418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    Ja es a t-34et ... azt meg gondolom zis-el
  • Metalmilitiakid
    Hát ja, a pz4 t5 ben majdnem annyi OP minta wolvi bár néha durvább :D
  • Metalmilitiakid
    Itt az történt, hogy volt 6 KV tok, de azon kívül össz-vissz 2 T4 TD és semmi értelmes tank, nekik meg volt 3 KV meg 5 értelmes tank meg 2 T4 TD.
  • atee73
    Valaki tudta hasznalni a PzIV et .....ennyi tortent
  • fitymagorcs
    Nálatok nincs lag egy-két napja? Valami szerver oldali gubanc lehet, mert 3-an szakaszban mindegyikünknél előjött, ugyanabban a pillanatban. Ráadásul szinte minden csatában előfordul.
    Nagyon zavaró, sniper nézetben elugrik a célkereszt, normál nézetben meg a tankok teleportálnak.
  • Solten
    Erm... Most valaki elmagyarazna itt mi tortent?

Kilott hatulrol ez az agyhalott, nem kapott teamkiller statust, semmi -1, semmi buntetes...
  • davidbog
    OFF

Simán. Most az NF-eseknek is könnyedén sikerült. A tesztszerveren az új nemzet állítólag játszhatatlan. Olyan hibák vannak benne, hogy az elképesztő:
    - Egyes BB-k lőtávja akkora, hogy szinte átlövik a pályát.
    - Nem lehet felrakni a maximális mennyiségű matrózt a hajóra, mert nem jól írták meg a vízkiszorításokat, túl kevés a szabad tömeg.
    - A lövegek újratöltése össze-vissza van, sokszorosa a normálisnak.
    - A 89 lvl-es hajó lövege 100 lvl-nél érhető el (a következő hajónál).
    - A tengeralattjárók 130 csomós sebességgel rendelkeznek, mert ott maradt egy egyes a sebesség előtt.
    Ezeket biztos javítani fogják. De amin már nem nagyon fognak változtatni:
    - Két hajóág közt annyi különbség van, hogy az egyikben lévő hajókra eggyel több matróz fér. Nem lesz meglepetés, hogy a másik ágat senki nem választja majd. Tehát hiába van két ág.
    - Magasabb szinten a hajók besorolása egyszerűen gyalázat. A Littorio olyan hajókkal van egy szinten mint a Montana, Super Yamato, H44 (BB5-ösök), IRL a PoW, SoDak, Bismarck (BB-3-asok) hajókkal volt összemérhető. A modernizált 1. vhs szutykok (Conte di Cavour, Caio Dulio) meg az Iowa, Lion I, Yamato, H39 (BB4-esek) hajókkal vannak egy szinten, ezeknél is legalább 2 kategóriányi csúszás van. A CV-knél is hasonló eltolódások vannak.
    Ezek kb olyan besorolások, mintha a Panzer III, T-28, M3 Lee tier 6-os lenne a WoT-ban, de tier 6-7-es fegyvert és sok plusz páncélzatot kapnának, hogy ütőképesek maradjanak (ezek a hajók is irreálisan jó fegyverzetet fognak kapni, hogy játszhatóak legyenek).

Mindezt 9 hónap alatt hozták össze. Azért a WoT-osok mégse adnak ki olyat a tesztszerverre ami gyakorlatilag használhatatlan. A harckocsik besorolása is többnyire jó, de minimum elfogadható. Ami mégse, azt azért javítják. NF-ben ez már a harmadik ilyen elcseszett ship treevel rendelkező nemzet, egyikhez se nyúltak hozzá utólag és nem is fognak...
    Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy biztos a NF2-re fordítják az erőforrásaikat.
  • lammaer
    Nem is értem az egészet, se füle se farka. De egyértelmű hogy itt nem lesz ingyen prémtank, azért csűrik csavarják.
  • csoszi87
    ott ült a marhája tőlem 15m-re.
    a mi bázisunknál már csak 1 td volt a 3 heavy ellen. a többiek körülöttem voltak.
  • Gunslinger
    Valami nagy simlit érzek itt a háttérben, de lehet csak paranoid vagyok.

Legújabb kérdezz felelek cikkből:

As you might know, the T34 will be replaced by the M103 and moved to Premium Tanks. Players will be able to purchase the T34 and any other premium vehicles in the in-game store. In addition, the T34 will be moved to tier VIII. We are still working on the game balance. Other new American vehicles are also being balanced. There is a high chance that they will end up on the same battle level as their predecessors, T30 and T34.

It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date.

Annyit már böfögött überlord, hogy a store-ban tuti meg lehet majd venni, de most az ingyen falatról látványosan kussolt. Lehet inkább nem élem bele magam az ingyen t8-ad prém vasba, nem fogok akkorát koppanni a végén. :-(
  • lammaer
    3 tanknál sztem már mindegy. Olyankor viszont nem jó foglalni amikor még alig esett kill...

En szoktam mondani, Time is credit.. ha meg tudja olni mert ott van akkor nosza, de ha varni kell 3 percet amig ater akkor cap.
  • nemtudommivan
    Nehogy már megszabja mit csinálj. Milyen jó nézni kilőttként hogy a maradék szaladgál 1-2-3 tank után ahelyett hogy foglalnának és mehetnénk a következő pályára.
  • csoszi87
    A foglalás ér több xp-t, vagy ha kilőjük az ellen összes tankját?
    Azért kérdezem, mert valahol angolul azt olvastam, hogy a foglalás. Most viszont lehülyézett 1 type, hogy mit csinálok, még van 3 másik tank a pálya másik végén. (olyan 7-3 ban álltunk nyerésre, de végül ketten befoglaltunk.)
  • popey8
    Nem tudom mi van ma ezzel a szarkupaccal. Állandóan vereség, nem győzöm visszahozni a mínuszokat és persze, h egymás után 2 ammo rack robbanás, és egyéb csatát tönkre tevő criticalok. Az előző meccsen pl. egy AMX38 9 killel fejezte be a meccset, úgy hogy még 6-an vagy 7-en maradtak ellene a végére. Azt hiszem mára elég is volt ebből a hülye kommunista játékból.
  • nemtudommivan
    Na látod pont erről beszélek. Én tank destroyersal vagyok , nekem a nagyok mögött kellene haladnom jóval lemaradva. De ha nem indulnak el időben akkor nem tudnak lőállásba helyezkedni , mire odaérnének már kenik a szájukat, és akkor jönnek a berepülő pilóták akik először az artykat utána meg engem támadnak. Aztán forgolódhatok körbe körbe, de az esetek 90%-ban szétkapnak.
  • lammaer
    Egy 60al szaguldo lightben en dontom el mikor es kivel allok le verekedni. Persze 15vs15, ezert pl sohasem csinalok olyat, hogy eloredeongetek a heavyk meg 300 meterrel utanam. Nem, siman megvarom amik elkezdodik a bunyo, es amikor mar nem figyelnek, jon a flank.

Ezekkel a tankokkal siman megcsinalod lokalisan hogy 1vs1 legyen...
  • bardocz
    Pedig abba 109kredit 1 lőszer...:D
  • virkir
    Valaki aki jobban képben van mint én árulja már el mi a vihart kéne a mostani teszten tesztelni?
    Mert a techtree-ben semmi változás se prémium t34, se 2. us td ág egyedül a program szerkezetén változtattak.
  • Zeller2
    Teljesen egyetértek veled.
  • hellokitty92
    :O Milyen ágyút használsz te is-en, h mesterlövész plecsnivel is csak 1090 credit a lőszer? Azt ne mond h a stock 85mm-est!?:O
  • hellokitty92
    "A WoT-osokat is alul lehet ám múlni. :)"

Ezt ne kiabáld el, mert lehet h elfogadják a kihívást a wg-nél.:O:DD
    Már most látom, hányszor fel fogom ezt emlegetni még a jövőben.:)
  • nemtudommivan
    Ha nem segítenek még hagyjad is. De mikor kibújsz lőni és szándékosan tol hátulról hogy kilőjenek neki meg legyen fedezéke na az kiveri a biztosítékot.
    Amit még utálok azok a karosszékkapitányok. Akik egyfolytában villogtatnak a térképen,hogy hova kell menni kit kell támadni. Menj oda b@zd meg ha annyira akarsz.
    Meg a folytonos noobozás. Noob team.
    Ne akarjon már senki csapatot faragni 30 másodperc alatt 14 vadidegen emberből aki között lehet hogy 12 évesek is vannak vagy olyanok akik az előző meccsek miatt a térdükön törték ketté a billentyűzetet.
    Megértem ha száguldozni kezdenek. Inkább mint hogy az orrukat piszkálják.
  • Zeller2
    Megjegyeztem a nevét,ha mégegyszer egy csapatban leszünk....... :D
  • Solten
    Ez esetben teljesen jogos Balf@tyikkel nehez jatszani.
  • Zeller2
    És nem rinyáltam hanem kértem hogy támogassanak.
  • Zeller2
    3-an voltunk a végén.
    2 arty meg én a rommá lőtt kv-mal.
    Egy stug várta hogy előbujjak,mögötte meg az ellenséges arty.Mindkettőt "megvilágítottam" nekik.

Basztak segíteni a büdös gyökerek.
  • Solten
    Sokan rinyalnak az artynak hogy segitsen azonnal:

1. letezik tobb celpont egyszerre
    2. a konnyebb, tiszta celpontot fogja valasztani nem a tereptargy mogott bujkalot
    3. elofordul hogy fel ev mire betolt
  • R3nton
    ez a játék nem 1vs1 hanem 15vs15 általában kivéve company. Vedd bele, hogy a hasonló tierű tankról pattanak lövések, míg a franciáról egy se fog. A lorrainemet konkrétan egy tetrach ammorackelte és 2 másik leoparddal együtt kivégeztek, mert pont töltöttem. 'vs1be valóban nagyon bikák, de mondjuk egy is-7est már 1vs1be is nehéz megverni.

Meglett egyébként batchat, vadkan az tuti:D
  • Zeller2
    A saját artynkra vagyok pipa.

Védtem a seggét és amikor kértem hogy segítsen annyit írt hogy blablabla.
    Az ilyen egy gyökér.
  • Solten
  • nemtudommivan
    Mindenki volt szerintem. Csak ugy lehet megismerni mire képes és hogy lehet elbújni előle.
  • Zeller2
    Utálom az összes embert aki valaha is artyval volt.

Fasszopó banda csak sírnak hogy védjük meg őket de amikor nekik kéne segíteni......
  • nemtudommivan
    Ez zsinórban a 4-edik játék ahol az első percben kilőnek :). Elsőnek. Ennél jobban már nem tudok hátul maradni és elbújni.
    Na de mondjuk ha a rajtnál a többiek nem az orrukat piszkálnák hanem térdelőrajtból indulnának akkor lenne esélyünk jó pozicciot felvenni.
  • Solten
    Klassz, ezzel kellett volna kezdeni. Akkor mar a T-50-re is fognak vonatkozni a fizikai torvenyek? Talan nem fog tereptol fuggetlenul 70-el fordulni 45 fokos szogben...
  • lammaer
    Igen... a light tankok Tier5-től, a heavy tankok Tier8-tól igy működnek. Gyors egymásutánban ki tudnak köpni 6 (magas szinten csak 4) skulót, aztán 30-40 másodpercig tárazás.
  • nemtudommivan
    üdv a klubban
  • cs ky
    ismerős :D
  • Zeller2
    Ma nagyon geci a gép! Egész nap t8-9-10-el rak össze.
  • zserrbo
    Az AMX tankok hogy lőnek? Arra gondolok, hogy lő párat gyorsan majd táraz? vagy mi...Ezt nem vágom teljesen. (nincs olyan tankom)
  • Martens4466
    És egy ilyen lövésnél elszáll 1025 kredit és egy meccsen belül ez 2X, 3X az elég durva + a javítatás