418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Peet199006
    kezdő vagyok és nem értem minek nem lehet grafikai beálitásokat végrehajtani
  • agrarmacso
    Dejó! Lekorlátozták a netet a koliban :) mert hogy valami a külföldi torrent oldalak miatt, de a vicc az, hogy torrentezni ugyanúgy lehet, de a wot nem enged csatlakozni, valami ötlet valaki, hogy hogyan lehetne kiügyeskedni hogy működjön?
  • Buci
    Másnak is feltűnt az elírás a jelenlegi eventen?
    [URL=http://worldoftanks.eu/news/1150-1st-february-special/]"It will take place from Monday, 6 February 6:30 CET (5:30am GMT) to Friday, 11 February 6:00 CET (5:00am GMT), "[/URL]

Kis utánanézés után kiderítette, h PÉNTEK (feb 10.) reggel 6-kor lesz vége a leértékelésnek, szal akinek nincs meg amit akart, húzzon bele! :)
  • Oddball29
    Victory!
    Battle: Malinovka 2012. február 8. 18:04:47
    Vehicle: Lolpanzer IV
    Experience received: 2 236 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 37 288
    Battle Achievements: Top Gun

Sikerült egy ilyen csatával búcsúzni ettől a fémipari hulladéktól. Többet ne is lássam a failgunjával együtt! Inkább várok még 6k free xp-t, és megveszem előre a Pak43-at, mintsem egy percet is menjek a kurta 88-assal.
  • Nazarov77
    Engem nem érdekel a statisztika, P minden szempontból jobb, nem olyan széles, elöl van a tornya, sokkal vastagabb a páncélja, bármi lepattanhat róla ( többször is panttant már bl-10 rólam ).
    Fegyvere és HPja ugyanaz, tehát a fentebb említett pozitívumok miatt csak jobb lehet. Sebességben gyengébb, de nagyobb a top speedje.
  • Attiska
    Ráadásul a (P)-vel több Acélfalam van.
  • Attiska
    Hogy jobb-e a (P)? A dossier tool szerint nekem a sima Tigrissel 1287 az efficiency-m, míg a (P)-vel csak 889. Pedig mind a kettővel ugyanúgy játszom...
  • Nazarov77
    Remélem feljelentetted.
  • Nazarov77
    Igen a P sokkal de sokkal jobb a sima tigrisnél, de a többi tank miatt van több tigris, mivel a KT és az E-75 sokkal jobb a 4502es szériáknál.

Viszont a Pből át lehet menni a tigrisre is kevés xpért.
  • Yan
    Kedves roliaprofi, örülök hogy jót játszottál délelőtt és szisztematikusan végig lőtted a magyarokat, azért csak -1ig mert a 152mm-es megállított.
    Gratulálok a játékodhoz!

(rohadjál meg)
  • Attiska
    Egy jobb kör a B2-vel prém nélkül. 2700 volt a javítás a lőszerrel együtt.

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2012. február 8. 17:47:17
    Jármű: PzKpfw B2 740 (f)
    Szerzett tapasztalat: 1 168
    Szerzett kredit: 26 970
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
  • Murlo91
    viszont a "Pé" -ről is át tudsz menni sima tigrisre. 3601h viszont az egyik kedvenc volt, a 3001p-rol mar nem tok ilyen jókat mondani:) csak hogy egyszerűbbé tegyem a választást:))
  • Murlo91
    A tigris P jobb szerintem. tigrisbol az ág miatt van több. tigrisII meg e75 felé ez vezet.
  • Baelint
    Szombatig tuti nem lesz meg, annyit azért nem játszom :)
    Igazából az a döntő, hogy a két T6-os között mennyi különbség van (és melyik javára), ill a sima Tigris és a P közül melyik a játszhatóbb. Simából többet látok szembe jönni, talán ez árulkodó lehet :)
  • twi452
    a tigris most szombatig úgyis ócsóért van :) én is arra megyek most rá :)
  • stoppos
    Én a H-t kezdtem el nyomatni, az bejött. Pillanatok alatt átrágtam magam rajta a tigrisig.
  • Baelint
    PzIV-ről merre érdemesebb menni? Nem igazán a T10-es szörny milyensége érdekel, hanem az odáig vezető út :) Ma meglesz az XP a T6-ra, csak nem tudom, hogy merre tovább :)
  • pointer4
    Itt megy.
  • Musztafakebab
    Szewasztok. Csak nekem nem lép be a wot?
  • SirArcheer
    Nem írta hogy prémium tankkal. :)
    Egyébként Tier2 még a franciákkal is fun.
  • Nazarov77
    Amíg nincs meg a jobb torony a 100ast, utána lehe a top 122es, de ha nem bírod anyagilag a drága lőszer árat akkor maradhatsz a 100asnál is, ugyanakkora az átütése és pontosabb is.
  • cs ky
    Most vettem IS-t.Melyik fegyvert érdemes rajta használni? Felfüggesztést/motort érdemes fejleszteni?(Nem látom, hogy sokat változtatnának rajta..) Töltésgyorsító meg még miket ajánlotok hozzá?
  • Eagle16
    Hát ez összejött :D

Victory!
    Battle: Mountain Pass 2012. február 8. 16:18:06
    Vehicle: IS-4
    Experience received: 2 347
    Credits received: 93 171
    Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

Replay
  • cs ky
    teszzt
  • nemtudommivan
    Milyenek az orosz ellenfelek?
    Én nem vagyok nagy chat virtouz, ezekkel a rövidítésekkel meg szakszavakkal nem vagyok tisztában.
  • stoppos
    Személyfüggő szerintem. Anno a bétában német vonalat toltam, ezért is kezdtem el a oroszt az élesben. Egyszerűen nem ment velük. Le is tettem a játékot egy fél évre legalább. A német tankokkal (legalábbis 5-ös tiertől kezdve) átlag 100-zal több az XP-m, mint a ruszkikkal.
  • lexlutor
    ..de akkro gondolom atkozodni sem fogsz h milyen op-ok az orosz ellenfelek, ugye? :)
  • lammaer
    "tier2 tier4ben lehet a lekomolyabb csatakat vivni. ott szamit igazan az egyeni teljesitmeny. csatakat tudsz szinte egyedul megnyerni."

Tény, nincs is jobb annál mint noobokat öldösni prémium tankkal. Az aztán az igazán egyéni teljesítmény :)
  • nemtudommivan
    Ja ja , a az orosz vonal lényegesebben jobb szerintem,fegyverek terén kész Kánaán, de én a "csak azért sem megyek orosszal " tipus vagyok.
  • magyargyerek
    Tegnap szörnyű köröket mentem SU-85-el ma meg ilyen pazarul kezdtem.
  • nemtudommivan
    A JagdPz IV-el nagy bukta a meccs. Főleg az alap ágyúval.
    A Stug III-al legalább jó leosztásokat csinált,körönként kaptam legalább 10 ezret ha nyertünk ezzel viszont összerak a 8-9-es szintű mutánsokkal. Esélyem sincs ellenük.
    Emiatt a fos miatt eladtam a stugot.
  • MuldR
    Egyikse. :)
  • stoppos
    Jahh. Ezen pislogtam tegnap én is, mikor megvettem a jószágot. Ráadásul marha messze van a nagy ágyú rá, amivel végre lehetne aprítani. Meg a kis toronnyal nagyon idiótán néz ki.
  • haflac
    Az 1000 arany alatti prém tankokból melyik hozza legjobban a kreditet?
  • Musztafakebab
    Nekem nem lép be. Vki tud vmit?
  • bgabor
    Lesz. Tulajdonképpen semmi mása sincs, mint jó ágyúja. Lassú mint a fene, bármi bárhonnan átviszi és rejtőzködése mint egy repülőgép-hordozóé.
  • bgabor
    Nálam most marha érdekes a Tgier, amikor stockként a T9 gépek ellen küld a matchmaker. :D
  • nemtudommivan
    Végre. Unom már hogy az ellenfél sz@rba se néz. Meglátja azt a szívószálat a gép orrában és már rohan is rám. Főleg mikor rálövök és 20%-ot sebez rajta. A nagy tankmegsemmisítő....
  • ilsalon
    Lényegében két használható fegyver is van. 88/L71, ha nincs prémiumod és a 105-ös ha prémiummal muzsikálsz.
  • Nazarov77
    Jagdpanthernek van a legjobb csúzlija a 3 T7 TD közül.