondatok.

Annyira unom már Béluskát, hogy egy darabig nem fogok vele még egy grindet végig csinálni.

Ma két meccsen is kétszer gyújtották föl. A másodikra rendre leégett porig.
  • asolyom
    Ismerős. :-)
  • Rammsch31n
    bolond ez a játék... strv-vel ma egész nap szopatott... T49-el meg megyem a jobbnál jobb köröket.