418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    az MM már ott megbukik amikor egyik oldalon van 2 E75, másikon 2 T34, vagy 2 Tier9 Td. Kérdem én, mi abban a bonyolult hogy ezt elosztva adja be? 1-1-et mindkét oldalra?
  • Gottfried
    Na mindegy,mára kimorogtam magam,tolok még pár csatát aztán alvás mert holnap hajnalban meló. :-(
  • Bugi Misi
    nem kilőttél az előbb T29-l:D
  • Destydeme
    Amikor győzöl nem veszed észre.Olyan biztos van.
    Ha pl nyersz zsinórban 10-t aztán 2-t nem,már lehet,h hőbörögsz..:)
  • Random_
    Ha mindig nyernél, akkor másoknak mindig veszíteniük kellene. :)

Az a király mikor utolsó tankokig megy a csata és tényleg a véletlen dönt.
  • Gottfried
    Az MM-et sem értem egyébként.Többször írták itt hogy csak a Tier alapján rakja össze a csapatokat.Ezzel nem is lenne gond,hisz tényleg rengeteg dolgot kellene nézni ha tökéletes balanszot akarnánk.
    Akkor viszont hogy lehet az hogy pl.egyik oldalon 3,a másikon 7 tier IX tank van az egy szem X mellett.Ekkora különbség már eldönti a csatát.ha a tiert nézi az MM akkor hogy lehetnek ekkora melléfogások?
  • lammaer
    Figyu, csomószor van olyan meccs amikor még a statok alapján is balancolt a meccs (kb ugyanolyan hülye vagy okos mindkét oldal). Most az hogy néha látsz olyat amikor az egyik tökpiros a másik meg tökzöld.. van ilyen.

De biztos vagyok benne hogy a f*sznak mindkét oldalán szoktál lenni, csak amikor győzöl úgy gondolod az a természetes.
  • Random_
    Bocs de ezt meg kell osztanom!

Döntetlen
    Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 22:01:22
    Jármű: Wespe
    Szerzett tapasztalat: 337
    Szerzett kredit: 7 389
    Csatában elért Achievement: Top Gun

6 kill!!!

Siegfried Line
    Fergeteges játék ahol a végén a Bison! Foglalt a mi oldalunkon! Kilőtték, majd én foglaltam és csak azért nem nyertünk mert lejárt az idő. :) Az ellenség Wespéjét TD módban meglőttem majd nekimentem. :D
  • Gottfried
    Persze,tudom hogy igazad van de egyszerűen sokszor értetlenül állok a dolgok előtt.Sokat pókerezem és tisztában vagyok az esélyekkel,a nagy számok törvénye alapján.Ezért furcsa mikor 300+ csata után,nem teljesen kezdőként ezt hozza a KT.
    Keresem az ésszerű magyarázatot de nem találom.
  • patchaou
    Pontosan, ha a prém felhasználókat előnyben részesítené a MM, vagy a random többször adna nekik magasabb sebzést, pontosabb lövést stb... akkor ezt nem titkolnák, hanem reklámoznák, hogy több aranyat eltudjanak adni.
  • Desmodromic
    Ez egy nagyon különleges eset volt, már játszottam ezzel a moddal 30-40 meccset, de ilyen MM azért nem szokott lenni. Egyébként Löwe-vel voltam és prémiumom is van úgyhogy nem hinném, hogy ez szerepet játszott.
  • Scharnhorst
    E-75tel úgy játszom, hogy mellette más tankkal farmolom a pénzt :D mert különben nagyon csúnyán csődbe vinne a kis drága. A 105-össel nincs bajom csak nagyon random. Volt olyan csatám ahol IS-4t a vezetőnyílásnál 2-szer átlőttem utána 5ször pattantam :D Másik csatába 6 pattanással indítottam (3db sima IS-ről, 2db VK3001H-ról és 1db Párducról). Viszont olyan is akad, hogy ott megy át ahol elvileg nem is menne :D
  • lammaer
    Ezek az összeesküvés elméletek annyit érnek, mint az, hogy a filmek alatt bevillantott coca cola képek ivásra ösztönöznek.

A WG miért kedvezne titokban a prémeseknek? Azzal nem lehet eladni a prémium accountot amit nem hírdetnek meg.
  • Gottfried
    köszi! :-)
  • Destydeme
    Hi.Örülök,h mosolyogni tudsz rajta.:)Ilyenkor az ember elgondolkozik,h akar-e játszani a Wot-al.
    Szal megnéztem a csatád.Az a gáz,h az elején 3an mentetek(Löwe,E-75,TigerP)cserébe kaptatok legalább4(talán 5)nagy franciát+t34-85-öt.
    Többiek mit csináltak nálatok?(költöi volt)Ja,itt jön az eff.rating low.
    Már azon csodálkoztam,h te egyáltalán túlélted az első 10sec-et miután találkoztatok a franciákkal.4-5gyorstüzelő...Csóri top E-75-nek a csapatotokban sansza sem volt.
    Nekem is vannak ilyesmi csatáim nagy tierben.Nem is szeretem nagyon.
  • Gottfried
    Itt a másik díszpéldány,a KT.
    Jól látszik a listán hogy a többi tankkal milyenek az eredmények.Hogy lehet hogy ennyi csata után ez ennyire kilógjon a sorból ?
    Egyszerűen nem értem :-(

• Desmodromic
    A játék mappájában lévő Wot-with-Ratings VBS script-el kell indítani a játékot.
  • Gottfried
    Akkor kik vannak a jó oldalon ?? :-D

Nekem eddig csak a KT-vel és a Ferdivel ilyen rossz az arány.A Ferdi annyira még nem vészes mert eddig a 88-assal legalább a lőszer olcsó volt és valamiért most is sok a pluszos csata még a vesztettek közt is mert elég jól sebez az a 128-as.
    A KT viszont csak eszi a kreditet.Borzalmas az a 105-ös.Még 30K kell az E75-höz de ha az is ilyen lesz.....
    Pedig egy jó skinnel a legszebb tankok a játékban.(szerintem)
  • Sippie
    méghogy összefüggés a prém és a győzelmek között? Ugyan sosevót!
  • Sippie
    KV5 R2D2-ját hogy a picsába nem üti az E8 gyorstüzelője?
  • Attiska
    Nekem tegnap járt le a prém. Ma még duplázni is kínszenvedés volt, a prém alatt meg ment, mint az ágybaszarás.
  • Destydeme
    Nekem tök ilyen az arányom az E-75-el.Már 1ideje csak a 2x-es köröket csinálom,de lehet abbahagyom vele.Az már fix,h nem akarok E-100.
  • lexlutor
    .. nekem van premiumom, megis ugyanugy szopoka ferdinandal, nem kell izgulni..
  • Scharnhorst
    A Királytigrissel nekem is teljesen ez volt a helyzet nagyon sokáig. Aztán valamiért helyreállt a helyzet és átbillent a másik oldalra míg végül több nyertes csatám lett vele, mint vesztes. Mitől lehetett ez fogalmam sincs. E-75tel most jelenleg ugyanez a helyzet, de remélem azzal is beáll majd rendes állapotba.
  • Gottfried
    Vagy elfelejtettem játszani.....???
  • Gottfried
    Egy kis adalék az előbb leírtak alátámasztására.(az össz győzelmi arányom 54%)
    A Ferdivel,amit nemrég vettem,ilyen szépen megy a játék.A kilőtt tankok mennyisége és a találati arány tűrhető(még csak kb. 30 csata óta van meg a 128-as) de a győzelmi arány szinte hihetetlen és ez mind az előbb leírt balance arányoknak köszönhető. :-(

• Gottfried
    Bemásoltam a fájlokat a megfelelő helyre de sajnos semmi nem változott. :-( Nekem nem mutatja "ingame" a játékosok statjait,maradt minden az eredetiben.Több az oldalon lévő verzióval kipróbáltam de semmi nem történt. :-(
    Hol ronthattam el?
  • Gottfried
    Én soha nem hittem az összeesküvés elméletekben de ami mostanában van az már tényleg sok.Tíz csatából ötször a balance eldönti hogy mi lesz a vége.(érdekes módon prém nélküliként szinte mindig a hátrányos oldalon vagyok)
    Az előbb itt bemásolt képen látható statok szerint összerakott csapat meg már több mint felháborító!
    Olyan nincs hogy véletlenül egyik oldalon a top tankok mind profik,a másik oldalon meg mind gyenge játékosok.Hétszentség hogy a profi oldalon csupa prém. user volt...
    Nagyon szeretem ezt a játékot és elég jól is megy de most komolyan elgondolkodom a befejezésen mert kurvára kiábrándító mikor a csata elején látom hogy teljesen esélytelen a csapat és szinte soha nem tévedek.Percek alatt bedarálnak a 4-5 nagyobb tierű tankal felálló csapatok. :-(
    Szóval nem hittem az összeesküvés elméletekben de ezek a tetves ruszkik sajnos megváltoztatták a véleményem. :-(
  • hellokitty92
    Ha van elég fedezék és nem veled vannak elfoglalva, akkor tényleg egész jól el lehet játszani a kicsikével.:) Ma kaptam a 2. böllérem vele, 41 csata alatt és a legénységem még mindig csak 93%-os(75%-ról kezdtem, mert nem akartam bántani a t34 legénységét).:D De még mindig nem vagyok érte oda, td-nek jó lesz, heavynek nem való.

Más: ez az amx13 még stocként is egy igazi álom az amx12t-hez képest.

• zserrbo
    Beküldtem kamikázés eventre most, rem még belefért a határidőbe:
    http://www65.zippyshare.com/v/89387621/file.html

legvégén kivégzem a type-ot t25 at-vel :D
  • Bugi Misi
    Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: GW Panther. Elköltött XP: 116 580. Elköltött szabad XP: 0.
  • Desmodromic
    Köszi!
  • Szakesz
    Ha jól emlékszem, 30 lőszer fér bele.
  • Desmodromic
    Az IS-7-be mennyi skuló fér? Félidőnél benyögte,hogy no ammo. Gyanús, hogy megint kifogtam egy közgazdászt,aki úgy spórol, hogy félig tölti a tankot.
  • agrarmacso
    Stuggal engem is sokszor rak T8ba, de jagdpz-vel meg T9-be is akár.

Amúgy szerintem a stug a legjobb farmolni, bár kinek a pap kinek a papné :D
  • Desmodromic
    Csak HE!
  • kerla
    A Spall Liner azaz repeszpáncél az összes páncélt növeli 15%-al avagy csak a HE lövedék ellen véd jobban?
  • kerla
    Lammi, köszönöm a linket!!
  • Attiska
    Nem tudom, hogy miért fáj nekik ez a két hk.
  • Lokker
    stug-al is elég sűrűn kerülök mostanában tier8 csatába.