418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zeller2
    Kimondottan angol nemzet nem lesz?

Nem sok szart értek az amgol tankok de szerintem baromi szépek voltak.
  • Zeller2
    Ezért nem adom el a KV-t. :)

http://www.kephost.com/view3.php?filename=wrnbm6tl0eqlizf7gdlj.jpg

Kaptam pár érdemrendet is.
  • Destydeme
    Igen, 1 nyolc magos gépnél hallottam pont,h kínlódik a Wot:)
  • Renegade
    Na ja, nem vették meg az enginehez a többmagos támogatást, így jobban megy egy 1 magos kütyün, mint mondjuk egy i5-ön. :-)
  • Destydeme
    Nem csak a videokártya a gáz,ha jól tudom.Azt hallottam,h csak 1 magot használ a prociknál.Optimalizálhatnák igazán.Nekem az fps 5-50között van.
    Személyesen hallottam,h a tuning COD Modern Warfare-t(stb) szépen vivő gépeken is kínlódik a Wot.
  • Destydeme
    Hajókkal annyira nem vok képben,de biztos kipróbálom.Kérdés mikor jön?Jövőre?
    Azért a Bismark,Graf Spee neveket ismerem.
  • hellokitty92
    Egy kis Q&A.
    1. Another question regarding M103 and T110A5, will they get worse, same or better gun depression than the tanks they are replacing?

2. Is there any ETA on when 0.7.2 will hit test, and will we get it for EU?

3. Will the Hellcat be capped at 72km/h?

4. Will any of the new American TDs be able to fit vertical stabilizers?

1. Approximately the same.(ez nagyon jó hír)

2. No ETA at this time.

3. Most likely yes, since 72 is the max in-game value.(ez is:D)

4. Don't know, that will be clear after the balancing tests. Currently they dont have it.
  • Renegade
    én a hadihajósat várom, bár előre látom, hogy ott is sírdogálni fogok amikor egy láthatatlan Pobeda kilövi a Tripitzemet :-)
  • Destydeme
    Elhiszem,h jó tank az E-75,csak én vok balfék hozzá.Majd ha fullos lesz (1x talán)és még mindig tré leszek vele,akkor részemről a heavy ág kilőve.
  • Destydeme
    Az akkor valóban dicséretes.:)
    Csaták száma nekem jóval kevesebb,igaz nem is tavaly júliusban regisztráltam,szal még tanulgatok..Mindenesetre úgy fest heavy helyett a med ág lenne nekem az erősségem,support szerepkörben.De ha majd lesz orosz T-44,T-54 akkor leszek okos.Most a Td és Fancia Tier VI van:)A kis francia felszívott,ritka kis gonosz jószág:)
    Off:Csak hát reggel azt olvastam elvileg 1 hónap és indul a WOT tesvére a repülős.:)Ez a II.vh-s tank/repülős téma mindig is érdekelt.(vszínű ha napjaink tankjai lennének le sem bagóznám..)
  • Renegade
    amilyen ütemben haladok, szeptemberre meglesz az IS4, aztán majd kipróbálom, bár szvsz IS3-al sem fog gondot okozni, de majd jővőhéten kiderül :-)
  • FosTalicskaa
    Az a nagy csík amiről te beszélsz, az valójában a két lánctalp mellett egy kis pont, amit ha beforgatnak, akkor már ott sem lehet átlőni...
    Saját tapasztalataim:
    Alul középtájon nekem még egyszer sem adta be is4-el, pedig azzal 1700 csatát letoltam szóval volt időm lövöldözni... ha az E-75 eleje forgatva volt,akár egy nagyon minimálisat is akkor már a lánctalp melletti széleket is csak ritkán tudtam átlőni...
    Ha valaki jól használja a frontpáncélját ezzel a tankkal akkor egyszerűen csak ott szoktam hagyni azokat és keresek egy másik helyet a harcra ahol talán jobban fel tudom venni a harcot.
  • Renegade
    Ninju mentünk mi egyáltalán 1800 csatát együtt? Túl nyomó részt veled platonoztam :-)
  • kerla
    Gyerekek, valaki nem tenné meg, hogy átküldi a FAQ-ból elérhető tank modulakat (mit hol érdemes lőni), miután leszedte. Nálam nem jön be az oldalon a tank képe, ezért le akartam tölteni, de az meg folyton lefagy és enm szedi le. Sem mozillán, sem exploreren. Vagy egy használható linket ha adna valaki, az is tuti volna.
    köszönöm!
  • Renegade
    99% random battle (sem a CW, sem a company nem érte el a 20 csatát)
    70%-ban egyedül, a maradék 2-3 fős platon
    elavult videókártyával (füst efektnél 1 jegyű fps, jejeje) lowgraphic pack nélkül
    1000 ft-os egérrel meg billentyűzettel
    az avg xp azért ilyen tré, mert már jó ideje std accal tolom és hát nem nő csak csökken ugye, "fénykoromban" bőven top1000-ben voltam avg xp terén, persze Szakeszt sosem sikerült utólérnem :-)

• stalkeer
    Döme jó tank az E-75,csak szerintem általában rosszkor toljuk együtt,és sok a nob,mert éjszaka szoliban jobb az arányom vele,pedig ugyan úgy tolom,de jobb a TD kár hogy nem azzal kezdtem.
  • Bugi Misi
    nekem szemből szokták kilőni a motoromat:)
  • Destydeme
    Tényleg,most nézem..Mennyi az össz csatád?
    Ezt az arányt random hoztad össze?
  • Destydeme
    Elhiszem,én is azon gondolkodom,h a motor és a löveg is hibás lehet,mert az nincs meg.Nem a beforgatás a bajom,hanem,h olyan tré lassú,h mire harctérre kerülök vagy győztünk,vagy nem,de akkor többen jönnek rám.Vagyis tök olyan érzésem van,h így velem -1 a csapat,pláne,h sokszor én vok a top és így csak gátolom őket.
    Ha védekezek,akkor meg megszólnak,h béna fax...Valahol érthető,én is anyázok,ha nagy tier bekkel.Lehet fogvicsorgatva összegyűjtöm rá a megfelelő free xp-t.
    12,8 cm KwK 44 L/55löveg az már nice kategória lenne,de még kell rá 38k a 63k-ból.
  • Renegade
    köszi, de esetemben ez átlag alatti :-)
  • Destydeme
    Hi.Az az érdekes,h a KT a kedvenc tankom.Már nem megyek vele,de nem adom el.
    Nem rossz az az 55%os arány:)Sőt,gg.
  • ilsalon
    Kifejlesztve pedig nagyon jó a gép. A végsebessége persze nem nagy, de maxos motorral már jól forog és a gyorsulása is jó. A löveg meg király.
    Az eleje elég masszív. Keményebb ellenfelek ellen kell csak beforgatni, akkor szinte átlőhetetlen.
    Nagyon nagy gyenge pontja az oldala. Csikicsukinál figyelni kell, hogy ne lőhessék meg. Ha mögéd mennek, vagy oldalba tudnak kapni, akkor sajnos reszeltek.
  • Destydeme
    Hi.Még a végén utolérlek:)  

Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: AMX 13 75. Elköltött XP: 28 830. Elköltött szabad XP: 0.

Minden tanácsot szívesen fogadok róla.THX.
  • Renegade
    kicsi postaláda helyett van egy nagy csík az alján, amit komoly szürkehályog mellett is eltalálsz
  • Renegade
    a többségnek bejön, de nekem sem feküdt (mindezt úgy, hogy 5 körönként hozta a plecsniket, mint a jó járművek általában), pedig érzetre olyan, mint egy dagadt KT, azzal meg szeretek menni, ráadásul jó eredményeket is szállított, csak hát páncélja mint egy tigrisé, bármi jött szembe, átlőtte

• pointer4
    Most néztem a Sherman tankról szóló videót.
    Azt mondta, hogy a lőszer tároló falára, a személyzet a hűtőládákhoz használt hűtőtasakot tettek, amiben ugye víz volt, kis műanyag tartókban.
    Ha találat érte az elolvadt, és eloltotta, lehűtötte a dógokat.
    Statisztikát is mondott:
    Amely Sherman tankot találat érte, 80%-ában kigyulladt.
    Aki használta ezt a vizes cuccot, azok esetében 15%-a csak :D
  • Bugi Misi
    én T34 105mm lövöldözöm a postaládát és csak pattog....
  • Destydeme
    Remélem,h csak a stílusomnak nem fekszik.Alapvetően pörgős mentet szeretem,nekem az E-75ben jelenleg a KT motorja van,az minden csak nem pörgős,15-20-al megyek.Bárhova indulok vele,vagy vége van az adott harcnak,vagy bedarálták a támadó ékeket(hiába írom,h ne rohanjanak)és rámjön 2-3tank.A tempóm miatt az artyk is imádnak,főleg lánctalp és motor hiba után.Mire megindulok újra...
    Vagy összegyűjtök 100k free xp-t és akkor újra megnézem,de abból viszont rengeteg rossz tankot át tudnék ugrani,vagy a stockból jó tankot csinálni.
  • Bugi Misi
    nem csak annyit írt hogy van lőszer rekesz védője:D
  • FosTalicskaa
    Erre mondják, hogy játékstílus kérdése az egész. A jelenlegi formájában egy E-75 lazán összecsomagolja az összes 9-es tankot a játékban. Nagyon kemény a frontja és nincs is rajta postaláda amit minden hülyegyerek lövöldözhet még 6-os szintről is...
  • Destydeme
    Csak mert ahogy tegnap 22.30körül írtam,nekem nagyon nem jön be.Akartam 1 nagy Monstert,de egyszerűen nem megy vele.Csalódtam benne,vagy egyszerűen béna vok a heavyhez.(A kis francia és a TD-vel hatványozottan jobban megy,nem utolsó sorban SZÓRAKOZTAT,S HA MÁR HAVI PRÉMET VESZEK,AKKOR A SZÓRAKOZÁS A LEGFONTOSABB SZEMPONT.)
    Igaz még a motor és a nagy löveg kéne rá,de nincs kedvem a dupla xp-ket csinálni sem.Az e-100-ról gyakorlatilag letettem,semmi kedvem 183k xp-t összekínlódni.Inkább felhúzom a td-t és a francia medeket.
    Szal érdekel,h általánosságban rossz,vagy jó tank az E-75.ha jó,akkor nem nekem való.
  • Renegade
    az E75-ért csomóan odavannak, hogy mekkora OP, én pezsgőt bontottam amikor végre eladhattam, aztán az E100-al mentem pár kört, de az elmúlt 3 hónapban ha 5* mentem vele sokat mondok :-)
    Bár megvan a GW-E arty is, de majd csak a következő 5* szorzónál veszem elő, hogy meglegyen a lánctalp.

Számomra az egyetlen használható E, az az E50, az viszont nagyon az, kárpótól a többi E szarért. :-)
  • Destydeme
    Nem anyázott?Biztos bosszantó.
  • Destydeme
    Tényleg nice:)
  • Bugi Misi
    még 1 videómmal zaklatlak titeket:D

Type Oneshot:P
  • Destydeme
    Hi.Akkor mi van az E-75-el?
  • Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. február 7. 10:33:30
    Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
    Szerzett tapasztalat: 1 935
    Szerzett kredit: 49 782
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Elit lövész, Mesterlövész
    A francba talán mégse kéne ezt eladni???
  • Renegade
    na ja, az E-100 olyan kis aranyos tank mint a T30,szinte bárhol lőheted, átmegy, a különbség csak annyi, hogy a T30-nak használható az ágyúja :-)
  • pointer4
    Én azért raktam át a legénységet, hogy majd legyen az új tízesbe egy fullos legénység. Prémiummal úgy is sokat fogom tolni, ott hamar felfejlődnek.
    Illetve a prémium tankba át lehet pakolni mindenkit majd fejlődni, bünti nélkül, de ha oda való, akkor vissza meg már képezni kell.
  • Bmsrt
    Győzelem!
    Csata: Ensk 2012. február 7. 10:13:50
    Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
    Szerzett tapasztalat: 2 229
    Szerzett kredit: 61 995
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
    Mielőtt eladom dob még egy ilyet búcsúból:)