418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sippie
    miért ne költsön a KV-ra? Nekem fullra van pakolva, ventivel, rammerrel töltésgyorsítóval. Ameddig megfelelő farmgép addig megéri kimaxolni teljesen.
  • davidbog
    Elég korcs kinézete van.

A löveg a csőszájfék alapján (lépcsős kialakítás, 5 furat egy sorban, kúpos orr rész) a 130 mm S-70. Persze ettől még lehet, hogy egy teljesen új löveg ezzel a csőszájfék modellel. Ha biztosan az S-70 lenne, az se feltétlenül jelentené azt, hogy majd meg is fogja kapni.

Ekkora toronyban már esélyesen elférne az S-70 akár automatatöltővel is. Sokkal reálisabb az S-70, mint az IS-4-ben.

Tényleg nem erőltették meg magukat, de legalább kész van és normális besorolást kap.

A NF-ben most van tesztszerveren az olasz nemzet mind technikailag mind játéktechnikailag gyalázat az egész úgy, ahogy van. Ennek fényében nem tűnik rossznak, se az ST-I, se az US TD ág. A WoT-osokat is alul lehet ám múlni. :)
  • megakoko
    A kv-5-nek a az elején a géppuska tornyot kell lőni az a leg biztosabb pontja ott szinte mindennel lehet sebeni de az oldala a motornál is sérülékeny
  • bardocz
    Elején a kukát kell lőni, vagy a tornyon a kupolát. Ha meg háttal van, akkor a tornyot, ott a lőszerraktár, 70valahány%-ról lőttem ki egyet pár napja.
  • nemtudommivan
    Na most 8-szor egymásután lőttem le a láncot róla míg a sorstársak kalapálták de sajnos tul kevesek voltak hozzá és kivégezte őket. Aztán engem is.
  • nemtudommivan
    Ne is emlegesd a KV5-öt. :)
    Lőttem lőttem és semmi.
    Végre elértem hogy ki tudok lőni egy KV-t 3 lövéssel és most berakja ezt torzszülöttet
  • Skill
    ha valaki kvval farmol. akkor tényleg van értelme. miután nekem a kv elit lett megfogadtam , hogy többet nem ülök bele. :/ mondjuk azt hozzátenném , hogy amíg nem volt meg a kv5 addig kv3mal farmoltam században.
  • nemtudommivan
    Nem tudom mi van ma de egyfolytában VIII - IX-esekhez ossza be szerencsét len jagd pzIV-emet.
  • bgabor
    Ha farmolásra akarja a KV-t, ahogy sokan mások, akkor nagyonis kifizetődő beruházások lennének rá a felsorolt fejlesztések.
  • Bmsrt
    Itt a bizonyíték,hogy CSUPÁN kitartással el lehet érni a top tankokat...
    Megnéztem utána egyenként mit is alkottak eddig ezek T10-es csókák...hát nem sokat.
    (a 2.E-100 viszi prímet am)
    Mit ártottam én istenem hogy ezekkel versz meg engem!

• Skill
    valakinek nincs kedve kv5tömmel menni? szívesen húznám az illető med tankját vagy spgjét :)
  • VanDaal
    LOL!

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2012. február 9. 18:33:09
    Jármű: JagdPz IV
    Szerzett tapasztalat: 1 900
    Szerzett kredit: 52 905
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Böllért csináltam volna, ha a top tank Tigrisünk nem lopja el az orrom elől az ellen utolsó tankját, egy AFK Hetzert. Ez volt az egyetlen killje :)
  • DDenes
    Franciákhoz hozzászólva:

Artyból nézve jódolog, csak néhafürgék a csigazabálók:D m12 vel AMX 50 100 ból szemből lekapsz 6-700+ hpt. Oldala 1200+ és van 1450hpja. t9es kicsit keményebbfejű, de 10es megint lazább.

Viszont t32ből nézve hogy a t6 ARL44 ről úgy pattogok mint a hétszentség kicsit vicces...
  • Skill
    kvra ne költs. viszont jövőbeli tankodra vegyél töltésgyorsítót , vertikális stabilizátort, ventilációs rendszer vagy mi. kb ebben a sorrendben szerintem. a lényeg , hogy a depotban vedd meg és ne tedd fel csak a t6os tankra. persze ha van 50-100goldot akkor pakolhatod mindig a következő tankodra.
  • bgabor
    Célzásgyorsítóra, Ventillátorra és töltésgyorsítóra ruházz be, ebben a sorrendben.
  • MitsuMishi
    És ISU-152-höz milyen felszerelés kell? Venti, stabilizátor(van hozzá?), töltésgyorsitó?
  • VanDaal
    Van aranyam, de igazság szerint nem szeretném free váltására pocsékolni :)
  • SuspiciousC
    Hali srácok, kezdő vagyok a heavy tankok terén, kellene egy tipp: most még tart az akció, van egy kis kreditem, milyen equipmenteket érdemes a KV-ra venni? Előre is köszi a válaszokat!
  • bardocz
    Tier8-ban pénzügyileg IS-3-hoz mennyire hasonlít a többi gép?
  • Skill
    34k xpt átváltani freeből 1360gold. mondanám , hogy vegyél tőlem egy keyt és meg van oldva a dolog. de csak több keyt éri meg . =(
  • VanDaal
    Prém szerencsére most épp van :) Igazad lehet, megpróbálom azért, végülis sokat nem veszthetek.
  • VanDaal
    Kiegészítőkre egy korábbi akció alkalmával elköltöttem kb 5 millió kreditet, azóta van mindenből, amire valaha is szükségem lehet :) Viszont egy T-34-85-tel megpróbálom felvidítani magamat.
  • Zodiac
    Prémmel simán meglehet, én közel 100k-t szedtem össze T32-vel két nap alatt, úgy, hogy mellette más tankkal is nyomtam bőven.
  • stoppos
    Benéztem. Két tank is futott AMX-40 néven. Az egyiket tényleg a 80-as években csinálták, de nem az van a játékban.
  • Szakesz
    Szerintem a kiegészítőkön is többet spórolhatsz, mint a JP-n. :)
  • stoppos
    Valamelyik francia csodát néztem a minap, hogy a 80-as években csinálták.
  • VanDaal
    Azt hiszem, kénytelen vagyok lemondani az akciós JP-ről. Úgy gondoltam, hogy 11-éig ki tudom farmolni, de így, hogy csak 10-éig tart az event, 34k xp-t kéne összeszednem egy éjszaka alatt, ami lehetetlenség kategória :( Az utóbbi 2 napban alig voltam gépnél, így ezt a remek lehetőséget sajnos elszalasztottam.
  • Martens4466
    Sikerült megvenni a T34-85-t fél áron:), A következő akcióban meg Tigris P-t veszek féláron:)
  • Destydeme
    No problemo,örülök,hogy nyugodtan alszol.
  • Zeller2
    Elnézést a tévedésért,megnyugtató a tudat hogy még megvannak. :D
  • Destydeme
    Nem volt,hanem van.:)
  • Zeller2
    Egy tigris2 vel voltam elfoglalva amikor beszambázott mellém egy ilyen jóképességű tank.Odafordítottam a frontot hogy védve legyek amíg ráfordulok és töltök de addig ő kétszer is lőtt és én sehol sem voltam.
  • Nazarov77
    Ez még mindig nem 2. világháborús játék, Koreai háborúig vannak benne tankok kb.
  • bardocz
    Áh, ezt nem hiszem el, vagyunk hárman vagy négyen egy kis úton, végén jobbra, E-75, balra, vk36. Egyedül én tudtam sebezni az e-75-öt, de a vk36 meg engem simán lőtt, lévén, hogy az oldalát láttam. Erre az összes csapattárs az E-75-öt lőtte, ahelyett, hogy az elején kiszedjék a vk36-ot, amit nem akartam helyettük, mert gondoltam elintézik.
  • Szakesz
    Ha átgondolod a lépéseidet, odafigyelsz a csata alakulására és jól pozicionálod a tankod, akkor nem lenne szabad annak megtörténnie, hogy egy AMX kilőjön, mint a szart az IS-ből. Durvák ezek a francia tankok, de nem olyan nagy ördöngösség kijátszani őket. Főleg randomban, alacsony szinteken.
  • vinki1
    Ja es az oroszoknak is T-90
  • Zeller2
    Ilyen alapon nekünk meg voltak gripen vadászgépeink,igaz csak a háború után. :D
  • Nazarov77
    Voltak ilyen tankjaik, csak a háború után, ebből az amx 13ból gyártottak jó párat.
  • Zeller2
    Nagy cheat tank ez az amx 13 90

Szemből úgy kilőtt az IS-ből mint a szart.

Ha ilyen tankjaik lettek volna a franciáknak akkor én most csigát ennék kagylóval és pohárka chateau lafite várná hogy elkortyolgassam.

• Zodiac
    Tegnap volt egy olyan esetem, hogy T32 vs Lorraine, szinte nyílt terepen (Sand River), neki volt egy kis dombocskája, ahova be tudott bújni, nekem semmi. Eredmény: lőtt rám 4et, kb. 200-250dmg/lövés (egy sem pattant le), ergo nekem maradt kb 500hp-m pár mp alatt, utána mikor újratöltött, akkor próbáltam volna a közelébe menni, de hát elbújt. Az én két lövésem meg 600-700at vett le tőle.
    Régen mindenki azért sírt, hogy milyen fos ez a francia ág, minek kellett bele, mennyire kínszenvedés a fejlődés, most meg azért, hogy imbalanced (ami tény).
    Arty: úgyszintén T32, full hp-n headshot :)